UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

370
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

.. Стан і гнучкий і живий, Танець Швидкий, голос Дзвінкий,
Граціозний и простий, З цією південою, з цієї тонкою
Вогняною Іспанською красою ...

Кастаньєти іспанського серця 
3 дні в Барселоні

Днів: 10, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 7
Львів - Вроцлав - Нюрнберг - Берн - Інтерлакен - Фігерас - Барселона - Гора Монсеррат - Ніцца - Монако - Мілан - оз. Комо - Любляна - оз. Блед - Будапешт - Егер - Львів
Іспанія
Італія
Монако
Німеччина
Польща
Словенія
Угорщина
Франція
Назад

Квітень '24

СПО 5 СПО 14
Всі дати
регулярного туру
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
Польща:  
Вроцлав
 – 
Катовіце
 – 
Краків
Німеччина:  
Нюрнберг
Швейцарія:  
Берн
Іспанія:  
Барселона

КОМФОРТНИЙ ТУР ДО БАРСЕЛОНИ
БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ

7 екскурсій вже у вартості туру
Прекрасна Барселона, Загадкова Ніцца, Чарівний Берн, Модний Мілан
Нюрнберг,Любляна та Музей парфумів Фрагонар
3 ночі в Барселоні

Відеоогляд: Кастаньєти іспанського серця 3 дні в Барселоні
День 1.

ЛьвівВроцлав

Зустріч на залізничному вокзалі Львів ( пл. Двірцева 1)
Виїзд зі Львова. Переїзд по Україні. Перетин кордонів.
Переїзд по Польщі. При бажанні групи і наявності часу.

Вроцлав – священна квітка Європи

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Вроцлав – одне з найзеленіших міст Польщі з прекрасною архітектурою і мальовничими куточками. Старе Місто є одним із найкрасивіших в Польщі, а площа вроцлавського ринку займає друге за величиною місце, після Краківського. Ратуша з сонячним годинником.
Переїзд на нічліг.
Ночівля.
День 1 - Львів – Вроцлав
День 1 - Львів – Вроцлав
День 1 - Львів – Вроцлав
День 1 - Львів – Вроцлав
День 2.

НюрнбергБамберг

Сніданок. Переїзд до Німеччини.
Екскурсія

Казковий Нюрнберг

(входить у вартість туру)
Місто запрошує на прогулянку, найзнаменитіша ринкова площа країни із Фонтаном сорока фігур, Будинок Дюрера, Палац Правосуддя, храми-близнюки, пятикилометрова кріпосна стіна, замок Кайзербург з вісімдесятьма збереженими вежами і численними воротами, фахверкові будинки, надають колорит старовинним вуличка. Нюрнберг відкриє безліч секретів – тут винайшли кишеньковий годинник і перший глобус, звідси рушив перший потяг, це світова столиця іграшок, батьківщина Лускунчика і олов'яних солдатиків.

Секрети Баварського пивоваріння

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Пропонуємо Вам відвідати одну з найвідоміших нюренбергських пивоварень, розкрити для себе секрети пивоваріння та продегустувати кілька сортів прекрасного освіжаючого пива з Баварської Королівської броварні...

Бамберг – на семи пагорбах

(Дорослий: 38€ / Діти: 31€)
Бамберг, побудований на семи пагорбах. Тисячу років тому був резиденцією імператора Священної Римської Імперії Німецької нації Генріха. Німецький письменник Карл Іммерманн назвав Бамберг старим бабусиним комодом, набитим всілякими раритетами. Романський стиль, готика і ренесанс, бароко, підземне царство, казкові вулички, унікальне пиво і все це в кращому вигляді без слідів нафталіну, провітрюємо кожен день на свіжому франконському повітрі.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 2 - Нюрнберг – Бамберг
День 2 - Нюрнберг – Бамберг
День 2 - Нюрнберг – Бамберг
День 2 - Нюрнберг – Бамберг
День 3.

БернІнтерлакен

Сніданок.
Переїзд в Швейцарію.
Екскурсія

Столиця Швейцарії Берн

(входить у вартість туру)
Сьогодні відбудеться знайомство зі столицею Швейцарії містом Берн. Прекрасні парки, чудовий Бернський собор, Вартова башта з астрономічним годинником, де в кінці кожної години можна побачити маленьку виставу, ведмежа яма, в якій з давніх давен живуть ведмеді – почесні жителі міста, символом якого вони є, а чудовий шоколад "Таблерон" підсолодить наше перебування тут.
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Бернський Оберланд і долина 72 водоспадів!

