UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

… Франция- она навсегда останется для нас олицетворением борьбы старого с новым,
знакомого с непознанным, близкого с недосягаемым. Она, как женщина, которой не суждено обладать...

Літній хіт France.
Париж і відпочинок на Лазурному березі…

Днів: 14, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 9
Львів- Краків * -Роттенбург- Париж - Нормандія - Бургундія -Лазурний берег (5н) -Канни- Ніцца- Сен-Тропе * - Ментон- Сан-Ремо- Генуя - Портофіно * - Любляна- Озеро Блед - Львів
Італія
Монако
Німеччина
Польща
Франція
10 екскурсій  вже у вартості туру!
У подарунок - дегустація егерських вин в Долині Красунь!

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!
Париж і 5 днів відпочинку на Лазурному Березі !!!!

У вартості: Романтичний Роттенбург, Магічний Париж, Легендарний Монмартр,
Місто Бургундських герцогів і вин-Діжон, Канни життя це свято, Красуня Ніцца, Квіткова Рів'єра: Ментон і Сан-Ремо, Генуя- Господиня моря,
Привітна Любляна!

У програмі туру: Королівський Краків, Сентиментальна Нормандія, Незнайома Пікардія, Золоті схили Бургундії, Чарівність Провансу, Розкіш Монако, курортний Сен-Тропе, Перлини Лігуріі- Санта Маргеріта і Портофіно, Чари гірського озера Блед!


День 1.

ЛьвівКраківЛегниця

Безкоштовні трансфери "залізничний вокзал – Термінал-А". Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
При швидкому проходженні кордону і бажанні групи можливість відвідати Краків. Для бажаючих

Королівський шлях

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Краків-місто – вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить... Вавельський пагорб, Кафедральний собор, Двір резиденції. Зупинки на фотопаузу. Вулиця Гродська, Королівський шлях ми дійдемо до Ринкової площі, послухаємо трубача в Маряцькому костелі, зайдемо і виберемо сувенір на торгових рядах Сукенніци.
Або Вільний час в одному з торгових центрів.Трансфер в центр міста 10€.

Пива багато не буває

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
У Польщі варять гарне пиво і знають про нього безліч історій. Пропонуємо Вам спробувати польську кухню і зануритися в пивну атмосферу різних епох!
Переїзд по Польщі. Ночівля в Польщі.
День 1 - Львів – Краків – Легниця
День 1 - Львів – Краків – Легниця
День 1 - Львів – Краків – Легниця
День 1 - Львів – Краків – Легниця
День 2.

Ротенбург-на-Таубері

Сніданок. Переїзд в Німеччину.
Екскурсія

Романтичний шлях Німеччини- Роттенбург на Таубері.

(входить у вартість туру)
А сьогодні ми здійснимо подорож крізь німецьку історію, долиною ріки Таубер в місто Роттенбург, який називають серцем "Романтичного шляху Німеччини". Неймовірно гарне та затишне місто, як з казок братів Грімм. Могутні середньовічні бастіони, які сьогодні тонуть в зелені і квітах, міська Ратуша, чарівні, немов іграшкові, будиночки. Тут знаходиться найбільший в світі магазин і музей Різдвяних іграшок, який працює цілий рік - і ми неодмінно зануримося в ньому в атмосферу дитинства і чарівних казок ... Тут все незвичайне все - і тому в кафе гостям подають традиційну страву роттенбурзьців - солодкі сніжки.
Ночівля.
День 2 - Ротенбург-на-Таубері
День 2 - Ротенбург-на-Таубері
День 2 - Ротенбург-на-Таубері
День 3.

ДефансМулен РужПарижЕйфелева вежаФрагонар

Сніданок. Переїзд до Франції. Франція - країна дивовижна, різноманітна і багатолика ...
Екскурсія

Магія Парижа!

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія. Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо.... Продовжимо наше знайомство з Парижем в світі ароматів музею Fragonard.
Вільний час. Пересування на громадському транспорті (дод. оплата). Можливість самостійно побувати на Ейфелевій Вежі (вх. квитки).

