UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

..

Закохані в Сонце 
Італія, Франція, Іспанія

Днів: 14, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 8
Львів - Краків* - Грац - Вертерзее* - Верона* - Серміоне - Ніцца - Канни* - Монако* - Барселона - Монсеррат* - Сарагоса* - Мадрид - Толедо* - Валенсія* - Ллорет де Мар -  Тоса* - Марсель - Генуя - Санта Маргаріта* - Портофіно* - Лідо ді Єзоло - Венеція* - Егер - Львів
Іспанія
Італія
Австрія
Угорщина
Франція
Швейцарія

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ!
8 екскурсій вже у вартості туру!
Грац, Серміоне, Ніцца, Барселона, Мадрид, Марсель, Генуя, Венеція.

Багато  можливостей  відпочивати на морях та озерах.
В програмі: Озера Вертерзее та Гарда, Лазурне і Лігурійське узбережжя, 
Море в Іспанії і Італії.
Можливість побачити: Грац, Верону, Монако, Канни, Барселону,

Мадрид, Марсель, Санта-Маргариту і Портофіно, 
Чарівну Венецію!

День 1.

ЛьвівКраківБрно

Безкоштовні трансфери "залізничний вокзал – Термінал-А". Відправлення в тур відбувається з Комплексу Термінал "А". Переїзд по Польщі. При бажанні групи і наявності часу.

Королівський шлях

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Краків-місто – вражаюче, красиве і загадкове. Місто художників і музикантів, зі своїми легендами і, звичайно ж, милими польськими жартами. У ньому потрібно зупинитись хоча б на мить... Вавельський пагорб, Кафедральний собор, Двір резиденції. Зупинки на фотопаузу. Вулиця Гродська, Королівський шлях ми дійдемо до Ринкової площі, послухаємо трубача в Маряцькому костелі, зайдемо і виберемо сувенір на торгових рядах Сукенніци.
Переїзд в Чехію. Ночівля.
День 1 - Львів – Краків – Брно
День 1 - Львів – Краків – Брно
День 1 - Львів – Краків – Брно
День 1 - Львів – Краків – Брно
День 2.

Грацозеро Вертерзее

Сніданок. Переїзд в Австрію.
Екскурсія

Грац – таємна любов Австрії

(входить у вартість туру)
Багатовікова історія... адже Грац - колись блискуча резиденція Габсбургів... Ренесансні дворики, затишні середньовічні вулички, прекрасна панорама з замкової гори Шлоссберг і звичайно ж - Символ міста - годинникова башта з оригінальним годинниковим механізмом. Саме тут багато жителів міста вперше поцілувались.
Для бажаючих

Озеро Вертерзеє

(Дорослий: 21€ / Діти: 16€)
Ласкаво просимо в казку! Оточене пишністю величних альпійських вершин нас радо зустрічає озеро Вертерзеє, зачаровуючи дивовижною панорамою, гостинними пляжами, безтурботним спокоєм прозорих вод, який розрізають верткі катери та урочисті вітрильники, і, звичайно ж, абсолютно особливим шармом повної романтики полонини, яка захоплюює своєю казковою красою і розвиненою інфраструктурою . Одне з найбільш популярних місць відпочинку в Австрії знаходиться на висоті 485 метрів над рівнем моря в центрі казкової країни в яку ви закохаєтесь з першого погляду! Вільний час для купання (вх. квитки оплачуються самостійно). 
Можливість зануритися у води озера. Ночівля в Італії.
День 2 - Грац – озеро Вертерзее
День 2 - Грац – озеро Вертерзее
День 2 - Грац – озеро Вертерзее
День 2 - Грац – озеро Вертерзее
День 3.

Веронаозеро Гарда

Сніданок.

Озеро Гарда. Казкове Сірміоне.

(входить у вартість туру)
Нас чекає шедевр природної краси - озеро Гарда
Перлина озера Гарда - казковий курортне містечко Сірміоне. Через ворота древнього замку, оточеного водою, ми потрапимо в Сірміоне. Середньовічний вигляд міста і атмосфера древньої епохи роками надихали письменників. Можлива прогулянка на катері (доп оплата). Відпочинок на озері.
Шедевр природної краси – озеро Гарда - відеоогляд
Для бажаючих

Верона – столиця закоханих

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Сьогодні перед нами відкриються "Ворота Італії". Це надзвичайно благородне місто приховує за своїми витонченими фасадами багатовікову історію і свої таємниці. Потрапляючи сюди, відчуваєш свою причетність до Великого і Вічного... У Верону приїжджають справжні романтики і блукають прохолодними вуличками, сподіваючись зустріти таке ж кохання, як в героїв Шекспіра.
Переїзд по Італії до Франції. Прибуття на Лазурний берег. Ночівля.
День 3 - Верона – озеро Гарда
День 3 - Верона – озеро Гарда
День 3 - Верона – озеро Гарда
День 3 - Верона – озеро Гарда
День 4.

