UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Оперний, музика, арії...
Музи з пеленок люблю,
Мюнхен не тільки Баварії -
Центр Німеччини він…

Баварські вихідні!!!

Днів: 5, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 3
Львів – Нюрнберг - Ротенбург об дер Таубер - Ульм - парк розваг Леголенд - Боденське озеро - Мюнхен – замок Нойшванштайн  та  Гогенцоллерн – Будапешт -  Егер – Чоп - Львів
Німеччина
Угорщина
Чехія


3 екскурсії вже у вартості туру:

імператорський Нюрнберг, казковий Ульм та чарівний Мюнхен!

...незабутні враження чекають Вас...

Лише в даному турі ви зможете насолодитись
- неймовірними місцями: Замок в хмарах - Гогенцоллерн; острів квітів - Майнау, парк розваг Леголенд,
неперевершений Нойшванштайн;
- найцікавішими містами - родзинками Баварії: Нюрнберг, Бамберг, Ротенбург об дер Таубер, Ульм,  Мюнхен

День 1.

ЛьвівБудапешт

Зустріч на залізничному вокзалі Львів ( пл. Двірцева 1)
Відправлення в тур. Можлива підсадка в Стрию (+1 година з моменту відправлення в тур), Мукачево (+4 години з моменту відправлення в тур).
Перетин кордону. Переїзд в Будапешт, вільний час на площі Героїв, рекомендуємо:

Будапешт – перлина Дунаю

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
О, це місто ... Незабутнє ... Неповторне ... Чарівне ... Воно пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом ... Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта – базиліки Святого Іштвана, потім до грандіозного Парламенту, площі Свободи і чарівного Ланцюгового мосту, який охороняють величезні кам'яні леви ...
Будапешт, красиві місця - відеоогляд
Будапешт, красиві місця - відеоогляд

Ажурна прикраса Будапешту

(Дорослий: 28€ / Діти: 18€)
Сім мостів служить прикрасою прекрасного Блакитного Дунаю, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста - Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац... Повз нас "пропливають" водолікарні, готелі, музеї і найкрасивіший розважальний комплекс Будапешта... Всім шампанське! Теплий відпочинок продовжується!
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Ажурна прикраса Будапешту - відеоогляд
Нічний переїзд в Нюрнберг.
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 2.

НюрнбергБамбергРотенбург-на-Таубері

Зупинка на сніданок (опл. додатково). Переїзд по території Німеччини Приїзд в Нюрнберг.
Екскурсія

Імператорське місто

(входить у вартість туру)
 Місто, де правили всі Німецькі імператори - середньовічний Нюрнберг. Міська ратуша, Імператорський замок, ринкова площа, церква Богоматері з годинником "Менляйнлауфен", будинок-музей Дюрера, собори св. Себальда і св. Лоренцо ... А ще місто красується пишними готичними церквами, чудовими фонтанами, і знаменита як європейська столиця іграшок, пряників, єдиного в Німеччині червоного пива і знаменитих «братвурст» - нюрнберзьких сосисок, смаком яких Ви можете насолодиться у вільний час...
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Бамберг – місто на семи пагорбах

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Місто, наче з картинки – маленькі чудові будиночки з черепичними дахами, мости і містки на кожному кроці, приручена річка Регнітц, старий рибальський квартал, єдина в світі ратуша, побудована на воді і безліч пивних таверн! Пиво... тут знають толк цьому прекрасному напою. Бамберзьке пиво - автентичне пиво! Шедевр бамберзьких пивоварів – напій, якому вже понад 300 років – "раухбір" – спеціальний сорт темного пива, а надзвичайним ароматом диму! Такого немає ніде!
Переїзд по території Німеччини Додатково пропонуємо заїзд в казкове містечко

Роттенбург-об-дер-Таубер

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Рідкісний за красою самоцвіт в «короні» Німеччини, одна з найяскравіших пам'яток знаменитої Романтичної дороги. Тут є все, чого жадає любитель історії та старовини: павутина вуличок, тісно притуляючись один до одного і дуже милі будинки з геранню на вікнах, вивіски над ремісничими лавками і майстернями, міські стіни і ратуша, величний собор і навіть відкрите, цілий рік, «Різдвяне село»! Ротенбург - казка для любителів середньовічних європейських міст. Словом, це місто не може не зачарувати і  в себе закохати!
Поселення та ночівля на території Німеччини.
День 2 - Нюрнберг – Бамберг – Ротенбург-на-Таубері
День 2 - Нюрнберг – Бамберг – Ротенбург-на-Таубері
День 2 - Нюрнберг – Бамберг – Ротенбург-на-Таубері
День 2 - Нюрнберг – Бамберг – Ротенбург-на-Таубері
День 3.

