UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 

Північна мелодія + фіорди 
Виїзд з Києва

Днів: 9, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 3
Київ - Рига - Юрмала* - Осло - Согнефіорд* - Нігардсбрін* - Берген* - Стокгольм - Сигтуна* - Мінськ* - Київ
Білорусь
Латвія
Норвегія
Швеція

КАЮТИ У ВАРТОСТІ ТУРУ!
Всього 9 днів і багато можливостей!
У вартості екскурсії: столиця Латвії - Рига, Столиця землі вікінгів - Осло,
Серце Стокгольма - Старе місто.
Можливість побачити Норвезькі фіорди, Язик Троля, Берген і побувати на льодовиках!!!

Відеоогляд: Північна мелодія + фіорди Виїзд з Києва
День 1.

Київ

Виїзд з Києва із залізничного вокзалу. Південний термінал. Переїзд по Білорусі. Ночівля.
День 2.

РигаЮрмала

Сніданок.
Екскурсія

Затишна Рига

(входить у вартість туру)
Рига - один із найзатишніших, старовинних міст Латвії, і найбільший в країнах Балтії. Місто - натхнення для творчих натур, центр відпочинку, розваг і шопінгу. Рига - місто хорошої кави, джазу, маленьких смачних тістечок і стильних кафе.
Душевна Рига - відеоогляд
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Місто музикантів і квітів – Юрмала

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Історія популярного міста-курорту починалася з рибальських хатин. Сьогодні Юрмала найпопулярніший курорт на березі Балтійського моря з незвичайною аурою прибережного містечка. Дерев'яна архітектура Юрмали – спогади про минуле в стилі модерн... Ми прогуляємося по самим примітних місцях міста: пляж, концертний зал "Дзінтарі", парк Дзінтарі.
Місто музикантів і квітів - Юрмала - відеоогляд

Душевна Рига

(Дорослий: 18€ / Діти: 13€)
Найдушевніші розповіді про столицю Латвії. Рига – місто стародавнє йому більше 800 років. Район спікера, Центральний ринок – найбільший критий ринок в Європі! Мости Риги і район Пардаугава. Стиль Модерн – вулиці в стилі модерн, які складаються з прекрасних фасадів будинків, Еспланада і Верманський сад.
Душевна Рига - відеоогляд
Відплиття на поромі до Швеції. А тепер нас чекає подорож на поромі!!! Розважальні програми, ресторани – на будь-який смак, адже кулінарні враження - це дуже важлива частина морської подорожі. А ще магазини на поромі з унікальним асортиментом і вигідними цінами. Ночівля на поромі.
День 2 - Рига – Юрмала
День 2 - Рига – Юрмала
День 2 - Рига – Юрмала
День 2 - Рига – Юрмала
День 3.

Осло

Сніданок на поромі (оплачується додатково, при бажанні). Прибуття до Стокгольму. Переїзд в Норвегію.
Екскурсія

Столиця землі вікінгів – Осло

(входить у вартість туру)
В Осло з'єднана старовина і сучасність! Протягом століть норвежці творили, відкривали і дивували весь світ. Здивуємося і ми... Пішохідна екскурсія по центру міста. Ми відвідаємо Ратушу, пройдемося уздовж Гавані, побачимо Королівський палац, фортеця Акерсхюс (без входу в замок), прогуляємося по найстарішій збереженій частині міста 17 століття. Пройдемо по головній вулиці Карл Йохан, побачимо Парламент, Національний театр, Університет.

Велика прогулянка по Осло і парк Вігеланда.

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Автобусна екскурсія Ми проїдемо вулицями старовинного кварталу Квадратурен, набережною, побачимо чудові місця, слухатимемо цікаві історії та робитимемо зупинки на фотопаузи. Незважаючи на свою давню історію Осло — місто дуже сучасне. І яскравий тому приклад - нова Опера в Осло. Будівля, що піднімається прямо з вод Осло-фіорду, за задумом архітектур має уособлювати саму душу норвезького народу. Лижний трамплін Хольменколлен, з якого відкриваються захоплюючі панорамні краєвиди на місто. І звичайно ж екскурсія Осло не була б повною без відвідування знаменитого парку скульптур Густава Вігеланда. Понад 200 композицій, розміщених у парку, дадуть нам можливість поміркувати над задумом автора.
Ночівля.
День 4.

Согне-фіордВодоспад ТвіндефоссенСталхейм

Сніданок.

Така вона....Норвегія

Сьогоднішній день буде сповнений вражень, недарма кажуть, що Норвегія-це найдорожчий і найкрасивіший проект останнього століття. Починаємо цей прекрасний день .... Норвегія - це гори, фіорди, водоспади, північне сяйво і білі ночі, в них краса і велич північної країни. Кожна людина хоча б один раз в житті хоче побувати тут! Нас чекають гори Хемседала, найдовший дорожній тунель у світі Лердальскій - 24,5 км, найдовший і вузький фіорд Норвегії - Согнефіорд. Знаменита Фломська залізниця, багатоступінчастий водоспад Твіннефосс, панорамний вид з висоти «пташиного польоту» з оглядового майданчика одного з найстаріших готелів Норвегії і багато-багато позитивних емоцій. Кожна людина хоча б один раз в житті хоче побувати тут! Починаємо цей прекрасний день .... Відвідування всіх екскурсій по - бажанням.