НіццаМонако

Сніданок. Ах, це Лазурове Узбережжя – синонім блиску, краси і безкінечного задоволення... Ми прибудемо в середньовічний Ез. Французьке містечко, що сидить на вершині скелі над півостровом Сен-Жан-Кап-Ферра - справжня перлина французького Лазурного узбережжя. Невеликий, але нескінченно затишний, з вузькими вуличками і великою кількістю квітів. З високогір'я відкриваються приголомшливі види на Лазурне узбережжя. Відвідування парфумерної фабрики Фрагонард. Нам розкажуть про історію створення ароматів і процесі виробництва запашної продукції. Адже, "Духи - це пам'ять, яка не підводить".
Екскурсія

Красуня Ніцца

(входить у вартість туру)
Це місто кличе до себе художників і поетів, туристів і знаменитостей, персон королівської крові і інтелігентів зі всього світу. Побувавши в Ніцці, ми ніколи не забудемо ласкаве море, жваві площі і чарівний дух романтики, що витає в повітрі цього міста ...
Вільний час для купання в морі.

Князівство розкоші - Монако

(Дорослий: 46€ / Діти: 38€)
Монако виглядає як декорація до фільму про чуже багате життя .... Розкіш тут спокійно поєднується з поміркованістю, старенькі в діамантах їздять на рейсових автобусах, а біля магазинів Zara паркуються дорогі Ferrari. І все всім задоволені. У Монако сильні світу цього крутять романи, програють дуже великі суми в казино і вдаються до інших радощів життя ... Там на вулиці можна зустріти естрадних зірок, топ-моделей і спортивних чемпіонів
Князівство розкоші - Монако
Ночівля.
День 4 - Ніцца – Монако
День 4 - Ніцца – Монако
День 4 - Ніцца – Монако
День 4 - Ніцца – Монако
День 5.

КанниАнтібСен-Поль-де-ВансСен-Тропе

Сніданок. Відпочинок на морі на лазуровому узбережжі... Вільний час для купання в морі.

Великий Лазуровий Пиріг: Канни, Сен-Поль-де-Ванс, Антіб

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Канни - оазис міжнародної еліти, рай для гурманів і кінозірок, місто розкішних вілл та екстравагантних палаців, розташований на березі затоки Ля Напуль. Каннський палац фестивалів - на йогo сходинках побували найвідоміші люди сфери кіномистецтва. А про золоту пальмову гілку- символі і головний приз Каннського кінофестивалю мріють актори і режисери всього світу. Ми зможемо зробити сувенірні знімки на червоній доріжці і прогулятися по Круазет. Саме час заглянути на це свято життя... Сен-Поль-де-Ванс! Місто пишається своєю середньовічною архітектурою і особливою доброзичливістю жителів! Сен-Поль-де-Ванс притягує, наче магніт. Антіб – дивовижно приємне містечко - затишний і милий, в ньому знаходиться найбільший яхтовий порт на Лазурному березі.
Великий Лазуровий Пиріг: Канни, Сен-Поль-де-Ванс, Антіб
Або

І Бог створив Сен-Тропе

(Дорослий: 30€ / Діти: 21€)
Нас чекає Сен-Тропе – мальовниче портове містечко, прославлене кінематографом 20 століття. Красуня-блондинка Бріджит Бардо з «І Бог створив жінку», дивак-жандарм Луї де Фюнес і випадковий кілер з «небезпечною» парасолькою у виконанні П'єра Рішара – ба навіть більше – це було тут. Сьогодні у цього сонячного приморського містечка репутація модного «зоряного» курорту. Saint-Tropez-улюблене місце кінозірок, богеми і світської публіки. Вишукані вітрильники, престижні яхти прикрашають гавань цього міста, ще зовсім недавно він був рибальським селом. Але за світським лоском знаменитого Сен-Тропе ховається миле і чудове місто з особливим місцевим колоритом і шармом. У ресторанах Сен-Тропе можна спроувати незвичайні страви, що з'явилися в результаті змішування прованської і середземноморської кухонь. Ми зможемо смачно повечеряти в одному з ресторанчиків (оплата по меню). Прогуляємося по набережній, помилуємося заходом над бухтою... Чудовий вечір...
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 5 - Канни – Антіб – Сен-Поль-де-Ванс – Сен-Тропе
День 5 - Канни – Антіб – Сен-Поль-де-Ванс – Сен-Тропе
День 5 - Канни – Антіб – Сен-Поль-де-Ванс – Сен-Тропе
День 5 - Канни – Антіб – Сен-Поль-де-Ванс – Сен-Тропе
День 6.

