UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Не дарма називають тебе золотою, Тут старовина і готика поруч живуть,
Повислі мости над Влтавою-рікою І старі замки погляд у небо тягнуть ...

Празькі дні… кришталеві

Днів: 6, без нічних переїздів
Львів - Краків - Прага - Львів
Польща
Чехія
Можливість відвідати Карлові Вари, Чешський Крумлов, Дрезден!

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!!!
День 1.

Львів

 09.00 Збір на екскурсію на Львівському залізничному вокзалі .
10:00 Автобусна екскурсія по Львову «Тільки у Львові ... " . Ми побачимо і зупинимося на фото паузу біля Церкви Святого Юра , проїдемо по вуличках Старого Львова , зробимо невелику пішохідну прогулянку по центру стародавнього граду , під'їдемо до Високому замку і по вулиці Личаківській закінчимо нашу екскурсію на вокзалі.
14.00 Для туристів , НЕ бажаючих відвідувати екскурсію збір на Львівському залізничному вокзалі . Трансфер на Термінал «А».
14:30 Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Переїзд по території Польщі.
Ночівля на території Польщі.

День 1 - Львів День 1 - Львів День 1 - Львів День 1 - Львів
День 2.

Краків - Величка

 Сніданок . Виселення з готелю.
Переїзд до Кракова. Екскурсія по Кракову . Місто - дивовижне , красиве і загадкове . Місто художників і музикантів , зі своїми легендами і , звичайно ж , милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить ... Для того , щоб від Барбакана пройтися по Флоріанській вулиці до Ринкової площі , послухати сурмача в Марянському костелі , зайти і вибрати сувенір на старовинних торгових рядах Сукенніци . Вільний час . Рекомендуємо відвідати "Польський Акрополь" - Вавельський замок ( дорослі - 18 € , діти до 12 років - 16 €) - найкращий пам'ятник ренесансної культури , створений відомими європейськими майстрами. Соляні Копальні " Велічки" ( дорослі 30 € / діти до 12 років 18 €). Це місце цікаве і тим , що зроблено все тут із солі : маленькі каплички і великі зали , чарівні підземні озера , всілякі скульптури- ціле підземне місто! Ночівля в Польщі.

День 2 - Краків - Величка День 2 - Краків - Величка День 2 - Краків - Величка День 2 - Краків - Величка
День 3.

Прага

 Сніданок. Переїзд у Прагу.
Екскурсія "Знайомство з Прагою". В лабіринтах маленьких вуличок Ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа, Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, єврейський квартал Йозефів, Карлова вулиця ... і звичайно ж, Карлів міст! Потрібно тут зупинитися для того, щоб загадати бажання! Вільний час. Можливість відвідати екскурсії:
Прогулянка на кораблику по Влтаві (Дорослі 30 € / діти до 12 років 18 €). Аперетиви, шведський стіл і хороша музика в супроводі цікавих розповідей ... Ось вони незабутні миттєвості життя
"Пивними дорогами Праги ... (Дорослі 23 € / діти до 12 років без дегустації пива 18 €). «Куди б не занесла чеха доля на своїх потужних крилах, навіть на край світу, є місце, куди він буде повертатися завжди, - туди , де варять чеське пиво ». - Я. Неруда. Можливість відвідати знамениті пивні і послухати історії про них. Нас чекає також дегустація.
Вечірні розваги. Празький ексклюзив - синтез традиційного чеського театру з мюзиклом і пантомімо, середньовічною алхімією і містикою. Вистава Чорного театру - суміш фантастичного і реального, коли світ зачарованих предметів прокидається до життя ... (Дорослі вхідний квиток - 550 крон, діти до 12 років 480 крон, 1 євро приблизно 26 крон). Ночівля в Чехії.

День 3 - Прага   День 3 - Прага День 3 - Прага
День 4.