УльмБоденське озероМайнауМеерсбург

Сніданок. Переїзд в Ульм. Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Ульм: картинка з сновидінь

(входить у вартість туру)
Це єдине в Німеччині місто, розташоване на території відразу двох федеративних земель: Дунай ділить його на частини і є кордоном між Баварією і Баден-Вюртемберг. Ульм прославився і як батьківщина Ейнштейна, генія всіх часів і народів. Гуляючи по чарівному придунайському району, ми побачимо старі квартали, що потопають у садах і квітах. Є тут і зовсім незвичайний оазис-сад. Середньовічні вулички з фахверковими казковими будиночками так і ваблять! Особлива родзинка району - кривий будинок Schiefes Haus, нахилившись майже на 30% над водою. У центрі міста ми побачимо Ульмський собор - найвищий християнський храм у світі. Цей старовинний «хмарочос» почали будувати ще в XIV столітті.
У вільний час рекомендуємо відвідати:

Замок в хмарах

(Дорослий: 28€ / Діти: 28€ + вх. квиток)
Саме так називають замок Гогенцоллерн німці і численні туристи, які приїжджають милуватися красою цього місця. На самій вершині Швабських Альп височить Гогенцоллерн – його краса здається неприродною і казковою. Це один з найкрасивіших замків Німеччини. Величний замок-фортеця, гордовито височить на вершині однойменного пагорба, який піднятий майже на 900 метрів над долиною річки Цоллерн. Середньовічні кріпосні стіни і башти, в поєднанні з вежами і башточками стилю неоромантизму, надають замку своєрідної привабливості. Здається, що він ніби зійшов з ілюстрацій дитячих казок, про королів і принцес, які чекають на своїх принців.

Зірки Боденського озера.

(Дорослий: 48€ / Діти: 48€ + вх. квиток)
Нашу подорож ми розпочнемо з Констанца, найбільшого міста на узбережжі. Фахверкові споруди, брущаті, просочені історією та історіями вулички і провулки, розписані художниками фасади, арки кріпосних стін і незвичність барокових форм, робить це місто найбільш привабливим на узбережжі. Далі нас чекає знаменитий острів Майнау, який завдяки своїм квітковим композиціям вже давно набув всесвітню популярність і визнання. І на завершення, ми відвідаємо чудовий Меерсбург, який давно славиться «старим містом», як римський театр, до водної гладі озера. Вам варто побачити цей дивовижний край, яким був захоплений сам творець. Боденське озеро - це місце де відпочиває душа, заліковують рани і набираються сил для нового польоту.

парк розваг Леголенд

(Трансфер: 38€ + вх. квиток)
Німецький "Леголенд" займає 140 га і розбитий на шість тематичних зон: "Міні-країна", "Лего-екстрим", "Країна пригод", "Королівство лицарів", "Місто Лего", "Уява". В "Мініленді" з деталей "Лего" в масштабі 1:20 відтворені райони Німеччини і її сусідів - Італії, Швейцарії та Голландії!!! Як тільки ми опинимось в парку Леголенд, нас зустрінуть захоплюючі і неймовірні атракціони, яких налічується близько сорока. А ще, на мить, ми зможемо потрапити в джунглі або стати учасником лицарського турніру, адже кожен день в парку проходять вистави лялькового театру і виступи клоунів (працює з квітня до жовтня).
Переїз в готель. Ночівля.
День 3 - Ульм – Боденське озеро – Майнау – Меерсбург
День 3 - Ульм – Боденське озеро – Майнау – Меерсбург
День 3 - Ульм – Боденське озеро – Майнау – Меерсбург
День 3 - Ульм – Боденське озеро – Майнау – Меерсбург
День 4.

