UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
Естонія – Фінляндія – Швеція – Норвегія

Лапландія і Томтеленд - У світі Санта Клауса! НОВИЙ РІК В ЛАПЛАНДІЇ

Днів: 10, 1 нічний переїзд, екскурсій у вартості туру: 4
Львів–Варшава- Стокгольм - парк «Томтеленд» - Рованіем – Санта Парк - Хельсінки – Таллін – Львів
Естонія
Латвія
Литва
Польща
Фінляндія
Швеція

Естонія – Фінляндія – Швеція – Норвегія

Відеоогляд: Лапландія і Томтеленд - У світі Санта Клауса! НОВИЙ РІК В ЛАПЛАНДІЇ
День 1.

ЛьвівВаршава

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.
Виїзд зі Львова. Переїзд по Україні. Перетин кордонів.
Можливість приєднатись в Польщі: район Люблін, Варшава
Екскурсія

Варшава – місто королів

(входить у вартість туру)
Вечірня екскурсія по місту королівських резиденцій, місту музики Шопена, місту, в якому панує неповторна і унікальна атмосфера "Варшава – місто королів" – чудові вулиці утворюють Королівський тракт, на сторонах якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також три королівські резиденції! Вся краса відбивається в ріці Вісла, над якою височить символ польської столиці – Варшавська Сирена. 

Польська кухня

(дод. оплата)
Можливість спробувати місцеву кухню. Вона славиться відмінним журеком, бігосом і голонкою. Польські господині чудово вміють готувати торти і тістечка: маківці, серники та беза. Дуже популярний гарячий шоколад. Оплата по меню.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 2.

ГданськМальборк

Сніданок. Виселення з готелю. Пішохідна екскурсія
Екскурсія

Старовинний Гданськ

(входить у вартість туру)
Нас запрошує прекрасне і старовинне місто у Польщі місто Гданськ. Розташований він на березі Гданської затоки біля південних берегів Балтики, і є світовою столицею бурштину. Разом з містами Гдиня і Сопот він утворює агломерацію, звану Труймясто (Трехградье). Гостинний Гданськ запрошує на чарівні вулиці і в історичні інтер'єри, на морські купальні пляжі, елегантні ресторани і ліричні кафе.

Подорож по середньовіччю замок Мальборк

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Запрошуємо в величний замок Мальборк, на березі річки Ногат. Середньовічна резиденція Великого Магістра Тевтонського ордена з 700-літньою історією підкорює архітектурною величчю і суворою красою: великі башти і маленькі башточки, фортечні мури з переходами і бійницями, залізні ворота і підвісні мости - зберігають ауру загадковості і чарівності.
Подорож по середньовіччю - відеоогляд
Переїзд в порт. Розміщення на борту порома.
Нас чекає Швеція - країна озер і бурхливих річок, тисяч маленьких островів і жвавих міст. Країна де жила велика казкарка Астрід Ліндгрен, дивак Карлсон, і улюблениця всіх дітей Пеппі Довгапанчоха! Ніч на поромі
День 2 - Гданськ – Мальборк
День 2 - Гданськ – Мальборк
День 2 - Гданськ – Мальборк
День 2 - Гданськ – Мальборк
День 3.

Стокгольм

Сніданок на поромі (оплачується додатково, при бажанні).
Прибуття в порт Кальскроне. Переїзд в Стокгольм.
Нас вітає королівська столиця Швеції – Стокгольм.
Екскурсія

Серце Стокгольму Gamla Stan

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія по центральній частині міста «Gamla Stan -серце Стокгольма». Звідки виникла назва Старе місто? Середньовічні вулички і площі тут мають особливу магію. Прогулюючись по ним, з головою зануримося в атмосферу унікальних і неповторних архітектурних споруд, соборів, пам'ятників і скульптур, які зберегли пам'ять про безліч історичних подій, таємниць і загадок, разючих історій і дивних фактів.
Пропонуємо відвідати екскурсії на вибір: Автобусна екскурсія з фотопаузами

Місто на воді - Стокгольм

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Королівський палац, набереженая озера Мелером, фото на тлі озера і Ратуші. Ми піднімемося на оглядовий майданчик, звідки відкриється панорамний вид на місто, побачимо будинок, в якому Нобель винайшов динаміт, Оперний театр на острові Юргарден, посольський квартал, зробимо чудові фотознімки.
Місто на воді - Стокгольм - відеоогляд

Стокгольмська Ратуша

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Це не тільки місце засідань уряду міста, але і місце проведення знаменитого Нобелівського банкету.

