UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Швейцарія - край нестримних мрій, край весни натхненної,
Наша зустріч - короткий, прекрасний роман.

Швейцарський вікенд   
Цюріх, Берн, Люцерн + Мюнхен та Відень

Днів: 5, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 3
Львів - Мукачево  -Будапешт - Мюнхен - Цюрих - Люцерн - Берн - Бернский оберланд - Відень - Мукачево - Львів
Угорщина
Швейцарія
Назад

Квітень '24

  6   7   9   12   13   16   19   24 ТС 25 ТС 26 ТС 30

Травень '24

ТС 4 ТС 6 ТС 7 ТС 9   16   19 ТС 24   25   26   30   31

Червень '24

  3   14   15   16   24   28

Липень '24

  4   5   10   19   20   23   29   30

Серпень '24

  2   4   17   28   29

Вересень '24

  4   11   17   18   21   27

Жовтень '24

  3   4   13   22   23   26   27

Листопад '24

  1   2   3   12   21   22

Грудень '24

  6   7   10   21   22   25
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
 – 
Мукачево
 – 
Стрий
 – 
Ужгород
Угорщина:  
Будапешт
Німеччина:  
Мюнхен

3 екскурсії у вартості туру  
 Діловий Цюрих, Столиця Швейцарії -Берн, 
Мюнхен 
Є можливість побачити диво природи - Рейнський водоспад,
насолодитись неспішністю і затишком Люцерна, відчути гармонію Швейцарії


День 1.

ЛьвівБудапешт

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.
Переїзд по Україні, перетин кордонів.

Шарм нічного Будапешта

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Ми проведемо вільний час в улюбленому місці прогулянок угорської знаті - на набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. Тут Пешт ошатний, святковий навіть в будні! Сюди приходять не тільки за покупками, а погуляти, зустрітися з друзями і помилуватися видом на Будайську фортецю. Увечері, коли запалюють вогні, на фоні зоряного неба висвічуються Королівський палац, Рибальський бастіон і статуя єпископа Геллерта. Відчуйте - Ви в Будапешті!!!
При бажанні групи і наявності часу.

Таємнича Буда

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Це одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешта... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і... сам Королівський Палац!
Таємнича Буда - відеоогляд

Прогулянка на кораблику "Чарівність Дунаю"

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста – Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац...
З шампанським... по  Дунаю.
Нічний переїзд в Німеччину.
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 1 - Львів – Будапешт
День 2.

МюнхенЗамок Нойшванштайн

Переїзд в Німеччину.
Екскурсія

Мюнхен – Легенда Баварії

(входить у вартість туру)
Нас запрошує "Німецький Рим" – місто з чудовою атмосферою гостинності, по якому хочеться блукати з ранку до ночі. Ніде в Німеччині так не оберігають народні традиції, як тут, і навіть національні костюми носять не тільки у свята. Мюнхен славиться дивовижною історією, всесвітньо відомим пивом, смаженими ковбасками і найбільшим в світі святом "Октоберфест".
Вільний час. У вільний час усім бажаючим рекомендуємо відвідати:

Замок Нойшванштайн

(Дорослий: 48€ / Діти: 48€ + вх. квиток)
Дивовижне мальовниче розташування замку Нойшванштайн, фантастична декорація на тлі гір і неба, роблять його привабливим для мільйонів туристів з усього світу. Мальовнича природа Альгоя, архітектура замку Нойшванштайн в дусі середньовічної романтики створюють відчуття втрати реальності, містики, і несуть у фантастичний світ "казкового короля" Людвіга. Не випадково саме Нойшванштайн став символом дивовижного світу Уолта Діснея.
Фантазії Короля Людвіга - відеоогляд
Фантазії Короля Людвіга - відеоогляд

На прийом до короля

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Відвідування Мюнхенської резиденції. Колосальний архітектурний ансамбль являє собою вісім прекрасних будівель, перетворених на величезний музейний комплекс. Тут, немов в дорогоцінній скриньці, зберігаються шедеври, які збирали монархи, герцоги і курфюрсти Німеччини. 130 залів, 10 внутрішніх дворів, галереї і палацові комплекси - тут можна провести цілий день, насолоджуючись неземною красою. До музейної експозиції відноситься скарбниця династії Віттельсбахів, де зберігаються багатства, зібрані баварськими правителями починаючи з епохи Середньовіччя.