Прага - Дрезден

 Сніданок. Вільний час в Празі. Екскурсії на вибір:
«Вишеград - колиска легенд» (Дорослі 10 € / діти до 12 років 8 €). Ми пройдемося трьома Вишеградськими воротами: Таборськими, Шпічка і Леопольдовими, відвідаємо найдавнішу романську ротонду в Празі. Ми отримаємо задоволення від споглядань прекрасних панорамних видів Праги на річку Влтаву і Празький град. І звичайно, історичні факти, міфи і легенди, легенди, легенди.
Екскурсія в срібне місто Кутна Гора і замок Штейнберг (Дорослі 36 € / діти до 12 років 30 €). Це старовинне місто срібних рудокопів із затишними маленькими будиночками, кам'яною бруківкою та магазинчиками скла. Тут знаходиться королівський Монетний двір, де були викарбувані перші празькі срібні гроші. У передмісті міста розташований костел Всіх Святих - Костница. Незвичайна споруда, інтер'єр якого виконаний з людських кісток. Бажаючі увійти оплачують вхідний квиток самостійно. Далі - замок - Чеський Штейнберг. Замок був заснований в XIII столітті предками сучасних Штернбергів і названий згідно геральдичного знаку роду - Золотої зірки. Ми побачимо репрезентативні покої замку, наповнені родовими колекціями Штернбергів.
Вечірні розваги. Вечеря у середньовічній корчмі з розважальною програмою (990 крон, діти до 12 років 490 крон. 1 євро = близько 25 крон). Вас чекає вечір в корчмі, який Вас перенесе на сотні років назад ... в добу середньовіччя! Романтична і сувора атмосфера ... Самостійне повернення в готель.
АБО Пропонуємо факультативну поїздку в древню столицю Саксонії - Дрезден (Дорослі 38 € / діти до 12 років 30 €). Протягом семи століть місто було резиденцією герцогів і королів. Дрезден відомий своїми архітектурними ансамблями, незліченними скарбами музеїв, колекціями живопису і прекрасною панорамою берегів Ельби. Екскурсія по Старому місту - Театральна площа з Дрезденською оперою в центрі. Розкішні будови Цвінгера ... Вільний час.
Можна відвідати Дрезденську картинну галерею. (Дорослі 23€, діти до 12 років 10€) з 14 вересня по 29 жовтня 2015 картинна галерея закрита. Ночівля в Чехії.

День 4 - Прага - Дрезден День 4 - Прага - Дрезден День 4 - Прага - Дрезден День 4 - Прага - Дрезден
День 5.

Карлові Вари - Прага

 Сніданок. Вільний час в Празі. Екскурсії на вибір:
"Карлові Вари" (Дорослі 30 € / діти до 12 років 18 €). Заїзд на пивзавод Крушовіце для придбання пива. Далі наш шлях веде в одну з мальовничих долин в Західній Чехії, в курортне місто - Карлові Вари. Це царство мінеральних джерел, лікеру Бехеровка, скла та порцеляни. Місто з чудовою архітектурою, спокійним дзюрчанням води, солодким запахом вафель та романтичною музикою курортних оркестрів ... Вільний час для відпочинку, купання в термальних басейнах і покупки подарунків .... Все ... Вам не захочеться залишати ці місця, але час повертатися в Прагу ...
Пішохідна екскурсія "Таємниці королів ... (Дорослі 18 € / діти до 12 років 8 €). Довідатися про життя королів і придворних, про двірцеві інтриги і змови, злочини і покарання, які відбувалися з найсвітліших міркувань - в ім'я віри і держави. Все починається зі знаменитого Страговського монастиря. Переїзд до Польщі. Ночівля.

День 5 - Карлові Вари - Прага День 5 - Карлові Вари - Прага День 5 - Карлові Вари - Прага  
День 6.

Львів

 Сніданок. Виселення з готелю.
Час прибуття до Львова орієнтовно 20:00 (залежить від проходження кордону).
Місце прибуття у Львів - Комплекс Термінал «А». Трансфер на поїзди на на з.д. вокзал.
До нових зустрічей!