Романтичне ущелині Сталхейм

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Нас чекає захоплюючий дух вид на ущелину Сталхейм.

Круїз на кораблику по Согнефіорд

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€)
Два мальовничих рукава Согнефіорду обіймають нас своїми хвилями: вузький Нерейфіорд, обрамлений крутими скелями з водоспадами (фіорд внесений до списку об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО) та широкий і величний Аурландфіорд.
Круїз на кораблику по Согнефіорд - відеоогляд

Фломська залізниця

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€)
Незабутня поїздка по "Фломській залізниці". Ми побачимо все най-най. Піднімемося на висоту 867 метрів над рівнем моря, оцінимо, як танцюють хюльдри – гірські феї, відомі норвезькі спокусниці, сфотографуємося біля мальовничого водоспаду Кьосфоссен. Здається, що більшої краси годі уявити, але за кожним поворотом відкривається нова чудова картина, краща за попередню...
Фломська залізниця - відеоогляд
Ночівля.
День 4 - Согне-фіорд – Водоспад Твіндефоссен – Сталхейм
День 4 - Согне-фіорд – Водоспад Твіндефоссен – Сталхейм
День 4 - Согне-фіорд – Водоспад Твіндефоссен – Сталхейм
День 4 - Согне-фіорд – Водоспад Твіндефоссен – Сталхейм
День 5.

БергенЯзик Троля

Сніданок. Вільний час в одному з містечок Согнефіорд. Для бажаючих

Берген – місто між сімома горами

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Берген – одне з великих міст Норвегії – ворота в світ фіордів. Місто оточене горами і водою і дихає чарівністю. Городяни пишаються своїм містом і з любов'ю показують його усім бажаючим. У гарну погоду ми піднімемося на фунікулері Floibanen (вхідний квиток оплачується самостійно). І побачимо прекрасний вид на місто, на його фіорди і на північні острови
Берген - місто між сімома горами - відеоогляд

Водоспади Хардангерфьорд

(Дорослий: 46€ / Діти: 38€)
Казковий регіон Хардангерфьорд, який називають фруктовим садом Норвегії. По дорозі нас чекає фотопауза біля водоспадів Скірфоссен, Ворінгфоссен, Стейдальсфоссен. Переїзд по національній туристичній дорозі Норвегії Хардангер в село Ульвік. Можлива дегустація сидру (вх квиток).  Регіон Хардангерфьорд особливий регіон в Норвегії, навесні він потопає в квітучих деревах, а влітку фіорд схожий на фруктовий рай: на кожній вулиці з гілок звисають яблука і груші! А ще Хардангер славиться багатою культурною спадщиною. Краса Норвегії надихнула художників, що створювали мультфільм "Холодне серце" на створення царства Ельзи....
Або

Похід на Язик Троля

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€ + вх. квиток)
Норвежці – народ з багатою фантазією і "Язик Троля" не міг залишитися без уваги скандинавських повір'їв. Величезний Троль був дитячо добрим і грайливим – не міг всидіти на одному місці: пірнав в глибокі і небезпечні води, стрибав через провалля або намагався зловити веселку над урвищем. І ось, одного разу, він захотів перевірити чи зможе він кинути виклик самому Сонцю? І Троль висунув язика з печери .... "Язик Троля" – скелястий горизонтальний виступ на скелі Скьеггедаль, який височить над озером Рінгедалсватн. Язик Троля знаходиться на висоті близько 700 м над рівнем моря. Заради заповітних фото і неповторних відчуттів нам потрібно пройти 11 км по гірській стежці. Пару підйомів і спусків, останній ривок перед фінішем ІІІ ... ось він! Тепер можна собою пишатися! Ви самі стоїте на "Язику Троля" і дивитесь на прекрасні пейзажі ... Невеликий пікнік і вирушаємо назад.
Дуже важливо! Вирушаючи в похід на "Язик Троля", не забудьте взяти теплі речі і одяг, що не промокає, треккингові кросівки. Для підняття на гору дуже важлива хороша фізична підготовка.
Ночівля.
День 5 - Берген –  – Язик Троля
День 5 - Берген –  – Язик Троля
День 5 - Берген –  – Язик Троля
День 5 - Берген –  – Язик Троля
День 6.

