UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

...Сонячне коло... гори навколо!...

Альпійське три "о"
Мюнхен, замок Нойшванштайн, Цюріх і Відень!
(Новорічний тур)

Днів: 10, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 8
Львів – Долина Красунь – Будапешт – Відень –Мюнхен (2 ночі) – Регенсбург - Нойшванштайн – Цюріх – Інтерлакен – Швейцарські озера (2 ночі)– Берн – Женева – Інсбрук – Зальцбург (2 ночі) – Берхтесгаден– Бад Дюррнберг – Хельбрунн – Токай – Львів
Австрія
Німеччина
Угорщина
Швейцарія

Німеччина - Швейцарія - Австрія

!!!БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!

День 1.

Львів - Егер

 Безкоштовні трансфери «ж/д вокзал – Термінал-А».
Відправлення в тур з Комплексу Термінал «А» (можливість приєднатися до групи в Стрию, Мукачеві).

Переїзд на північ Угорщини, в Егерський виноробний регіон - на батьківщину вогняних червоних і ніжних білих вин. Найвідоміше з них - «Бича Кров», а найприємніше - «Егерська Дівчина». Рекомендуємо смачний гуляш і дегустацію знаменитих сортів вин в Долину Красунь! (18€) Переїзд в Будапешт. Ночівля в готелі.

День 1 - Львів - Егер День 1 - Львів - Егер День 1 - Львів - Егер  
День 2.

Будапешт - Сентендре - Вишеград

 Сніданок. Виселення з готелю. Зранку запрошуємо відвідати термальні купальні графа Сечені (вх. квиток) - заряд бадьорості і енергії на цілий день! (пересування на громадському транспорті).
Пішохідна екскурсія «Будапешт - перлина Дунаю» О, це місто ... Незабутнє ... Неповторне ... Чарівне ... Будапешт пропонує своїм відвідувачам близьку і знайому європейську культуру, але з особливим угорським ароматом ... Місто з древньою історією, культурою, традиціями, життєва сила якого пульсує в кожному його куточку. Ми вирушимо до духовного центру Будапешта - базиліці Святого Іштвана, потім до грандіозного Парламенту, площі Свободи і чарівного Ланцюгового мосту, який охороняють величезні кам'яні леви ... У вільний час рекомендуємо екскурсії:
• «Подорож в Закрут Дунаю» (30€+вх.квиток). Наш шлях лежить в Вишеград - літню резиденцію угорських королів. Ми відвідаємо Вишеградську фортецю, доторкнемося до побуту і укладу середньовіччя, а ще - отримаємо задоволення від панорами на Закрут Дунаю: адже саме тут Дунай кілька разів міняє свій напрямок, вигинаючись по вузькій долині Карпатського басейну. Потім ми попрямуємо в затишне містечко Сентендре з безліччю сувенірних крамниць. Тут варто спробувати та провести солодкі хвилини у світі казки!
 Річкова прогулянка «Ажурна прикраса Будапешту» (26€/18€). Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста - Буду і Пешт ... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац ... Повз нас "пропливають" водолікарні, готелі, історичний музей і найкрасивіший розважальний комплекс Будапешта ...
• «Ключ до серця Будапешта» (26€/18€). У Будапешті створені всі умови для любителів фотографій. Таке враження, що ще на етапі споруди фортеці в Буді угорський король Бела IV прорахував прийдешній винахід техніки і зрозумів, що з Будайського пагорба, а особливо з гори Геллерт, буде дуже хороший вид на Пешт, мости і загортають вдалину Дунай. Тут все місто як на долоні! Насолодившись видом, ми переїдемо через могутній Дунай по мосту Свободи, і вирушимо до Центрального ринку Будапешта, де в чудовому будинку в французькому стилі, нас чекає гастрономічний рай: салямі «Pick», сирні делікатеси, знамениті вина, палінка, спеції, сувенірний кітч і , звичайно ж, горезвісні зв'язки з червоним гострим перцем! А потім по «Єлісейських полях» Будапешта - парадного проспекту Андраші, ми попрямуємо до площі Героїв!
«Таємнича Буда» (18€/13) - це одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешта ... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями ... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, Будайський Лабіринт (з дегустацією вин), собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і ... і сам Королівський Палац!
• Відвідування Тропікарія - Океанарія (10€+ вх.квиток) - найбільшого в Центральній Європі. 8 залів! Де вирує життя тропіків і океанських глибин - алігатори, морські скати, величезні пітони, сонні черепашки, симпатичні мавпочки, розумні папуги та ліниві ігуани. А ще в 11-метровому тунелі можна поспостерігати за тигровими акулами в присутності безлічі інших рибок різної форми і розмірів з барвистим макіяжем та манікюром ... (знаходиться в торговому центрі Campona + TESCO)
Переїзд і поселення в готелі на території Угорщини.