Дивовижний Мюнхен

(Дорослий: 26€ / Діти: 18€)
Автобусна екскурсія. Мюнхен такий багатоликий і незвичайної, вміє дивувати і змушує захоплюватися знову і знову ... Ви побачите місто епохи Людвіга I, знаменитий мюнхенський квартал музеїв - перші музеї побудовані в світі! - Гліптотеку, Стару Пінакотеку, віллу Ленбаха, Музей античних старожитностей, єгипетський музей .. А далі: студентський квартал Швабинг, квартал мюнхенського шику Богенхаузен і шакарная Максімілліанштрассе, Парламент-Ландтаг і баварський уряд, колишня Резиденція Гітлера, будівля партійного архіву, гестапо, Люфтваффе , місце пивного путчу - все це пройде перед нами ... і на завершення - Мюнхен великого спорту - стадіон та олімпійський парк 1972 року - трагічна і повчальна історія тієї далекої олімпіади. І поруч зі стадіоном - завод, виставковий центр і музей BMW.
Дивовижний Мюнхен - відеоогляд

Баварська кухня...

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Ми відвідаємо одну з пивоварень Мюнхена і продегустуємо баварське пиво. Всі охочі  зможуть покуштувати страви оригінальної баварської кухні.
Баварська кухня - відеоогляд
Баварська кухня - відеоогляд
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 2 - Мюнхен – Замок Нойшванштайн
День 3.

ЛюцернЦюрихРейнський водоспадЛіхтенштейн

Сніданок.
При бажанні групи і наявності часу.

Князівство Ліхтенштейн

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€)
Карликове, іграшкове, мініатюрне це все про Князівство Ліхтенштейн. 160 квадратних кілометрів - це вся площа Князівства. Вадуц - серце крихітної гірської країни - являє собою велике міжнародне село. Ми помилуємося Середньовічним князівським замком, панівним над Вадуцом, резиденцією правлячого Князя, деякі частини якого побудовані ще в 12 столітті.
Для бажаючих

Головне... не поспішати... Рейнський Водоспад

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Головна визначна пам'ятка кантону – величний Рейн і знаменитий водоспад Райнфаль – найбільший в Європі. Прекрасні пейзажі, могутній Рейн, потоки прозорої води, які летять з неймовірною швидкістю, свіжість піднімається в повітря і велич природи заставляють застигнути на місці від здивування... Ці пейзажі надихнули багатьох поетів і письменників, вони і Вам подарують хороший настрій.
Переїзд в Цюріх.
Екскурсія

Неповторний Цюріх

(входить у вартість туру)
Швейцарія-це рай, її уявляють по-різному і лише опинившись тут кожен знаходить те, що шукав. Сьогодні нас чекають Заповітне куточки Швейцарії: прекрасні гори із заснеженними вершинами, альпійські луки, глибокі озера, затишні шале і ошатні альпійські будиночки. Нас запрошує одне з найбагатших міст Швейцарії - неповторний Цюріх. Тут життя б'є через край і вдень і вночі, дивуючи всіх відвідувачів своєю різноманітністю. Гірські вершини і прекрасне Цюріхське озеро надають місту незвичайний шарм. Цюріх пишається однією з найкрасивіших вулиць в Європі - Банхофштрассе, де розташований фінансовий центр міста. Музика і пісні вуличних музикантів допоможуть ближче пізнати і полюбити такий різний Цюріх.

Люцерн - серце Швейцарії

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Ніби вийшовши з дитячих снів, казкове місто Люцерн лежить на березі мальовничого озера чотирьох кантонів. Люцерн є місцем, де народилась швейцарська легенда - Вільгельм Телль, і сучасна Швейцарія. Місто Люцерн позначене ідеальним розташуванням саме в тому місці, яке в історичному та естетичному сенсах може вважатися "істинної" Швейцарією ... Люцерн також славиться своїми старими мостами, у кожного з яких своя неповторна історія. Під час вечірньої прогулянки ми побачимо все, чим знамените це чарівне місто ...
Люцерн - серце Швейцарії
Ночівля.
День 3 - Люцерн – Цюрих – Рейнський водоспад – Ліхтенштейн
День 3 - Люцерн – Цюрих – Рейнський водоспад – Ліхтенштейн
День 3 - Люцерн – Цюрих – Рейнський водоспад – Ліхтенштейн
День 3 - Люцерн – Цюрих – Рейнський водоспад – Ліхтенштейн
День 4.

БернІнтерлакенБазель

Сніданок.
Екскурсія

Столиця Швейцарії Берн

(входить у вартість туру)
Прекрасні парки, чудовий Бернський собор, Вартова вежа з астрономічним годинником, де в кінці кожної години можна побачити маленьку виставу, ведмежа яма, в якій з давніх давен живуть ведмеді – почесні жителі міста, символом якого вони є, а чудовий шоколад «Таблерон» підсолодить наше перебування тут.
Для бажаючих

