UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Від вас дізнався про полон Варшави.
Мені ви були вісницею слави,
Й моїм натхненням повсякчас...

Вікенд у Варшаву!

Днів: 3, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 1
Львів – Варшава – Люблін – Львів
Польща

Без нічних переїздів!!!

День 1.

ЛьвівВаршава

Збір на Львівському залізничному вокзалі. Всім бажаючим пропонуємо: Перетин кордону. Переїзд у Варшаву. Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Королівська столиця - Варшава

(входить у вартість туру)
Чудові вулиці утворюють Королівський тракт, на сторонах якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також три королівські резиденції! Варшава зачаровує кольоровими будиночками з декоративними скульптурами і розписом; суворо-величні костели. Вся ця краса відбивається в річці Вісла, над якою височить символ польської столиці - Варшавська Сирена, яка передбачила рибалкам, що тут буде засноване велике місто. І найцікавіше, що саме так і сталося!
Вечірня програма екскурсія

Таємниці Загадкової Варшави

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Романтичне, чарівне і таємниче Старе місто Варшави запрошує в гості. Тут важко позбутися відчуття, що блукаєш десь в казці або по величезній декорації з затишними різнокольоровими будинками. Ми побачимо одну з найкрасивіших будівель, яку часто зображують на листівках Варшави. Обов'язково зробимо фото з символом міста, який зображений на гербі, а ще будемо вражені красою Кафедрального костелу св. Яна і св. Анни, колоною Сигізмунда III Вази, а також замкової площею. Ви дізнаєтеся, що приховують стіни королівського замку, і які історії вони зберігають. Ми з вами побачимо, таємні куточки, маленькі провулки, поговоримо про незвичної назви вулиць і дивних гербах будинків, які збереглися до наших днів.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 2.

ВаршаваТорунь

Сніданок. У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Королівський палац

(Дорослий: 28€ / Діти: 18€)
 - візитну картку Варшави - резиденцію польських королів. Ми отримаємо задоволення від розкішних інтер'єрів палацу: лицарський і тронний зал, мармурова кімната, зал сенаторів і бальний зал з 17-ю позолоченими колонами і найбільшим в країні плафоном з розписом. А під захоплюючу історію про палац, який повстав з попелу, ми відвідаємо королівські покої, в яких зберігаються картини відомого великого польського художника - Яна Матейки.

Палац Вілянув

(Дорослий: 26€ / Діти: 16€)
Розкішний палац Варшави, королівську резиденцію Яна ІІІ Собеського й Августа ІІ. «Захопленнню немає межі!» ... Саме ці слова ми згадуємо, насолоджуючись витонченістю та неповторним декором палацу ... Зали з чудовими інтер'єрами, шедеври живопису XVI-XIX століть. Нас чекає світ королівської розкоші!

Королівські Лазенки і Палац на воді

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Серце Варшави, найкрасивіший і найдоглянутіший парк у місті. Історія Лазенок починається з дерев'яної фортеці мазовецкіх князів. Триста років тому, в 16 ст., тут жила Анна Ягеллонка, дружина польського короля Стефана Баторія, при ній тут з'явилася перша дерев'яна купальня. Нарешті, в 1623 р інший польській король Сигізмунд III Ваза побудував тут розкішний палац - Уяздовський замок. Місце було обрано не випадково - звідси відкривається прекрасний вид на Віслу. Буває, що в парку можна зустріти дам в старовинних сукнях і одягнених у фраки кавалерів. Це означає, що в Лазенках знімають фільм про давно минулі часи.

Слідами Коперніка

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Запрошуємо в одне з найкрасивіших міст Польщі, де народився Микола Коперник - Торунь. Екскурсія в будинок і університет Коперніка, Староміська площа, ратуша, костел св. Яна, в якому зберігається знаменитий дзвін "Tuba Dei" (Сурма Господа), другий в країні за величиною після краківського Сигізмунда (7 тонн). Торунь славиться і єдиною в Польщі "пізанської" вежею, лише називається вона тут Krzywa Wieza (крива вежа). А ще завдяки своїй унікальній архітектурі, майже недоторканній середньовічним планування і безлічі готичних будівель, побудованих з цегли з 1997 року місто занесене в список всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Під час Другої світової війни місто залишилося неушкодженим і всі пам'ятники архітектури - оригінальні !!! Обов'язком кожного туриста є спробувати один із найсмачніших кулінарних символів Польщі - "торунській пряник" (toruński е pierniki)!

Терми Mszczonów

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€)
запрошуємо розслабитися і насолодитися силою гарячих джерел та відвідати ідеальне місце біля столиці.
Ночівля.
День 2 - Варшава – Торунь
День 2 - Варшава – Торунь
День 2 - Варшава – Торунь
День 2 - Варшава – Торунь
День 3.

ВаршаваЛюблінЛьвів

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час.

Fashion House Outlet Center

(Трансфер: 18€)
Рекомендуємо відвідати найбільший торговий центр Польщі (і всієї Східної Європи). Здивує цей аутлет Вас вже своїм зовнішнім виглядом, адже будівля виконана в стилі старого міста з усіма його архітектурними особливостями. Не менш приємне здивування забезпечено і всередині будівлі, адже в Fashion House Outlet Варшава розташувала близько сотні всіляких магазинів, в яких можна придбати жіноче та чоловіче взуття і одяг, аксесуари для повсякденного життя і для «виходу в світ», спортивні товари, вироби галантереї, шкіряні вироби. Крім того, тут можна знайти досить цікаві пропозиції для Ваших діток - починаючи від іграшок і закінчуючи останніми новинками одягу і взуття. Знижки в кожному з цих магазинів, просто приголомшливі - вподобану річ, що тільки зійшла з подіуму тут можна «наміряти» за ціною на 30 - 70% нижче, ніж у фірмовому салоні. У перерві між покупками, Ви зможете трохи розслабитися, відвідавши одне з численних кафе. При бажанні, можна  віддати і дорожчий ресторанчик, що дозволить ще й побалувати себе стравами національної польської кухні.

Серце Любліна - Старе Місто

(Дорослий: 18€ / Діти: 10€)
По дорозі пропонуємо відвідування прекрасного і старовинного містечка - Любдін  з багатовіковими кам'яницями, вузенькими вуличками, архітектурними пам'ятками, такими, як Краківська брама, каплиця Святої Трійці, Домініканський монастир, Кафедральний собор з різницею та скарбницею, а також єдина в своєму стилі каплиця Святої Трійці, Старий Театр, який є одним з найцінніших і цікавих... На Ринку можна відпочити в затишних кав'ярнях, де забуваєш про міську метушню, опинившись в романтичних обіймах Середньовіччя...
Виїзд в сторону кордону Прибуття до Львова після опівночі (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 3 - Варшава – Люблін – Львів
День 3 - Варшава – Люблін – Львів
День 3 - Варшава – Люблін – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч
• доплата за одномісне розміщення
• індивідуальний страховий поліс (при самостійній подачі)
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638