UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Прекрасна - як мадонна! Витончена - як дворянка! О, донна Барселона, красуня - іспанка!
Над гордою головою, красою блищить яскраво. Прекрасна Барселона! Сеньйора і іспанка!

Романтична Барселона

Днів: 8, 2 нічних переїзди
Львів - Верона Барселона -Падуя * -Венеція * -Львів
Іспанія
Італія
Австрія
Монако
Угорщина
Франція

Верона, Мілан, Барселона и Венеція

Подарунок екскурсія по місту закоханих сердець Вероні!
Мілан, Барселона і Венеція - красуня на воді!
Цей тур для бажаючих поринути в романтику Іспанії, Італії та Франції!

День 1.

Львів - Будапешт

 06:00-08:00 Безкоштовні трансфери «ж/д вокзал -. Трансфер на Термінал «А».
Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А».
Є можливість приєднатися до групи в Стрию і в Ужгороді. Перетин кордонів. Переїзд в Будапешт.
Запрошуємо Вас на невелику вечірню прогулянку «Шарм нічного Будапешта». Ми проведемо вільний час в улюбленому місці прогулянок угорської знаті - набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. Тут Пешт ошатний, святковий навіть в будні!
«Чарівність Дунаю» (23€/18€). Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста - Буду і Пешт. У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац ... Повз нас "пропливають" водолікарні, готелі, історичний музей і найкрасивіший розважальний комплекс Будапешта. Ночівля в Угорщині.

День 1 - Львів - Будапешт День 1 - Львів - Будапешт День 1 - Львів - Будапешт День 1 - Львів - Будапешт
День 2.

Верона

Сніданок. Переїзд в Італію.
Прибуття в Верону. Для бажаючих екскурсія "Верона-столиця закоханих". Сьогодні перед нами відкриються "Ворота Італії". Це надзвичайно благородне місто приховує за своїми витонченими фасадами багатовікову історію і свої таємниці. Потрапляючи сюди, відчуваєш свою причетність до Великого і Вічного .... У Верону приїжджають справжні романтики і блукають прохолодними вуличками, сподіваючись зустріти таке ж кохання, як в героїв Шекспіра .... Переїзд по Італії. Поселення в готель. Ночівля в Італії.

День 2 - Верона День 2 - Верона День 2 - Верона День 2 - Верона
День 3.

Мілан - Бергамо

 Сніданок.
Запрошуємо на флірт італійського смаку в столицю мистецтва і моди - місто Мілан (23€/18€). Мілан витончено поєднує у свому образі середньовічні пам'ятки і ультрасучасні квартали ... Вирушаємо в саме серце Мілану - П'яццо Дуомо, де розташований символ міста - Міланський собор, шедевр готики такий витончений, що здається невагомим, сплетеним з тонкого мережива. А поряд розмістилися Північний Палац, Тріумфальна арка, кінна статуя короля Вітторіо, Королівський палац, гордість Мілана і перлина світу - «Ла Скала» - найвідоміший оперний театр всіх часів і народів, прославлений Россіні і Белліні, Верді і Пуччіні, Карузо і Каллас .. . Тут кожен знайде те, що шукав. Вільний час в Мілані.
«Бергамо .... Два в одному»(38€/30€). Вдало розташувавшись біля мальовничого підніжжя Альп, Бергамо складається з двох частин. Його стара частина, звана "Верхнє місто", знаходиться на горі, біля підніжжя якої розтягнулася нова частина міста з довгими і широкими вулицями. Кожна вуличка і кожен куточок цього містечка здаються ожилим минулим, тут без всяких декорацій можна спокійно знімати історичні фільми. Затишні кафе і ресторани пропонують смачну і ситну традиційну їжу, приправлену чудовим місцевим вином. Вони в черговий раз виправдовують стару добру істину про те, звідки проходить шлях до серця мандрівника ...
Нічний переїзд в Барселону.

День 3 - Мілан - Бергамо День 3 - Мілан - Бергамо День 3 - Мілан - Бергамо День 3 - Мілан - Бергамо
День 4.