День 2 - Будапешт - Сентендре - Вишеград День 2 - Будапешт - Сентендре - Вишеград День 2 - Будапешт - Сентендре - Вишеград День 2 - Будапешт - Сентендре - Вишеград
День 3.

Відень - Мюнхен

 Сніданок. Виселення з готелю. Прибуття в Відень.
Пішохідна екскурсія «Відень – столиця Габсбургів». Відень - місто музики і великих музикантів, місто чарівне та прекрасне… його по праву називають серцем Європи. Столиця Австро–Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою... Це надзвичайне місто! – вузькі середньовічні вулочки, широкі імперські площі… Ми прогуляємося по самому серцю Відня: площа Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончена Альбертіна! У час час рекомендуємо:
 «Величний Відень» (26€/18€). Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторний і прекрасний! «Це моя воля!» - Цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку - химерний будинок Хундертвасера! А на завершення екскурсії - «нанесемо візит» принцу Євгенію Савойському і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
Переїзд в Мюнхен. Вечірня екскурсія «Мюнхен - Легенда Баварії...».  Так, збулись - таки слова Людовіка I, майбутнього короля Баварії: «Я хочу зробити з Мюнхена місто, яке б надало Німеччині стільки честі, що той, хто не бачив би Мюнхена, не знав би справжньої Німеччини!» Мюнхен - справжнє місто - казка на півдні Німеччини і місце, де ніколи нудьгувати! Пивний фестиваль Октоберфест і Опера, ресторан « Хофбройхаус » і Пінакотека, завод BMW і футбольний клуб «Баварія» - ось чим славиться це місто, де старі баварські традиції і сучасність гармонійно доповнюють один одного.
• Рекомендуємо «Баварська кухня, баварське пиво!» (26€/18€). Гостинність і товариськість баварців - відомі у всьому світі! Вони вміють радіти життю, і по-справжньому розважатись! А в гарненькою мюнхенській пивній - ми відчуємо це в повній мірі!
Поселення в готель. Ночівля в готелі на території Німеччини.

День 3 - Відень - Мюнхен День 3 - Відень - Мюнхен День 3 - Відень - Мюнхен День 3 - Відень - Мюнхен

 

Зберегти
День 4.

Мюнхен - Регенсбург

 Сніданок. Вільний час в Мюнхені. Рекомендуємо на вибір екскурсії:
• «Сучасний Мюнхен» (26€/18€). Мюнхен такий багатоликий і незвичайний, вміє дивувати і  захоплює знову і знову. Ми побачимо «Німецький Рим» - місто епохи Людвіга I, знаменитий «Мюнхенський Монмартр» - квартал Швабинг, в якому проживали багато відомих людей: Кандинський, Томас Манн, Рільке, художники-авангардисти. Чудовий палац і парк Німфенбург - Замок Німф. І в завершенні стадіон і олімпійський парк 1972 року - історія тієї далекої олімпіади. І поруч зі стадіоном - штаб- квартира і виставковий центр БМВ.
• «Вільне Місто Регенсбург» (43€/30€). Опинившись на його старовинних вуличках, ми опинимося у Середньовіччя: готичний собор Святого Петра, Стара ратуша, церква Св. Якоба, найдавніший храм Німеччини - Еммерамскірхе, будинок Голіафа, палац герцогів Турн унд Таксіс, будинки-хмарочоси багатих городян. Але не тільки це зможе нас здивувати - тут є найстаріший кам'яний міст, унікальна сосискова, якій понад 800 років, а також перша кав'ярня Німеччини. Регенсбург пишається своїм пивом - тут працює 3 пивоварних заводи і безліч пивних ресторанчиків. Гуляючи містом, ми опинимося біля резиденції єпископа, стіну якої прикрашають старовинні ворота Porta Praetoria, збудована римлянами, завдяки їм, Регенсбург часто називають Північним містом Італії. 
Повернення в Мюнхен. Ночівля в готелі на території Німеччини.

День 4 - Мюнхен - Регенсбург День 4 - Мюнхен - Регенсбург День 4 - Мюнхен - Регенсбург День 4 - Мюнхен - Регенсбург

 

Зберегти
День 5.