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Це та сама глянцева, неправдоподібно гарна Швейцарія. Запрошуємо Вас зазирнути в маленьке містечко – Інтерлакен, яке ніби острівок розташувалось посередині двох прекрасних озер, оточене засніженими вершинами гір і густими хвойними лісами. Мендельсон сказав: "Хто не бачив ландшафту Інтерлакена, тому невідома Швейцарія. Описати це неможливо, оскільки слова тут безсилі". Недалеко від Інтерлакена знаходиться гирло долини Лаутербруннен, - Перлини Оберланда. На думку багатьох бувалих мандрівників, немає на нашій планеті полонини, прекрасніше, ніж Лаут Лаутербруннен. Це найглибша долина в світі. Лаутербруннен простягається в довжину приблизно на вісім кілометрів і завширшки не більше тисячі метрів. У долині 72 водоспади, багато з яких спадають з найвищих круч. 
Бернський Оберланд і долина 72 водоспадів - відеоогляд
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 3 - Берн – Інтерлакен
День 3 - Берн – Інтерлакен
День 3 - Берн – Інтерлакен
День 3 - Берн – Інтерлакен
День 4.

ФіґерасБарселона

Сніданок.
В Іспанії в одну гримучу суміш сплелися фламенко і корида, сучасні міста і вікові традиції, відвага Дон Кіхота і вірність Санчо Панси, палкість Кармен і неповторність Дон Жуана. Відпочинок в Іспанії - це танці фламенко, зустріч з сонцем, смачною кухнею і вином, з гостинністю і радістю життя.
Переїзд в Барселону.
Екскурсія

Зустріч з Барселоною. Готичний квартал і бульвар Рамблас

(входить у вартість туру)
Знайомство з Барселоною потрібно починати з відвідин готичного кварталу. У кожного міста є свої секрети: великі і маленькі. У Барселоні ці секрети надійно охороняють вузенькі вулички Готичного Кварталу. Століттями спостерігав цей район за течією життя міста, за зміною поколінь. Захоплююча прогулянка по вуличках Середньовічної Барселони. Перлина кварталу - Кафедральний собор Барселони з розкішним Готичним фасадом. Прогулянка по бульвару Рамблас, зупинка на площі Св. Якова, де знаходяться найбільш значущі будівлі Барселони-її мерія і палац Уряду. Душевна екскурсія познайомить нас з чудовим містом. А якщо нам пощастить ми почуємо в готичному кварталі іспанські гітари.
Зустріч з Барселоною. Готичний квартал і бульвар Рамблас

Гауді і його творіння

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Воістину, генії божевільні. Каса Міла, Каса Батло, Храм Святого Сімейства, Парк Гуель. Мільйони людей будують подумки повітряні замки з піску, але тільки один зумів втілити свої мрії в реальність. Нас чекає нестримний політ думки і продуманість найдрібніших деталей.
Гауді і його творіння  - відеоогляд
Гауді і його творіння  - відеоогляд

Вогні Барселони

(Дорослий: 26€ / Діти: 18€)
Барселона при світлі дня і Барселона вечірня - два абсолютно різних города.Что може бути краще, ніж проїхати вулицями вечірньої Барселони. Вогні нічного міста зачаровують і зачаровують. Ми побачимо розкішніший променад Барселони: Пассейдж де Граса, Який називають Єлисейськими полями Барселони. Потім, якщо нам пощастить, ми побачимо чарівні фонтани. Струмені води ніби оживають і виконують танці під класичну музику. І закінчимо екскурсію, заїхавши на саму Високу точку Барселони, гору Тібідабо, де перед нами відкриється неповторний вигляд нічного міста. На горі засяє золота корона Храму Святого серця – Ось вона – Барселона Вечірня!!! Абсолютно особливе місто! І ми піднімемо по келиху сангрии за прекрасний вечір!
Ночівля.
День 4 - Фіґерас – Барселона
День 4 - Фіґерас – Барселона
День 4 - Фіґерас – Барселона
День 5.

БарселонаМонсерратФламенко шоу

Сніданок. Вільний час. Пропонуємо факультативні екскурсії на вибір:

Сонячна Барселона

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Наш маршрут пройде найцікавішими місцями Барселони. Панорамна Барселона - дивовижно красиве місто. Ми дізнаємося історію римської колонії Барсіно, познайомимося з кварталами Ешампле, Тріумфальною аркою. Парк Сіутадея, Барселонетта з відомим пляжем і морським кварталом, площа Іспанії. Олімпійське Кільце, Набережна Колумба, Олімпійський Порт. Зупинки на фотопаузи. А з гори Монтжуік зможете зафіксувати на пам'ять панорамний вид на Барселону.
Сонячна Барселона