Прогулянка на кораблику по річці Сена

(Дорослий: 18€ / Діти: 15€)
Прогулянка по таємничій Сені на кораблику.

Серце Парижа – Латинський Квартал

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
Ми зможемо опинитися в обіймах самого Парижа, доторкнемся до його душі! Екскурсія дозволить нам зануритися в неповторну паризьку атмосферу, адже кожен квадратний метр просякнутий національним духом, темпераментом і неповторним шармом. Чи існують в світі ті, хто не чув про собор Нотр Дам де Парі? Кажуть, що це архітектурна споруда вважається справжнім серцем Парижа, джерелом його нескінченної енергії. Відомий фонтан Сен-Мішель! Розкішний палац Сен-Мішель, церква Сен-Северин. Люксембурзький палац багато інших значущих місць для цього популярного кварталу. Магазини грамплатівок, книжкові крамниці, винні погреби, кондитерські, пекарні – вирує життя латинського кварталу.

Лувр – енциклопедія століть

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Світ Мистецтва – світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври.
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд
Лувр- енциклопедія століть - відеоогляд

Вежа Монпарнас

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Запрошуємо відвідати оглядовий майданчик Монпарнас. Побачити Ейфелеву вежу з висоти пташиного польоту... Ось вона, красуня, як на долоні.

Вогні нічного Парижа

(Дорослий: 33€ / Діти: 21€)
Вечірня програма "Вогні нічного Парижа", під час якої ми зможемо насолодитись красою Парижа в вечірньому вбранні ... Нас будуть підкорювати і захоплювати: велична Тріумфальна Арка, чарівництво моста Мірабо, Марсове поле, незрівнянні Єлисейські поля і оглядовий майданчик Трокадеро, район Ла Де Фанс, і в закінченні екскурсії нас зачарує неперевершена красуня – мерехтлива Ейфелева вежа і бокал  шампанського.
Вечірня програма Вогні нічного Парижа - відеоогляд
Ночівля.
День 3 - Дефанс – Мулен Руж – Париж – Ейфелева вежа – Фрагонар
День 3 - Дефанс – Мулен Руж – Париж – Ейфелева вежа – Фрагонар
День 3 - Дефанс – Мулен Руж – Париж – Ейфелева вежа – Фрагонар
День 3 - Дефанс – Мулен Руж – Париж – Ейфелева вежа – Фрагонар
День 4.

ДовільНормандіяПарижТрувіль

Сніданок. Вільний час. Є можливість відвідати на вибір:

Чарівний світ - Діснейленд

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Чарівний світ Дісней Парку відкриває перед нами свої двері і, переступивши його поріг – ми стаємо героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих – країна фантазій, країна відкриттів і першовідкривачів. Відвідування Дісней студії за додаткову плату. Квитки допоможемо придбати (бронювати потрібно завчасно).
Діснейленд - відеоогляд

Сентиментальна Нормандія

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€)
Нас чекає дивовижний за красою регіон – Нормандія. Тут все інше: архітектура іграшкових містечок, як зі сторінок дитячих казок; повітря, просочене ароматом океану; кухня з найсвіжіших морепродуктів, всесвітньо відомі сири. І пейзажі, від краси яких захоплює подих. Відвідування історичної столиці Нормандії – міста Руан. Старовинний Руан – найбільше нормандське місто. Екскурсія в Руанський собор і по історичних місцях, пов'язаних з історією Жанни Д'Арк. Довіль і Трувіль-их часто називають братами-близнюками. Хоча між ними немає нічого спільного, крім моста, який їх з'єднує. Трувіль – містечко рибальське, бідне і веселе. Прогулянка по місту Трувіль-сюр-Мер і відвідування ринку морепродуктів. Дегустація кавальдосу і сидру при бажанні. Під час дегустації ми дізнаємося про те, як проводиться першокласний нормандський сидр і оспіваний Ремарком кальвадос – гордість місцевих жителів. Такий кальвадос ми навряд чи знайдемо в Парижі! Можливість пообідати в одному з місцевих ресторанчиків. Відвідування Довиля, який вважається найкращим морським курортом в Нормандії. Довіль був побудований спеціально для того, щоб паризька знати знайшла персональний курорт. Прогулянка по місту, вільний час для відвідування набережної, яка омивається Ла-Манш. День, проведений в Нормандії це – день, довжиною в життя. Повернення в Париж.
Чарівність Нормандіі - відеоогляд
Екскурсія

