UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
 Канікули в Швейцарії - що може бути краще

Швейцарські канікули + Європа-Парк 
Цюрих, Люцерн, Прага, Замок Нойшвайнштайн, Будапешт

Днів: 6, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 4
Львів - Краків - Прага - Європа парк - Страсбург - Цюрих - Рейнський водоспад - Люцерн - Замок Нойшвайштайн - Будапешт - Мішкольц Тапольце - Львів
Німеччина
Польща
Угорщина
Франція
Чехія
Швейцарія
Назад

Квітень '24

ТС 29

Травень '24

ТС 5 ТС 7
Всі дати
регулярного туру
Вперед

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ
Чудовий тур для відпочинку з дітьми 
5 екскурсій
 вже у вартості 
Краків, Прага, Цюріх, Фюссен і Будапешт


День 1.

ЛьвівКраків

Зустріч на залізничному вокзалі Львів ( пл. Двірцева 1)
Відправлення в тур. Переїзд по Україні. Перетин кордонів.
Екскурсія

Королівський шлях

(входить у вартість туру)
Краків-місто – вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить... Вавельський пагорб, Кафедральний собор, Двір резиденції. Зупинки на фотопаузу. Вулиця Гродська, Королівський шлях ми дійдемо до Ринкової площі, послухаємо трубача в Маряцькому костелі, зайдемо і виберемо сувенір на торгових рядах Сукенніци.

Краківський підземний музей

(Дорослий: 16€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
Один з найбільших підземних музеїв Європи – який розповість нам, яким був Краків кілька століть назад.
Можливість пообідати (дод. оплата)

Польська кухня

(дод. оплата)
Можливість спробувати місцеву кухню. Вона славиться відмінним журеком, бігосом і голонкою. Польські господині чудово вміють готувати торти і тістечка: маківці, серники та беза. Дуже популярний гарячий шоколад. Оплата по меню.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 2.

ПрагаГрадчани

Сніданок.
Екскурсія

Зустріч з Прагою

(входить у вартість туру)
У лабіринтах маленьких вуличок ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа та Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, єврейський квартал Йозефів, Карлова вулиця... і звичайно ж, Карлів міст! Потрібно тут зупинитися для того, щоб загадати бажання!
Для бажаючих на вибір:

Таємниці королів – Градчани

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Дізнатися про життя королів і придворних, про палацові інтриги і змови, злочини і покарання, які відбувалися з найсвітліших спонукань – в ім'я віри і держави. Вас чекає Градчанська площа, Шварценбергский палац і варта в Празькому граді. А також неймовірний собор Віта.
Таємниці королів - Градчани - відеоогляд

Прогулянка на кораблику по Влтаві

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Аперитиви, шведський стіл в супроводі цікавих розповідей... Ось вони незабутні миті в житті...
Прогулянка на кораблику по Влтаві - відеоогляд

Празький зоопарк

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Відвідайте  4-й найкращий зоопарк у світі. У ньому  живе найбільша саламандра у світі … Прекрасні  умови для тварин. Відчуття природної дикої природи, жодних кліток. Доглянуті і чисті звірі добре  почуваються у просторих вольєрах. Тут все організовано з вигадкою і продумано до дрібниць.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 2 - Прага – Градчани
День 2 - Прага – Градчани
День 2 - Прага – Градчани
День 2 - Прага – Градчани
День 3.

Європа-паркСтрасбургКольмар

Сніданок.
Вільний час. Для бажаючих

Столиця французької провінції Ельзас – Страсбург

(Дорослий: 36€ / Діти: 26€)
Ельзас немов зійшов зі сторінок казки: будиночки з двосхилими дахами, побудовані з каменю і дерева, прикрашені квітами, на пічних трубах деяких з них звили гнізда лелеки. Пішохідна прогулянка по старому місту, острову, кварталу ремісників Petit de France, по вузьких мальовничих переулочках з відвідуванням французького і німецького кварталів. Ми зануримося в незвичайну атмосферу двотисячолітнього міста. Широкі проспекти і вузькі вулички, невигадані історії та фантастичні легенди, паради і капітуляції, війна і мир – все змішалося в місті Страсбурзі. Місто прекрасне своїм неповторним Собором Нотр-Дам з дивно гармонійною площею навколо нього, каналами "малої Франції" з численними фахверковими будинками уздовж них, своїми мостами і ви в цьому переконаєтеся. Тут сліди багатьох відомих людей: Гутенберга, Моцарта, Кальвіна, мадам Тюссо, Луї Пастера.

