UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1324
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

376
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 19.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.16 грн.
1€ = 1.15 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Серце змиритися не хоче,
і рветься, божевільне, до щастя...

Шалене серце або дорога до улюблених місць...

Днів: 6, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 4
Львів – Белград – Скоп'є – Пловдив – Стамбул – Велико-Тирново – Русе – Львів
Болгарія
Північна Македонія
Румунія
Сербія
Туреччина
Назад

Березень '24

  24   30

Квітень '24

ФК 19

Травень '24

  19

Червень '24

  14

Липень '24

  23

Серпень '24

  17

Вересень '24

  21

Жовтень '24

  26

Листопад '24

  21

Грудень '24

  21
Вперед

У вартості туру екскурсії
по Белграду, Пловдиву, Стамбулу і Велико-Тирново!!!

!!! ТУР БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ !!!

День 1.

Львів

Прибуття у Львів. Збір на залізничному вокзалі Львова. Відправлення в тур. Можлива підсадка в Стрию (+1 година з моменту відправлення в тур), Мукачево (+4 години з моменту відправлення в тур). Переїзд в Сербію. Поселення в транзитний готель. Ночівля в готелі.
День 2.

БелградСкоп'є

Сніданок. Виселення з готелю. Пересування в Белграді громадським транспортом (квиток оплачується додатково).
Екскурсія

Столиця Сербії - Белград

(входить у вартість туру)
Його стародавні стіни бачили готів та франків, кельтів і римлян, слов'ян і турків. Екскурсія містом, в якому панує неповторна атмосфера взаємопроникнення Європи та Азії, а химерна суміш східної і західної культур створює таємниче зачарування - подарує незабутні враження.
Вільний час. У вільний час пропонуємо:

Обід в традиційному сербському ресторані

(Дорослий: 38€ / Діти: 31€)
В районі Скадарлія, так званого белградського Монмартру, у нас буде унікальна можливість познайомитися зі справжньою сербською кухнею. Кухня сербського народу увібрала в себе елементи середземноморської, близькосхідної та австро-угорської кухонь. Вона традиційна для Балкан - багато м'яса, овочів, вина і ... чудового настрою ...
Обід в традиційному сербському ресторані  - відеоогляд
Переїзд в Скоп'є.

Вечірня екскурсія столицею Македонії - містом Скоп'є.

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
В місті панує приємна і дружня атмосфера, тут чудесним чином поєднуються різноманітні культури та релігії, а населення вражає своєю повагою і розумінням один до одного. Для того, щоб відчути все багатство містечка, ми відвідаємо найвідоміші пам'ятки, такі як чарівна фортеця Кале, що височіє над лівим берегом річки Вардар, древній Кам'яний міст, монастир Святого Пантелеймона, церква Святого Микити, соборний храм Святого Климента Охридського. Також ми побачимо православну церкву Святого Спаса, де знаходиться красивий іконостас, виконаний з горіхового дерева і покритий різьбою на біблійні мотиви. В місті знаходиться безліч мечетей, найвідомішими і найкрасивішими з яких є мечеть Іса-Бегова Джамія, або як її ще називають Візерункова мечеть, і чудова мечеть Мустафи Паши, побудована з мармуру. Доповнить нашу маленьку подорож огляд різноманітних музеїв і театрів, будівлі парламенту, пам'ятників Тарасу Шевченку і Марії Терези, ринку Бадестан.
Вечірня екскурсія столицею Македонії - містом Скоп'є.
Поселення в готелі. Ночівля в готелі.
День 2 - Белград – Скоп'є
День 2 - Белград – Скоп'є
День 2 - Белград – Скоп'є
День 2 - Белград – Скоп'є
День 3.

каньйон МаткаПловдив

Сніданок. Виселення з готелю.

Каньйон Матка

(Дорослий: 43€ / Діти: 36€)
Цей мальовничий каньйон був створений річкою Тріска, що проклала свій шлях через гірський масив. У 1938 році річку Тріску перегородили дамбою, завдяки чому утворилося напрочуд гарне озеро з водою бірюзового кольору. Поруч з озером можна побачити церкву святого Андрія, побудовану в XIV столітті. У каньйоні знаходиться десять печер, довжина яких становить від 20 до 200 метрів. Найвідомішою з них є печера Врело, її ми і відвідаємо на катері. Загальна довжина печери становить 176 метрів, в ній можна побачити два зали. Також в ній знаходиться величезний сталагміт заввишки близько трьох метрів і два озера, глибина одного з них, імовірно, може досягати 500 метрів.
Каньйон Матка - відеоогляд
Каньйон Матка - відеоогляд
Переїзд в Пловдів.

Екскурсія по магічному і прекрасному місту Пловдів.

(входить у вартість туру)
Місто унікальне в будь-яку пору року, зимою-незвично біле, весною-покрите зеленню, літом-квітами, осінню-гронами винограду на мяких стеблах. За дивовижну живописність історичного ценрту Пловдів ще називають містом художників...
Поселення в готелі. Ночівля в готелі.
День 3 - каньйон Матка – Пловдив
День 3 - каньйон Матка – Пловдив
День 3 - каньйон Матка – Пловдив
День 3 - каньйон Матка – Пловдив
День 4.