Таємний Фрегат Vasa

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Нас чекає єдиний у світі корабель 17-го століття, який  зберігся до наших днів. Він мав уособлювати гордість королівського флоту. Але... Про це наша історія.
Таємний Фрегат Vasa - відеоогляд
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 3 - Стокгольм
День 3 - Стокгольм
День 3 - Стокгольм
День 3 - Стокгольм
День 4.

парк ТомтелендСигтуна

Сніданок. Вільний час.
Нас чекає провінція Даларна «сама шведська Швеція», містечко Мура.

Чарівний Світ Санти - парк Томтеленд

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Запрошуємо відвідати казковий світ Санта Клауса, село шведського Діда Мороза, де казка стає дійсністю. Світ Санти воїстину чудовий !!! Гноми в ковпачках, проведуть нас через казковий ліс і розкажуть про його мешканців. Покажуть казкові володіння Дідуся Мороза: будинок і майстерню, шахту Ельфів, хатинку Тролів, де підростають маленькі троленята, чудове озеро Аврора !!! І, звичайно ж, нас чекає зустріч з самим Сантою, він запросить нас до себе в будиночок, де цілий рік панує святкова атмосфера. О! ... не забудьте написати лист зі своїми бажаннями і передати його Санті !!! Зануримося в світ чудес, магії і фантазії в одному з найвідоміших парків Санти Клауса - «парк Томтеленд».
Переїзд в Стокгольм.
Або

Історії Стокгольмського Метро

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Для того, щоб описати метро Стокгольма, слів завжди буде замало. Його потрібно побачити на власні очі! Разом ми пройдемо по найцікавіших і найкрасивіших станціях, зануримося в таємничу атмосферу, гід розповість їх історію і покаже цікаві деталі. Метро Стокгольма – Tunnelbana – по праву вважається однією з головних визначних пам'яток міста. Красиво, незвично, дивно, заплутано, загадково. Кожна лінія оформлена по-своєму. Тут зустрічаються казкові гроти, грецькі скульптури, надсучасні відео-інсталяції, поп-арт і багато іншого.

Легендарна Сигтуна

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
На березі озера Меларен розташувалась перша столиця Швеції - Сигтуна - «місто-колиска» могутніх воїнів вікінгів. Чарівне провінційне містечко дбайливо зберігає давню культуру і історію в найменшій в Європі Ратуші і в Св. Марії, замок Скокольстер і в колоритних дерев'яних будиночках, барвистих ринках і старовинних крамничках ...
Легендарна Сигтуна - відеоогляд
Переїзд в порт. Ніч на поромі. Відплиття у Фінляндію.
День 4 - парк Томтеленд – Сигтуна
День 4 - парк Томтеленд – Сигтуна
День 4 - парк Томтеленд – Сигтуна
День 4 - парк Томтеленд – Сигтуна
День 5.

Лапландія

Сніданок на паромі (оплачується додатково). Прибуття в порт.
Прибуття в Фінляндію. Вітаємо Вас в країні Санта-Клауса і Снігової Королеви, полярної природи, лісів і водних потоків, які створюють унікальні пейзажі, що ми уявляли читаючи казки...Переїзд в друге за величиною місто Фінляндії - Тампере. Місто особливої краси, де ми побачимо міст Хямеенсілта, кафедральний собор, Ратушу, Олександрівську церква і район Фінлейсон. Але це далеко не все, чим може похвалитися місто .... У вільний час рекомендуємо підйом на найвищу оглядову вежу Скандинавії - Нясиннеула (більше 165 м) (оплачується. дод.) Переїзд в Лапландію - країну чудес і пригод! Життя тут сповнене контрастів: зимової полярної ночі все занурюється в темряву, а влітку сонце світить цілодобово. Всього в декількох кілометрах від міст і галасливих гірськолижних курортів - свобода і безкраї простори дикої природи.
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 5 - Лапландія
День 5 - Лапландія
День 5 - Лапландія
День 5 - Лапландія
День 6.

