UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Від вас дізнався про полон Варшави.
Мені ви були вісницею слави,
Й моїм натхненням повсякчас...

Вікенд у Варшаву!

Днів: 3, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 1
Львів – Варшава – Люблін – Львів
Польща

Без нічних переїздів!!!

День 1.

ЛьвівВаршава

Збір на Львівському залізничному вокзалі. Всім бажаючим пропонуємо: Перетин кордону. Переїзд у Варшаву. Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Королівська столиця - Варшава

(входить у вартість туру)
Чудові вулиці утворюють Королівський тракт, на сторонах якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також три королівські резиденції! Варшава зачаровує кольоровими будиночками з декоративними скульптурами і розписом; суворо-величні костели. Вся ця краса відбивається в річці Вісла, над якою височить символ польської столиці - Варшавська Сирена, яка передбачила рибалкам, що тут буде засноване велике місто. І найцікавіше, що саме так і сталося!
Вечірня програма екскурсія

Таємниці Загадкової Варшави

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Романтичне, чарівне і таємниче Старе місто Варшави запрошує в гості. Тут важко позбутися відчуття, що блукаєш десь в казці або по величезній декорації з затишними різнокольоровими будинками. Ми побачимо одну з найкрасивіших будівель, яку часто зображують на листівках Варшави. Обов'язково зробимо фото з символом міста, який зображений на гербі, а ще будемо вражені красою Кафедрального костелу св. Яна і св. Анни, колоною Сигізмунда III Вази, а також замкової площею. Ви дізнаєтеся, що приховують стіни королівського замку, і які історії вони зберігають. Ми з вами побачимо, таємні куточки, маленькі провулки, поговоримо про незвичної назви вулиць і дивних гербах будинків, які збереглися до наших днів.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 2.

ВаршаваТорунь

Сніданок. У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Королівський палац

(Дорослий: 28€ / Діти: 18€)
 - візитну картку Варшави - резиденцію польських королів. Ми отримаємо задоволення від розкішних інтер'єрів палацу: лицарський і тронний зал, мармурова кімната, зал сенаторів і бальний зал з 17-ю позолоченими колонами і найбільшим в країні плафоном з розписом. А під захоплюючу історію про палац, який повстав з попелу, ми відвідаємо королівські покої, в яких зберігаються картини відомого великого польського художника - Яна Матейки.

Палац Вілянув

(Дорослий: 26€ / Діти: 16€)
Розкішний палац Варшави, королівську резиденцію Яна ІІІ Собеського й Августа ІІ. «Захопленнню немає межі!» ... Саме ці слова ми згадуємо, насолоджуючись витонченістю та неповторним декором палацу ... Зали з чудовими інтер'єрами, шедеври живопису XVI-XIX століть. Нас чекає світ королівської розкоші!

Королівські Лазенки і Палац на воді

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Серце Варшави, найкрасивіший і найдоглянутіший парк у місті. Історія Лазенок починається з дерев'яної фортеці мазовецкіх князів. Триста років тому, в 16 ст., тут жила Анна Ягеллонка, дружина польського короля Стефана Баторія, при ній тут з'явилася перша дерев'яна купальня. Нарешті, в 1623 р інший польській король Сигізмунд III Ваза побудував тут розкішний палац - Уяздовський замок. Місце було обрано не випадково - звідси відкривається прекрасний вид на Віслу. Буває, що в парку можна зустріти дам в старовинних сукнях і одягнених у фраки кавалерів. Це означає, що в Лазенках знімають фільм про давно минулі часи.

Слідами Коперніка

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Запрошуємо в одне з найкрасивіших міст Польщі, де народився Микола Коперник - Торунь. Екскурсія в будинок і університет Коперніка, Староміська площа, ратуша, костел св. Яна, в якому зберігається знаменитий дзвін "Tuba Dei" (Сурма Господа), другий в країні за величиною після краківського Сигізмунда (7 тонн). Торунь славиться і єдиною в Польщі "пізанської" вежею, лише називається вона тут Krzywa Wieza (крива вежа). А ще завдяки своїй унікальній архітектурі, майже недоторканній середньовічним планування і безлічі готичних будівель, побудованих з цегли з 1997 року місто занесене в список всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Під час Другої світової війни місто залишилося неушкодженим і всі пам'ятники архітектури - оригінальні !!! Обов'язком кожного туриста є спробувати один із найсмачніших кулінарних символів Польщі - "торунській пряник" (toruński е pierniki)!

Терми Mszczonów

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€)
запрошуємо розслабитися і насолодитися силою гарячих джерел та відвідати ідеальне місце біля столиці.
Ночівля.
День 2 - Варшава – Торунь
День 2 - Варшава – Торунь
День 2 - Варшава – Торунь
День 2 - Варшава – Торунь
День 3.

ВаршаваЛюблінЛьвів

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час.

Fashion House Outlet Center

(Трансфер: 18€)
Рекомендуємо відвідати найбільший торговий центр Польщі (і всієї Східної Європи). Здивує цей аутлет Вас вже своїм зовнішнім виглядом, адже будівля виконана в стилі старого міста з усіма його архітектурними особливостями. Не менш приємне здивування забезпечено і всередині будівлі, адже в Fashion House Outlet Варшава розташувала близько сотні всіляких магазинів, в яких можна придбати жіноче та чоловіче взуття і одяг, аксесуари для повсякденного життя і для «виходу в світ», спортивні товари, вироби галантереї, шкіряні вироби. Крім того, тут можна знайти досить цікаві пропозиції для Ваших діток - починаючи від іграшок і закінчуючи останніми новинками одягу і взуття. Знижки в кожному з цих магазинів, просто приголомшливі - вподобану річ, що тільки зійшла з подіуму тут можна «наміряти» за ціною на 30 - 70% нижче, ніж у фірмовому салоні. У перерві між покупками, Ви зможете трохи розслабитися, відвідавши одне з численних кафе. При бажанні, можна  віддати і дорожчий ресторанчик, що дозволить ще й побалувати себе стравами національної польської кухні.

Серце Любліна - Старе Місто

(Дорослий: 18€ / Діти: 10€)
По дорозі пропонуємо відвідування прекрасного і старовинного містечка - Любдін  з багатовіковими кам'яницями, вузенькими вуличками, архітектурними пам'ятками, такими, як Краківська брама, каплиця Святої Трійці, Домініканський монастир, Кафедральний собор з різницею та скарбницею, а також єдина в своєму стилі каплиця Святої Трійці, Старий Театр, який є одним з найцінніших і цікавих... На Ринку можна відпочити в затишних кав'ярнях, де забуваєш про міську метушню, опинившись в романтичних обіймах Середньовіччя...
Виїзд в сторону кордону Прибуття до Львова після опівночі (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 3 - Варшава – Люблін – Львів
День 3 - Варшава – Люблін – Львів
День 3 - Варшава – Люблін – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч
• доплата за одномісне розміщення
• індивідуальний страховий поліс (при самостійній подачі)
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638