Замок Нойшванштайн - Цюрих - Інтерлакен

 Сніданок. Виселення з готелю.
На півдні Німеччини, у лісистих пагорбах Баварських Альп знаходиться будівля неземної краси - «Втілена мрія - замок Нойшванштайн» (вх. квиток). Його стрункий силует із загостреними, іграшковими башточками - немов здійсненна наяву фантазія! Він найвідоміший у світі і по-справжньому «казковий». Будуючи цей замок, Баварський король Людвіг II був одержимий ідеєю втілити в життя свої уявлення про красу і романтику, свої фантазії та мрії, свою лебедину пісню... Недарма, саме Нойшванштайн згодом став символом чудесного світу Уолта Діснея. Пізніше він виявився емблемою голлівудської студії і, мабуть, одним із найбільш впізнаваних архітектурних силуетів у світі... Переїзд в Швейцарію.
Оглядова екскурсія «Цюріх - стильний мегаполіс Європи» Кому при згадці Цюріха не приходять на думку банківські рахунки і гноми - банкіри, чиї сейфи вважаються найнадійнішими в світі! ? Історичний центр міста давно вже загубився між солідними будинків банків і розкішних бутіків... Але час не владний над знаменитими соборами і вузенькими вуличками, які пам'ятають ще римлян! Тут все ще пахне не золотом і новими банківськими купюрами, а квітами і нагрітим на сонці каменями... Серце Цюріха - Старе місто, ніжно обіймає річку своїми кам'яними мостами і баштами. Цюріхське озеро надає ландшафту міста неймовірної чарівності, завдяки якій воно виглядає як золотий скарб, який лежить на срібному дзеркалі...
Для всіх бажаючих пропонуємо:
• «Казковий Люцерн» (18€/13€). Розташований в самому центрі Швейцарії, Люцерн увібрав в себе всі принади країни - і мальовниче звивисте озеро зі скелястими берегами, і високі гори зі сніжниками, і старовинну архітектуру в стилі «пряникового містечка». Тут ми побачимо найстаріший дерев'яний критий міст в Європі, стару будівлю в стилі бароко в Швейцарії - церква єзуїтів, лицарський палац, фонтан Фрітша, пам'ятник, висічений в скелі, який Марк Твен назвав найсумнішою статуєю з каменю…
Невеликий переїзд - Ласкаво просимо в «Інтерлакен - світ краси і розкоші!» - Курорт з багатими традиціями, в самому серці швейцарських Альп. Хто знає, може, саме чарівність природи Інтерлакена надихнула маестро Мендельсона на створення весільного маршу. У всякому разі, саме звідси, з цього, за його словами, "казкового куточка землі" він писав: "Хто не бачив ландшафту Інтерлакен, той не бачив Швейцарії. Описати це неможливо, оскільки слова тут безсилі..." Мальовничі береги обох озер, які переходять в передгір'я. Безперечно, Інтерлакен - чарівне міжозер'я! Поселення в готель. Вільний час. Відпочинок на Швейцарських озерах...
Поселення і ночівля в готелі на території Швейцарії.


День 5 - Замок Нойшванштайн - Цюрих - Інтерлакен День 5 - Замок Нойшванштайн - Цюрих - Інтерлакен День 5 - Замок Нойшванштайн - Цюрих - Інтерлакен День 5 - Замок Нойшванштайн - Цюрих - Інтерлакен

 

Зберегти
День 6.

Берн - Женева

 Сніданок. Відпочинок на Швейцарських озерах...
Рекомендуємо поїздку «Швейцарія - країна з красивої картинки» (61€/46€). Прибуття в «Берн - місто фонтанів, квітів і... ведмедів!» Так-так, саме ведмідь є символом міста, він зображений на гербі і прапорі, прикрашає фонтани і вітрини магазинів. Екскурсія починається з поїздки в Сад Троянд, звідки відкривається чудова панорама на старе місто Спустившись з пагорба ми побачимо знамениту яму з ведмедями: справжні ведмеді плескають в долоні, якщо їх починають годувати! Берн має титул « квіткового міста ». Мало не в кожному вікні можна побачити горщик з геранню! Все це в сукупності приємно тішить око, наповнює душу незвичайною радістю і спокоєм... Вільний час... Нас чекає - «Швейцарська Рив'єра»! Так називають узбережжя Женевського озера, яке якимось чарівним чином поєднує в собі все краще, що є в цій невеликій європейській країні. Знайомство з казковим регіоном ми почнемо зі столиці швейцарської Рів'єри - Монтре - обитель музикантів, з найстарішим Казино і набережною поетів.
Бірюзова гладь озера в білому вінку з гір - нас вітає «столиця світу - Женева»! Символи міста - готичний Собор Святого Петра, квітковий годинник і 140-метровий Женевський фонтан! Райдужні, наче шампанське, струмені фонтану втілюють прагнення вверх, в небо, в царство духа... Женева - це найменший мегаполіс світу, з її кварталом міжнародних організацій, чарівним Старим містом і мальовничими променадами вздовж озера...
Ночівля в готелі на території Швейцарії.