Санта ПаркЛапландія

Сніданок. Запрошуємо відвідати

В гості до Санта Клауса

(Дорослий: 46€ / Діти: 46€ + вх. квиток)
З давніх-давен всім відомо, що справжній Санта проживає в Лапландії. У Санта Клауса є і своє село в Фінляндії, де він зустрічає своїх гостей. Саме в цьому фінському містечку знаходиться його житло, а також майстерня, де виробляються подарунки для дітей усього світу. У будь-який час року можна зустріти в селі Санта Клауса і його вірного товариша, який завжди поруч - північного оленя. Точне місце розташування Санти називається сопкою Корватунтурі, яку вважають незвичайною сопкою в світі. Можна побачити чарівні книги, в яких гноми, вірні помічники Санти, записують інформацію про дітлахів з усього світу. На території села розташовується головна пошта, куди приходять листи від дітей. Також можна порадувати себе і своїх рідних різними сувенірами, яких тут величезна кількість. За виготовленням і кількістю сувенірів строго стежить сам Санта Клаус, адже в селі їх повинно вистачити кожному бажаючому. Гостей села Санта Клауса порадують різні кафе і ресторани, де проводяться тематичні заходи. З настанням темряви село Санта Клауса запалюється безліч дивовижних ліхтариків і гірлянд, які приводять у захват своєю дивовижною красою. Далі наш шлях лежить в Санта Парк (вхідний квиток оплачується самостійно). У Санта Парку гості можуть відвідати безліч таємних місць і розваг! У Школі Ельфів Ви зможе дізнатися всі секрети про те, як стати справжнім ельфом і навіть зможете випробувати отримані навички. Після цього можна отримати диплом про успішне завершення Курсу молодого ельфа, а також червоний ковпак. У пряниковій кухні Місіс Клаус, господиня пригостить вас своїм чарівним імбирним печивом! І звичайно ж Вас чекає Кабінет Санта Клауса, де Ви зможете загадати бажання на Новий Рік! У парку також є потяг «Пори Року», який знайомить діточок з життям ельфів, Крижана Галерея, Величезна Снігова куля зі сніжинками, де грають не тільки ельфи, а й великі, і маленькі відвідувачі Санта Парку, і т.д. У 2012 р в Санта Парку відкрився дитячий ігровий майданчик Angry Birds! Тут можна навчитися потрапляти в свинок з рогатки під керівництвом ельфів. Або закидати фортецю свиней м'якими іграшками у вигляді сердитих пташок. Санта Парк - це чудове місце відпочинку і розваг для дітей і їх батьків. Різдвяна атмосфера і добродушні ельфи допоможуть вам і вашим діткам опинитися в казці!

Ворота в Лапландію - арктичний зоопарк Рануа

(Дорослий: 30€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Тут, в максимально наближених до природніх умов, живуть кілька десятків видів арктичних та північних диких тварин: білі і бурі ведмеді, рисі, вовки, лосі, сови, північні олені, а також інші представники північної фауни. Зоопарк Рануа знаменитий ще й тим, що в тут народився «умка» - дитинча білого ведмедя, а як відомо білі ведмеді практично не розмножуються в неволі. Якщо Ви любитель дикої природи, то вам тут теж має сподобатися. Тварини не сидять в клітках а знаходяться в природніх умовах проживання.

Snowland - казкова снігова країна

(Дорослий: 23€ / Діти: 23€)
Ми побачимо цілу країну, зроблену зі снігу, сніговий готель. У величезному сніговому ресторані, все - стільці, крісла, меблі, світильники, камін і навіть деякий посуд зроблені з льоду. Запошуємо провести час в Snowland.
Нічліг в готелі.
День 6 - Санта Парк – Лапландія
День 6 - Санта Парк – Лапландія
День 6 - Санта Парк – Лапландія
День 6 - Санта Парк – Лапландія
День 7.

Лапландія

Сніданок. У вільний час рекомендуємо відвідати:

Катання на упряжках з північними оленями

(дод. оплата)
(оплата по-домовленості, в залежності від кількості людей) - хвилююча і незабутня пригода! Засніжений ландшафт, чудове тепло оленячої шкури, веселий передзвін дзвіночків і щасливі обличчя ...
 

Хаскі- північні друзі

(дод. оплата)
(оплата по-домовленості, в залежності від кількості людей). Екскурсія на ферму собак породи Хаскі. Порода Хаскі виведена спеціально для перевезення людей і вантажів в арктичних умовах. Ми познайомимося з цими доброзичливими тваринами.

Музей "Арктикум"

(вх. квиток)
Історії про природу Арктики, корінних жителів півночі, їхні звичаї та традиції.

У пошуках Північного сяйва

(дод. оплата)
(оплата по-домовленості, в залежності від кількості людей). Так що ж це за примарне сяйво в небі? Фіни називають його 'revontulet', що в перекладі означає «вогняні лисиці». Це ім'я бере свої витоки в культурі саамів, за легендою яких Aurora Borealis з'явилося через лисицю, яка пробігала по покритих снігом горбах і посилаючи своїм хвостом снігові іскри в небо. Кращий час для того, щоб його побачити, пізній вечір ... тільки уявіть собі ... сріблястий сніг, Лапландія... Дорогу нам спочатку будуть освітлювати віддалені вогні міста, а потім фари снігоходів. Ми попрямуємо на зручне місце для спостереження за північним сяйвом, де вогні цивілізації не заважатимуть спостерігати за небом. Якщо нам пощастить, то ми побачимо захоплюючу гру світла!
Нічний переїзд в Хельсінки.
День 7 - Лапландія
День 7 - Лапландія
День 7 - Лапландія
День 7 - Лапландія
День 8.