Стамбул

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Стамбул. Стамбул, побудований на берегах Босфорської протоки – єдине на Землі місто, що знаходиться відразу у двох частинах світу. Він охороняє священні реліквії найбільших світових імперій: Римської, Візантійської та Османської. Стамбул є унікальною сполучною ланкою між Заходом та Сходом, минулим та майбутнім. Скарби архітектури та мистецтва здивують своєю різноманітністю, а сучасні хмарочоси – витонченістю та елегантністю. Тільки побачивши його наочно, можна із захопленням усвідомити велич Стамбулу, блиск та повний протиріч сьогоднішній день цього міста…
Екскурсія

«Турецький діамант – Стамбул»

(входить у вартість туру)
Неначе стародавню скарбницю, ця екскурсія відкриє для нас величний Стамбул, котрий повен чудесних місць, чарівних пам’яток історії, культури та архітектури. Усього за кілька годин ми побачимо Блакитну мечеть, Римський іподром, турецькі бані Роксолани, міст через Босфор, палац Топкапи, площу Султана Ахмеда, а також побуваємо на оглядовому майданчику в азіатській частині міста. Стамбул як ніяке інше місто у світі славиться численними магазинами, торгівельними центрами та ринками… Під час оглядової екскурсії в нас буде чудова можливість придбати не тільки сувеніри, але й вироби з шкіри та хутра (у програмі - відвідини шкіряного торгівельного центру).
«Турецький діамант – Стамбул»
Вільний час. У вільний час пропонуємо:

Азійський мікс

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Сьогодні у нас буде змога дослідити азійську частину Стамбулу. Першою нашою зупинкою буде найбільша у світі мечеть – Чамлиджа, побудована на однойменному пагорбі з прекрасним парком та панорамою. Невеликий переїзд і перед нами відкриває свої двері резиденція османських правителів на березі Босфору – палац Бейлербей. Далі наш шлях веде до головної артерії азійської частини міста – Багдадського проспекту, пролягає він повз берегу Мармурового моря, проспект зачаровує своїм колоритом, по ньому зручно гуляти під тінню розкішних старих дерев, а кількість модних бутіків, що зосереджена саме на цій вулиці вразить найбільших шанувальників шопінгу. Завершальним етапом екскурсії буде повернення паромом в європейську частину міста.
Азійський мікс - відеоогляд

Модний Істанбул

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€)
Запрошуємо всіх бажаючих на захоплюючу екскурсію по вечірньому Стамбулу. Наше знайомство з містом ми розпочнемо з головної його площі - Таксім, далі пройдемо по одній з найбільш фешенебельних вулиць – Істікаль, до одного з головних символів міста - вежі Галата, також у всіх бажаючих буде змога прокататись на раритетному стамбульському трамвайчику, відвідати церкву Святої Трійці та Базиліку Святого Антонія. А завершальним акордом нашої вечірньої мандрівки буде красива фотопауза на Галатському мості.

Айя-Софія і Цистерна Базиліка

(Дорослий: 21€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Айя-Софія, церква-музей визнано одним з найбільших шедеврів візантійської архітектури, а також є одним з найбільших храмів у світі. Інтер'єр споруди, прикрашений колонами з кольорового мармуру, стелі і стіни, покриті гарною мозаїкою та чарівною керамікою, просто заворожують. Все тут захоплює та притягує відвідувачів. Недалеко від Айя-Софії, нас зустрічає, одне з найбільших і добре збережених візантійських сховищ питної води в Стамбулі. Розміри гігантської підземної споруди просто вражають. Велика частина колон доричного і коринфського ордену взята із зруйнованих античних храмів Калкедона.
Айя-Софія і Цистерна Базиліка - відеоогляд

Палац Топкапи

(Дорослий: 18€ / Діти: 10€ + вх. квиток)
Це одна з найвідоміших пам’яток Стамбулу та один з найбільш відвідуваних музеїв Туреччини. На протязі чотирьох століть палац являв собою центр управління Османською державою, одною з трьох найбільших імперій світу.
Факультативна екскурсія в палац Топкапи - відеоогляд
Факультативна екскурсія в палац Топкапи - відеоогляд

«Слід великої любові» - мечеть Сулеймана і усипальниця Роксолани

(Дорослий: 21€ / Діти: 13€)
Один з семи стамбульських пагорбів прикрашає приголомшлива будова, справжній шедевр османської архітектури - мечеть Сулеймана, побудована в XVI столітті знаменитим зодчим Синаном. Пролетіли століття, але мечеть досі приголомшує своєю пишністю. На кладовищі позаду мечеті побудований унікальний мавзолей, який Сулейман Пишний наказав спорудити після смерті своєї коханої дружини, Хюрем, яку в Європі звали Роксоланою. Єдина в Туреччині гробниця, збудована в честь жінки. Це - наша легендарна Роксолана, яка п'ятсот років тому полонила одного з наймогутніших володарів тогочасного світу - турецького султана та ще й ввела на чужині, в потужний Османської імперії, на кілька десятиліть, приватне мудре правління державою!
Слід великої любові - мечеть Сулеймана і усипальниця Роксолани - відеоогляд
Слід великої любові - мечеть Сулеймана і усипальниця Роксолани - відеоогляд

