UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Оперний, музика, арії...
Музи з пеленок люблю,
Мюнхен не тільки Баварії -
Центр Німеччини він…

Баварські вихідні:
Нюрнберг + Бамберг + Ротенбург + Ульм + Мюнхен
+ замок Гогенцоллерн і Нойшванштайн!!!

Днів: 5, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 3
Львів – Нюрнберг - Ротенбург об дер Таубер - Ульм - парк розваг Леголенд - Боденське озеро - Мюнхен – замок Нойшванштайн  та  Гогенцоллерн – Будапешт -  Егер – Чоп - Львів
Німеччина
Угорщина
Чехія


3 екскурсії вже у вартості туру:

імператорський Нюрнберг, казковий Ульм та чарівний Мюнхен!

...незабутні враження чекають Вас...

Лише в даному турі ви зможете насолодитись
- неймовірними місцями: Замок в хмарах - Гогенцоллерн; острів квітів - Майнау, парк розваг Леголенд,
неперевершений Нойшванштайн;
- найцікавішими містами - родзинками Баварії: Нюрнберг, Бамберг, Ротенбург об дер Таубер, Ульм,  Мюнхен

День 1.

ЛьвівБудапешт

Зустріч на залізничному вокзалі Львів ( пл. Двірцева 1)
Відправлення в тур. Можлива підсадка в Стрию (+1 година з моменту відправлення в тур), Мукачево (+4 години з моменту відправлення в тур).
Перетин кордону. Переїзд в Будапешт, вільний час на площі Героїв, рекомендуємо:

Будапешт – перлина Дунаю

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
О, це місто ... Незабутнє ... Неповторне ... Чарівне ... Воно пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом ... Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта – базиліки Святого Іштвана, потім до грандіозного Парламенту, площі Свободи і чарівного Ланцюгового мосту, який охороняють величезні кам'яні леви ...
Будапешт, красиві місця - відеоогляд
Будапешт, красиві місця - відеоогляд

Ажурна прикраса Будапешту

(Дорослий: 28€ / Діти: 18€)
Сім мостів служить прикрасою прекрасного Блакитного Дунаю, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста - Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац... Повз нас "пропливають" водолікарні, готелі, музеї і найкрасивіший розважальний комплекс Будапешта... Всім шампанське! Теплий відпочинок продовжується!
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Нічний переїзд в Нюрнберг.
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 2.

НюрнбергБамбергРотенбург-на-Таубері

Зупинка на сніданок (опл. додатково). Переїзд по території Німеччини Приїзд в Нюрнберг.
Екскурсія

Імператорське місто

(входить у вартість туру)
 Місто, де правили всі Німецькі імператори - середньовічний Нюрнберг. Міська ратуша, Імператорський замок, ринкова площа, церква Богоматері з годинником "Менляйнлауфен", будинок-музей Дюрера, собори св. Себальда і св. Лоренцо ... А ще місто красується пишними готичними церквами, чудовими фонтанами, і знаменита як європейська столиця іграшок, пряників, єдиного в Німеччині червоного пива і знаменитих «братвурст» - нюрнберзьких сосисок, смаком яких Ви можете насолодиться у вільний час...
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Бамберг – місто на семи пагорбах

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Місто, наче з картинки – маленькі чудові будиночки з черепичними дахами, мости і містки на кожному кроці, приручена річка Регнітц, старий рибальський квартал, єдина в світі ратуша, побудована на воді і безліч пивних таверн! Пиво... тут знають толк цьому прекрасному напою. Бамберзьке пиво - автентичне пиво! Шедевр бамберзьких пивоварів – напій, якому вже понад 300 років – "раухбір" – спеціальний сорт темного пива, а надзвичайним ароматом диму! Такого немає ніде!
Переїзд по території Німеччини Додатково пропонуємо заїзд в казкове містечко