Барселона

Сніданок. Переїзд в Барселону.
Екскурсія

Магія готичного кварталу

(входить у вартість туру)
У кожного міста є свої секрети: великі і маленькі, добрі і погані. У Барселоні ці секрети надійно охороняють вузенькі вулички Готичного Кварталу. Століттями спостерігав цей район за течією життя міста , за зміною поколінь. Аромат, таємниці, чарівності, флірт носиться в самому повітрі; сутінки крадуть і без того незначні ознаки дня сьогоднішнього в готичному кварталі, і, варто на секундочку задуматися, перебуваючи де-небудь на вулиці Парадіз або площі Короля - і ти вже в 1333-му році, і навіть жебраки на паперті біля Кафедрального собору - звідти, з середньовіччя .... А ввечері після прогулянки по Готичному кварталу можна відвідати концерт Іспанської гітари (вх квиток). Незвичайна атмосфера, запалені свічки, стародавні кам'яні стіни, що зберігають історію поколінь і ніжні ритми гітари - все це зіллється воєдино і зробить вечір чарівним.
Магія готичного кварталу

Іспанське село

(Дорослий: 18€ / Діти: 18€ + вх. квиток)
І заключний акорд в Барселоні – екскурсія в Іспанське село. Навіть декількох тижнів не вистачить щоб побачити всю красу Іспанії ... Дозвольте не погодитись! Адже в Барселоні є Іспанське село, де зібрані копії найкрасивіших і відомих будівель іспанської архітектури. Перед нами відкриють двері церкви, палаци, вулиці і площі різних іспанських провінцій! Справжнім музеєм під відкритим небом, а ще – відмінним місцем для покупки сувенірів!

Вогні Барселони

(Дорослий: 26€ / Діти: 18€)
Барселона при світлі дня і Барселона вечірня - два абсолютно різних города.Что може бути краще, ніж проїхати вулицями вечірньої Барселони. Вогні нічного міста зачаровують і зачаровують. Ми побачимо розкішніший променад Барселони: Пассейдж де Граса, Який називають Єлисейськими полями Барселони. Потім, якщо нам пощастить, ми побачимо чарівні фонтани. Струмені води ніби оживають і виконують танці під класичну музику. І закінчимо екскурсію, заїхавши на саму Високу точку Барселони, гору Тібідабо, де перед нами відкриється неповторний вигляд нічного міста. На горі засяє золота корона Храму Святого серця – Ось вона – Барселона Вечірня!!! Абсолютно особливе місто! І ми піднімемо по келиху сангрии за прекрасний вечір!
Ночівля.
День 6 - Барселона
День 6 - Барселона
День 6 - Барселона
День 6 - Барселона
День 7.

БарселонаМонсеррат

Сніданок. Вільний час в Барселоні. Що таке справжній відпочинок в Барселоні? Хтось скаже, що це відпочинок на чудових пляжах, інший, що кращий це насичена екскурсійна програма. По-своєму, обидва матимуть рацію. Однак ми-то точно знаємо, що найвірніший мотив барселонській пісні вловить лише той, хто зможе талановито заміксувати відпочинок на і захоплюючі екскурсії в єдиний коктейль під назвою незабутню подорож до Барселони.