Фіґерас - Барселона

 По дорозі зупинка на сніданок (оплачується. Самостійно). Прибуття в Барселону.
Екскурсія "Магія готичного кварталу". У кожного міста є свої секрети: великі і маленькі, добрі і погані. У Барселоні ці секрети надійно охороняють вузенькі вулички Готичного Кварталу. Століттями спостерігав цей район за течією життя міста, за зміною поколінь. Аромат, таємниці, чарівності, флірт носиться в самому повітрі; сутінки крадуть і без того незначні ознаки дня сьогоднішнього в готичному кварталі, і, варто на секундочку задуматися, перебуваючи де-небудь на вулиці Парадіз або площі Короля - і ти вже в 1333-му році, і навіть жебраки на паперті біля Кафедрального собору - звідти, з середньовіччя .... А ввечері після прогулянки по Готичному кварталу можна відвідати концерт Іспанської гітари (вх квиток). Незвичайна атмосфера, запалені свічки, стародавні кам'яні стіни, що зберігають історію поколінь і ніжні ритми гітари - все це зіллється воєдино і зробить вечір чарівним. Поселення в готель. Ночівля в Іспанії.

День 4 - Фіґерас - Барселона День 4 - Фіґерас - Барселона День 4 - Фіґерас - Барселона День 4 - Фіґерас - Барселона
День 5.

Барселона - Монсеррат

Сніданок. Вільний час. Для бажаючих додаткові програми:
Автобусна оглядова екскурсія "Барселона - місто, який посміхається" (23€/18€). Барселона - дивовижно красиве місто, багато чудес якого створені великим чарівником Гауді. Площа Іспанії, Національний Палац, Гора Монтжуик, Олімпійське Кільце, Набережна Колумба, Олімпійський порт, Район Ешампле. Зупинки на фотопауза. У тому, що у міст є душа, після відвідування Барселони вже не сомневаешся ....
"Монтсеррат- дорога до небес і винні погреби" (51€/38€ + вхідний квиток.). Святе місце - гора Монтсеррат. Монсеррат - одне з небагатьох місць на Землі, які, варто їх одного разу побачити, врізаються намертво в пам'ять і залишаються там назавжди. Ми зробимо підйом на священну для каталонців гору. Старовинний монастир береже зображення головної святої цих місць - Чорної діви Монтсеррат. У Чорної діви просять здоров'я, сімейного щастя і благополуччя. Монсеррат змінює людину, робить її іншою. Приголомшливі пейзажі, незвичайна атмосфера містики , оповиваюча чудотворне зображення Богоматері, зроблять екскурсію незабутньою ... Головна святиня Каталонії розташована в оточенні безкраїх виноградників. Вся історія виноробства, починаючи з доби середньовіччя, безпосередньо пов'язана з діяльністю монастирів. Ми відвідаємо одну з виноробень (вхідний квиток), де нам розкажуть про вино і обов'язково дадуть продегустувати прекрасні, з яскравим смаком і ароматом місцеві вина, а потім і відвідати магазин, де можна буде придбати пляшечку божественного нектару і відвезти їх з собою, на батьківщину - як нагадування про гостинну і сонячну Каталонію. Повернення в Барселону.
Вечірні розваги "Все життя-Фламенко" (38€/30€). Сонце сідає за горизонт і в наступаючій темряві немов спалахують куплети фламенко. Надривна музика і стукіт підборів. Роза в зубах. Дріб кастаньєт вибиває стогони розбитого серця, скарги на зраду і крики помсти. Пісня закінчується, її змінює інша ... Вечірня Іспанія, немов збожеволівши від пристрасті, танцює фламенко, фламенко, фламенко ... Ночівля в Іспанії.

День 4 - Барселона - Монсеррат День 4 - Барселона - Монсеррат День 4 - Барселона - Монсеррат День 4 - Барселона - Монсеррат
День 6.

