UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1334
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

368
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 19.04.24
1€ = 42.46 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.13 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7002
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Ліга чемпіонів, Матч: Хоффенхайм - Шахтар!!!

Днів: 5, 2 нічних переїзди
Львів – Прага – Нюрнберг – Відень – Будапешт – Львів
Австрія
Німеччина
Угорщина
Чехія
День 0 - Хоффенхайм - Шахтар День 0 -
День 1.

Львів - Краків

Відправлення в тур здійснюється з Комплексу Термінал «А». Перетин кордону. Переїзд до Кракова.
Пропонуємо екскурсію по Кракову «Королівський шлях» (10Є)- шлях, по якому протягом багатьох сторічь проїжджали польські королі: місце де переплітаються легенди... Найстаріша частина міста - Ринкова площа, один із найстаріших університетів Європи - Ягелонський університет, середньовічний центр торгівлі - торгові ряди, де ми зможемо придбати сувеніри на пам'ять про проведені тут хвилини... Рекомендуємо відвідати «Ласощі польських королів» (26€) ми запрошуємо познайомитися з надзвичайно смачною і оригінальною польською кухнею. Переїзд в столицю Чехії - Прагу. Пізнє поселення і ночівля на території Чехії.
«Казімеж - дві культури, дві релігії» (18€). Колись Казімеж був окремим містом, в якому прекрасно співіснували дві культури і дві релігії: християнство і іудаїзм. Казімеж сьогодні – це район Кракова, але зі своєю, особливою атмосферою.
• Один з найбільших підземних музеїв Європи - Краківський підземний музей (16€+вх.квиток), який розповість нам яким був Краків кілька століть назад.
• Відвідування Парку Водного (6€+вх.квиток) - один з найбільших в Польщі аквапарків. Басейни з озонованою водою, гідромасажні ванни, винтові гірки, джакузі, сауна, солярій та фітнесс-клуб… а ще є водний бар, де можна відпочити, випити кави або просто спробувати десерт. Нічний переїзд в Прагу.

День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків День 1 - Львів - Краків
День 2.

Прага

Приїзд в Прагу. Пішохідна екскурсія "Прага - місто легенд" - вважається одним з найкрасивіших міст Європи, яке багато століть захоплює і не перестає дивувати!!! Староміська площа та Астрономічний годинник, чудовий храм Діви Марії перед Тином, легендарний Карлів міст, Вацлавська площа, Карлова вулиця. ... Всього й не перелічити! Всі ці краси ми, безсумнівно, бачили на картинках, чули про них, але, мабуть, хватить мріяти, пора все це побачити своїми очима ... У вільний час запрошуємо відвідати екскурсії на вибір:
прогулянка на кораблику по Влтаві (31€/23€). Аперитиви, шведський стіл у супроводі цікавих розповідей екскурсовода .... Ось вони незабутні миті в житті ...
"Королівські Градчани..." (18€/13€). Градчанська площа, Шварценбергский палац і зміна варти в Празького граду - резиденції чеських князів.
"Празьке пиво" (26Є/21Є). З незапам'ятних часів пиво для чехів стало таким же традиційним і улюбленим напоєм. У Чехії пивовар - важлива персона, без нього не обходяться, як і без лікаря, пекаря або священика! Національна гордість, «півічко» - сьогодні налічує величезну кількість рецептів приготування. Кожен гурман знайде свій смак світлого, темного, нефільтрованого або різаного пива. Переїзд в готель. Поселення і ночівля в готелі на території Німеччини.

День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага День 2 - Прага
День 3.

Нюрнберг - Бамберг

 Сніданок. Приїзд в місто, де правили всі Німецькі імператори - середньовічний Нюрнберг. Оглядова екскурсія «Нюрнберг - імператорске місто»: Міська ратуша, Імператорський замок, ринкова площа, церква Богоматері з годинником "Менляйнлауфен", будинок-музей Дюрера, собори св. Себальда і св. Лоренцо ... А ще місто красується пишними готичними церквами, чудовими фонтанами, і знаменитий як європейська столиця іграшок, пряників, єдиного в Німеччині червоного пива і знаменитих «братвурст» - нюрнберзьких сосисок, смаком яких Ви можете насолодиться у вільний час ...
Для всіх бажаючих пропонуємо, відвідаємо витончене за своєю красою баварське містечко - Бамберг (30€) Екскурсія «Бамберг - місто на семи пагорбах». Місто, наче з картинки - маленькі чудові будиночки з черепичними дахами, мости і містки на кожному кроці, приручена річка Регнітц, старий рибальський квартал, єдина в світі ратуша, побудована на воді і безліч пивних таверн! Пиво... тут знають толк цьому прекрасному напою... Бамберзьке пиво - автентичне пиво! Шедевр бамберзьких пивоварів - напій, якому вже понад 300 років - «раухбір» - спеціальний сорт темного пива, а надзвичайним ароматом диму! Такого немає ніде!
Переїзд на стадіоні Рейн-Не́ккар-аре́на, Зінсхайме (WIRSOL Rhein-Neckar-ArenaDietmar-Hopp-Straße 1, 74889 Sinsheim)
Матч!!!
Нічний переїзд у Відень.