Парк розваг Europa Park

(Трансфер: 18€ + вх. квиток)
Відвідування Європа-парк складається з тематичних регіонів, кожен з яких має свої атракціони. Ми з вами побуваємо в мальовничому замку Бальтазар в Німеччині, побачимо "Життя на сьомому небі" у Франції, насолоду від горнятка капучино у тіні дерев і спробуємо справжню італійську піцу. Нас підкорить чарівність швейцарських Альп і політ на повітряній кулі. На справжньому альпійському експресі ми дістанемося до тірольської водної дороги в Австрії, звідки попадемо в печеру гномів. А ось ... чується переливчастий дзвін гітари і ... перед нами справжній танець фламенко-нас запрошує Іспанія. Ще кілька кроків і: ласкаво просимо в стару добру Англію! Далі нас очікують вітряні млини, Пітер Пен і катання у кавових чашках – ми в Нідерландах! Найсмачніша країна Шоколандія запросить нас на шоколадне шоу... Нас чекає незабутній день...

Середньовічний Кольмар

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Ми відвідаємо середньовічний Кольмар, де побуваємо в незабутньому музеї під відкритим небом. Старе місто, Музей Унтерлінден, Будинок з головами, Унікальні будинку Старої гауптвахти і Старої Митниці нікого не залишать байдужими. А найстаріший будинок Кольмара – будинок Адольфа і чудовий будинок Пфістера незмінно викликають захоплення у гостей міста. На завершення нашої прогулянки, ми відвідаємо квартал "Маленька Венеція".
Ночівля.
День 3 - Європа-парк – Страсбург – Кольмар
День 3 - Європа-парк – Страсбург – Кольмар
День 3 - Європа-парк – Страсбург – Кольмар
День 3 - Європа-парк – Страсбург – Кольмар
День 4.

ЦюрихЛюцернРейнський водоспад

Сніданок.
Переїзд в Швейцарію.
Екскурсія

Неповторний Цюрих

(входить у вартість туру)
Нас запрошує одне з найбагатших міст Швейцарії - неповторний Цюрих. Тут життя б'є через край і вдень і вночі, дивуючи всіх відвідувачів своєю різноманітністю. Гірські вершини і прекрасне Цюрихське озеро надають місту незвичайний шарм. Цюрих пишається однією з найкрасивіших вулиць в Європі - Банхофштрассе, де розташований фінансовий центр міста. Музика і пісні вуличних музикантів допоможуть ближче пізнати і полюбити такий різний Цюрих

Знаменитий водоспад Райнфаль

(Трансфер: 26€)
Водоспад Райнфаль – найбільший в Європі. Прекрасні пейзажі, могутній Рейн, потоки прозорої води, які летять з неймовірною швидкістю, свіжість піднімається в повітря і велич природи заставляє застигнути на місці від здивування.
У вільний час рекомендуємо:

Чарівний Люцерн

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Нас чекає маленьке місто-казка дуже милий і гостинний Люцерн. Люцерн – туристична столиця Швейцарії і найбільш відвідуваний туристами місто країни. Пішохідна екскурсія: пам'ятник "Вмираючий лев", центр культури і конгресів, новий залізничний вокзал, найстаріший в Європі дерев'яний міст Капельбрюкке, найкрасивіша в Швейцарії церква Єзуїтів, полова міст, Млинова площа, Винна площа, ратуша. Вільний час для відвідування музею Пікассо, музею глетчерів з дзеркальним лабіринтом, міської кріпосної стіни Музегмауер. Час для вечері. Тут готують прекрасне фондю.
Чарівний Люцерн
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 4 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 4 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 4 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 4 - Цюрих – Люцерн – Рейнський водоспад
День 5.

