UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Як добре бути дитиною…
Тур для дітей і батьків…

Країна розваг +Гардаленд 
Австрія, Швейцарія, Італія (дитяча версія)

Днів: 7, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 6
Львів- Краків*- Зальцбург Зальцкаммергут*-Інсбрук- Лугано-Локарно*- Мілан-Гардаленд-Верона*-Венеція –Будапешт-Львів
Італія
Австрія
Польща
Швейцарія

ЗА РЕКОМЕНДАЦІЯМИ НАШИХ ПОСТІЙНИХ ТУРИСТІВ!
У вартості екскурсії: Зальцбург - симфонія звуків і пейзажів, Інсбрук - столиця Тіроля, Швейцарське Лугано, Мілан-столиця моди, «Квітуче місто» - прекрасна Флоренція, Заручена з морем - Венеція
Можливість відвідати: Музей «Сваровскі», «Італійський Діснейленд - Гардаленд»
Шоколадна фабрика в Швейцарії, Пізу, Палац Дожів, покататися на гондолах !!!
Вікторина для веселих і допитливих!
ТУР ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ З ДІТЬМИ!
ТІЛЬКИ ОДИН НІЧНИЙ ПЕРЕЇЗД ПО ДОРОЗІ ДОДОМУ !!!

День 1.

ЛьвівКраків

Виїзд зі Львова. Переїзд по Україні. Перетин кордонів. Переїзд по Польщі. При швидкому проходженні кордону і бажанні групи можливість відвідати Краків.

Королівський шлях

(Діти: 13€)
Краків-місто – вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить... Вавельський пагорб, Кафедральний собор, Двір резиденції. Зупинки на фотопаузу. Вулиця Гродська, Королівський шлях ми дійдемо до Ринкової площі, послухаємо трубача в Маряцькому костелі, зайдемо і виберемо сувенір на торгових рядах Сукенніци.
Можливість пообідати (дод. оплата) Розміщення в готелі на території Чехії. Ночівля.
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 1 - Львів – Краків
День 2.

Музей СваровскіЗальцбургЗальцкаммергут

Сніданок. Переїзд в Австрію.
Екскурсія

Зальцбург – звуки музики

(входить у вартість туру)
Нас запрошує Північна Флоренція, Золоте місто Високого Бароко, місто де народився Моцарт ... Альпійське серце Австрії - "Зальцбург" - це собори і церкви, площі і палаци, парки і фонтани, концерти і фестивалі.
Вільний час. Можливість пообідати (дод. оплата)

Край Зальцкаммергут

(Діти: 36€)
Тим, хто хоче насолодитися неповторною австрійської природою, зазирнути в автентичні куточки отримати цілісне уявлення про озерний край Зальцкаммергут буде цікаво на цій екскурсії. Цей регіон був знаменитий завжди: тут відпочивали Франц Йосиф I і імператриця Сісі, Густав Клімт, Йоганнес Брамс, Теодор Більрот, Гельмут Коль і безліч інших діячів науки і мистецтва. Озера Фушльзее, Вольфгангзее. Зупинка на фотопаузу.

Озерний рай – долина Зальцкамергут

(Діти: 36€)
Регіон з первісною природою, місто круглорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер! Уздовж озер розкидані маленькі, затишні альпійські містечка. А візитною карткою Австрії вважають чарівний Гальштат, який охороняється ЮНЕСКО. Гальштату вже більше 4 тис. років! Тут все так гармонійно і казково красиво, що не віриться, що тут живуть звичайні люди. Будиночки, жоден з них не схожий на інший, розкинулися на пагорбах і горах... Вузькі вулички ведуть то вгору, то вниз... А в прозорій воді озера – відображаються величні Альпи... Тут так добре, що хочеться залишитися надовго...
Далі нас чекає дорога в Тіроль. Тіроль - це гірський регіон, що знаходиться в альпійському ландшафті, який захоплює дух. Мальовнича природа, унікальна культура і мистецтво, старовинні фортеці і замки, і місця для відпочинку всією сім'єю чекають нас. Бути в Тіролі і не бути в гостях у Сваровскі? Це не про нас.

Ваттенс і музей чарівний світ Сваровскі

(вх. квиток)
У підземній печері, кожен день розквітають "Кришталеві світи Сваровскі". Тут можна знайти найбільший і найменший кристали в світі. В цілому це не звичайний музей в традиційному розумінні - це сучасний музей, зроблений за останнім словом техніки. У ньому представлений сам кришталь в найрізніших його варіаціях. Підземний світ Велетня, а вважається, що всі експонати музею - це скарби велетня, запрошує відвідувачів в таємничий шлях. Різні дива будуть творитися на Ваших очах - чудеса світу, фарб, вимірювань, гармонії. Також у Вас буде можливість відвідати найбільший магазин фірми Сваровскі, розташований біля виходу, де представлений багатий асортимент продукції цієї компанії.
Можливість повечеряти (дод. оплата). Ночівля в Австрії.
День 2 - Музей Сваровскі – Зальцбург – Зальцкаммергут
День 2 - Музей Сваровскі – Зальцбург – Зальцкаммергут
День 2 - Музей Сваровскі – Зальцбург – Зальцкаммергут
День 2 - Музей Сваровскі – Зальцбург – Зальцкаммергут
День 3.