МюнхенЗамок Нойшванштайн

Сніданок. Прибуття в столицю Баварії - місто Мюнхен. Оглядова екскурсія.
Екскурсія

Мюнхен – Легенда Баварії...

(входить у вартість туру)
Нас запрошує "Німецький Рим" – місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до вечора... Нігде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".
У вільний час в Мюнхені запрошуємо відвідати:

Мюнхенська резиденція

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Резиденція роду Віттельсбахів, яка була і залишається одним з найбільш значних і грандіозних палацових ансамблів світу, і по праву вважається головною визначною пам'яткою Мюнхена. Палацовий комплекс включає в себе королівські покої, Стару резиденцію і будинок для урочистих прийомів. Всього ж в Резиденції 112 залів, серед яких особливої уваги заслуговують зал Антикваріум. 
Мюнхенська резиденція - відеоогляд

Фантазії короля Людвіга...

(Дорослий: 48€ / Діти: 48€ + вх. квиток)
На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казки і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться... Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Нас чекає замок Нойшванштайн ("Новий лебединий камінь") – це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, це безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. Замок-казка, що затаївся в лісових масивах Баварських Альп, справжній шедевр, який заслужив шалену популярність у туристів. Нойшванштайн став прототипом замку Сплячої красуні в Паризькому Діснейленді, джерелом натхнення музики Вагнера.
Автобусна екскурсія

Дивовижний Мюнхен

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Мюнхен такий багатоликий і незвичайний, вміє дивувати і змушує захоплюватися знову і знову... Візитною карткою Баварської столиці є Олімпійський комплекс, який був побудований для проведення XX Олімпійських ігор... Під час екскурсії ми зробимо фотопаузу близько всесвітньо відомого музею BMW, який побудований у вигляді 4-х циліндрів, і є мрією всіх автолюбителів.

Баварський вечір

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Можливість відвідати одну з пивоварень. У місті здавна існують 6 головних броварень, які сьогодні відомі на весь світ: Хофброй, Августінер, Левенброй, Пауланер, Хакер-Пшор і Шпати. У мюнхенських пивних панує затишна і невимушена атмосфера. Ми смачно повечеряємо і продегустуємо пиво.
Нічний переїзд в Угорщину.
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 5.

БудапештДолина КрасуньЧопЛьвів

Приїзд в Будапешт.

Для всіх бажаючих рекомендуємо Термальні купальні графа Сечені

(вх. квиток)
Заряд бадьорості та енергії на цілий день!
У вільний час в Будапешті рекомендуємо відвідати на вибір:

Таємнича Буда

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Це одне із найромантичніших і старовинних куточків Будапешту... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, Будайський Лабіринт, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і... і сам Королівський Палац!
Таємнича Буда - відеоогляд

Будапешт з гори Геллерт

(Трансфер: 10€)
У Будапешті створені всі умови для любителів фотографій. Таке враження, що ще на етапі спорудження фортеці в Буді угорський король Бела IV прорахував майбутній винахід техніки і зрозумів, що з Будайського пагорба, а особливо з гори Геллерт, буде дуже хороший вид на Пешт, мости і закрут Дунаю. Тут все місто як на долоні!
Будапешт з гори Геллерт
Переїзд в сторону кордону. По дорозі при наявності часу рекомендуем відвідати:

Винний регіон Угорщини – Егер

(Дорослий: 21€ / Діти: 18€)
Де сотні років ростуть виноградники, і сотні років за традицією виготовляють вогненно червоні та ігристих білі вин... Єгерський виноробний регіон запрошуємо нас на дуже смачний гуляш і дегустацію знаменитих сортів вин в Долину Красунь!
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Повернення в Україну. Перетин кордону. Час прибуття до Львова після опівночі (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 5 - Будапешт – Долина Красунь – Чоп – Львів
День 5 - Будапешт – Долина Красунь – Чоп – Львів
День 5 - Будапешт – Долина Красунь – Чоп – Львів
День 5 - Будапешт – Долина Красунь – Чоп – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.03.24 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.04.24 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.04.24 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для турів на Травневі свята  діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Травневі свята складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою МП не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Травневі свята пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч
• доплата за одномісне розміщення

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638