UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
З настроєм біда? Значить в тур всім нам пора!
У житті невезіння? Європа - спасіння!

Одного разу в Німеччині: Берлін, Дрезден, Мюнхен + Прага!

Днів: 5, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 3
Львів – Варшава - Берлін - Потсдам - Дрезден - Саксонська Швейцарія - Мюнхен - замок Нойшванштайн - Прага - Львів
Німеччина
Польща
Чехія

найпопулярніший тур:
БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ

В турі найвідоміші топові місця Німеччини + Польща і Чехія!!!


...незабутні враження чекають Вас...

4 екскурсій вже у вартості туру:
Берлін, Дрезден, Мюнхен і королівська Варшава!

Відеоогляд: Одного разу в Німеччині: Берлін, Дрезден, Мюнхен + Прага!
День 1.

ЛьвівЛюблінВаршава

Збір на Львівському залізничному вокзалі.
Перетин кордону.
Переїзд в Варшаву.
Пішохідна екскурсія
Екскурсія

Таємниці загадкової Варшави

(входить у вартість туру)
Романтичне, чарівне і таємниче Старе місто Варшави запрошує в гості. Тут важко позбутися відчуття, що блукаєш десь в казці, або по величезній декорації із затишними різнокольоровими будинками. Ми побачимо одну із найкрасивіших будівель, яку часто зображують на листівках Варшави.
У вільний час пропонуємо автобусну екскурсію

Варшава – місто королів

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
Чудові вулиці утворюють Королівський тракт, на сторонах якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також одразу три королівські резиденції! Вся ця краса відбивається в річці Вісла, над якою височить символ польської столиці – Варшавська Сирена. Королівські Лазенки – Серце Варшави, найкрасивіший і найдоглянутіший парк у місті. Історія Лазенок починається з дерев'яної фортеці мазоеецкіх князів. Триста років тому, в XVI столітті, тут жила Анна Ягеллонка, дружина польського короля Стефана Баторія; при ній тут з'явилася перша дерев'яна купальня. Нарешті, в 1623 році інший польській король Сигізмунд III Ваза побудував тут розкішний палац – Уяздовський замок. Місце було обрано не випадково – звідси відкривається прекрасний вид на закрут Вісли.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 1 - Львів – Люблін – Варшава
День 1 - Львів – Люблін – Варшава
День 1 - Львів – Люблін – Варшава
День 1 - Львів – Люблін – Варшава
День 2.

БерлінПотсдам

Сніданок. Пішохідна екскурсія
Екскурсія

Відвертість Берліну

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія по одному із найдивовижніших і найяскравіших міст на землі, де сучасність і традиції доповнюють одне одного дуже гармонійно, що найкрасивіші і таємничі куточки відкриті для нас. Кожен, хто приїжджає до Берліна, так чи інакше, потрапляє під магічну чарівливість цього міста, його живого і невимушеного шарму...
У вільний час є можливість відвідати: Автобусна екскурсія

Берлін крізь часи

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Автобусна екскурсія з фотопаузами.  Запрошуємо перегорнути сторінку історії і побачити Берлін таким, який він є зараз: могутній Рейхстаг, величний Берлінський кафедральний собор, колона Перемоги, і – візитна картка Берліна –Бранденбурзькі ворота.
Берлін крізь часи - відеоогляд

В полоні королівських фантазій – парк Сан-Сусі та Потсдам

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Спочатку нас чекає прогулянка по одному з найкрасивіших парків в Європи - Сан-Сусі. На території парку знаходиться палац Сан-Сусі – саме відоме творіння Фрідріха Великого. В теперішній час Сан-Сусі став музеєм, який став одним з перших палаців-музеїв Німеччини. А далі нас чекає Потсдам – книжка з картинками: Голландський квартал, ворота Науенер Тор, Бранденбурзькі ворота– давніші, ніж у Берліні... Час ми проведемо прогулюючись по прекрасних вуличках, незрівнянно красивих площах, насолоджуючись розкішною красою міста і відпочиваючи в затишних кафе. Ми відчуємо те, по-справжньому, безтурботне життя, в якому жив Фрідріх Великий.
Вечірня програма

Зачарований Берлін

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Ми будемо насолоджуватися красою найсучаснішою площі Берліна – Потсдамер Платц, помилуємося бульваром Зірок, театром, де проводиться відкриття та церемонія нагороджень знаменитого міжнародного кінофестивалю Берлінале, а прогулюючись історичним центром міста, відчуємо себе гостями в минулих століттях...
Всім любителям пива рекомендуємо екскурсію

Пива багато не буває

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Ми познайомимося з історією пивоваріння та процесом виготовлення, дізнаємося, що таке "метр пива" і спробуємо його на смак! Також нам розкажуть, ніж берлінське пиво відрізняється від баварського, а закріпити свої пивні пізнання нам допоможе келих прохолодного пива і смачний вечерю в кращих німецьких традиціях!!!
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 2 - Берлін – Потсдам
День 2 - Берлін – Потсдам
День 2 - Берлін – Потсдам
День 2 - Берлін – Потсдам
День 3.