Легендарний Монмартр

(входить у вартість туру)
Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною – Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Життя Монмартра продовжує вирувати. Площа Тертр з сотнями мольбертів радо зустрічає всіх відвідувачів. Тут можна купити і забрати з собою маленький шматочок Парижа, зображений на полотні. Немає місця більш принадного і хвилюючого. На Монмартрі безліч знаменитих і цікавих паризьких ресторанів. Французька класика: цибульний суп, страви із серії "кус-куса", морепродукти або органічні вегетаріанські страви – тут кожен знайде собі вечерю за смаком (оплата по меню).
Легендарний Монмартр - відеоогляд

Мулен Руж

(дод. оплата)
Нічне життя Франції. Відоме кабаре "Мулен Руж"(Час 23:00) - барвисті костюми, яскраве пір'я, розкішні танцівниці, французький канкан, атмосфера свята і веселощів допоможуть Вам отримати заряд хорошого настрою і відчути Париж по-справжньому! Самостійне повернення в готель.
Ночівля.
День 4 - Довіль – Нормандія – Париж – Трувіль
День 4 - Довіль – Нормандія – Париж – Трувіль
День 4 - Довіль – Нормандія – Париж – Трувіль
День 4 - Довіль – Нормандія – Париж – Трувіль
День 5.

ВерсальЛуврПарижДіснейленд

Сніданок. Вільний час. Екскурсії на вибір:

Версаль. Банти і діаманти

(Дорослий: 33€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Королівська резиденція – Версаль. Запрошуємо на свято пишноти, у царство балів, аудієнцій, бенкетів і театральних вистав. Версаль – символ влади короля Сонця і обличчя Франції. Відвідування замку.
Версаль. Банти і діаманти

Незнайома Пікардія

(Дорослий: 60€ / Діти: 46€ + вх. квиток)
Пікардія - історична область і регіон на півночі Франції. Назва Пікардія закріпилося за областю в XIII столітті. Можливо, воно пов'язане з умінням місцевих жителів добре володіти не тільки плугом, а й списом - «пікою». Найбільш вражаючим з замків Піккарда є замок Шантійі. Коли під'їжджаєш до нього, захоплює подих від краси: оточений ровами і фонтанами, замок - немов перлина в оправі зелені ... Переїзд в стародавній Санліс - столицю франкського королівства, місто готичних соборів, старовинних вуличок і мальовничих середньовічних будиночків. Нас чекає дегустація французьких марочних вин.

Париж завтрашнього дня: прогулянка в квартал Сен-Мартен

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Квартал, який пережив за останні десятиліття глобальні зміни, перетворившись з бридкого каченяти в прекрасного лебедя, не перестає радувати паризьку публіку. Тут Париж відпочиває від самого Парижа, від властивих йому натовпів туристів, музейних черг, від міського шуму великого міста. Це місце успішних, що живуть в гармонії з собою і навколишнім світом парижан, які отримують від життя суцільне задоволення.
Переїзд в Бургундію. Ночівля.
День 5 - Версаль – Лувр – Париж – Діснейленд
День 5 - Версаль – Лувр – Париж – Діснейленд
День 5 - Версаль – Лувр – Париж – Діснейленд
День 5 - Версаль – Лувр – Париж – Діснейленд
День 6.

