UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Романтична подорож до Парижу 
День Святого Валентина

Днів: 7, 2 нічних переїзди
Львів – Прага - Дрезден - Париж - Діснейленд * - Нюрнберг - Львів
Німеччина
Польща
Франція
Чехія

У вартості туру: Старовинна Прага і Вишуканий Париж!
Можливість відвідати Діснейленд! Тур для тих, кому дуже хочеться в Париж !!!

День 1.

Львів

09.30 Збір на екскурсію на залізничному вокзалі.
10:00 Подарунок! Екскурсія «Тільки у Львові».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордонів. Нічний переїзд по Польщі і Чехії.

День 1 - Львів День 1 - Львів День 1 - Львів День 1 - Львів
День 2.

Прага

 По дорозі зупинка на сніданок (оплачується по меню).
Екскурсія “Знайомство з Прагою”. В лабіринтах маленьких вуличок ви погрузитесь в таємничу атмосферу Старого міста: древня Порохова вежа, Становий театр, перший Празький університет, костел діви Марії перед Тином. Старомістська площа, Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, єврейський квартал Йозефів, Карлова вулиця… і звісно ж, Карлів міст! Потрібно тут зупинитися для того, щоб загадати бажання! Вільний час. Можливість відвідати екскурсії:
• Екскурсія “Таємниці королів ” (18€/13€). Дізнатися про життя королів і придворних, про придворні інтриги і змови, злочини і покарання, які відбувалися з найсвітліших намірів - в ім'я віри і держави. Все починається зі знаменитого Страговського монастиря. Далі вас очікує Лоретта, Градчанська площа, Шварценбергский палац і зміна варти в Празькому граді.
• Прогулянка на кораблику по Влтаві (30€/23€). Аперитиви, шведський стіл і хороша музика в супроводі цікавих розповідей ... Ось вони незабутні миті в житті ...
Нічліг на території Чехії.

День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага
День 3.

Дрезден - Майсен

 Сніданок. Переїзд в Дрезден.
Екскурсію по Саксонському Дрездену (18Є /13Є). Протягом семи століть місто було резиденцією герцогів і королів. Дрезден відомий своїми архітектурними ансамблями, незліченними скарбами музеїв, колекціями живопису і прекрасною панорамою берегів Ельби. Екскурсія по Старому місту – Театральна площа з Дрезденською оперою в центрі. Величні будівлі Цвінгера. Можливість відвідати Дрезденську картинну галерею (за дод. плату).
Подорож в “Порцелянове містечко Мейсен” (23 €/ 18€). Тут все незвичайне і гарне, звідси кожен відвідувач забирає з собою частинку маленької казки.
Нічний переїзд в Париж.

День 3 - Дрезден - Майсен День 3 - Дрезден - Майсен День 3 - Дрезден - Майсен День 3 - Дрезден - Майсен
День 4.

Париж

По дорозі зупинка на сніданок (оплачується по меню).
И І от Вона… довгоочікувана Франція – країна вишуканих вин, високої моди, дорогих парфумів, красивих жінок і багатьох таємниць…. Ми направляємося в саме серце цієї загадки – чарівний Париж… Оглядова пішохідна екскурсія "Магія Парижа!". Париж стає рідним з першого погляду, з першого кроку його витертою бруківкою. Паризькі прогулянки заводять у минуле, в пам'ять серця, у потаємні куточки душі. Все, що ми знаємо з розкішних фільмів і книг, - все раптом оживає і наповнює серце трепетом! Франсуаза Саган, Коко Шанель, Джо Дассен, Бріджит Бардо ... Місто повсюди розвішує сигнальні прапорці чужих спогадів, скороминущість пізнавання і мерехтіння почуттів... Вільний час.
Можливість самостійно побувати на Ейфелевій Вежі (вх. квитки).
“Таємниці річки Сена ” (за дод. плату). Прогулянка по таємничій Сені на кораблику.
Легендарний Монмартр” (18€/13€). Найвідоміший пагорб Парижа, увінчаний короною - Секр Кер. Це місце народження геніїв, тут творили видатні люди Парижа. Життя Монмартра продовжує вирувати ... Площа Тертр з сотнями мольбертів радо зустрічає всіх відвідувачів. Тут можна купити і забрати з собою маленький шматочок Парижа, зображений на полотні. Немає місця більш принадного і хвилюючого ...
• Нічне життя Франції. Відоме кабаре "Мулен Руж" (Час 23:00 - 130 €) - барвисті костюми, яскраве пір'я, розкішні танцівниці, французький канкан, атмосфера свята і веселощів допоможуть Вам отримати заряд хорошого настрою і відчути Париж по-справжньому!
Поселення в готель. Ночівля .

День 4 - Париж День 4 - Париж День 4 - Париж День 4 - Париж
День 5.

