UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Пивні вихідні  і свято Окtoberfest!

Днів: 6, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 2
Львів - Краків - Прага - Мюнхен - Львів
Німеччина
Польща
Чехія
День 1.

Краків

Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». При швидкому проходженні кордону і бажанні групи можливість відвідати Краків. Вільний час в одному з торгових центрів.Трансфер в центр міста 10€.

Королівський шлях

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Краків-місто – вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить... Вавельський пагорб, Кафедральний собор, Двір резиденції. Зупинки на фотопаузу. Вулиця Гродська, Королівський шлях ми дійдемо до Ринкової площі, послухаємо трубача в Маряцькому костелі, зайдемо і виберемо сувенір на торгових рядах Сукенніци.
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Пива багато не буває

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
У Польщі варять гарне пиво і знають про нього безліч історій. Пропонуємо Вам спробувати польську кухню і зануритися в пивну атмосферу різних епох!
Нічний переїзд до Праги.
День 1 - Краків
День 1 - Краків
День 1 - Краків
День 1 - Краків
День 2.

Прага

По дорозі зупинка на сніданок (оплачується по меню).

Зустріч з Прагою

(входить у вартість туру)
У лабіринтах маленьких вуличок ви поринете в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Староміська площа та Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, єврейський квартал Йозефів, Карлова вулиця... і звичайно ж, Карлів міст! Потрібно тут зупинитися для того, щоб загадати бажання!

Пивними дорогами Праги

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Можливість відвідати знамениті пивні і послухати історії про них. Нас чекає також дегустація.
Пивними дорогами Праги

Прогулянка на кораблику по Влтаві

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Аперитиви, шведський стіл в супроводі цікавих розповідей... Ось вони незабутні миті в житті...
Прогулянка на кораблику по Влтаві - відеоогляд

Тіні старого міста

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Вечірня Прага сповнена шарму, різних несподіванок, і вся її краса постає перед нами в особливому вечірньому світлі, а містика витає в повітрі. Прага покаже нам себе зовсім з іншого боку, розкриє багато загадок, розповість багато цікавого. 
Ночівля.
День 2 - Прага
День 2 - Прага
День 2 - Прага
День 2 - Прага
День 3.

Карлові ВариДрезденЧеський Крумлов

Сніданок. У вільний час рекомендуємо:

Курортний романс – Карлові Вари

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Далі наш шлях веде в одну з мальовничих долин в Західній Чехії, в курортне місто – Карлові Вари. Це царство мінеральних джерел, лікеру Бехеровка, скла та порцеляни. Місто з чудовою архітектурою, спокійним дзюрчанням води, солодким запахом вафель та романтичною музикою курортних оркестрів. Вам не захочеться залишати це місце, але пора повертатися до Праги.
Карлові Вари – відеоогляд
Або

Велична Південна Чехія - Чеський Крумлов і замок Глубока над Влтавою

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Романтичний край з безкрайніми лісами та озерами, маленькими містечками, старовинними замками і добрими людьми. Тут затишно, спокійно і дуже красиво. Край славиться багатою історією і хорошим вином. Обов'язково потрібно зайти в один із середньовічних замків та відчути себе справжнім дворянином. За бажання групи і наявності вільного часу можливість відвідати один із середньовічних замків (Глубока над Влтавою – вх. квиток оплачується додатково). Далі шлях лежить в серце Південної Чехії – міста Чеський Крумлов. Опинившись на вуличках цього містечка з черепичними дахами можна перенестись на декілька століть назад, тут нічого не змінилось з Доби середньовіччя. Екскурсія і вільний час для прогулянок.
Велична Південна Чехія - відеоогляд
Або

Саксонський Дрезден

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Протягом семи століть місто було резиденцією герцогів і королів. Дрезден відомий своїми архітектурними ансамблями, скарбами музеїв, колекціями живопису і прекрасною панорамою берегів Ельби. Екскурсія по Старому місту – Театральна площа з Дрезденською оперою в центрі. Розкішні будівлі Цвінгера.
Ночівля.
День 3 - Карлові Вари – Дрезден – Чеський Крумлов
День 3 - Карлові Вари – Дрезден – Чеський Крумлов
День 3 - Карлові Вари – Дрезден – Чеський Крумлов
День 3 - Карлові Вари – Дрезден – Чеський Крумлов
День 4.