Бернський Оберланд і долина водоспадів

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Це та сама глянцева, неправдоподібно гарна Швейцарія. Запрошуємо Вас зазирнути в маленьке містечко – Інтерлакен, яке ніби острівок розташувалось посередині двох прекрасних озер, оточене засніженими вершинами гір і густими хвойними лісами. Мендельсон сказав: "Хто не бачив ландшафту Інтерлакена, тому невідома Швейцарія. Описати це неможливо, оскільки слова тут безсилі". Недалеко від Інтерлакена знаходиться гирло долини Лаутербруннен, – Перлини Оберланда. На думку багатьох бувалих мандрівників, немає на нашій планеті полонини, прекрасніше, ніж Лаут Лаутербруннен. Це найглибша долина в світі. Лаутербруннен простягається в довжину приблизно на вісім кілометрів і завширшки не більше тисячі метрів. Ми вирушаємо на фотопаузу в альпійське селище Лаутербруннен. Якщо нам пощастить,  ми відвідаємо Трюммельбах – спіральний водоспад, що спускається в долину кількома касакадами (вх. квиток). 
Бернський Оберланд і долина 72 водоспадів - відеоогляд

Базель – врата Швейцарії і Французський Егісайм.

(Дорослий: 46€ / Діти: 38€)
Знайомство з Швейцарією і один з її найстаровинніших міст - Базель. Базель вважається одним із центрів мистецтва, музики і архітектури Швейцарії. Місто відрізняється благородною красою, яка, пройшовши крізь століття, залишилася майже недоторканою. Це символ багатства і розкоші. Старовинні вивіски, мереживо кованих брам, поштові ящики і багато іншого дбайливо зберігається на вулицях Базеля. Переїзд до Франції. Городок Егісайм внесений до реєстру найкрасивіших сіл Франції, це частина Винною дороги Ельзасу. Місцеві жителі відчувають особливу пристрасть до розведення декоративних цветов.Ми побачимо тут безліч різних кольорів, чарівних будиночків, сувенірних крамничок. В околицях Егісайма виробляють найкращі ельзаські вина категорії Cremant d'Alsace. У Егісайм є кілька виноробів, - одна з найбільших в Ельзасі - Wolfberg. Тут же можна спробувати найсмачніше Крамал д'Ельзас (Crémant d'Alsace) - традиційне ігристе вино (дод.оплату).
Нічний переїзд.
День 4 - Берн – Інтерлакен – Базель
День 4 - Берн – Інтерлакен – Базель
День 4 - Берн – Інтерлакен – Базель
День 4 - Берн – Інтерлакен – Базель
День 5.

Віденьскарбниця Габсбургів

При бажанні групи і наявності часу.

Віденський вальс

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Відень – місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне... Його заслужено називають серцем Європи. Це надзвичайне місто! – Вузькі середньовічні вулички, широкі імперські площі... Ми прогуляємося по самому серцю Відня. Величне місто зачаровує шармом і витонченістю.

Величний Відень

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Таємниче середньовіччя, блискуче 19 століття, круговорот музики, історії, мистецтва – все це Відень, неповторний і прекрасний! "Це моя воля!" – цими словами імператор Франц Йосиф розпорядився про будівництво Рінгштрассе, де велично розташувалися будівлі Парламенту, Ратуші, Бургтеатра. Ми також побачимо найвеселішу пам'ятку – химерний будинок Хундертвасер! А на завершення екскурсії – "відвідаємо" принца Євгенія Савойського і побачимо дивовижний за своєю красою замок Бельведер!
Величний Відень - відеоогляд

Скарбниця Габсбургів- Блиск і занепад Великої Імперії

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Відвідини Скарбниці Габсбургів, де зберігаються безцінні предмети найвищого рангу. Були часи, коли на землях Габсбургів не заходило сонце, коли представників династії вибирали і коронували на трон імператора, коли вони були  володарями Угорщини і Богемії. Імперій більше немає, багатства надовго пережили своїх власників. Священна Чаша Грааля, Спис Долі... Так-так, вони існують і зберігаються саме тут – в Скарбниці!
Блиск і занепад Великої Імперії - відеоогляд

Перекази і легенди Відня

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
Під час нашої прогулянки ми пройдемо за незвичним маршрутом і побачимо інший Відень- середньовічний, величний, надихаючий. Старий єврейський квартал, найдавніша церква Відня, будинок, де 6-річний Моцарт грав на клавесині, "танцюючий годинник" – Анкерур. Наприкінці прогулянки нас чекає затишна кав'ярня, яка пригостить нас віденською кавою (оплата по меню). Вечірня екскурсія.
Перекази і легенди Відня - відеоогляд
Повернення в Україну. Перетин кордону.
Можливість завершити тур в районі міста Мукачево.
Пізнє прибуття у Львів. Залежить від перетину кордону.
День 5 - Відень – скарбниця Габсбургів
День 5 - Відень – скарбниця Габсбургів
День 5 - Відень – скарбниця Габсбургів
День 5 - Відень – скарбниця Габсбургів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Факультативні екскурсії
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Сity tax (міський податок)
• проїзд в громадському транспорті
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638