Замок НойшванштайнФюссенБудапешт

Сніданок.
Німеччина... Дорога проходить через сонні середньовічні міста, повз величні барокові палаци і фантастичні казкові замки. Прогулянка з супроводжуючим.

Іграшковий Фюссен

Старовинне містечко Фюссен - серце долини Альго.  Майже іграшковий Фюссен оточений чудовими горами з численними мальовничими озерами. Він вважається колискою європейської лютні і скрипки. Фюссен зачаровує своїм середньовічним старим містом, численними вузькими вуличками і казковим видом королівських палаців замку Нойшванштайн і замком Хоеншвангау. Гуляти тут-одне задоволення.

Замок Нойшванштайн

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Поїздка до замку Нойшванштайн. На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казка і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться... Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Замок Нойшванштайн – "Новий лебединий камінь" – це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох. (Зовнішній огляд).
Замок Нойшванштайн
Замок Нойшванштайн
Переїзд в Будапешт.

Прогулянка на кораблику "Чарівність Дунаю"

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста – Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац...
З шампанським... по  Дунаю.
Екскурсія

Шарм нічного Будапешту

(входить у вартість туру)
Ми проведемо вільний час в улюбленому місці прогулянок угорської знаті - набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. Тут Пешт ошатний, святковий навіть в будні!
Ночівля.
День 5 - Замок Нойшванштайн – Фюссен – Будапешт
День 5 - Замок Нойшванштайн – Фюссен – Будапешт
День 5 - Замок Нойшванштайн – Фюссен – Будапешт
День 5 - Замок Нойшванштайн – Фюссен – Будапешт
День 6.

ЛьвівБудапешткупальні Мішкольц-ТапольцаТокай

Сніданок.
Вільний час на площі Героїв. Можливе відвідування Зоопарку (вх. квиток) або купалень графа Сечені (вх квиток).
Для охочих:

Таємнича Буда

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Це одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешта... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і... сам Королівський Палац!
Таємнича Буда - відеоогляд

Тропікарій – Океанарій

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Відвідування найбільшого в Центральній Європі. 8 залів! Де вирує життя тропіків і океанських глибин – алігатори, морські скати, величезні пітони, сонні черепашки, симпатичні мавпочки, розумні папуги та ліниві ігуани.
Тропікарій – Океанарій - відеоогляд

Казкове місто Сентендре

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Чудове і затишне містечко, де можна поринути в атмосферу старовинних вулиць, маленьких церков, музеїв і сувенірних крамничок. Саме тут варто спробувати справжні марципани та провести солодкі хвилини у світі казки!
Або

Печерна купальня в Мішкольц-Тапольца

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Відвідування підземного гроту гори Верхедь – печерної купальні в Мішкольц-Тапольца. Світлові ефекти, таємничість і загадковість... До Ваших послуг купання і водні атракціони (вхідний квиток)

Король вин – місто Токай

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Для всіх бажаючих – поїздка на Батьківщину відомого вина – "Короля вин – вина королів!" – місто Токай. Дегустація токайських вин і "угорський гуляш" – за чудовий Вікенд в хорошій компанії!
Король вин – місто Токай - відеоогляд
Виїзд в Україну.
Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
Переїзд на поїзди на залізничний вокзал м.Львова. До нових зустрічей!
День 6 - Львів – Будапешт – купальні Мішкольц-Тапольца – Токай
День 6 - Львів – Будапешт – купальні Мішкольц-Тапольца – Токай
День 6 - Львів – Будапешт – купальні Мішкольц-Тапольца – Токай
День 6 - Львів – Будапешт – купальні Мішкольц-Тапольца – Токай
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.03.24 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.04.24 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.04.24 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для турів на Травневі свята  діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Травневі свята складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою МП не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Травневі свята пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• додаткове харчування: 6 обідів або вечерь = 120€
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
230 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638