Священне місце – Гора Монсеррат

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
А тепер нас чекає екскурсія в священне місце - гора Монсеррат. Монсеррат - одне з небагатьох місць на Землі, які, варто один раз побачити, що врізаються намертво в пам'ять і залишаються там назавжди. Ми здійснимо підйом на священну для каталонців гору. Старовинний монастир зберігає зображення головної святої цих місць - Чорної діви Монсеррат. У Чорної діви просять здоров'я, сімейного щастя і благополуччя. Монсеррат змінює людину, робить її іншою. Приголомшливі пейзажі, незвичайна атмосфера містики, оповиваюча чудотворне зображення Богоматері, зроблять екскурсію незабутньою... Головна святиня Каталонії розташована в оточенні безкраїх виноградників. Можливість продегустувати місцеві лікери, сири, мед та інші смаколики.
Священне місце - Гора Монсеррат - відеоогляд
Священне місце - Гора Монсеррат - відеоогляд

Все життя – Фламенко

(Дорослий: 48€ / Діти: 41€)
Сонце сідає за горизонт і в наступаючій темряві немов спалахують куплети фламенко. Надривна музика і стукіт підборів. Роза в зубах. Дріб кастаньєт вибиває стогони розбитого серця, скарги на зраду і крики помсти. Пісня закінчується, її змінює інша... Вечірня Іспанія, немов збожеволівши від пристрасті, танцює фламенко, фламенко, фламенко.
Все життя – Фламенко
Ночівля.
День 5 - Барселона – Монсеррат – Фламенко шоу
День 5 - Барселона – Монсеррат – Фламенко шоу
День 5 - Барселона – Монсеррат – Фламенко шоу
День 5 - Барселона – Монсеррат – Фламенко шоу
День 6.

БарселонаРупітЖиронаКамп Ноу

Сніданок. Вільний час в Барселоні. Для бажаючих

Барселона і море

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Історія Барселони завжди була пов'язана з морем. Барселонета – унікальне місце, де завжди пахне морем. Тут знаходяться численні рибні ресторанчики, де можна скуштувати найсмачніші морепродукти, свіжу рибу та страви іспанської кухні. Вздовж набережної вуличні музики влаштовують свої концерти. Тут панує гарний настрій і завжди з'явиться бажання танцювати та підспівувати їм. Зовсім недалеко знаходиться чудовий пляж. Ласкаве море, теплий пісочок - тут ми наповнимося духом істинної Каталонії та моря. Час для сангрії та відпочинку.

Історія Сальвадора Далі і середньовічна Жирона

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€ + вх. квиток)
Цей старовинне, засноване ще римлянами місто все оповите легендами, міфами, і населене казковими персонажами, часом досить оригінальними. Ми побачимо надзвичайно красивий історичний центр Жирони, дізнаємось, як за допомогою одного лише поцілунку стати громадянином міста, чим же роздратував Геракла Жирон, як мухи врятували місто від французької навали, де залишив свій останній відбиток ноги Ісус Христос, де придумали каббалу і багато іншого про героїв цього міста. Відвідування музею Сальвадора Далі в містечку Фігерес. Музей Далі вражає, ми неначе раптово опинимося в казці в будиночку Шалтая-Базікаючи. Тут кожен зможе сам відчути своєрідність творчості великого сюрреаліста. Таємничі і загадкові картини, скульптури незрозумілої форми, безліч сюрпризів від великого містифікатора нашого століття.
Останній шедевр Сальвадора Далі - відеоогляд
Останній шедевр Сальвадора Далі - відеоогляд

Барселона і футбол

(Дорослий: 26€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Легендарний Камп Ноу - найвідоміший стадіон Іспанії, і найбільший за місткістю не лише в Іспанії, але і у всій Європі. Стадіон Барселони приймав кращі футбольні команди світу! Тут «творили» Марадона, Рональдіньо, Гуардіола, Крюфф ... Камп Ноу - це захоплення і захват, перемоги і поразки, успіх, сміх і сльози. Це місце, яке обов'язково потрібно відчути! Адже футбол - це не просто гра ... На радість уболівальників всього світу, на стадіоні Камп Ноу працює музей, присвячений легендарному футбольному клубу «Барселона». Це третій за відвідуваністю музей в Барселоні. Музей був відкритий в 1989 році, і з тих пір його відвідали близько 15 мільйонів чоловік. Будь-який поважаючий себе футбольний уболівальник вважає своїм обов'язком доторкнутися до історії легендарної команди. У музеї представлені трофеї і нагороди клубу. Крім того, відвідувачам надається можливість вийти на стадіон і подивитися на поле з дикторської кабіни. Також відкриті для відвідування роздягальні футболістів і кімната преси. Серед трофеїв музею - кубки, футболки, бутси та фотографії, а також записи практично всіх голів легендарної Барси.