ЛуганоМілан

Сніданок. Ранкова екскурсія.
Екскурсія

Інсбрук - дорога в Тіроль

(входить у вартість туру)
Столиця гірськолижної землі Австрії - Тіролю. Виблискуючі на сонці засніжені гірські вершини обступили місто з усіх боків. Багатовікові традиції відчуваються в кожному будинку, в багатьох старовинних соборах і музеях.
Переїзд до Італійської частини Швейцарії Швейцарія - це рай, її уявляють по-різному і лише опинившись тут кожен знаходить те, що шукав. Сьогодні нас чекають Заповітні куточки Швейцарії: прекрасні гори із засніженими вершинами, альпійські луки, глибокі озера, затишні шалле і святкові альпійські будиночки.
Екскурсія

Лугано – сонячний діамант Швейцарії

(входить у вартість туру)
Швейцарія - це рай, її уявляють по-різному і лише опинившись тут кожен знаходить те, що шукав. Сьогодні нас чекають Заповітні куточки Швейцарії: прекрасні гори із засніженими вершинами, альпійські луки, глибокі озера, затишні шалле і святкові альпійські будиночки. Швейцарія дуже чиста країна. Це велике село, де гуляють чисті корови (їх миють з милом кожен день), де воду можна пити з-під крана, а повітрям дихати і насолоджуватися. Екскурсія «Лугано - сонячний діамант Швейцарії» Ми поїдемо в Лугано, який причаївся між двома горами, скелі яких спускаються до вод одного з найчарівніших озер альпійської панорами - озера Черезіо. Маленький містечко Лугано підкорить нас живою атмосферою невимушеності та м'яким середземноморським кліматом. Під час оглядової екскурсії по Лугано ми проїжджаємо по головній площі міста Піаца Риформа з беззаперечними атрибутами Швейцарії - банками, безліччю приємних кафе та величним будинком муніципалітету, прикрашеними годинниками і скульптурами.
Для охочих:

Швейцарія в мініатюрі і Шоколадна фабрика

(Діти: 30€ + вх. квиток)
Відвідування Меліде - парку Швейцарії в мініатюрі (вхідний квиток оплачується.). У парку зібрані всі значущі споруди Швейцарії в мініатюрі: старовинні замки, ломики, мости, залізниця, по якій діти катаються в маленьких вагончиках. Швейцарія країна найсмачнішого шоколаду. А діти ласуни. І їм буде цікаво дізнатися і подивитися як він робиться. А головне спробувати!
Або

Долина Верзаска і Сонячний Локарно

(Діти: 30€ + вх. квиток)
Долина Верзаска - долина зеленої річки,  дуже гарне місце. Самоим визначним місцем річки Верзаска є Дамба Верзаска, яка була зведена в 1959 році, її висота досягає 220 метрів !!! Знаменита вона стала після того, як з неї здійснив стрибок сам "агент 007" - Джеймс Бонд (Пирс Броснан). Переїзд в Локарно - маме тепле місто Швейцарії, розташоване на північному березі Маджоре. Мякий середземноморський клімат, безліч пальм і лимонних дерев, чудові пейзажі та відомі на весь світ пам'ятки роблять Locarno обов'язковим для відвідування!
Можливість повечеряти (дод. оплата). Переїзд до Італії. Поселення в готель.
День 3 - Лугано – Мілан
День 3 - Лугано – Мілан
День 3 - Лугано – Мілан
День 3 - Лугано – Мілан
День 4.

озеро Гардапарк розваг ГардалендМілан

Сніданок. Цей день буде цікавим як дорослим, так і дітям. А тепер ... починаємо знайомство з Італією. Країна така непередбачувана, емоційна, музична, експресивна, весела і легка: ця країна подарувала нам Мікеланджело, Рафаеля і Боттічеллі. Піцу, гондоли і червоний "Феррарі". Оперу, морозиво і торбинки Prada .... Запрошуємо на флірт італійського смаку в столицю мистецтва і моди - місто Мілан.
Екскурсія

Мілан – столиця моди

(входить у вартість туру)
Мілан – мрія багатьох модниць, місто-бутік, звідки неможливо поїхати без покупки. Мілан поєднує в собі середньовічні пам'ятники і ультрасучасні квартали.
Переїзд на Озеро Гарда в містечко Пескара. Відпочинок на озері. Можливість купатись і засмагати.