Роттенбург-об-дер-Таубер

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Рідкісний за красою самоцвіт в «короні» Німеччини, одна з найяскравіших пам'яток знаменитої Романтичної дороги. Тут є все, чого жадає любитель історії та старовини: павутина вуличок, тісно притуляючись один до одного і дуже милі будинки з геранню на вікнах, вивіски над ремісничими лавками і майстернями, міські стіни і ратуша, величний собор і навіть відкрите, цілий рік, «Різдвяне село»! Ротенбург - казка для любителів середньовічних європейських міст. Словом, це місто не може не зачарувати і  в себе закохати!
Поселення та ночівля на території Німеччини.
День 2 - Нюрнберг – Бамберг – Ротенбург-на-Таубері
День 2 - Нюрнберг – Бамберг – Ротенбург-на-Таубері
День 2 - Нюрнберг – Бамберг – Ротенбург-на-Таубері
День 2 - Нюрнберг – Бамберг – Ротенбург-на-Таубері
День 3.

УльмБоденське озероМайнауМеерсбург

Сніданок. Переїзд в Ульм. Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Ульм: картинка з сновидінь

(входить у вартість туру)
Це єдине в Німеччині місто, розташоване на території відразу двох федеративних земель: Дунай ділить його на частини і є кордоном між Баварією і Баден-Вюртемберг. Ульм прославився і як батьківщина Ейнштейна, генія всіх часів і народів. Гуляючи по чарівному придунайському району, ми побачимо старі квартали, що потопають у садах і квітах. Є тут і зовсім незвичайний оазис-сад. Середньовічні вулички з фахверковими казковими будиночками так і ваблять! Особлива родзинка району - кривий будинок Schiefes Haus, нахилившись майже на 30% над водою. У центрі міста ми побачимо Ульмський собор - найвищий християнський храм у світі. Цей старовинний «хмарочос» почали будувати ще в XIV столітті.
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Замок в хмарах

(Дорослий: 28€ / Діти: 28€ + вх. квиток)
Саме так називають замок Гогенцоллерн німці і численні туристи, які приїжджають милуватися красою цього місця. На самій вершині Швабських Альп височить Гогенцоллерн – його краса здається неприродною і казковою. Це один з найкрасивіших замків Німеччини. Величний замок-фортеця, гордовито височить на вершині однойменного пагорба, який піднятий майже на 900 метрів над долиною річки Цоллерн. Середньовічні кріпосні стіни і башти, в поєднанні з вежами і башточками стилю неоромантизму, надають замку своєрідної привабливості. Здається, що він ніби зійшов з ілюстрацій дитячих казок, про королів і принцес, які чекають на своїх принців.

Зірки Боденського озера.

(Дорослий: 48€ / Діти: 48€ + вх. квиток)
Нашу подорож ми розпочнемо з Констанца, найбільшого міста на узбережжі. Фахверкові споруди, брущаті, просочені історією та історіями вулички і провулки, розписані художниками фасади, арки кріпосних стін і незвичність барокових форм, робить це місто найбільш привабливим на узбережжі. Далі нас чекає знаменитий острів Майнау, який завдяки своїм квітковим композиціям вже давно набув всесвітню популярність і визнання. І на завершення, ми відвідаємо чудовий Меерсбург, який давно славиться «старим містом», як римський театр, до водної гладі озера. Вам варто побачити цей дивовижний край, яким був захоплений сам творець. Боденське озеро - це місце де відпочиває душа, заліковують рани і набираються сил для нового польоту.

парк розваг Леголенд

(Трансфер: 38€ + вх. квиток)
Німецький "Леголенд" займає 140 га і розбитий на шість тематичних зон: "Міні-країна", "Лего-екстрим", "Країна пригод", "Королівство лицарів", "Місто Лего", "Уява". В "Мініленді" з деталей "Лего" в масштабі 1:20 відтворені райони Німеччини і її сусідів - Італії, Швейцарії та Голландії!!! Як тільки ми опинимось в парку Леголенд, нас зустрінуть захоплюючі і неймовірні атракціони, яких налічується близько сорока. А ще, на мить, ми зможемо потрапити в джунглі або стати учасником лицарського турніру, адже кожен день в парку проходять вистави лялькового театру і виступи клоунів (працює з квітня до жовтня).
Переїз в готель. Ночівля.
День 3 - Ульм – Боденське озеро – Майнау – Меерсбург
День 3 - Ульм – Боденське озеро – Майнау – Меерсбург
День 3 - Ульм – Боденське озеро – Майнау – Меерсбург
День 3 - Ульм – Боденське озеро – Майнау – Меерсбург
День 4.