БонДіжонВідпочинок на лазурному березі

Сніданок. Ласкаво просимо в Бургундію, країну знаменитих вин Жевре-Шамбертен, Поммар, Романе-Конті і Монтраше. Це край виноградників, безтурботних містечок і дахів з глазурованою кольоровою черепицею.
Екскурсія

Діжон - місто Бургундських герцогів і вин

(входить у вартість туру)
Діжон знаходиться в зеленому кільці пагорбів і виноградників, це місто прекрасної старовинної архітектури, в ньому десятки палаців і храмів
Запрошуємо відвідати екскурсію:

Золоті схили Бургундії

(Дорослий: 68€ / Діти: 48€)
Бургундія - найстаріша провінція Франції. Це поєднання готики, каналів, невеликих річок і нескінченних виноградників. Візитна картка Бургундії - її вина. З півночі на південь випрати виноградники, століттями приносили багатий урожай і радість любителям вин. Центральна частина винної Бургундії, "Золотий схил". Ми прямуємо в сторону столиці Бургундських вин - місто Бон. Тут розташовані найвідоміші виноробні господарства, де виробляються безцінні марки великих бургундських вин: Жевре-Шамбертен, Вон-Романе, Нюі- Сен-Жорж. Бон -средневековий містечко. Він повністю зберігся за своєю фортечною стіною. Пішохідна екскурсія по місту. Переїзд в Епуасс. Городок, відомий на весь світ виробництвом однойменного сиру. Великим шанувальником Епуасс був сам Наполеон. Дегустація сиру і бургундського вина в одному з льохів. У нас попереду - незабутній день.
Бон Середньовікове містечко . Він повністю зберігся за своєю фортечною стіною. Пішохідна екскурсія по місту. Переїзд на Лазурний берег. Ах, цей Лазурний Берег - синонім блиску, краси і безкінечного задоволення... Відпочинок на морі на лазурному березі. Ночівля.
День 6 - Бон – Діжон – Відпочинок на лазурному березі
День 6 - Бон – Діжон – Відпочинок на лазурному березі
День 6 - Бон – Діжон – Відпочинок на лазурному березі
День 6 - Бон – Діжон – Відпочинок на лазурному березі
День 7.

Відпочинок на лазурному березі

Сніданок. Відпочинок на морі на Лазуровому узбережжі... Лазурове узбережжя створене для щастя. Люди на Землі поділяються на тих, хто в нього закоханий, і тих, хто там не був. Вільний час для купання в морі. Ночівля.
День 8.

Відпочинок на лазурному березіКанниСен-Поль-де-ВансАнтіб

Сніданок. Відпочинок на морі на лазуровому узбережжі... Вільний час для купання в морі.
Екскурсія

Канни – життя це свято

(входить у вартість туру)
Канни – оазис міжнародної еліти, рай для гурманів і кінозірок, місто розкішних вілл та екстравагантних люди палаців, розташований на березі затоки Ля Напуль. Каннський палац фестивалів - на його сходинках побували найвідоміші сфери кіномистецтва. А про золото пальмової гілки - символі і головний приз Каннського кінофестивалю мріють актори і режисери всього світу. Ми зможемо зробити сувенірні знімки на червоній доріжці і прогулятися по Круазет. Саме час заглянути на це свято життя ...