Сірміоне - казковий курорт

(Діти: 10€)
Знайомство з перлиною озера Гарда - казковим курортним містечком Сірміоне. Через ворота древнього замку, оточеного водою, ми потрапимо в Сірміоне. Середньовічний вигляд міста і атмосфера древньої епохи роками надихали письменників. Мальовничі вулички із затишними ресторанами, прикрашені квітами охайні будинки. І найсмачніше морозиво.
Для охочих: Можлива прогулянка на катері (доп оплата). Можливість пообідати в одному з ресторанчиків (оплата по меню)

Італійський Діснейленд – Гардаленд

(вх. квиток)
Найзнаменитіший в Італії парк розваг: гірки, атракціони, гойдалки, каруселі сприяють веселому проведенню часу. Тут також відбуваються вистави за участю дельфінів, проводяться балети на льоду, лицарські турніри, битви піратських вітрильників... Нас чекають американські гірки, таємниці пірамід майя, підземні річки, таємничий замок чарівника Мерліна. Чи готові зануритися в дивовижний підводний світ?! Так? Тоді нам неодмінно потрібно потрапити в Акваріум на озері Гарда (вх. квиток). Приготуйтеся зовсім близько розгледіти барвистих морських зірок, таємничих акул, і граціозних скатів. Тут ми дізнаємося про існування морських драконів! Акули будуть пропливати занадто близько, прямо над головою.
При бажанні всієї групи:

Верона – столиця закоханих

(Діти: 26€)
Сьогодні перед нами відкриються "Ворота Італії". Це надзвичайно благородне місто приховує за своїми витонченими фасадами багатовікову історію і свої таємниці. Потрапляючи сюди, відчуваєш свою причетність до Великого і Вічного... У Верону приїжджають справжні романтики і блукають прохолодними вуличками, сподіваючись зустріти таке ж кохання, як в героїв Шекспіра.
Можливість повечеряти (дод. оплата). Ночівля в Італії.
День 4 - озеро Гарда – парк розваг Гардаленд – Мілан
День 4 - озеро Гарда – парк розваг Гардаленд – Мілан
День 4 - озеро Гарда – парк розваг Гардаленд – Мілан
День 4 - озеро Гарда – парк розваг Гардаленд – Мілан
День 5.

ФлоренціяПіза

Сніданок. Переїзд в Флоренцію. Оглядова екскурсія по місту.
Екскурсія

Квітуче місто - прекрасна Флоренція

(входить у вартість туру)
Оглядова екскурсія. Сьогодні ми перемістимося в епоху Відродження. Тут жили і творили генії: Мікеланджело, Челліні, Джотто. Ми побачимо шедеври великих майстрів: Площа Синьорії, головний флорентійський собор Санта Марія-дель-Фьорі, дзвіницю Джотто, Баптистерій із прекрасними фресками і золотою "Брамою раю", старий міст Понте Веккьо із численними золотими крамничками. А десь далеко лунають ніжні звуки органу і спів вуличних музикантів, прямо на мостових місцеві художники малюють свої картини, в ресторанчиках веселі господарі пригощають гостей тосканським вином, а на галасливих ринках очі розбігаються від великої кількості сувенірів ... Ось вона Флоренція - древня і сучасна ...
Вільний час. Улюблені ласощі дітей під час подорожі по Італії - це, звичайно ж, джелато, десерт, який був винайдений саме у Флоренції в 16-му столітті. Відвідайте одну з них і спробуйте. Всі вхідні квитки оплачуються самостійно.

Музей Веккіо

(вх. квиток)
Для дітей і дорослих цікаво.  Музей Веккіо розташовується в унікальному особняку 16 століття, який колись належав династії Медічі. Тут відвідувачів чекає справжня подорож в минуле, вони зможуть прогулятися по особняку і заглянути в його потаємні кімнати, в яких була майстерно відтворена обстановка минулих років. Якщо діти люблять історії про благородних лицарів і казки про прекрасних принцес, неодмінно варто відвідати Палаццо Даванцаті. Палац 13-го століття дає уявлення про побут заможних флорентійців в епоху Відродження. Старовинні скрині, ліжка з балдахінами, антикварна кераміка, величезні каміни і дрібні предмети побуту розповідають про щоденне життя минулих поколінь.