День 3 - Нюрнберг - Бамберг День 3 - Нюрнберг - Бамберг День 3 - Нюрнберг - Бамберг День 3 - Нюрнберг - Бамберг
День 4.

Відень

 Приїзд у Відень. Пішохідна екскурсія «Відень - столиця Габсбургів», місто музики і великих композиторів, місто, чарівне і прекрасне ... його по праву називають серцем Європи. Столиця Австро-Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своєю чарівністю і теплотою ... Це незвичайне місто! - вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі ... Ми прогуляємося по самому серцю Відня: площа Марії Терезії, імперський Хофбург, Кертнер, Грабен, собор святого Стефана і витончена Альбертіна! У вільний час рекомендуємо на вибір:
• автобусну екскурсію «Величний Відень» (26€/21€). Таємниче середньовіччя, блискучий 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва - все це Відень, неповторна і прекрасна! «Це моя воля!» - цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселіший пам'ятка - химерний будинок Хундертвасер! А в завершенні екскурсії - «відвідаємо» принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
«Перекази і легенди старого Відня» (23€/18€). Під час нашої прогулянки ми пройдемо по незвичному туристичному маршруті і побачимо інший Відень - середньовічний, величний, надихаючий. Старий єврейський квартал; найдавніша церква Відня, що носить назву Святого Рупрехта; будинок, де 6-річний Моцарт грав на клавісіне перед знаттю; стара, середньовічна частина внутрішнього міста, де Бабенберг була заснована перша герцогська резиденція і де зосереджені найстаріші міські церкви і, звичайно-ж, «танцюючі годинник» - Анкерур, від яких кожну годину лунає дивний по звучанню передзвін.
• пропонуємо отримати насолоду від неперевершеної краси Скарбниці Габсбургів (16€ + вх. квиток): корона Священної Римської імперії, всіяна коштовними каменями і перлами, хрест, священна піка, церемоніальний меч, реліквії герцогів Бургундських, знаки ордена Золотого Руна, монети, медалі, еталони, коштовності і прикраси - хранителі тисячолітньої історії ...
«Шенбрунн - розкішна резиденція Габсбургів» (23€ + вх. квиток). Вже більше 300 років Шенбрунн - одна з головних визначних пам'яток австрійської столиці. Це ансамбль, який об'єднує архітектуру і природу, де парк стає продовженням палацу. Ось вже дійсно - кайзерівський розмах (16€ трансфер).
Переїзд в Будапешт. Вечірня програма "У світлі тисячі вогнів" з шампанським досхочу, на кораблику, і по Дунаю (30€/ діти (сік) 23€). Поселення і ночівля на території Угорщини.

День 4 - Відень День 4 - Відень День 4 - Відень День 4 - Відень
День 5.

Будапешт - Львів

Сніданок. Сьогодні рекомендуємо відвідати на вибір:
екскурсію по Будапешту (10Є) - місту витонченої культури, яка спокушає і зачаровує. "Будапешт - король Дунаю" - саме так називають його! Адже це єдине місто, розташований по обидва боки річки, береги якої прикрашені королівськими мостами і прекрасними будівлями...
відвідання винного регіону Угорщини, де сотні років ростуть виноградники, і сотні років за традицією виготовляють вогненно червоні та ігристих білі вина... Єгерський виноробний регіон запрошуємо нас на дуже смачний гуляш і дегустацію знаменитих сортів вин в Долину Красунь (18Є)!
Переїзд в сторону кордону (Чоп). Повернення на Україну. Перетин кордону. Час прибуття до Львова орієнтовно 23:00 (залежить від проходження кордону). Місце прибуття до Львова - Комплекс Термінал «А». Трансфер. До нових зустрічей!

День 5 - Будапешт - Львів День 5 - Будапешт - Львів День 5 - Будапешт - Львів День 5 - Будапешт - Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• У разі, коли вік туриста більше 60 років, необхідно додатково уточнити розмір доплати страхового платежу.
• проїзд по маршруту автобусом туркласу;
проживання по маршруту готель;
• екскурсії по програмі;
• супровід гіда-керівника по маршруту;
Додатково оплачується:
• вхідні квитки та факультативні програми;
• проїзд в громадському транспорті;
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри);
• при наявності!!! Міський податок (city tax) в готелях по маршруту оплачується особисто туристом на рецепції від 1,5 до 6 євро / ніч;
Консульський збір + послуги Візового Центру = 35 € + 22 €
Консульський збір НЕ оплачують категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору згідно угоди про спрощення візового режиму. Пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21р.
Послуги Візового Центру оплачують все.
ОПЛАЧУЮТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. У РАЗІ ВІДМОВИ КОНСУЛЬСЬКИЙ ЗБІР І ПОСЛУГИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ НЕ ПОВЕРТАЮТЬСЯ .

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638