UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

... Люблю я море блакитне, горизонту даль,
тут хвилі пінного прибою на берег скинули вуаль...

Лазурна інтрижка!
Верона Ніцца Канни Монако Венеція
  (Спецпропозиція)

Днів: 9, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 5
Львів - Егер - Любляна- Верона - Ніцца - Сен-Тропе - Канни - Монако - Сан-Ремо - Генуя - Венеція - Мурано - Бурано - Львів
Італія
Монако
Словенія
Угорщина
Франція

3 ночі на Лазурному березі Франції - Ніцца!

Без нічних переїздів!

День 1.

ЛьвівСтрийМукачевоЕгерДолина Красунь

Відправлення в тур. (Місце відправки: залізничний вокзал м.Львів, площа Двірцева 1) Можливість приєднатися до групи в Стрию, Мукачеві. Невеликий переїзд – і ми вже на півночі Угорщини. Оглядова екскурсія

Пішохідна екскурсія в м. Егер

(входить у вартість туру)
Ми познайомимося з одним з найкрасивіших середньовічних міст Угорщини - містом квітів, студентів і знаменитого червоного вина. Егер також відомий як "місто - патріот", адже комендант Егерської фортеці Іштвана Добо - зробив історичний подвиг: він із невеликою кількістю воїнів цілий місяць протистояв туркам, які мали майже двадцятикратну перевагу!
Для всіх бажаючих рекомендуємо:

Дегустація егерських вин і смачного гуляшу в Долині Красунь!

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Найвідоміше вино – "Бича Кров", а найприємніше – "Егерська Дівчина".
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Переїзд, поселення і ночівля на території Угорщини.
День 1 - Львів – Стрий – Мукачево – Егер – Долина Красунь
День 1 - Львів – Стрий – Мукачево – Егер – Долина Красунь
День 1 - Львів – Стрий – Мукачево – Егер – Долина Красунь
День 1 - Львів – Стрий – Мукачево – Егер – Долина Красунь
День 2.

ЛюблянаБледВодоспад Шум

Сніданок. Переїзд в Словенію.

Привітна Любляна – затишна і мила

(входить у вартість туру)
Столиця Словенії Любляна - невелике, але дуже гарне місто, розташоване на обох берегах ріки Любляниці. На правому березі ріки лежить Старе місто, на лівому – парадні будівлі минулого століття. Мабуть, саме знамените місце в Любляні – Люблінський Град – старий замок, зведений ще в 10-11 століттях. Найбільш центральною частиною Любляни є Тримістя – три пішохідних мости, перекинуті через ріку Любляницю і прикрашені драконами... Словенці і, звичайно, мешканці столиці дуже любять своє місто, і справедливо вважають, що саме мініатюрність Любляни дозволяє їй зберегти індивідуальність і самобутність.
У вільний час рекомендуємо на вибір:

Чарівне гірське озеро Блед

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Бог не обділив Словенію красотами природи, а словенці вміють про них піклуватися і берегти! Справжня перлина країни - озеро Блед - прекрасний і гармонійний куточок природи! Біля західного берега озера причаївся маленький острівець, а маленьку острівну церкву прикрашає "Дзвін бажань". Дзвонить він часто: вважається, що вдаривши у цей дзвін здійсняться всі добрі мрії ... А в багатьох бити у дзвін Бледа - бажання просте і дуже природнє: знову повернутись сюди!
Альпійська казка – озеро Блед - відеоогляд

Гучний водоспад Шум

(Дорослий: 31€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
Наш шлях лежить в ущелині Вінтгар, справжньою окрасою якого є річка Радовна, а також водоспади, кругообіги і круті пороги, що утворилися на ній. Чисті дзеркала води, покриті темною завісою лісу та гір... Хмари, що заглядають на своє відображення... Плескіт гірських річечок, шелест вітру в листі, тихі сплески риби у воді, і гомін сотень птахів... і падіння водного потоку з 80-метрової висоти – галасливого водоспаду Шум!
Переїзд, поселення і ночівля на території Італії.
День 2 - Любляна – Блед – Водоспад Шум
День 2 - Любляна – Блед – Водоспад Шум
День 2 - Любляна – Блед – Водоспад Шум
День 2 - Любляна – Блед – Водоспад Шум
День 3.

Веронаозеро ГардаНіццаВідпочинок на лазурному березі

Сніданок. Вільний час, рекомендуємо:

Верона - Столиця романтиків та закоханих

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Верону називають містом вічної любові, і шедевром італійської архітектури. Потрапивши сюди, відчуваєш свою причетність до Великого і Вічного. Це місто підкорить нас давньоримським амфітеатром «Арена», який є третім за величиною в світі, фортецею Скаліджерів, гідної справжньої принцеси і прекрасного принца, і звичайно, будинком Джульєтти, стіни якого на висоту в два людські зрости рясніють зворушливими записками - від тих, хто знайшов, шукає або втратив, але хоче повернути свою любов. Тут навіть закохані закохуються одне в одного ще сильніше, це місто чудес і справджених бажань. Адже якщо доторкнутися бюст бронзової Джульєтти, то будь-яке бажання просто зобов'язана збутися, а в справах серцевих неодмінно пощастить... 