Сонячна Барселона

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Наш маршрут пройде найцікавішими місцями Барселони. Панорамна Барселона - дивовижно красиве місто. Ми дізнаємося історію римської колонії Барсіно, познайомимося з кварталами Ешампле, Тріумфальною аркою. Парк Сіутадея, Барселонетта з відомим пляжем і морським кварталом, площа Іспанії. Олімпійське Кільце, Набережна Колумба, Олімпійський Порт. Зупинки на фотопаузи. А з гори Монтжуік зможете зафіксувати на пам'ять панорамний вид на Барселону.
Сонячна Барселона

Гауді і його творіння

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Воістину, генії божевільні. Каса Міла, Каса Батло, Храм Святого Сімейства, Парк Гуель. Мільйони людей будують подумки повітряні замки з піску, але тільки один зумів втілити свої мрії в реальність. Нас чекає нестримний політ думки і продуманість найдрібніших деталей.
Гауді і його творіння  - відеоогляд
Гауді і його творіння  - відеоогляд

Священне місце – Гора Монсеррат

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
А тепер нас чекає екскурсія в священне місце - гора Монсеррат. Монсеррат - одне з небагатьох місць на Землі, які, варто один раз побачити, що врізаються намертво в пам'ять і залишаються там назавжди. Ми здійснимо підйом на священну для каталонців гору. Старовинний монастир зберігає зображення головної святої цих місць - Чорної діви Монсеррат. У Чорної діви просять здоров'я, сімейного щастя і благополуччя. Монсеррат змінює людину, робить її іншою. Приголомшливі пейзажі, незвичайна атмосфера містики, оповиваюча чудотворне зображення Богоматері, зроблять екскурсію незабутньою... Головна святиня Каталонії розташована в оточенні безкраїх виноградників. Можливість продегустувати місцеві лікери, сири, мед та інші смаколики.
Священне місце - Гора Монсеррат - відеоогляд
Священне місце - Гора Монсеррат - відеоогляд
Ночівля.
День 7 - Барселона – Монсеррат
День 7 - Барселона – Монсеррат
День 7 - Барселона – Монсеррат
День 7 - Барселона – Монсеррат
День 8.

СарагосаМадрид

Сніданок. Переїзд по Іспанії. При бажанні всієї групи:

Саме іспанське із всіх міст Іспанії - Сарагоса

(Дорослий: 26€ / Діти: 16€)
Екскурсія в саме іспанське зі всіх іспанських міст - Сарагоса. Сарагоса - це особливе місто, п'ятий за величиною в Іспанії. Минуле - далеке і порівняно недавнє - тут тісно переплелося з днем нинішнім, утворивши необоротну зв'язок часів і пам'яті людей різних поколінь. В архітектурному вигляді Сарагоси переважають невисокі масивні будівлі, з'єднані довгими колонами. Бруковані площі, старовинні палаци і собори, торгові вулички, дихаючі історією і зберігають безліч таємниць, чекають нас.
Прибуття в Мадрид.
Екскурсія

Мадрид – Серце Іспанії

(входить у вартість туру)
Нас чекає велична столиця, місто мрії, місто радості, романтики і фантазій. Чарівність старих вулиць і площ. Літерaтурние кафе і старовинні бари, традиція тапас і фламенко, що вирує пласа Майор і Пуерта дель Соль, символ міста – Ведмедиця у суничного дерева. "Мадрид і я – паримо під звуки танго, парк Де Ретіро нам– любові манеж... Я віддаюся Мадриду без залишку... Без сліз... Без обіцянок... Без надій..."
Ночівля.
День 8 - Сарагоса – Мадрид
День 8 - Сарагоса – Мадрид
День 8 - Сарагоса – Мадрид
День 8 - Сарагоса – Мадрид
День 9.

МадридТоледо

Сніданок. Вільний час. Екскурсії на вибір:

Скарби Мадриду

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Автобусна екскурсія по самим цікавим куточками Мадриду. Площі Колумба та Іспанії, бульвари Реколетас і Кастельяно, пасео Прадо, арена «Лас Вентас», храм Дебот, Сан-Франциско Гранде, вокзал Аточа. Цікаві історії та зупинки на фото.

Сталевий блиск Толедо

(Дорослий: 46€ / Діти: 36€)
Бути в Іспанії і не бути в Толедо? Це не про нас. Корона Кастилії і світло всього світу – так колись називали Толедо, древню столицю Іспанії. Час тут зупинився – місто так і залишився в XVI столітті. Ті ж вузькі вулички, старовинні собори, фортечні стіни. Ті ж численні майстерні і майстри, які прямо у вас на очах роблять обладунки, арбалети і холодна зброя зі знаменитої толедської стали. Огляд церкви Сан-Томе, де зберігається найбільше полотно художника Ель Греко. Толедо не вказує тобі відразу всі свої скарби, а немов би знехотя відкриє спочатку одне, потім інше, і раптом, коли нічого вже не чекаєш, розсипав перед тобою всю скарбницю...

