UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
З настроєм біда? Значить в тур всім нам пора!
У житті невезіння? Європа - спасіння!

Одного разу в Німеччині: Берлін, Дрезден, Мюнхен + Прага!

Днів: 5, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 3
Львів – Варшава - Берлін - Потсдам - Дрезден - Саксонська Швейцарія - Мюнхен - замок Нойшванштайн - Прага - Львів
Німеччина
Польща
Чехія

найпопулярніший тур:
БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ

В турі найвідоміші топові місця Німеччини + Польща і Чехія!!!


...незабутні враження чекають Вас...

4 екскурсій вже у вартості туру:
Берлін, Дрезден, Мюнхен і королівська Варшава!

Відеоогляд: Одного разу в Німеччині: Берлін, Дрезден, Мюнхен + Прага!
День 1.

ЛьвівЛюблінВаршава

Збір на Львівському залізничному вокзалі.
Перетин кордону.
Переїзд в Варшаву.
Пішохідна екскурсія
Екскурсія

Таємниці загадкової Варшави

(входить у вартість туру)
Романтичне, чарівне і таємниче Старе місто Варшави запрошує в гості. Тут важко позбутися відчуття, що блукаєш десь в казці, або по величезній декорації із затишними різнокольоровими будинками. Ми побачимо одну із найкрасивіших будівель, яку часто зображують на листівках Варшави.
У вільний час пропонуємо автобусну екскурсію

Варшава – місто королів

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
Чудові вулиці утворюють Королівський тракт, на сторонах якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також одразу три королівські резиденції! Вся ця краса відбивається в річці Вісла, над якою височить символ польської столиці – Варшавська Сирена. Королівські Лазенки – Серце Варшави, найкрасивіший і найдоглянутіший парк у місті. Історія Лазенок починається з дерев'яної фортеці мазоеецкіх князів. Триста років тому, в XVI столітті, тут жила Анна Ягеллонка, дружина польського короля Стефана Баторія; при ній тут з'явилася перша дерев'яна купальня. Нарешті, в 1623 році інший польській король Сигізмунд III Ваза побудував тут розкішний палац – Уяздовський замок. Місце було обрано не випадково – звідси відкривається прекрасний вид на закрут Вісли.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 1 - Львів – Люблін – Варшава
День 1 - Львів – Люблін – Варшава
День 1 - Львів – Люблін – Варшава
День 1 - Львів – Люблін – Варшава
День 2.

БерлінПотсдам

Сніданок. Пішохідна екскурсія
Екскурсія

Відвертість Берліну

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія по одному із найдивовижніших і найяскравіших міст на землі, де сучасність і традиції доповнюють одне одного дуже гармонійно, що найкрасивіші і таємничі куточки відкриті для нас. Кожен, хто приїжджає до Берліна, так чи інакше, потрапляє під магічну чарівливість цього міста, його живого і невимушеного шарму...
У вільний час є можливість відвідати: Автобусна екскурсія

Берлін крізь часи

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Автобусна екскурсія з фотопаузами.  Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз: могутній Рейхстаг, величний Берлінський кафедральний собор, колона Перемоги, і – візитна картка Берліна –Бранденбурзькі ворота.
Берлін крізь часи - відеоогляд

В полоні королівських фантазій – парк Сан-Сусі та Потсдам

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Спочатку нас чекає прогулянка по одному з найкрасивіших парків в Європи - Сан-Сусі. На території парку знаходиться палац Сан-Сусі – саме відоме творіння Фрідріха Великого. В теперішній час Сан-Сусі став музеєм, який став одним з перших палаців-музеїв Німеччини. А далі нас чекає Потсдам – книжка з картинками: Голландський квартал, ворота Науенер Тор, Бранденбурзькі ворота– давніші, ніж у Берліні... Час ми проведемо прогулюючись по прекрасних вуличках, незрівнянно красивих площах, насолоджуючись розкішною красою міста і відпочиваючи в затишних кафе. Ми відчуємо те, по-справжньому, безтурботне життя, в якому жив Фрідріх Великий.
Вечірня програма

Зачарований Берлін

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Ми будемо насолоджуватися красою найсучаснішою площі Берліна – Потсдамер Платц, помилуємося бульваром Зірок, театром, де проводиться відкриття та церемонія нагороджень знаменитого міжнародного кінофестивалю Берлінале, а прогулюючись історичним центром міста, відчуємо себе гостями в минулих століттях...
Всім любителям пива рекомендуємо екскурсію

Пива багато не буває

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Ми познайомимося з історією пивоваріння та процесом виготовлення, дізнаємося, що таке "метр пива" і спробуємо його на смак! Також нам розкажуть, ніж берлінське пиво відрізняється від баварського, а закріпити свої пивні пізнання нам допоможе келих прохолодного пива і смачний вечерю в кращих німецьких традиціях!!!
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 2 - Берлін – Потсдам
День 2 - Берлін – Потсдам
День 2 - Берлін – Потсдам
День 2 - Берлін – Потсдам
День 3.