МюнхенЗамок Нойшванштайн

Сніданок. Прибуття в столицю Баварії - місто Мюнхен. Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Мюнхен – Легенда Баварії...

(входить у вартість туру)
Нас запрошує "Німецький Рим" – місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до вечора... Нігде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".
У вільний час в Мюнхені запрошуємо відвідати:

Мюнхенська резиденція

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Резиденція роду Віттельсбахів, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена. Палацовий комплекс включає в себе королівські покої, Стару резиденцію і будинок для урочистих прийомів. Всього ж в Резиденції 112 залів, серед яких особливої уваги заслуговують зал Антикваріум. 
Мюнхенська резиденція - відеоогляд

Фантазії короля Людвіга...

(Дорослий: 48€ / Діти: 48€ + вх. квиток)
На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казки і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться... Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Нас чекає замок Нойшванштайн ("Новий лебединий камінь") – це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, це безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. Замок-казка, що затаївся в лісових масивах Баварських Альп, справжній шедевр, який заслужив шалену популярність у туристів. Нойшванштайн став прототипом замку Сплячої красуні в Паризькому Діснейленді, джерелом натхнення музики Вагнера.
Автобусна екскурсія

Дивовижний Мюнхен

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Мюнхен такий багатоликий і незвичайний, вміє дивувати і змушує захоплюватися знову і знову... Візитною карткою Баварської столиці є Олімпійський комплекс, який був побудований для проведення XX Олімпійських ігор... Під час екскурсії ми зробимо фотопаузу близько всесвітньо відомого музею BMW, який побудований у вигляді 4-х циліндрів, і є мрією всіх автолюбителів.

Баварський вечір

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Можливість відвідати одну з пивоварень. У місті здавна існують 6 головних броварень, які сьогодні відомі на весь світ: Хофброй, Августінер, Левенброй, Пауланер, Хакер-Пшор і Шпати. У мюнхенських пивних панує затишна і невимушена атмосфера. Ми смачно повечеряємо і продегустуємо пиво.
Нічний переїзд в Угорщину.
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 5.

БудапештДолина КрасуньЧопЛьвів

Приїзд в Будапешт.

Для всіх бажаючих рекомендуємо Термальні купальні графа Сечені

(вх. квиток)
Заряд бадьорості та енергії на цілий день!
У вільний час в Будапешті рекомендуємо відвідати на вибір:

Таємнича Буда

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Це одне із найромантичніших і старовинних куточків Будапешту... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, Будайський Лабіринт, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і... і сам Королівський Палац!
Таємнича Буда - відеоогляд

Будапешт з гори Геллерт

(Трансфер: 10€)
У Будапешті створені всі умови для любителів фотографій. Таке враження, що ще на етапі спорудження фортеці в Буді угорський король Бела IV прорахував майбутній винахід техніки і зрозумів, що з Будайського пагорба, а особливо з гори Геллерт, буде дуже хороший вид на Пешт, мости і закрут Дунаю. Тут все місто як на долоні!
Будапешт з гори Геллерт
Переїзд в сторону кордону. По дорозі при наявності часу рекомендуем відвідати:

Винний регіон Угорщини – Егер

(Дорослий: 21€ / Діти: 18€)
Де сотні років ростуть виноградники, і сотні років за традицією виготовляють вогненно червоні та ігристих білі вин... Єгерський виноробний регіон запрошуємо нас на дуже смачний гуляш і дегустацію знаменитих сортів вин в Долину Красунь!
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Повернення в Україну. Перетин кордону. Час прибуття до Львова після опівночі (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 5 - Будапешт – Долина Красунь – Чоп – Львів
День 5 - Будапешт – Долина Красунь – Чоп – Львів
День 5 - Будапешт – Долина Красунь – Чоп – Львів
День 5 - Будапешт – Долина Красунь – Чоп – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч
• доплата за одномісне розміщення

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638