Все життя – Фламенко

(Дорослий: 48€ / Діти: 41€)
Сонце сідає за горизонт і в наступаючій темряві немов спалахують куплети фламенко. Надривна музика і стукіт підборів. Роза в зубах. Дріб кастаньєт вибиває стогони розбитого серця, скарги на зраду і крики помсти. Пісня закінчується, її змінює інша... Вечірня Іспанія, немов збожеволівши від пристрасті, танцює фламенко, фламенко, фламенко.
Все життя – Фламенко
Ночівля.
День 9 - Мадрид – Толедо
День 9 - Мадрид – Толедо
День 9 - Мадрид – Толедо
День 9 - Мадрид – Толедо
День 10.

ВаленсіяЛьорет-де-Мар

Сніданок. Переїзд по Іспанії. При бажанні всієї групи:

Валенсія – неймовірна, проте реальна

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Історія Валенсії налічує понад 22 століття. Римляни, варвари, маври, іспанці залишили свій слід в історії міста. Розквіт Валенсії припадає на XV-XVII століття, саме тоді королівство Валенсія стає одним з найважливіших центрів європейської торгівлі. Сьогодні Валенсія – це другий за величиною порт Іспанії.Маври називали Валенсію з її м'яким кліматом і чудовою природою раєм на землі. Ритм життя тут по-південному неквапливий – трохи курортний, трохи провінційний. Тут прекрасна архітектура, свіже повітря, багато зелені. Валенсія нам сподобається своєю історією, сонячними пляжами з ніжним, золотистим піском і привітним прийомом.
Прибуття в Ллорет де Мар. Відпочинок на морі. Ночівля.
День 10 - Валенсія – Льорет-де-Мар
День 10 - Валенсія – Льорет-де-Мар
День 10 - Валенсія – Льорет-де-Мар
День 10 - Валенсія – Льорет-де-Мар
День 11.

Льорет-де-МарТосса-де-МарПарк бодега

Сніданок. Відпочинок на морі.

Іспанська традиційна бодега

Починаємо знайомство з курортом з місцевої бодеги. Місце, де можна познайомитися з кращими продуктами і винами іспанського виробництва. Ми продегутуємо іспанські вина, каву, лікери. Спробуємо хамон, місцеві ковбаси, оливки і туррон. При бажанні все продегустувати продукти можна придбати.

Тосса-де-Мар – романтичне містечко

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€ + вх. квиток)
Сьогодні нас чекає одне з найгарніших міст Іспанії!  Чаруюче і неповторне Тосса-де-Мар– дивовижне місце в Коста-Брава. Місто служило джерелом натхнення багатьом художникам. Тут знімали фільм "Пандора і Летючий Голландець", після якого, колись звичайне рибальське містечко стало шикарним курортом. Тосса розташувалось в затишній бухті зі скелястим берегом. Це місце для мрійників і романтиків! Тут і сонце, і пляжі, бухти, магазини, кафе, ресторани. Фортеця Вілла-Велла – символ Тосса-де-Мар. Пляжі Тосса-де-Мар вважаються одними з найкращих у всій Іспанії. Чиста вода, золотий пісок! Обов'язково потрібно спробувати найвідоміше блюдо регіону – "Simitomba". Прекрасне місце – вам тут сподобається.
До містечка можна потрапити на катері (дод. оплата).
Тосса-де-Мар – романтичне містечко
Переїзд у Францію.
Екскурсія

Місто, відкрите світу – Марсель

(входить у вартість туру)
Найбільший порт Середземного моря, «ворота сходу», батьківщина великого Зідана і Марсельези. То спокусливий, то бунтівний, Марсель робить все, щоб сподобатися своїм гостям. Відвідування старого порту приємно здивує нас достатком морепродуктів, представлених на місцевому ринку: всілякі лангусти, краби, морські їжаки, устриці, покуштувати які можливо прямо на місці. З боку Старого порту відкривається незвичайний вид на місто, просякнуте духом піратської романтики.!
Ночівля.
День 11 - Льорет-де-Мар – Тосса-де-Мар – Парк бодега
День 11 - Льорет-де-Мар – Тосса-де-Мар – Парк бодега
День 11 - Льорет-де-Мар – Тосса-де-Мар – Парк бодега
День 11 - Льорет-де-Мар – Тосса-де-Мар – Парк бодега
День 12.