ДрезденСаксонська Швейцарія

Сніданок. Приїзд в місто казку, місто мрію - Дрезден! Нас чекає екскурсія

Саксонський монарх – Дрезден

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Дрезденський оперний театр – один із найкрасивіших у світі, розкішний Цвінгер із неперевершеними колекціями, Резиденція правлячої династії Веттинів, величезний комплекс в стилі ренесанс, і це ще далеко не все...! Адже саме завдяки красі архітектурного ансамблю Театральної площі Дрезден отримав ім'я "Флоренція на Ельбі", уздовж якої знаходиться тераса Брюля! Дрезден – це широка Ельба, саксонська кухня, смачне саксонське вино і загадковий саксонський діалект...
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Дрезденська картинна галерея

(Дорослий: 16€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
У галереї старих майстрів одне з найбільших у світі зібрань живопису XV-XVIII століть. Найвідоміші шедеври колекції: "Сікстинська Мадонна" і "Динарій кесаря" Тіціана.

Скарбниця Зелені склепіння

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
«Грюнес гевельбе» - скарбниця саксонських курфюрстів. Тут зберігається більше 3000 виробів із золота, срібла, дорогоцінного каміння, слонової кістки, бурштину, а також зі скла, латуні і бронзи. Це найбільше зібрання коштовностей на європейському континенті.

Саксонська Швейцарія – чарівність Ельби

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Немає меж захопленню... там, де Ельба прорізає високі гори з пісковика, утворюючи глибокий каньйон, а прямовисні скелі найхимерніших форм нагадують іграшки велетня: кеглі, стовпи і піраміди... Спочатку відвідаємо скелястий парк "Бастай" – цілий лабіринт романтичних ущелин, красою яких можна безкінечно насолоджуватись, проходячи доріжками, містками... незабутнє враження!!!
Автобусна екскурсія

Таємниці Ельби

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Ми з вами відвідаємо іншу частину Дрездена, побачимо три відомих замки, розташованих на узвишші на правому березі Ельби в Дрездені в районі Лошвіц. Насолодимось найкрасивішими видами на Ельбу, відвідаємо дворик художників Кунстхофпассаж, також дізнаємося історію найкрасивішого у світі молочного магазину в Європі, який внесений до книги рекордів Гіннесса!!!
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 3 - Дрезден – Саксонська Швейцарія
День 3 - Дрезден – Саксонська Швейцарія
День 3 - Дрезден – Саксонська Швейцарія
День 3 - Дрезден – Саксонська Швейцарія
День 4.

МюнхенЗамок Нойшванштайн

Сніданок. Екскурсія
Екскурсія

Мюнхен – Легенда Баварії...

(входить у вартість туру)
Нас запрошує "Німецький Рим" – місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до вечора... Нігде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".
У вільний час в Мюнхені запрошуємо відвідати:

Фантазії короля Людвіга...

(Дорослий: 48€ / Діти: 48€ + вх. квиток)
На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казки і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться... Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Нас чекає замок Нойшванштайн ("Новий лебединий камінь") – це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, це безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. Замок-казка, що затаївся в лісових масивах Баварських Альп, справжній шедевр, який заслужив шалену популярність у туристів. Нойшванштайн став прототипом замку Сплячої красуні в Паризькому Діснейленді, джерелом натхнення музики Вагнера.

Мюнхенська резиденція

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Резиденція роду Віттельсбахів, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена. Палацовий комплекс включає в себе королівські покої, Стару резиденцію і будинок для урочистих прийомів. Всього ж в Резиденції 112 залів, серед яких особливої уваги заслуговують зал Антикваріум. 
Мюнхенська резиденція - відеоогляд
Автобусна екскурсія

Дивовижний Мюнхен

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Мюнхен такий багатоликий і незвичайний, вміє дивувати і змушує захоплюватися знову і знову... Візитною карткою Баварської столиці є Олімпійський комплекс, який був побудований для проведення XX Олімпійських ігор... Під час екскурсії ми зробимо фотопаузу близько всесвітньо відомого музею BMW, який побудований у вигляді 4-х циліндрів, і є мрією всіх автолюбителів.

Баварський вечір

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Можливість відвідати одну з пивоварень. У місті здавна існують 6 головних броварень, які сьогодні відомі на весь світ: Хофброй, Августінер, Левенброй, Пауланер, Хакер-Пшор і Шпати. У мюнхенських пивних панує затишна і невимушена атмосфера. Ми смачно повечеряємо і продегустуємо пиво.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 5.

ПрагаЛьвів

Сніданок. Пересування на громадському транспорті (квитки на транспорт оплачуються додатково). Рекомендуємо відвідати на вибір: Пішохідна екскурсія

Прага – місто легенд

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Прага вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати !!! Кожна людина Прагу, безсумнівно, бачила на картинках, чула про неї, але, мабуть, досить мріяти, пора все це побачити своїми очима ...
Перетин кордону. Повернення в Україну. Час прибуття до Львова після опівночі (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 5 - Прага – Львів
День 5 - Прага – Львів
День 5 - Прага – Львів
День 5 - Прага – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми
• проїзд в громадському транспорті
• доплата за одномісне розміщення
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638