Морська прогулянка на кораблику по Босфору

(Дорослий: 30€ / Діти: 23€)
Тільки під час цієї прогулянки, пливучи найгарнішою протокою, що розділяє Європу та Азію, ми побачимо будинки міліонерів, палаци султанів та візантійські фортеці.
Морська прогулянка на кораблику по Босфору - відеоогляд

Turkish night

(Дорослий: 48€ / Діти: 38€)
Ви бажаєте відчути себе султаном? Тоді ця програма саме для вас. Покличте на допомогу свою уяву, і ви відчуєте себе у справжньому гаремі. Професійні танцюристи оживлять своїм вмінням образи з минулого, ви побачите справжній «танець живота», а вечеря буде наповнена смачними стравами турецької кухні та різноманітними алкогольними та безалкогольними напоями місцевого виробництва. Цей прекрасний вечір закінчиться дискотекою, під час якої буде лунати європейська та турецька музика. 
Turkish night - відеоогляд
Повернення в готель. Ночівля в готелі.
День 4 - Стамбул
День 4 - Стамбул
День 4 - Стамбул
День 4 - Стамбул
День 5.

СтамбулВелико-Тирново

Сніданок. Виселення з готелю. Вільний час. У вільний час пропонуємо:

Долмабахче

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
– найкрасивіший палац Стамбулу. Його фасад простягнувся на 600 метрів вздовж європейського берега Босфору. Саме тут жили останні султани Османської імперії...
Долмабахче - відеоогляд
Переїзд в Велико-Тирново.

Пішохідна екскурсія по Велико-Тирново

(входить у вартість туру)
Одне з найдавніших міст Болгарії, столиця Другого Болгарського царства, колиска болгарської архітектури, живопису і літератури - Велико-Тирново. Місто побудоване на трьох пагорбах Царавец, Трапезіца і Свето-гора, в 1393 році було повністю спалене турецькими військами і в короткий термін відбудоване заново... 

Арбанаси

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
колись місто було набагато більшим поселенням. У 1530 році воно було звільнене Сулейманом I від сплати всіх податків і процвітало за рахунок торгівлі з усією Османською імперією. Місто відрізняється своїми монументальними будинками і церквами з багатим внутрішнім декоративним оздобленням, різьбою по дереву, стінним живописом, створеними в 16-17 століттях. Після невеликої оглядової екскурсії по Арбанасах, нас чекає знайомство з гостинністю болгар. На одній з тутешніх вілл щедрі господарі приготують нам приємну вечерю і пригостять вином.
Арбанаси - відеоогляд
Поселення в готелі. Ночівля в готелі.
День 5 - Стамбул – Велико-Тирново
День 5 - Стамбул – Велико-Тирново
День 5 - Стамбул – Велико-Тирново
День 5 - Стамбул – Велико-Тирново
День 6.

РусеЛьвів

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд в Україну. Орієнтовне прибуття (залежить від перетину кордону) в Чернівці 21:00, в Івано-Франківськ 23:50, до Львова в 01:50 (наступний день).
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:

• проїзд по маршруту автобусом туристичного класу;
• проживання по маршруту в готелях 3* на базі сніданків;
• супровід гіда керівника по всьому маршруту;
• чотири екскурсії (згідно програми туру).
.

Додатково оплачується:

• проїзд в громадському транспорті;
• рекомендовані програми;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• для громадян України:
консульський збір Болгарії – 35 € (крім категорії громадян, звільнених від оплати – пенсіонери, діти до 18 років… згідно договору про спрощення візового режиму).

ВАЖЛИВО:
• Вартість туру в таблиці з цінами вказана на одну людину;
• Важливо! Без оплати замовлення документи НЕ приймаються;
• Туристи, які подорожують одні, можуть бути розміщені в тримісних номерах, де третє ліжко - додаткове або диван;
• В Одесі посадка і висадка туристів на головному ж/д вокзалі (пл. Привокзальна, 2);
• Турист несе фінансову відповідальність за псування майна в готелі та в автобусі;
• Компанія не несе відповідальність за роботу митних і прикордонних служб, а також за корки на дорогах і погодні умови;
• Туристична компанія залишає за собою право змінювати програму туру без зменшення загального об'єму послуг. Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.
• Місця збору, посадки і висадки туристів по маршруту:
Одеса - площа Куликове поле 1

Увага! відповідно до вимог статті 7 Закону Турецької Республіки "Про іноземців та міжнародний захист" в момент в'їзду до Туреччини паспорт громадянина України для виїзду за кордон повинен бути дійсним не менше 150 днів.

 
 
Додатково оплачується:
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).
• рекомендовані програми;
• страховий поліс (на всі тури з 10.09.19)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638