"Шедевр природної краси" – озеро Гарда

(входить у вартість туру)
Живописний куточок Італії та улюблене місце відпочинку гостей з багатьох країн. Підносяться в альпійському пейзажі скелясті гори переплітаються тут з піщаними пляжами і оливковими гаями, надаючи цій місцевості особливий середземноморський колорит. Через ворота древнього замку, оточеного водою, ми потрапимо в дивний курортне містечко Сірміоне. Середньовічний вигляд міста і атмосфера древньої епохи роками надихали артистів і письменників. Мальовничі вулички із затишними ресторанами, прикрашені квітами охайні будинки так і ваблять все далі і далі.
Шедевр природної краси – озеро Гарда - відеоогляд
Переїзд до Франції. Лазурний берег, французька Рив'єра… ці назви пестять слух та звучать як обіцянка розкоші та краси, втілення мрії про безтурботній відпочинок коли буденні справи лишаються десь далеко, і в такому нереальному світі, а оточуюча реальність настільки захоплююча, що час тут завмирає, боячись порушити таку крихку гармонію. Оглядова екскурсія «Ніцца – Королева Лазурного Берегу» - чарівна, витончена та ніжна: Англійський бульвар, Квітковий ринок, Площа Массена, старе місто, Замкова гора, Сад Альберта Першого, Набережна Сполучених Штатів... Вузькі вулички, будівлі, видирающихся догори, аркі з надбудованими понад ними поверхами, сходинки, з’єднуючи хаотично різного рівня будівлі, маленькі площі з терасами ресторанів. Архітектура Ніцци пронизана наскрізь італійським духом - маленькі магазинчики пахнуть запашними травами Провансу, невеликі ресторанчики заманюють своїми затишними залами, а тераси піцерій захоплюють тротуари. Поселення і ночівля в готелі.
День 3 - Верона – озеро Гарда – Ніцца – Відпочинок на лазурному березі
День 3 - Верона – озеро Гарда – Ніцца – Відпочинок на лазурному березі
День 3 - Верона – озеро Гарда – Ніцца – Відпочинок на лазурному березі
День 3 - Верона – озеро Гарда – Ніцца – Відпочинок на лазурному березі
День 4.

Сен-ТропеВердонська ущелинаМустьє-Сент-МаріЕкс-ан-Прованс

Сніданок. Вільний час, рекомендуємо екскурсії:

Місто, яке навіває мрії – Сен Тропе

(Дорослий: 61€ / Діти: 46€)
Великі письменники, поети і художники черпали тут натхнення і створювали шедеври. В один прекрасний рік тут знімається фільм "І Бог створив жінку", який перетворив Бріджіт Бардо в знамениту актрису, а Сан-Тропе - в знаменитий курорт. Сьогодні тут люблять бувати відомі актори і кутюр'є, яких приваблює м'який середземноморський клімат, розкішні піщані пляжі і нічне життя самого фешенебельного курорту Лазурного берегу Франції. Нас чекає прогулянка на катері і захоплююча екскурсія по місту.

Чарівний день в Провансі

(Дорослий: 60€ / Діти: 55€)
Ми вирушаємо в Вердонську Ущелину... Будемо зупинятися на оглядових майданчиках і милуватися панорамами. Природні краси передгір'я Альп, стрімкі вапнякові скелі перемежовуються зі свіжою зеленню і крістальночістой водою в озерах блакитного кольору. Вердонску ущелину не передати словами. Ми відвідаємо чарівну гірське селище Мустье-Сент-Марі, яке входить в офіційний список найкрасивіших сіл Франції, і дізнаємося історію пов'язану з присутністю в цих краях ордена Тамплієрів. А також з'ясуємо, як це маленьке містечко стало столицею французького фаянсу. У нас буде шанс відправитися на фабрику фаянсу і побачити своїми очима виготовлення вишуканих фаянсових виробів з Мустье. Озеро Lac de Sainte-Croix (Сент-Круа).Озеро Sainte Croix неймовірного бірюзового кольору. Його довжина - понад 10 км, а ширина в деяких місцях досягає 3 км. Східний берег озера ідеальний для купанія- уздовж всього берега розташовані чудові пляжі і водноспортивні станції. Можливо катання на катамаранах (дод оплата). На західному березі озера можна прогулятися по плато Valensole, де ростуть найбільші в Провансі лавандові поля. У період цвітіння лаванди ми побачимо лавандові дороги Провансу. Найчистіше повітря, аромат лаванди, безкраї лілові поля, які, набувають кольору від сіро-лілових до синьо-фіолетових ... хіба не казка? Під час цвітіння лаванди земля відображає синяву високого неба так, що створюється враження що ти ногами ходиш по фіолетово-синім хмар.
Ввечері пропонуємо екскурсію:

Незвідане серце Ніцци

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Вузенькі мальовничі вулички, галасливий прованський ринок, маленькі затишні ресторанчики закохує в себе з першого погляду.
Ночівля в готелі.
День 4 - Сен-Тропе – Вердонська ущелина – Мустьє-Сент-Марі – Екс-ан-Прованс
День 4 - Сен-Тропе – Вердонська ущелина – Мустьє-Сент-Марі – Екс-ан-Прованс
День 4 - Сен-Тропе – Вердонська ущелина – Мустьє-Сент-Марі – Екс-ан-Прованс
День 5.

НіццаКанниМонако

Сніданок. Вільний час в Ніцці. Рекомендуємо:

Великий Лазурний Пиріг

(Дорослий: 61€ / Діти: 46€)
Нас запрошує Сен-Поль-де-Ванс! Місто пишається своєю красою, середньовічною архітектурою і особливою любов'ю жителів! Сен-Поль-де-Ванс притягує, наче магніт... Закінчуємо екскурсію поїздкою в Канни – це оаза міжнародної еліти, рай для гурманів, місто розкішних вілл та екстравагантних палаців. Розташований на березі затоки Ля Напуль, курорт Канни майорить килимами лаванди і пухнастою мімози. Чудовий променад Бульвар Круазетт з пальмами, ресторанами, кафе і бутіками, мальовничі піщані пляжі, що розтягнулися по обидві сторони гавані, Палац фестивалів. Канни – місто кінозірок, відкритий для всіх охочих цілий рік. Девіз Канн: "Життя – це свято".
Великий Лазурний Пиріг

Князівство розкоші – Монако

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І всі всім задоволені. У Монако сильні світу цього крутять романи, програють дуже великі суми в казино і вдаються до інших радощів життя. Тут на вулиці можна зустріти естрадних зірок, топ-моделей і спортивних чемпіонів.
Князівство розкоші – Монако
Ночівля в готелі.
День 5 - Ніцца – Канни – Монако
День 5 - Ніцца – Канни – Монако
День 5 - Ніцца – Канни – Монако
День 5 - Ніцца – Канни – Монако
День 6.

НіццаСан-Ремо

Сніданок. Вільний час в Ніцці. Рекомендуємо:

Ефрусі-Ротшильд

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Рекомендуємо поїздку на Віллу Біатрис Ефрусі-Ротшильд – називають найкрасивіше місце Лазурного Берега. Каприз мільярдерки, рожева мрія. Ця вілла розташована на нинішньому мисі мільярдерів Кап Ферра. Побудована на початку XX-го століття, в стилі венеціанських і флорентійських палаців, оточена сімома гектарами 9-й тематичних садів, з колонадами, каскадами, фонтанами, ця вілла є яскравим прикладом будівель "Прекрасної Епохи". Внутрішнє оздоблення вілли є особистою колекцією Баронеси Ефрусі-Ротшільд - колекції порцеляни відомих мануфактур, килими і гобелени, картини визнаних митців.
Переїзд в Італію.

Безтурботне місто Сан-Ремо

(Дорослий: 26€ / Діти: 18€)
По дорозі для всіх бажаючих оглядова екскурсія по "Безтурботне місто Сан-Ремо" – столиці квіткової Рів'єри. Тут завжди святкова атмосфера. Саме в Сан-Ремо відбувається щорічний фестиваль італійської пісні, свято квітів, вітрильна регата, змагання по греблі, автомобільні гонки.
Ночівля в готелі.
День 6 - Ніцца – Сан-Ремо
День 6 - Ніцца – Сан-Ремо
День 6 - Ніцца – Сан-Ремо
День 6 - Ніцца – Сан-Ремо
День 7.