Музей Галілея

(Діти: 0€ + вх. квиток)
Найдопитливішим варто заглянути і в Музей Галілея, присвячений історії науки. Про великі наукові дослідження і відкриття тут розповідають неймовірно цікаво і доступною мовою, експозиція музею включає безліч старовинних карт, компасів і астролябій, а також інших незвичайних речей, які так чи інакше пов'язані з розвитком науки і техніки.
Запрошуємо в розкішну Пізу

На допомогу падаючій вежі

(Діти: 30€)
Піза - родзинка Італії. Давним-давно це була одна з чотирьох великих морських республік Італії, а сьогодні - улюблене місце туристів, які приїжджають подивитися на «Таємниче місто з білого мармуру». Ми відвідаємо Площу Чудес з величним собором Санта Марія Маджоре, баптистерій, прогуляємося по набережній .... Побачимо одне з Семи чудес світу наших днів: схилену красуню-вежу, сплетену з мармурового мережива .... Є можливість спробувати тосканські солодощі, виготовлені за старовинними рецептами і насолодитися чашкою ароматної кави ...
Повернення до Флоренції. Переїзд на нічліг. Ночівля в Італії.
День 5 - Флоренція – Піза
День 5 - Флоренція – Піза
День 5 - Флоренція – Піза
День 5 - Флоренція – Піза
День 6.

Венеція

Сніданок. (додаткова оплата громадський транспорт 30€/28€)
Екскурсія

Заручена з морем - Венеція

(входить у вартість туру)
Всіх бажаючих запрошує красуня на воді, «заручена з морем», - так кажуть про Венецію - найбільш витончене і таємниче місто Італії. Це місто - прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творами. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки. Затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко просто на долоню сідають голуби ....
Вільний час. У вільний час рекомендуємо відвідати на вибір:

Таємниці венеціанських каналів!

(Діти: 26€ + вх. квиток)
Венеція. Розкішні канали і ковзаючі по ним гондоли, дивно красиві маски, прекрасні мости, палаци, і маленькі будиночки - все це фрагменти дивовижної італійської казки під назвою Венеція. Вона як музика, яку хочеться слухати безкінечно.

Палац Дожів

(Діти: 21€ + вх. квиток)
За задумом, палац своїм внутрішнім дизайном повинен був підкорювати іноземних послів. Саме цим пояснюється розкіш і багатство внутрішніх кімнат, над якими працювали найвидатніші художники того часу: Тіціан, Веронезе, Тінторетто, Белліні ...

Привиди і легенди Венеції

(Діти: 26€)
Те, що треба. Венецію називають містом любові і таємниці це одне з найбільш таємничих місць на землі. Ця екскурсія поєднує огляд "немасові" куточків Венеції з розповіддю про дивні випадки, "жахи", примар і звичайно ж, любовні пригоди, без яких Венеція, напевно, була б немислима. У Венеції безліч таємничих місць і вони чекають нас.
Нічний переїзд.
День 6 - Венеція
День 6 - Венеція
День 6 - Венеція
День 6 - Венеція
День 7.

Львів

Переїзд через Будапешт. Вранці запрошуємо відвідати термальні купальні графа Сечені (вх. квиток) - заряд бадьорості і енергії на цілий день! Переїзд на Північ Угорщини.

Гуляш в Долині Красунь

(Діти: 18€)
Рекомендуємо дегустацію егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь!!!  Найвідоміше вино – "Бича Кров", а найприємніше – "Егерська Дівчина".
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
А тепер – Вікторина!!! Переможе найвеселіше і допитливий! Час прибуття до Львова орієнтовно 22:00 (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова – Комплекс Термінал «А». Переїзд на поїзди на залізничний вокзал м.Львова. До нових зустрічей!
Бонусы
Тури для школярів (організованих груп)Бонуси для вчителя (старшого групи)
Правила та бонуси при бронюванні організованих шкільних та студенських груп.
Сертифікат на дитячий тур, тур для школярів НЕ розповсюджується.

ДЛЯ ВЧИТЕЛЯ:
• 
Безкоштовна вартість путівки
• Безкоштовне харчування при замовленні всієї групи
• Безкоштовні екскурсії при замовленні всієї групи
• Премія в размірі 10 € / дитина до 18 років.

Що таке
Турпакет?
Турпакет – це доплата до вартості туру у вигляді суми, на яку можна відвідати додаткові екскурсії та програми під час туру. Турпакет НЕ поширюється на вартість вхідних квитків, навушників і проїзд в транспорті (громадському і спеціалізованому)
Шо таке
Радіогід?
Що таке Радіогід
 
 
Додатково оплачується:
• Сity tax (міський податок)
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Гардаленд (Дорослий: 35€ / Діти вище одного метру: 29€)
• акваріум в Гардаленді = 11.5€
• Консульський збір + Візового Центру = 35€ + 23€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
• додаткове харчування: 7 обідів або вечерь = 120€

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638