Чарівність Провансу

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Сьогодні ми відвідаємо Грасс - одну зі світових столиць парфумерії. Потім піднімемося в гірське село Гурдон, одне зі ста найкрасивіших сіл Франції. Воно приваблює своїми неповторними пейзажами Вовчої ущелини. Невелика зупинка в Туретт-сюр-Лу. Тут-село фіалок і ми спробуємо традиційне фіалкове морозиво (за бажанням). Далі Сен-Поль-де-Ванс! Місто пишається своєю середньовічною архітектурою і особливою доброзичливістю жителів! Тут розташований один з найвідоміших ресторанів - «Золота голубка», прикрашений полотнами відомих художників. Незвичайна атмосфера Провансу чекає нас в кожному з відвідуваних містечок. Закінчимо нашу подорож в містечку Антіб - дивно приємний містечко - затишний і милий, в ньому знаходиться найбільший яхтовий порт на Лазурному березі.
Можливість повечеряти (дод. оплата). Ночівля.
День 8 - Відпочинок на лазурному березі – Канни – Сен-Поль-де-Ванс – Антіб
День 8 - Відпочинок на лазурному березі – Канни – Сен-Поль-де-Ванс – Антіб
День 8 - Відпочинок на лазурному березі – Канни – Сен-Поль-де-Ванс – Антіб
День 8 - Відпочинок на лазурному березі – Канни – Сен-Поль-де-Ванс – Антіб
День 9.

Відпочинок на лазурному березіНіццаМонако

Сніданок. Відпочинок на морі на лазуровому узбережжі... Вільний час для купання в морі.
Екскурсія

Красуня Ніцца

(входить у вартість туру)
Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Побувавши в Ніцці, ми ніколи не забудемо ласкаве море, жваві площі і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього міста ...

Розкіш і краса Французької Рів’єри

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Нас запрошує князівство Монако - напівказкове королівство, оточене скелями і морем. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя .... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, старенькі в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І все всім задоволені.
Розкіш і краса Французької Рів’єри - відеоогляд
Ночівля.
День 9 - Відпочинок на лазурному березі – Ніцца – Монако
День 9 - Відпочинок на лазурному березі – Ніцца – Монако
День 9 - Відпочинок на лазурному березі – Ніцца – Монако
День 9 - Відпочинок на лазурному березі – Ніцца – Монако
День 10.

Відпочинок на лазурному березіСен-Тропе

Сніданок. Відпочинок на морі на Лазуровому узбережжі... Вільний час для купання в морі. Для бажаючих

І Бог створив Сен-Тропе

(Дорослий: 30€ / Діти: 21€)
Нас чекає Сен-Тропе – мальовниче портове містечко, прославлене кінематографом 20 століття. Красуня-блондинка Бріджит Бардо з «І Бог створив жінку», дивак-жандарм Луї де Фюнес і випадковий кілер з «небезпечною» парасолькою у виконанні П'єра Рішара – ба навіть більше – це було тут. Сьогодні у цього сонячного приморського містечка репутація модного «зоряного» курорту. Saint-Tropez-улюблене місце кінозірок, богеми і світської публіки. Вишукані вітрильники, престижні яхти прикрашають гавань цього міста, ще зовсім недавно він був рибальським селом. Але за світським лоском знаменитого Сен-Тропе ховається миле і чудове місто з особливим місцевим колоритом і шармом. У ресторанах Сен-Тропе можна спроувати незвичайні страви, що з'явилися в результаті змішування прованської і середземноморської кухонь. Ми зможемо смачно повечеряти в одному з ресторанчиків (оплата по меню). Прогуляємося по набережній, помилуємося заходом над бухтою... Чудовий вечір...
Ночівля.
День 10 - Відпочинок на лазурному березі – Сен-Тропе
День 10 - Відпочинок на лазурному березі – Сен-Тропе
День 10 - Відпочинок на лазурному березі – Сен-Тропе
День 11.

Відпочинок на лазурному березіМентонСан-Ремо

Відпочинок на морі на Лазуровому узбережжі... Вільний час для купання в морі. Переїзд на Квіткову Ревьеру. Прибуття Сан-Ремо - столицю квіткової Рів'єри. Тут завжди святкова атмосфера. Саме в Сан-Ремо відбувається щорічний фестиваль італійської пісні, свято квітів, вітрильна регата, змагання по греблі, автомобільні гонки. У маленьких кафе, на набережній, можна випити чашечку справжнього італійського еспресо. Можливість зануритися в лігурійські морські води.
Екскурсія