День 6 - Берн - Женева День 6 - Берн - Женева День 6 - Берн - Женева День 6 - Берн - Женева

 

Зберегти
День 7.

Інсбрук - Музей Сваровскі - Ваттенс

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд у найбільш гірськолижні землі Австрії, столицю Тіроля - місто Інсбрук. Саме тут серця спортивних фанатів починають битися ще швидше, адже тут вже двічі проводилися зимові Олімпійські ігри. Екскурсія по місту, під час якої ми познайомимося з альпійською резиденцією Габсбургів, побачимо Стару Ратушу, Міську Вежу - гордість міста і символ свободи його громадян, а також емблему міста - « Золотий дах», з якого ще імператор Максиміліан полюбляв спостерігати за турнірами та спектаклями, які відбувались на головній площі.
Відвідування музею «Чарівний світ Сваровскі» (вх. квиток). Витвори Swarovski продаються по всьому світу, однак, щоб зрозуміти їх, відчути холодну зимову чарівність кристалів льоду, вміщену у невеликих виблискуючих фігурках і прикрасах, потрібно приїхати в м. Ваттенс. Напевно, виблискуючі під сонцем, засніжені гірські вершини Альп і надихали Сваровскі на створення крихкого чарівного світу з фантазії і кришталю... Після огляду можна придбати ексклюзивні вироби з кришталю, які принесуть радість Вам і Вашим близьким. Прибуття в Зальцбург. Поселення і ночівля в готелі на території Австрії.

День 7 - Інсбрук - Музей Сваровскі - Ваттенс День 7 - Інсбрук - Музей Сваровскі - Ваттенс День 7 - Інсбрук - Музей Сваровскі - Ваттенс День 7 - Інсбрук - Музей Сваровскі - Ваттенс

 

Зберегти
День 8.

Зальцбург - Зальцкаммергут - Гальштат

 Сніданок. Оглядова екскурсія «Зальцбург - симфонія звуків і пейзажів». Зальцбург - місто маленького формату, проте, світового значення. Його по праву називають «сценою світу» завдяки незліченній кількості культурних подій, які відбуваються в мальовничому Старому місті... Адже красу міста плекали століттями... Князі-архиєпископи, які протягом багатьох століть керували Зальцбургом, хотіли не просто зробити своє місто одним з найбільш красивих і впливових міст Європи. Вони хотіли більшого - зробити із Зальцбурга "Рим Півночі". У вільний час рекомендуємо екскурсії:
«Під хмарами, де творилася історія» (61€/46€) - відвідування природної перлини - національного парку Берхтесгаден. За однією з найкрасивіших гірських доріг Європи спеціальний автобус підніме нас на гору Кельштайн. Далі по тунелю до позолоченого ліфту, і вже через кілька хвилин підйому ми опинимось в знаменитому маєтку «Орлине Гніздо». Вільний час, для того щоб випити філіжанку кави або бокал пива в оточенні сотні вершин Баварських і Австрійських Альп! А далі нас зачарує Кьонігсзеє - найчистіше озеро Німеччини. Ландшафт його берегів нагадує узбережжя скандинавських фьордів, а краса смарагдово-зеленої води створює казковий настрій... На завершення екскурсії - дегустація шнапсу - «найбільш правильного сувеніра з Австрії » 
• Озерний рай - Долину Зальцкаммергут (61€/46€) - регіон з первозданною природою, місто круглорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер! Вздовж озер розташувались маленькі, затишні альпійські містечка, як наприклад Санкт-Вольфганг, - улюблене місце відпочинку представників відомих сімейств і австрійської богеми ще з 19 сторіччя. А візитною карткою Австрії вважають чаруючий Гальштат, який знаходиться від охороною ЮНЕСКО. Гальштату вже більше 4 тис. років! Тут все так гармонічно і казково, що не віриться, що тут живуть звичайні люди. Будиночки, жоден не схожий один на одного, розкинулись на пагорбах і горах… Вузенькі вулички ведуть то вверх, то вниз… А в прозорій воді озера – відображаються величні Альпи... Тут так добре, що хочеться залишитись надовго…
Рекомендуємо провести вечір в Августинській пивоварні (30€/18€) - найбільшій пивній Австрії! Окрім турботи про спасіння душ віруючих, монахи займались пивоварінням. Вважалося, що пиво робить контакт з Богом легшим і замінює під час посту багато продуктів харчування. Спочатку монахи варили пиво в невеликих кількостях для власного споживання, а потім стали продавати його "спраглим" біля воріт монастиря. Через 2 роки пиво августинців настільки сподобалось населенню Зальцбурга, що монахам довелось відкрити пивну таверну, яка до цих пір, ось вже 400 років, приймає щодня до 5000 істинних знавців хмільного напою. Ночівля в готелі на території Австрії.