ГенуяСанта-Маргерита і Портофіно

Сніданок. Переїзд по Італії.
Екскурсія

Господиня моря – Генуя

(входить у вартість туру)
Давня морська держава і найбільший порт в Північній Італії Генуя, є столицею Лігурії, а історична спадщина "портової республіки" не дає спокою багатьом дослідникам і простим шукачам нових вражень. Вузькі вулички, маленькі площі, сходи в своєму тісному просторі приховують тисячолітню історію міста. Тут народився знаменитий мандрівник Христофор Колумб, поет Петрарка і композитор Паганіні. Це місто ще в царські часи любила відвідувати аристократія і зараз в його передмісті знаходиться наймодніша курортна зона країни.
Вільний час для прогулянок.

Гармонія природи... Санта Маргеріта і Портофіно

(Дорослий: 55€ / Діти: 50€)
Перлини Лігурії - Санта Маргеріта і Портофіно, улюблене місце відпочинку не тільки італійців, але і міжнародної еліти. Чарівне містечко Санта Маргеріта розташований в самому центрі Лигурийской Рів'єри в затоці Тігулліо, оточений прекрасними пагорбами, оливковими деревами і шикарними вилами. Далі нас чекає невелике морську подорож на катері в містечко Портофіно. Місто мрії, яхт і незайманої природи!
Ночівля.
День 12 - Генуя – Санта-Маргерита і Портофіно
День 12 - Генуя – Санта-Маргерита і Портофіно
День 12 - Генуя – Санта-Маргерита і Портофіно
День 12 - Генуя – Санта-Маргерита і Портофіно
День 13.

Лідо Ді ЄзолоВенеція

Сніданок. Один з найвідоміших курортів Італії, розташованого на півночі країни, на узбережжі Адріатичного моря - Лідо-ді-Єзоло. Відпочинок на морі.
(Дод. опл. громадський транспорт- 30€/26€)
Екскурсія

Заручена з морем Венеція

(входить у вартість туру)
"Заручена з морем", – так кажуть про Венецію – найбільш витончене і таємниче місто Італії. Це місто прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть майстри і художники прославляли його і прикрашали своїми творіннями. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки, затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко прямо на долоні сідають голуби... Ми зможемо відчути ритм міста, приміряти карнавальну маску, помилуватися Гранд Каналом, відвідати надзвичайно багатий музей Палацу Дожів і Базиліку. Св. Марка. І головне: поринути в цю ні з чим незрівнянну атмосферу самого незвичайного міста в Італії.

Таємниці венеціанських каналів!

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Венеція. Розкішні канали і ковзаючі по ним гондоли, дивно красиві маски, прекрасні мости, палаци, і маленькі будиночки - все це фрагменти дивовижної італійської казки під назвою Венеція. Вона як музика, яку хочеться слухати безкінечно.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 13 - Лідо Ді Єзоло – Венеція
День 13 - Лідо Ді Єзоло – Венеція
День 13 - Лідо Ді Єзоло – Венеція
День 13 - Лідо Ді Єзоло – Венеція
День 14.

ЕгерЛьвів

Сніданок. Переїзд по Угорщині. При бажанні групи і наявності часу.

Купальні Егерсалок

(Дорослий: 10€ / Діти: 10€ + вх. квиток)
Термальні дива Угорщини, "Угорський Памуккале" –  місто Егерсалок! – для прекрасного відчуття бадьорості - відвідини Велнес-Комплексу. До Ваших послуг незвичайні масажі, розважальні басейни, ексклюзивні сауни, приємні і ніжні ванни...
Купальні Егерсалок - відеоогляд

Дуже смачний гуляш в Долині Красунь !!!

(Дорослий: 23€ / Діти: 18€)
Заїзд на дегустацію егерських вин і смачний гуляш в Долині Красунь!!! Найвідоміше вино – "Бича Кров", а найприємніше – "Егерська Дівчина".
Гуляш в Долині Красунь - відеоогляд
Виїзд в Україну. Перетин кордонів. Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону. Місце прибуття до Львова – Комплекс Термінал «А». Переїзд на поїзди на залізничний вокзал м.Львова. До нових зустрічей!
День 14 - Егер – Львів
День 14 - Егер – Львів
День 14 - Егер – Львів
День 14 - Егер – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.03.24 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.04.24 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.04.24 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для турів на Травневі свята  діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Травневі свята складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою МП не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Травневі свята пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
Додатково оплачується:
• Сity tax (міський податок)
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Консульський збір + Візовий Центр = 35€ + 25€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638