 
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• Страховка (групповая).
• В случае, когда возраст туриста более 60 лет, необходимо дополнительно уточнить размер доплаты страхового платежа.
• Проезд по маршруту автобусом туркласса
• Сопровождение гида-руководителя по маршруту
• Проживание в отелях 3* с завтраками.
• Внутренние паромы
• Экскурсии, указанные в программе.
Вартість туру НЕ ВКЛЮЧАЄ:
Консульський збір 35 €.
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
Візовий центр 22 €.
• Візовий центр оплачують всі, хто звертається за візою.
При відмові НЕ повертається.
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.
• Факультативні екскурсії
• Проїзд в громадському транспорті
• Особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри).

Шановні туристи, для замовлення туру в Агентстві Вашого міста, ПРОСИМО Вас, мати при собі Закордонний паспорт і Український паспорт, або копії цих документів.

Документи:

Перелік та необхідні вимоги до документів тут:
https://www.akkord-tour.com.ua/index.php/id/380

УВага! Згідно вимог Консульства, та у відповідності до візового кодексу країн ЄС, Анкета (аплікаційна форма)заповнюється/підписується лише ОСОБИСТО туристом.
ОБОВЯЗКОВИМ Є НАЯВНІСТЬ ЧІТКОЇ ПРОПИСКИ В УКРАЇНСЬКОМУ ПАСПОРТІ.


Важливо! Порядок отримання Аплікаційної форми.
1 крок. Агент (Те агентство, де Ви замовляли тур) робить Замовлення Оператору (Аккорд Тур).
2 крок. Агент отримує Підтвердження Замовлення від Оператора.
3 крок. Вам необхідно отримати Аплікаційну форму (візову анкету).
Для отримання необхідно: туристу самостійно або з допомогою Агента, зайти на наш сайт за посиланням і заповнити "Запит на отримання анкети".
4 крок. Очікуєте. Протягом трьох (3) робочих днів, від Оператора Агент отримує готову
Аплікаційну форму для заповнення/підпису.
5 крок. Шановний Турист, Ви, разом із Агентом або самостійно, перевіряйте Аплікаційну форму.
6 крок. Роздруковуєте аплікаційну форму з використанням двохстороннього режиму друку.
Заповнюєте/підписуєте особисто Ви (Турист) і ВИКЛЮЧНО ручкою із СИНІМ чорнилом.



Шановні Туристи
, у Ваших інтересах, щоб анкета не була підписана сторонніми особами!
Так як документи, що підписані третіми особами в роботу прийматися не будуть. Просимо Вас виконати інструкцію по оформленню Візової Анкети - це значно зменшує ризик отримання Відмови у Візі.
Якісні копії ВСІХ необхідних документів повинні бути представлені на окремих листах А-4.

Важливо:
• Туристи, що подорожують самі, можуть бути розміщені в трьохмісних номерах!!!
• При замовленні тримісного номера, для туристів, які подорожують у складі трьох осіб: розміщення може бути два основні місця і третє - додаткове ліжко або диван!!
• Доплата за одномісне розміщення:
- Стандартні дати + 68 євро/тур. 
- Святкові дати, Різдво, травневі свята + 100 євро/тур.

• Компанія залишає за собою право змінити кількість, порядок і час екскурсій або заміняти їх на рівноцінні.
• Просимо звернути увагу: гарячі напої у автобусі готуватися НЕ будуть.
• Під час переїздів кожні 3-3,5 години ми будемо робити зупинки, де буде можливість придбати гарячі напої у кафе, авто грилях і т.д.
• Для туристів, котрі бажають подорожувати на місцях в останньому ряді автобусу (спинка сидіння не відкидається) надається знижка -3% від вартості туру. Кількість місць обмежена (4-5 місць) і їхня нумерація може змінюватись взалежності від конфігурації автобусу .

Турист несе фінансову відповідальність за псування майна готе ля і автобуса.
• Мінімальна кількість для виконання факультативної програми 30 осіб.
• Автобусне обслуговування у вільний час не передбачено.

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ЗАТОРИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ ТА ПОГОДНІ УМОВИ.
Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг.

Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
230 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638