ДрезденСаксонська Швейцарія

Сніданок. Приїзд в місто казку, місто мрію - Дрезден! Нас чекає екскурсія

Саксонський монарх – Дрезден

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Дрезденський оперний театр – один із найкрасивіших у світі, розкішний Цвінгер із неперевершеними колекціями, Резиденція правлячої династії Веттинів, величезний комплекс в стилі ренесанс, і це ще далеко не все...! Адже саме завдяки красі архітектурного ансамблю Театральної площі Дрезден отримав ім'я "Флоренція на Ельбі", уздовж якої знаходиться тераса Брюля! Дрезден – це широка Ельба, саксонська кухня, смачне саксонське вино і загадковий саксонський діалект...
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Дрезденська картинна галерея

(Дорослий: 16€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
У галереї старих майстрів одне з найбільших у світі зібрань живопису XV-XVIII століть. Найвідоміші шедеври колекції: "Сікстинська Мадонна" і "Динарій кесаря" Тіціана.

Скарбниця Зелені склепіння

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
«Грюнес гевельбе» - скарбниця саксонських курфюрстів. Тут зберігається більше 3000 виробів із золота, срібла, дорогоцінного каміння, слонової кістки, бурштину, а також зі скла, латуні і бронзи. Це найбільше зібрання коштовностей на європейському континенті.

Саксонська Швейцарія – чарівність Ельби

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Немає меж захопленню... там, де Ельба прорізає високі гори з пісковика, утворюючи глибокий каньйон, а прямовисні скелі найхимерніших форм нагадують іграшки велетня: кеглі, стовпи і піраміди... Спочатку відвідаємо скелястий парк "Бастай" – цілий лабіринт романтичних ущелин, красою яких можна безкінечно насолоджуватись, проходячи доріжками, містками... незабутнє враження!!!
Автобусна екскурсія

Таємниці Ельби

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Ми з вами відвідаємо іншу частину Дрездена, побачимо три відомих замки, розташованих на узвишші на правому березі Ельби в Дрездені в районі Лошвіц. Насолодимось найкрасивішими видами на Ельбу, відвідаємо дворик художників Кунстхофпассаж, також дізнаємося історію найкрасивішого у світі молочного магазину в Європі, який внесений до книги рекордів Гіннесса!!!
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 3 - Дрезден – Саксонська Швейцарія
День 3 - Дрезден – Саксонська Швейцарія
День 3 - Дрезден – Саксонська Швейцарія
День 3 - Дрезден – Саксонська Швейцарія
День 4.

МюнхенЗамок Нойшванштайн

Сніданок. Екскурсія
Екскурсія

Мюнхен – Легенда Баварії...

(входить у вартість туру)
Нас запрошує "Німецький Рим" – місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до вечора... Нігде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".
У вільний час в Мюнхені запрошуємо відвідати:

Фантазії короля Людвіга...

(Дорослий: 48€ / Діти: 48€ + вх. квиток)
На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казки і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться... Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Нас чекає замок Нойшванштайн ("Новий лебединий камінь") – це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, це безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. Замок-казка, що затаївся в лісових масивах Баварських Альп, справжній шедевр, який заслужив шалену популярність у туристів. Нойшванштайн став прототипом замку Сплячої красуні в Паризькому Діснейленді, джерелом натхнення музики Вагнера.

Мюнхенська резиденція

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Резиденція роду Віттельсбахів, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена. Палацовий комплекс включає в себе королівські покої, Стару резиденцію і будинок для урочистих прийомів. Всього ж в Резиденції 112 залів, серед яких особливої уваги заслуговують зал Антикваріум. 
Мюнхенська резиденція - відеоогляд
Автобусна екскурсія

Дивовижний Мюнхен

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Мюнхен такий багатоликий і незвичайний, вміє дивувати і змушує захоплюватися знову і знову... Візитною карткою Баварської столиці є Олімпійський комплекс, який був побудований для проведення XX Олімпійських ігор... Під час екскурсії ми зробимо фотопаузу близько всесвітньо відомого музею BMW, який побудований у вигляді 4-х циліндрів, і є мрією всіх автолюбителів.

Баварський вечір

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Можливість відвідати одну з пивоварень. У місті здавна існують 6 головних броварень, які сьогодні відомі на весь світ: Хофброй, Августінер, Левенброй, Пауланер, Хакер-Пшор і Шпати. У мюнхенських пивних панує затишна і невимушена атмосфера. Ми смачно повечеряємо і продегустуємо пиво.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 5.

ПрагаЛьвів

Сніданок. Пересування на громадському транспорті (квитки на транспорт оплачуються додатково). Рекомендуємо відвідати на вибір: Пішохідна екскурсія

Прага – місто легенд

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Прага вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати !!! Кожна людина Прагу, безсумнівно, бачила на картинках, чула про неї, але, мабуть, досить мріяти, пора все це побачити своїми очима ...
Перетин кордону. Повернення в Україну. Час прибуття до Львова після опівночі (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 5 - Прага – Львів
День 5 - Прага – Львів
День 5 - Прага – Львів
День 5 - Прага – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми
• проїзд в громадському транспорті
• доплата за одномісне розміщення
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638