Іспанське село

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
І заключний акорд в Барселоні – екскурсія в Іспанське село. Навіть декількох тижнів не вистачить щоб побачити всю красу Іспанії ... Дозвольте не погодитись! Адже в Барселоні є Іспанське село, де зібрані копії найкрасивіших і відомих будівель іспанської архітектури. Перед нами відкриють двері церкви, палаци, вулиці і площі різних іспанських провінцій! Справжнім музеєм під відкритим небом, а ще – відмінним місцем для покупки сувенірів!
Або море, сонце, пляжі ....

Морська душа Каталонії Ллорет-де-Мар, Тоса де Мар

(Дорослий: 36€ / Діти: 31€)
Екскурсія з відпочинком на морі. Нас чекає найкрасивіше узбережжі Іспанії. Скелі, потопаючі в прозорому морі, затишні бухти, пейзажі з вічнозеленою рослинністю і дивовижні історії узбережжя Коста Брава. Ми позасмагати на пляжі, прогуляємося по Ллорет-де-Мар. Переїдемо по знаменитому узбережжю Коста-Брава і один з мальовничих містечок Тоса де Мар. Екскурсія по старому місту і замку і багато часу на пляжі для відпочинку. А також можливість продегустувати вино, хамон, сири та інші смаколики в місцевій бадеге. Повернення в Барселону.
Ночівля.
День 6 - Барселона – Рупіт – Жирона – Камп Ноу
День 6 - Барселона – Рупіт – Жирона – Камп Ноу
День 6 - Барселона – Рупіт – Жирона – Камп Ноу
День 6 - Барселона – Рупіт – Жирона – Камп Ноу
День 7.

ФрагонарНіццаМонако

Сніданок.
Виселення з готелю. Переїзд у Францію.
Ах, це Лазурове Узбережжя – синонім блиску, краси і безкінечного задоволення...

Парфумерна фабрика Фрагонар

(входить у вартість туру)
Ми прибудемо в середньовічний Ез. Французьке містечко, що сидить на вершині скелі над півостровом Сен-Жан-Кап-Ферра - справжня перлина французького Лазурного узбережжя. Невеликий, але нескінченно затишний, з вузькими вуличками і великою кількістю квітів. З високогір'я відкриваються приголомшливі види на Лазурне узбережжя. Відвідування парфумерної фабрики Фрагонар. Нам розкажуть про історію створення ароматів і процесі виробництва запашної продукції. Адже, "Духи - це пам'ять, яка не підводить". 
Екскурсія

Красуня Ніцца

(входить у вартість туру)
Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Побувавши в Ніцці, ми ніколи не забудемо ласкаве море, жваві площі і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього міста ...

Розкіш і краса: Монако і Монте-Карло

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Монако – напівказкове королівство, оточене скелями і морем. Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, старенькі в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І все всім задоволені.
Розкіш і краса: Монако і Монте-Карло
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 7 - Фрагонар – Ніцца – Монако
День 7 - Фрагонар – Ніцца – Монако
День 7 - Фрагонар – Ніцца – Монако
День 7 - Фрагонар – Ніцца – Монако
День 8.

Міланозеро КомоБергамо

Сніданок.
Переїзд в Мілан.
Вільний час.
Екскурсія

Мілан – столиця моди

(входить у вартість туру)
Запрошуємо на флірт італійського смаку в столицю мистецтва і моди – місто Мілан. Мілан витончено поєднує у свому образі середньовічні пам'ятки і ультрасучасні квартали. Вирушаємо в саме серце Мілану-П'яццо Дуомо, де розташований символ міста – Міланський собор, шедевр готики такий витончений, що здається невагомим, сплетеним з тонкого мережива. Північний Палац, Тріумфальна арка, кінна статуя короля Вітторіо, Королівський палац, гордість Мілану і перлина світу – "Ла Скала" – найвідоміший театр всіх часів і народів. Тут кожен знайде те, що шукав.

Бергамо... Два в одному

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Вдало розташувавшись біля мальовничого підніжжя Альп, Бергамо складається з двох частин. Його стара частина, звана "Верхнє місто", знаходиться на горі, біля підніжжя якої розтягнулася нова частина міста з довгими і широкими вулицями. Кожна вуличка і кожен куточок цього містечка здаються ожилим минулим, тут без всяких декорацій можна спокійно знімати історичні фільми. Затишні кафе і ресторани пропонують смачну і ситну традиційну їжу, приправлену чудовим місцевим вином. Вони в черговий раз виправдовують стару добру істину про те, звідки проходить шлях до серця мандрівника.