Париж - Діснейленд

 Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час в Парижі. Є можливість відвідати:
Королівська резиденція Версаль. Екскурсія "Банти і діаманти" (26€+вх.квиток). «... Світ з трепетом дивиться на Версаль, світ прихиляється перед його красою. І може бути все, що зробив Людовік не даремно, адже інакше ми б не побачили раю на землі».
"Енциклопедія століть - Лувр" (21€+вх.квиток). Наш екскурсовод запросить Вас в Світ Мистецтва - світ геніїв, які залишили в дар людству великі шедеври. Лувр - один з найбагатших музеїв в світі. Тут Леонардо Да Вінчі, Рембрандт, Рафаель .... Мона Ліза, Венера Мілоська ....
«Діснейленд» (23€ + вх. квиток). Чарівний світ Дісней Парку відкриває перед нами свої двері і, переступивши його поріг - ми стаємо героями дивовижних пригод. Це світ дітей та дорослих - країна фантазій, країна відкриттів і першовідкривачів. Тут ми зможемо прокататись в старовинному потязі залізницею, побачити героїв різних диснеївських мультфільмів, зануритися в атмосферу всесвітньо відомих казок. Зустрітися з вогнедихаючим драконом, здійснити політ на літаючому кораблі над нічним Лондоном, побувати в будинку знаменитого Робінзона Крузо на вершині дерева. Відвідування Дісней студії за дод. плату.
Для тих, хто вже був на класичних екскурсіях по Парижу і хоче чогось новенького на вибір:
Квартал Маре. Від тамплієрів до Віктора Гюго (18€/13€). Прогулюючись по вуличках і затишним двориках кварталу, ми побачимо замок королеви Марго, улюблене місце дуелей дворян ХVII століття, найстаріший будинок в Парижі,, найдавніші підвали міста, резиденції графа Каліостро і куртизанки Ніно де Ланкло, особняк камеристки Анни Австрійської і інші місця, чиї долі і померкла слава нерозривно переплелися з долею кварталу Маре.
Нічліг в Німеччині.

День 5 - Париж - Діснейленд День 5 - Париж - Діснейленд День 5 - Париж - Діснейленд День 5 - Париж - Діснейленд
День 6.

Нюрнберг

 Сніданок.
Імперський Нюрнберг - імперське місто запрошує на прогулянку, найзнаменитіша ринкова площа країни із Фонтаном сорока фігур, Будинок Дюрера, Палац Правосуддя, храми-близнюки, пятикилометрова кріпосна стіна, замок Кайзербург з вісімдесятьма збереженими вежами і численними воротами, фахверкові будинки, надають колорит старовинним вуличкам . Нюрнберг відкриє безліч секретів - тут винайшли кишеньковий годинник і перший глобус, звідси рушив перший потяг, це світова столиця іграшок, батьківщина Лускунчика і олов'яних солдатиків. Вільний час.
«Бамберг - місто на семи пагорбах» (38€/23€). Бамберг, побудований на семи пагорбах, тисячу років тому був місцем резиденції імператора Священної Римської Імперії Німецької нації Генріха. Німецький письменник Карл Іммерманн назвав Бамберг старим бабусиним комодом, набитим всілякими раритерами. Романський стиль, готика і ренесанс, бароко, підземне царство, казкові вулички, унікальне пиво і все це в кращому вигляді без слідів нафталіну, провітрюваному щодня на свіжому Франконского повітрі. Переїзд до Чехії. Ночівля на території Чехії.

День 6 - Нюрнберг День 6 - Нюрнберг День 6 - Нюрнберг День 6 - Нюрнберг
День 7.

Величка - Львів

 Сніданок. Можливість відвідування супермаркету. Виїзд в Україну. Переїзд по території Польщі.
АБО Соляні Копальні "Велічки" (16€+ вх квиток). Це місце цікаве і тим, що тут зроблено все тут із солі: маленькі каплички і великі зали, чаруючі погляд підземні озера, всілякі скульптури - ціле підземне місто!
Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Трансфер на поїзди на залізничний вокзал м. Львова.. До нових зустрічей!

День 7 - Величка - Львів День 7 - Величка - Львів День 7 - Величка - Львів День 7 - Величка - Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Стоимость тура ВКЛЮЧАЕТ:
• В случае, когда возраст туриста более 60 лет, необходимо дополнительно уточнить размер доплаты страхового платежа.
• Проезд по маршруту автобусом туркласса
• Сопровождение гида-руководителя по маршруту
• Проживание в отелях 3* с завтраками.
• Экскурсии, указанные в программе
Дополнительно оплачивается:
Консульский сбор 35€.
• Кроме категории граждан, освобожденных от оплаты Консульского сбора, по договору об упрощение визового режима: пенсионеры, дети до 18 лет, студенты дневного стационара до 21 года. Оплачивается при каждой подаче. При отказе НЕ возвращается.
Визовый центр 23€.
• Визовый центр оплачивают все, кто обращается за визой .
При отказе НЕ возвращается.
• Входные билеты в экскурсионные объекты.
• Факультативные экскурсии
• Проезд в общественном транспорте
• Личные расходы (обеды, ужины, сувениры).
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
230 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638