День 8 - Зальцбург - Зальцкаммергут - Гальштат День 8 - Зальцбург - Зальцкаммергут - Гальштат День 8 - Зальцбург - Зальцкаммергут - Гальштат День 8 - Зальцбург - Зальцкаммергут - Гальштат

 

Зберегти
День 9.

Зальцбург - Зальцкаммергут

 Сніданок. Виселення з готелю. У вільний час рекомендуємо екскурсії:
Панорамна дорога Гроссглокнер (61€/46€) – це одна з найвідоміших гірських доріг в світі, яку щороку відвідують близько 900,000 осіб! Саме тут знаходиться дев'ятикілометровий льодовик Пастерце – найбільший льодовик в Австрії. Величний і непорушний, він представляє собою дивовижне видовище. Ця величезна льодяна річка приковує погляди туристів і входить до складу програм, які варто обв'язково відвідати.
«Сіль - біле золото Зальцбурга!» (26€+вх. квиток) Ми відвідаємо соляну печеру Бад Дюррнберг, де видобуток солі вівся ще 2500 років тому племенами кельтів. На поромі під чарівну музику ми перетнемо підземне озеро, спустимось на швидкості зі спеціальних гірок до самого дна печер, побачимо кумедні і одночасно пізнавальні фільми про зальцбурзьких архиєпископів, які зробили видобуток солі в горі Бад Дюррнберг джерелом основного доходу.
«Красиво і весело» (26€+вх. квиток) - відвідування заміського палацу Хельбрунн з всесвітньо відомим каскадом потішних фонтанів. Тут практично у первозданному вигляді збережене все те, що так тішило серця архиєпископів Зальцбурга: сповнені загадок таємничі гроти, фігури, що приводяться в рух води, багатство фонтанів на кожному кроці, у всіх, найнесподіваніших куточках парку. Гарно і весело!
Переїзд в гостинну Угорщину - країну термальних джерел, паприки і вина! Тут всупереч вихорам історії, збереглося чимало шедеврів, з якими варто познайомитися: стародавні пам'ятники Римської імперії сусідять з будівлями часів турецького ярма, романськими храмами з гордо-неприступними фортецями середньовіччя .... Ночівля в готелі на території Угорщини.

День 9 - Зальцбург - Зальцкаммергут День 9 - Зальцбург - Зальцкаммергут День 9 - Зальцбург - Зальцкаммергут День 9 - Зальцбург - Зальцкаммергут

 

Зберегти
День 10.

Токай - Львів

 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд на схід Угорщини. Для всіх бажаючих - переїзд на Батьківщину відомого вина - «Короля вин - вина королів!» - Місто Токай. Для всіх - дегустація токайських вин і «угорський гуляш» (18€).
Прибуття в Чоп орієнтовно в 18:00.
Прибуття до Львова в комплекс Термінал «А» орієнтовно в ~ 23: 00. Вільний час.
Для туристів, які вирушають на Львівський залізниці вокзал - трансфер з Комплексу Термінал «А» о 23.30

Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.12.23 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.12.23 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.12.23 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для новорічних турів діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Новий Рік складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою НР не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Новий Рік пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проїзд автобусом туркласу
• проживання в готелях категорії Standart зі сніданками
• екскурсії по програмі
• супровід керівника групи, страхування
Базові готелі категорії Standard в Угорщині:
Pest Inn, Ibis Aero та інші
Базові готелі категорії Standard в Німеччині:
Best Western Erding, Tryp by Wyndham Munich North, Europark Fussen та інші
Базові готелі категорії Standard в Швейцарії:
Das hotel Panorama, Sherlock Holmes, Schoenegg Beatenberg та інші
Базові готелі категорії Standard в Австрії:
Roemischer Keller, Arena City Salzburg та інші
Додатково оплачується:
• рекомендовані програми і вхідні квитки
• консульський збір - 35€ (крім категорії громадян звільнених від оплати - пенсіонери, діти до 18 років... згідно договору про спрощення візового режиму)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638