Барселона

 Сніданок. Виселення з готелю.
Пересування на громадському транспорті. Для бажаючих програми та екскурсії:
"Іспанське Село і Співаючі фонтани" (18€/13 € + вх. Квитки). Іспанське село було побудоване в 1927 році.
За кілька годин ми з вами зможемо побувати у всіх куточках величезної Іспанії. Побачимо Пласа Майор - головну площу, споруди Каталонії і Кастилії. Пам'ятки Андалусії, шедеври Наварри і вдому Валенсію.
Ми відвідаємо різні майстерні, магазинчики, де корінні жителі досі займаються ремеслом, виконуючи різні види ручної роботи, відроджуючи культуру Іспанії. Дізнаємося секрети сангрії, таємниці переливання блиску оливкового масла і скуштуємо найсмачніше - хамон. Далі нас чекає відвідування Магічного фонтану. Оригінальний світломузичний супровід перетворює рух струменів фонтану в справжнє диво.
"Гауді і його творіння" (23 € + вхідний квиток). Воістину, генії божевільні. Каса Міла, Каса Батло, Храм Святого Сімейства, Парк Гуель. Мільйони людей будують подумки повітряні замки з піску, але тільки один зумів втілити свої мрії в реальність. Нас чекає нестримний політ думки і продуманість найдрібніших деталей ...
"Незнайома Барселона - Тібідабо" (18€/13€ + вх. Квитки). Ця екскурсія допоможе нам побачити місто з іншого боку. Нам відкриються чарівні і віддалені від стандартних туристичних маршрутів, куточки міста. Ми побачимо верхню Барселону з її престижними приватними районами , Павільйони Гуель, розарій та храм Педральбес. Місце, звідки відкривається найкрасивіша панорама міста і його околиць - храм Святого Серця, що піднімається над всією Барселоною. Можна відвідати один з найстаріших в Європі Парк атракціонів, а також легендарний Камп Ноу - найвідоміший стадіон Іспанії домашній стадіон футбольного клубу Барси.
«Така смачна Барселона» (18€/13€ + оплата закусок). Гастрономічна прогулянка по Барселоні. Тапас, вино і ... враження. Кращий спосіб відкрити для себе місто або країну - це спробувати, що тут п'ють і їдять. Чому іспанці і каталонці приділяють стільки уваги їжі і напоям, які секрети середземноморської кухні? Відвідування одного з продовольчих ринків Барселони, головні делікатеси Іспанії, як їх правильно вибирати? Дегустація іспанських сирів, хамона і ковбас і звичайно вина. Можливість спробувати тапас- головну родзинку іспанської кухні. Нас чекає приємна і смачна прогулянка.
18:00 Виїзд з Барселони. Нічний переїзд в Італію.

День 6 - Барселона День 6 - Барселона День 6 - Барселона День 6 - Барселона
День 7.

Венеція

 По дорозі зупинка на сніданок (оплачується. Самостійно).
Прибуття в Італію - чарівну, темпераментну і неймовірно красиву. В Італії черпали своє натхнення великі майстри мистецтва і дарували світу свої безсмертні шедеври ... Вільний час в Падуї.
Для всіх бажаючих екскурсія в Венецію (43€/38€). "Заручена з морем", - так кажуть про Венецію - найбільш витончене і таємниче місто Італії. Це місто - прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творіннями. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки, затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко прямо на долоні сідають голуби .... Ми зможемо відчути ритм міста, приміряти карнавальну маску, помилуватися Гранд Каналом, відвідати надзвичайно багатий музей Палацу Дожів і Базиліку. Св. Марка. І головне: поринути в цю ні з чим незрівнянну атмосферу самого незвичайного міста в Італії .... Вільний час. За додаткову плату можна відвідати програми "Таємниці венеціанських каналів", "Палац Дожів".
Ночівля на території Словенії.

День 2 - Венеция День 2 - Венеция День 2 - Венеция День 2 - Венеция
День 8.

Токай - Львів

 Сніданок. Переїзд через Угорщину.
При бажанні групи можлива зупинка на дегустацію токайських вин і «угорський гуляш»
Батьківщина відомого вина - «Короля вин - вина королів!» - Місто Токай (18 €).
Виїзд на Україну. Перетин кордонів. Можливо від'єднання від групи в Стрию.
Прибуття до Львова після 24.00 (Залежить від проходження кордонів).

День 8 - Токай - Львів День 8 - Токай - Львів День 8 - Токай - Львів День 8 - Токай - Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Стоимость тура ВКЛЮЧАЕТ:
• Проезд по маршруту автобусом туркласса
• Сопровождение гида-руководителя по маршруту
• Проживание в отелях 3* с завтраками.
• Экскурсии по программе
Стоимость тура НЕ ВКЛЮЧАЕТ:
• Входные билеты в экскурсионные объекты.
• Факультативные экскурсии
• Проезд в общественном транспорте
• Личные расходы (обеды, ужины, сувениры).
• Туристический сбор в отелях от 6 до 10Є (оплачивается на месте)
Консульский сбор 35€ +25 call centr.
• Кроме категории граждан, освобожденных от оплаты Консульского сбора, по договору об упрощение визового режима: пенсионеры, дети до 18 лет, студенты дневного стационара до 21 года. Оплачивается при каждой подаче. При отказе НЕ возвращается.
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638