UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Эти стройные колонны, эти каменные своды!
Узнаю твои шедевры, прекрасной Барселоны.

Вона у центрі уваги! (Одеса)

Днів: 8
Барселона
Іспанія

8 днів/7 ночей

Вильоти з Києва
(вильоти з інших міст під запит)

День 1.

Барселона

 СУБОТА
Виліт до Барселони. Прибуття в Барселону.
Трансфер в готель. Поселення в готелі в Барселоні (після 14-00 ). Вільний час.
Ми призначаємо Вам зустріч в місті - казці... в незвичайній і приголомшливій Барселоні! Вас чекає неповторна архітектура і гостинність місцевих жителів! Вас чекає місто, в яке закохуєшся з перших секунд...
О 19:00 - Вечеря-знайомство в ресторані музею під відкритим небом «Іспанське село», вистава «Чарівного фонтану» (зустріч біля готелю Plaza на площі Іспанії), (гарантовані тільки для прильотів до 17 годин вечора).
Ночівля в готелі в Барселоні.

День 2.

Барселона

 НЕДІЛЯ
Сніданок. 10:00 Запрошуємо Вас на оглядову екскурсію: «Барселона - столиця Каталонії». Це місто подарувало світу Антоніо Гауді, Хуана Міро, Хосе Каррераса, Монсеррат Кабальє і Пабло Пікассо і ще безліч видатних особистостей. Кожен з них залишив свій неповторний слід в історії Каталонії. Вас чекає огляд пасео Грасия, монумента Колумбу, площ Каталонії і Іспанії, гори Монтжуік, храму Саграда Фамілія, Порта і ще багато - багато цікавого...
Екскурсія по Готичному Кварталу і Рамблас. У кожного міста є свої секрети: великі і маленькі, добрі і погані. У Барселоні ці секрети надійно охороняють вузенькі вулички Готичного Кварталу. Століттями спостерігав цей район за течією життя міста, за зміною поколінь. Аромат, таємниці, чарівності, флірт носиться в самому повітрі; сутінки крадуть і без того незначні ознаки дня сьогоднішнього в готичному кварталі.
Вільний час в Барселоні.
Ночівля в готелі в Барселоні.

День 3.

Монсеррат - Барселона

 ПОНЕДІЛОК
Сніданок. Запрошуємо Вас на екскурсію в гірський монастир Монтсеррат - релігійний символ Каталонії і місце паломництва тисяч віруючих. Розташований в скелях дивовижної форми, тут зберігається найбільша святиня Каталонії - «Чорна Мадонна». На території монастиря також знаходиться музей Монтсеррат, де зберігаються роботи Ель Греко, Караваджо, Клода Моне, Пабло Пікассо та багатьох інших майстрів. Монтсеррат оповитий особливою таємничістю, а панорама гори просто захоплює дух, їй немає рівних у всьому світі.
Повернення в Барселону.
Ночівля в готелі в Барселоні.

День 4.

Барселона

 ВІВТОРОК
Сніданок. Вільний час в Барселоні.
Можливість самостійно відвідати:
Музей Пікассо в Барселоні - один з трьох найважливіших музеїв, присвячених творчості художника. Постійна колекція включає більше 3800 робіт. Тут і картини, які відносяться до «Блакитного періоду», і шкільні та академічні роботи, та інтерпретації робіт Веласкеса.
Вам до душі спортивні досягнення, драйв, адреналін?! Тоді запрошуємо всіх в мекку футбольної історії - стадіон «Камп Ноу» - домашню арену гранда світового футболу - ФК «Барселона». Тут Ви побачите не тільки безліч трофеїв клубу, а й найбільш пам’ятні моменти фінальних матчів, зайти в роздягальню і навіть вийти на футбольне поле. Вам позаздрять багато!
Якщо Ви вирушили в поїздку з дітьми, то варто відвідати Акваріум - подорож по 80 -метровому тунелю, який проходить через гігантський Океанарій: різнокольорові рибки, підводні рослини, камені і все, що живе і прикрашає морське дно. Також, зазирніть в зоопарк, який знаходиться практично в центрі міста, чудовий варіант відпочинку для всієї родини. Тут живуть близько 8000 тварин і більше 400 видів з усіх континентів земної кулі.
Ночівля в готелі в Барселоні.

День 5.

Барселона

 СЕРЕДА
Сніданок. Вільний день в Барселоні.
Можливість відвідати факультативні екскурсії.
Ночівля в готелі в Барселоні.

День 6.

Барселона

 ЧЕТВЕР
Сніданок. Запрошуємо на екскурсію «Барселона Незнайома». Барселона - місто незвичайної краси, творіння майстрів. Захоплюючі види на місто відкриваються на найвищій точці гори Тібідабо. На вершині розташовується міський парк, що знаходиться на висоті 500 метрів над рівнем моря. Парк Тібідабо, зі своею оглядовою вежею і всіма мислимими атракціонами, неминуче стає одним з найяскравіших спогадів раннього дитинства кожного жителя Барселони. На самій вершині гори стоїть Храм Святого серця Христового. Храм дає доступ до найвищої відмітки Кольсерола, звідки відкривається чудовий вид Барселони і каталонського узбережжя. Монастир Педральбес відкривається перед нами, більшість споруд якого було зведено в середині 14 -го століття, в епоху розквіту готики Каталонії.
Ночівля в готелі в Барселоні.

День 7.

Барселона - Фіґерас

 П'ЯТНИЦЯ
Сніданок. Запрошуємо на екскурсію «Життя одного генія». Відвідування музею Сальвадора Далі* в містечку Фігерес. Музей Далі вражає, ми, наче раптом, опинимось в казці в будиночку Шалтая - Болтая. Тут кожен зможе сам відчути своєрідність творчості великого сюрреаліста. Таємничі і загадкові картини, скульптури незрозумілої форми, безліч сюрпризів від великого містифікатора нашого століття. Окрім знаменитих і маловідомих робіт Далі в музеї ми побачимо зроблені за його ескізами меблі, прикраси, костюми, флакони для парфумів і знамените "Дощове таксі"... Вільний час для обіду. Переїзд в Жирону - один із найзатишніших і романтичних міст Іспанії. Кафедральний собор, Старе місто, Єврейський квартал, Арабські лазні, церква Сан Феліу.
Повернення в Барселону. Вільний час.
Ночівля в готелі в Барселоні.

День 8.

Барселона

 СУБОТА
Сніданок. Виселення з готелю.
Трансфер в аеропорт. Виліт з Барселони.
Прибуття в Україну.

 
 
Вартість туру ВКЛЮЧАЄ:
• проживання в готелі 3 * на базі сніданків
• екскурсії згідно вибраного пакету
• трансфери згідно програми туру
Додатково оплачується:
• консульський збір 60 €
• курортний збір оплачується напряму в готелі
• авіапереліт від 280 €
• медична страховка
• трансфер в нічний час:
на приліт 19:00-08:00
на виліт 24:00-09:30
• вхідні квитки на екскурсійні об'єкти (якщо не включені)
• факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати і сувеніри

Важливо:
• * період важких дат
• У період важких дат розміщення можливе в передмісті Барселони або на побережжі Коста Брава

• підселення по туру не пропонується
• Під час проведення національних свят і конгресів (Сarnaval, GSM, Construmat, Fallas, Feria de Sevilla тощо), а також в період Різдва, Нового Року та Великодня - підвищення цін, доплата повідомляється при бронюванні!
• в програмі можливі зміни порядку проведення екскурсій та їх часу початку.


Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638