ГельсінкіФортеця Свеабор

Приїзд до столиці Фінляндії - Хельсінкі.

Хельсінкі - коктейль Сходу і Заходу

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Це одне з найдивовижніших міст світу - його вулиці і провулочки звиваються між затоками, мости перекинуті між островами, а у віддалені частини міста ходять пороми. Ми побачимо старий Хельсінкі, з його мереживними дерев'яними будиночками, парками і набережними, пам'ятник Маннергейму, будівля Ратуші і Успенський собор, який є найбільшою православною церквою в Північній Європі, відвідаємо елегантну Сенатську площу з величним Кафедральним лютеранським собором середини 19 століття і пам'ятником російському імператорові Олександру II.

Таємниці фортеці Свеаборг

(Дорослий: 28€ / Діти: 23€)
 На річковому трамвайчику відправимось в одну з найбільших морських фортець світу - Суоменліна, побудовану на шести островах. Нас чекає справжній музей під відкритим небом - церква, більше нагадує маяк і оточена старовинними гарматами, лабіринти в фортечних мурах, мостики через протоки і підземні каземати. Фортеця з її виставками, музеї, романтичне кафе і затишні ресторани залишають незабутні враження.
Переїзд в порт. Ніч на поромі.
День 8 - Гельсінкі – Фортеця Свеабор
День 8 - Гельсінкі – Фортеця Свеабор
День 8 - Гельсінкі – Фортеця Свеабор
День 8 - Гельсінкі – Фортеця Свеабор
День 9.

Таллінн

Сніданок на паромі (оплачується додатково). Прибуття в порт. Екскурсія
Екскурсія

Казкове місто на березі Балтійського моря Таллінн

(входить у вартість туру)
Дух середньовіччя відчувається в цьому місті всюди - в викладених бруківкою вуличках, черепичних дахах, шпилях церков, у полум'ї факелів, які кидають таємничі тіні на вкриту мохом кам'яну стіну замку Тоомпеа, у звуках прибою Балтійського моря... Древня архітектура, маленькі магазинчики, вузенькі вулички Старого міста, галасливі таверни і найголовніше - посмішки людей, які завжди раді гостям.
У вільний час пропонуємо відвідати на вибір:

Таємниці міської Ратуші

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
«Таємниці міської Ратуші». Талліннська ратуша - єдина збережена середньовічна ратуша в Північній Європі. Старенька-ратуша, розташована в серці Старого міста, гідно відзначила своє 600 річчя і отримала нагороду Культурної спадщини ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ. Перед нами відкриється безліч таємниць .... Хто і як керував старовинним містом, чим торгувало місто, як і за якими законами жили люди в старовину .... На завершення нас чекає знаменитий суп з лося!!!
Автобусна екскурсія

Більше про Таллінн

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
"Більше про Таллінн". Під час екскурсії ми проїдемо поряд з цікавими районами міста: квартал - Ротерманн, побачимо дерев'яну архітектуру Таллінну початку 20 х століття. Прогулятися по парку Кадріорг, з чудовим бароковим палацом, побачимо діючу резиденцію Президента, відвідаємо знамените Співоче поле. Ще вас чекає прекрасний краєвид на затоку з дворянської садиби, де знімався фільм «Собака Баскервілів», далі побачимо руїни середньовічного монастиря св.Брігітти. Проїдемо колишнім олімпійським селом, адже в Таллінні проходила олімпійська регатта, а ще нас чекає зупинка біля пам'ятника затонувшого в кінці 19 століття броненосця Русалка.
Більше про Таллінн - відеоогляд
Переїзд в готель. Поселення і ночівля.
День 9 - Таллінн
День 9 - Таллінн
День 9 - Таллінн
День 9 - Таллінн
День 10.

КаунасЛьвів

Сніданок. При бажанні групи ранкова екскурсія:

Друга столиця Литви - Каунас.

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Каунас мирно розташувався біля річок Нямунаса і Неріс. Дуже древнє місто, друга столиця Литви. Знайомство з містом.  
Повернення в Україну. Перетин кордону.
Прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
День 10 - Каунас – Львів
День 10 - Каунас – Львів
День 10 - Каунас – Львів
День 10 - Каунас – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• при наявності!!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч
• доплата за одномісне розміщення
• індивідуальний страховий поліс (при самостійній подачі)
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638