МюнхенЗамок Нойшванштайн

Сніданок. Переїзд в Мюнхен.

Мюнхен – Легенда Баварії

(входить у вартість туру)
Нас запрошує "Німецький Рим" – місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до ночі. Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".
Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми вдягають не лише на свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і тут проходить грандіозний пивний фестиваль "Октоберфест", занесений в Книгу рекордів Гіннесса як найбільше в світі свято .... Вперше він відбувся в жовтні 1810 року - тоді баварці гамірно святкували весілля Людвіга I і принцеси Терези Саксонської. З цієї нагоди на великій галявині біля міської брами були влаштовані грандіозні народні гуляння з пивом і кінними перегонами. Веселощі ці так сподобались Людвігу, що свято стало повторюватись з року в рік і в кінці кінців став традиційним .... Сьогодні і ми зможемо прийняти участь в святі. Вільний час. Екскурсії на вибір:

Фантазії Короля Людвіга – Новий Лебединий камінь

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€ + вх. квиток)
На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казка і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться ... Цікава і захоплива історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Сьогодні нас чекають Фантазії Короля Людвіга. Замок Нойшванштайн – "Новий лебединий камінь" - це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. Відвідування монастиря Етталь, церкви в стилі бароко. Рекомендуємо перекусити в ресторанчику при монастирі Етталь. Страви регіону Алгой: стейк від дроворуба, стейк від мисливця, форель по-селянськи залишать незабутні враження. І селище Обераммергау, відоме різьбою по дереву і традиційними розписами фасадів закінчить наш чудовий день.
Фантазії Короля Людвіга - відеоогляд

Мюнхен і Пиво…

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Під час цієї екскурсії в Мюнхені наш гід розповість Вам як і з чого варять пиво в Баварії, про заповіді чистоти пива. Ми відвідаємо одну з пивоварень Мюнхена і продегустуємо баварське пиво. Всі охочі зможуть покуштувати страви оригінальної баварської кухні (оплачується по меню додатково).
Ночівля. (орієнтовно 80 км від Мюнхену)
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 4 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 5.

Мюнхен

Сніданок. Переїзд в Мюнхен. Свято продовжується!!! Фестиваль "Октоберфест" у самому розпалі. Величезний величезний луг, на ньому павільйони, десятки кіосків, кіосків, будок ... Святкові каруселі і веселі "американські гірки і виступи численних музикантів .... За довжелезними рядами дерев'яних столів море людей, одягнених в баварські національні костюми. Всі п'ють пиво, їдять свинячі ніжки або сосиски з капустою, танцюють і веселяться .... А танцювати дозволено прямо на столах ... Течуть річки баварського пива ... море солодощів, які можна покуштувати тільки тут чекають нас! За час проведення свята щорічно тут випивають понад 7 мільйонів кухлів пива, з'їдається близько 600 тисяч смажених курчат і стільки ж баварських ковбасок, понад 65 тисяч свинячих рулек і 85 биків ....

Сучасний Мюнхен

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Мюнхен такий багатоликий і незвичайний, вміє дивувати і захоплює знову і знову. Ми побачимо "Німецький Рим" – місто епохи Людвіга I, знаменитий "Мюнхенський Монмартр" – квартал Швабинг, в якому проживали багато відомих людей: Кандинський, Томас Манн, Рільке, художники-авангардисти. Чудовий палац і парк Німфенбург – Замок Німф. І в завершенні стадіон і олімпійський парк 1972 року – історія тієї далекої олімпіади. І поруч зі стадіоном – штаб-квартира і виставковий центр БМВ.
Нічний переїзд.
День 5 - Мюнхен
День 5 - Мюнхен
День 5 - Мюнхен
День 5 - Мюнхен
День 6.

Львів

Переїзд по Україні, перетин кордонів. Час прибуття до Львова орієнтовно 16:00 (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова – Комплекс Термінал «А». Безкоштовні трансфери "залізничний вокзал – Термінал-А". До нових зустрічей!
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Консульський збір + Візового Центру = 35€ + 23€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638