Квіткова Рів’єра

(входить у вартість туру)
Прибуття Сан-Ремо – столицю квіткової Рів'єри. Тут завжди святкова атмосфера. Саме в Сан-Ремо відбувається щорічний фестиваль італійської пісні, свято квітів, вітрильна регата, змагання по греблі, автомобільні гонки. У маленьких кафе, на набережній, можна випити чашечку справжнього італійського еспресо. Можливість зануритися в лігурійські морські води.
Переїзд на нічліг. Ночівля в Італії.
День 11 - Відпочинок на лазурному березі – Ментон – Сан-Ремо
День 11 - Відпочинок на лазурному березі – Ментон – Сан-Ремо
День 11 - Відпочинок на лазурному березі – Ментон – Сан-Ремо
День 12.

Генуя

Сніданок. Для бажаючих
Екскурсія

Господиня моря – Генуя

(входить у вартість туру)
Давня морська держава і найбільший порт в Північній Італії Генуя, є столицею Лігурії, а історична спадщина "портової республіки" не дає спокою багатьом дослідникам і простим шукачам нових вражень. Вузькі вулички, маленькі площі, сходи в своєму тісному просторі приховують тисячолітню історію міста. Тут народився знаменитий мандрівник Христофор Колумб, поет Петрарка і композитор Паганіні. Це місто ще в царські часи любила відвідувати аристократія і зараз в його передмісті знаходиться наймодніша курортна зона країни.
Вільний час.

Гармонія природи і мистецтва

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Запрошуємо вас відвідати перлини Лігуріі- Санта Маргеріта і Портофіно, улюблене місце відпочинку не тільки італійців, але і міжнародної еліти. Чарівне містечко Санта Маргеріта розташоване в самому центрі Лигурийской Рів'єри в затоці Тігулліо, оточене прекрасними пагорбами, оливковими деревами і шикарними віллами. Нас чекає невелика морська подорож на катері в містечко Портофіно. Місто мрії, яхт і незайманої природи!
Переїзд на нічліг. Ночівля в Італії.
День 12 - Генуя
День 12 - Генуя
День 12 - Генуя
День 12 - Генуя
День 13.

ЛюблянаБлед

Сніданок. Переїзд в Словенію.
Екскурсія

Привітна Любляна – затишна і мила

(входить у вартість туру)
Столиця Словенії Любляна – невелике, але дуже гарне місто, розташоване на обох берегах річки Любляниці. На правому березі ріки лежить Старе місто, на лівому – парадні будівлі минулого століття. Словенці і, звичайно, столичні жителі дуже люблять своє місто і справедливо вважають, що саме мініатюрність Любляни дозволяє їй зберегти індивідуальність і самобутність. Можливість спробувати словенську кухню і пообідати.
Для бажаючих

Магія гірського озера Блед

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Бог не обділив Словенію красою природи. А словенці вміють про неї піклуватися і зберігати! Справжня перлина країни - озеро Блед - прекрасний і гармонійний куточок природи, який здається зовсім не зворушеним цивілізацією і в той же час - відомий європейський курорт. 
Всі вхідні квитки оплата додатково. Переїзд в Будапешт. Ночівля.
День 13 - Любляна – Блед
День 13 - Любляна – Блед
День 13 - Любляна – Блед
День 13 - Любляна – Блед
День 14.

ЛьвівЕгер

Сніданок. Переїзд по Угорщині. Заїзд на дегустацію егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь !!! Найвідоміше вино - «Бича Кров», а найприємніше - «Егерська Дівчина». Виїзд в Україну. Перетин кордонів. Можливо від'єднання від групи в Стрию. Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова – Комплекс Термінал «А». Переїзд на поїзди на залізничний вокзал м.Львова. До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.03.24 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.04.24 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.04.24 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для турів на Травневі свята  діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Травневі свята складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою МП не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Травневі свята пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
Додатково оплачується:
• city tax (міський податок) в Франції від 1.5€ до 3€ з людини за ніч
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
• оренда навушників на весь маршрут 10€ (оплата на маршруті)

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638