ГенуяСанта-Маргерита і Портофіно

Сніданок. Сьогодні нас зустрічає :

Господиня моря – Генуя

(входить у вартість туру)
Стародавня морська держава і найбільший порт в Північній Італії Генуя є столицею Лігурії, а історична спадщина "портової республіки" не дає спокою багатьом дослідникам. Вузенькі вулички, маленькі площі, сходинки в своєму тісному просторі приховують тисячолітню історію міста. Тут народився відомий мандрівник Христофор Колумб, поет Петрарка і композитор Паганіні.
У вільний час рекомендуємо:

Гармонія природи і мистецтва

(Дорослий: 48€ / Діти: 38€)
Запрошуємо Вас відвідати перлини Лігурії – Санта-Маргерита і Портофіно, улюблене місце відпочинку не тільки італійців, а і міжнародної еліти. Чарівне містечко Санта Маргеріта розташоване в самому центрі Лігурійської Рів’єри в затоці Тігулліо, оточене чудовими пагорбами, оливковими деревами і шикарними віллами. Далі нас чекає невелика морська подорож на катері в містечко Портофіно. Місто мрії, яхт і незайманої природи! Портофіно, колишнє рибальське село, що перетворилося на фешенебельний курорт для обраних, настільки мальовниче, що все навколо здається декорацією…
Переїзд, ночівля в готелі.
День 7 - Генуя – Санта-Маргерита і Портофіно
День 7 - Генуя – Санта-Маргерита і Портофіно
День 7 - Генуя – Санта-Маргерита і Портофіно
День 7 - Генуя – Санта-Маргерита і Портофіно
День 8.

ВенеціяОстрови Мурано та БураноВенеціанська ЛагунаГранд КаналПалац дожів

Сніданок.

Заручена з морем – Венеція

(входить у вартість туру)
Нас запрошує красуня на воді, "заручена з морем", – так кажуть про Венецію (додатк. оплач. громадський транспорт – 30€/26€) – найбільш витончене і таємниче місто Італії. Це місто – прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творами. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки. Затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко просто на долоню сідають голуби...
Для всіх бажаючих рекомендуємо:

Мурано і Бурано

(Дорослий: 48€ / Діти: 38€)
Пропонуємо мандрівку прекрасною венеціанською лагуною на острови Мурано і Бурано. Острів Мурано – Венеція в мініатюрі. Протягом багатьох століть острів Мурано славиться своїм венеціанським склом. Острови Бурано – це батьківщина мереживного мистецтва – крихітний світ, який зберіг свою неповторність і унікальність.
Острови Мурано і Бурано - відеоогляд

Вся Краса Венеції!

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Водний круїз. Прогулянка на водному таксі по Гранд Каналу - єдиній у світі "водній вулиці". Великий канал – символ блиску і розкоші Венеціанської республіки Ми побачимо "парад" понад 200 мармурових палаців, які оздоблюють звивистий водний шлях, збудованих протягом приблизно 500 років. Історично це нагадує перекличку старої аристократії, оскільки майже кожен палац має назву колись великих сімей...
Вся краса Венеції - відеоогляд

Серед вод і землі Північної Лагуни

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Хочете відпочити в човні і насолодитися природною, живою красою лагуни зі стаканчиком італійського вина "Fragolino"? Ми пропливемо поруч з островом Святого Георгія, де розташований собор Святого Георгія Переможця, побудованого в 16 столітті. Побачимо з води красивий острів Лідо. На острові у вересні кожного року проходить Міжнародний Венеціанський кінофестиваль. Побачимо вірменський острів Святого Лазаря, де жив лорд Байрон в 19 столітті. Будемо пропливати повз острів Мурано, на якому виробляють знамените в усьому світі венеціанське скло. І ще побачите багато, багато цікавого...
Серед вод і землі Північної Лагуни - відеоогляд

Таємниці венеціанських каналів!

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Венеція... Розкішні канали і ковзаючі по них гондоли, дивовижно гарні маски, чудові мости, палаци і маленькі будиночки, кожен з яких – справжній шедевр архітектури – все це фрагменти дивовижної італійської казки під назвою Венеція. Вона як музика, яку хочеться слухати безкінечно... Вона містить у собі величезну кількість таємниць і чудес і щоб осягнути їх, потрібна вічність...

Палац Дожів

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Відвідування з екскурсоводом резиденції правителів Венеції, місця засідання Великої ради, Сенату і Верховного суду. Тут приймали закони, оголошували вироки, і... звичайно ж, плели інтриги!
Переїзд, поселення та нічліг в готелі.
День 8 - Венеція – Острови Мурано та Бурано – Венеціанська Лагуна – Гранд Канал – Палац дожів
День 8 - Венеція – Острови Мурано та Бурано – Венеціанська Лагуна – Гранд Канал – Палац дожів
День 8 - Венеція – Острови Мурано та Бурано – Венеціанська Лагуна – Гранд Канал – Палац дожів
День 8 - Венеція – Острови Мурано та Бурано – Венеціанська Лагуна – Гранд Канал – Палац дожів
День 9.

Львів

Сніданок. Виселення з готелю. Час прибуття у Львів залежить від ситуації на дорогах і часу перетину кордонів.
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• факультативні екскурсії, рекомендовані програми
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Сity tax (міський податок)
• послуги банку – 25 грн (якщо подача в Берегово)
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638