Озеро Комо – джерело натхнення

(Дорослий: 38€ / Діти: 38€)
Протягом століть озеро Комо заворожувало своєю чарівною красою. Мальовнича природа, селища в середньовічному стилі, розкішні вілли і сади, а в центрі - блакитна дзеркальна гладь озера, немов перекинуте на землю небо, завершує картину пишноти природи. 
Озеро Комо - джерело натхнення - відеоогляд
Ночівля.
День 8 - Мілан – озеро Комо – Бергамо
День 8 - Мілан – озеро Комо – Бергамо
День 8 - Мілан – озеро Комо – Бергамо
День 8 - Мілан – озеро Комо – Бергамо
День 9.

БудапештЛюблянаБлед

Сніданок.
Переїзд в Словенію.
Екскурсія

Привітна Любляна – затишна і мила

(входить у вартість туру)
Столиця Словенії Любляна – невелике, але дуже гарне місто, розташоване на обох берегах річки Любляниці. На правому березі ріки лежить Старе місто, на лівому – парадні будівлі минулого століття. Словенці і, звичайно, столичні жителі дуже люблять своє місто і справедливо вважають, що саме мініатюрність Любляни дозволяє їй зберегти індивідуальність і самобутність. Можливість спробувати словенську кухню і пообідати.

Альпійська казка – озеро Блед

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€ + вх. квиток)
Чарівне невеличке містечко Блед з мальовничим острівцем серед озера, замком на скелястій кручі і обрисом Юлійських Альп на дальньому плані - все це створює приголомшливий краєвид. Блед по праву називають "перлиною Альп". Неповторною особливістю озера є крихітний острів, на якому побудована каплиця. Існує повір'я про те, що якщо загадати бажання під дзвоном каплиці, то воно обов'язково збудеться. Озеро Бледське – це прекрасний і гармонійний куточок природи, який заворожує красою і абсолютно особливою енергетикою.
Альпійська казка – озеро Блед - відеоогляд
Переїзд в Будапешт.

Прогулянка на кораблику "Чарівність Дунаю"

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Сім мостів дивовижно оздоблюють прекрасний Голубий Дунай, які, мов нитки перлів, пов'язують дві частини міста – Буду і Пешт... У воді відображаються величні будівлі: Парламент, Академія наук, Королівський Палац...
З шампанським... по  Дунаю.
Ночівля.
День 9 - Будапешт – Любляна – Блед
День 9 - Будапешт – Любляна – Блед
День 9 - Будапешт – Любляна – Блед
День 9 - Будапешт – Любляна – Блед
День 10.

ЕгерМукачевоЛьвів

Сніданок.
Одна з екскурсій на вибір:

Таємнича Буда

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Це одне з найромантичніших і старовинних куточків Будапешта... Ніби маленьке середньовічне місто з мальовничими вуличками і стародавніми будівлями... Будайська фортеця, Рибацький бастіон, собор св. Матяша, пам'ятник Святій Трійці і... сам Королівський Палац!
Таємнича Буда - відеоогляд

Егер – скринька коштовностей

(Дорослий: 10€ / Діти: 10€)
Ми познайомимося з одним з найкрасивіших середньовічних міст Угорщини – містом квітів, студентів і знаменитого червоного вина. Егер також відомий як "місто - патріот", адже комендант Егерської фортеці Іштвана Добо – зробив історичний подвиг: він із невеликою кількістю воїнів цілий місяць протистояв туркам, які мали майже двадцятикратну перевагу!

Гуляш в Долині Красунь

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Рекомендуємо дегустацію егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь!!!  Найвідоміше вино – "Бича Кров", а найприємніше – "Егерська Дівчина".
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд

Купальні Егерсалок

(Трансфер: 10€ + вх. квиток)
Термальні дива Угорщини, "Угорський Памуккале" –  місто Егерсалок! – для прекрасного відчуття бадьорості - відвідини Велнес-Комплексу. До Ваших послуг незвичайні масажі, розважальні басейни, ексклюзивні сауни, приємні і ніжні ванни...
Купальні Егерсалок - відеоогляд
Виїзд в Україну.
Можливість завершити тур в районі міста Мукачево. Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
Переїзд на поїзди на залізничний вокзал м.Львова. До нових зустрічей!
День 10 - Егер – Мукачево – Львів
День 10 - Егер – Мукачево – Львів
День 10 - Егер – Мукачево – Львів
День 10 - Егер – Мукачево – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Сity tax (міський податок)
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638