Льодовик Нігардсбрін

Сніданок. Вільний час в одному з містечок Согнефіорд. Для бажаючих

Підкорення Норвегії – льодовик Нігардсбрін

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€)
По дорозі в царство льодовика нас чекають гомінкі водоспади, круті гори, засніжені дороги, озера, глибокі фіорди, на берегах яких, наче перлини, розсипані мальовничі села! Долина Юстедален... гірська дорога... поворот за поворотом, і ось він, сліпучий красень - льодовик Нігардсбрін, блакитні язики якого сповзають в зелені долини, перетворюючись на смарагдове озеро...
Підкорення Норвегії - льодовик Нігардсбрін - відеоогляд

Панорамні види Еурланнфіорд – майданчик Стегастейн

(Дорослий: 36€ / Діти: 36€)
Ми поїдемо з Флома через Еурланн до незвичайної, вражаючою майданчику Стегастейн. Майданчик на 30 метрів виступає зі скелі, знаходиться на висоті 650 м. Над фіордом, і дозволяє насолодитися ні з чим незрівнянну панорамою. Це просто фантастика! Захоплюючий дух пейзаж стане прекрасним фоном для приголомшливих фотографій, і залишиться у Вашій пам'яті назавжди.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 6 - Льодовик Нігардсбрін
День 6 - Льодовик Нігардсбрін
День 6 - Льодовик Нігардсбрін
День 6 - Льодовик Нігардсбрін
День 7.

Стокгольм

Сніданок. Переїзд в Стокгольм. Стокгольм - столиця Швеції, відома не тільки своєю красою, але й тим, що є найбільшим містом в Скандинавії. Ми хотіли в казку ... і тому ми тут.
Екскурсія

Серце Стокгольма – старе місто Gamla Stan

(входить у вартість туру)
Звідки виникла назва "Старе місто"? Середньовічні вулички і площі тут мають особливу магію. Прогулюючись по ним, з головою зануримося в атмосферу унікальних і неповторних архітектурних споруд, соборів, пам'ятників і скульптур, які зберегли пам'ять про безліч історичних подій, таємниць і загадок, разючих історій і дивовижних фактів
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Місто на воді - Стокгольм

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Королівський палац, набереженая озера Мелером, фото на тлі озера та Ратуші. Ми піднімемося на оглядовий майданчик, звідки відкриється панорамний вид на місто, побачимо будинок, в якому Нобель винайшов динаміт, Оперний театр на острові Юргорден, посольський квартал, зробимо чудові фотознімки.

Таємний Фрегат Vasa

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Нас чекає єдиний у світі зберігся до наших днів корабель XVII століття. Він мав уособлювати гордість королівського флоту. Але... Про це наша історія.
Таємний Фрегат Vasa - відеоогляд
Ночівля.
День 7 - Стокгольм
День 7 - Стокгольм
День 7 - Стокгольм
День 7 - Стокгольм
День 8.

СтокгольмСигтуна

Сніданок. Можливість відвідування музеїв (вхідний квиток самостійно). Відвідати дитячий тематичний парк Юнібакен-музей казкових персонажів Астрід Ліндгрен або етнографічний музей під відкритим небом Скансен, який називають «Швецією в мініатюрі». Спробуємо щойно спечені найсмачніші шведські булочки і покатаємося на залізниці в країну дитинства і наших улюблених дитячих казок .... Для бажаючих

Легендарна Сигтуна

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
На березі озера Меларен розташувалась перша столиця Швеції - Сигтуна - «місто-колиска» могутніх воїнів вікінгів. Чарівне провінційне містечко дбайливо зберігає давню культуру і історію в найменшій в Європі Ратуші і в Св. Марії, замок Скокольстер і в колоритних дерев'яних будиночках, барвистих ринках і старовинних крамничках ...
Легендарна Сигтуна - відеоогляд

Королівський Стокгольм

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Найбільший за площею діючий Королівський палац Європи – офіційна робоча резиденція короля Швеції Карла XVI Густава.

Стокгольмська Ратуша

(Дорослий: 18€ / Діти: 16€ + вх. квиток)
Це не тільки місце засідань уряду міста, але і місце проведення знаменитого Нобелівського банкету.

Таємний Фрегат Vasa

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Нас чекає єдиний у світі зберігся до наших днів корабель XVII століття. Він мав уособлювати гордість королівського флоту. Але... Про це наша історія.
Таємний Фрегат Vasa - відеоогляд
Посадка на пором. Ночівля на поромі.
День 8 - Стокгольм – Сигтуна
День 8 - Стокгольм – Сигтуна
День 8 - Стокгольм – Сигтуна
День 8 - Стокгольм – Сигтуна
День 9.

МінськКиїв

Сніданок на поромі (оплачується додатково, при бажанні). При бажанні всієї групи:

Екскурсія в столицю Білорусі - Мінськ

(Дорослий: 10€ / Діти: 6€)
Мінськ - старовинне місто, перші згадки про який відносяться до 1067 році. Місто має багату історію, традиції, це скарбниця старих церков і соборів. Ми відвідаємо найбільш цінні архітектурні пам'ятники міста, побуваємо на площі Свободи, де знаходитися ратуша, гостинний двір і, торгові ряди. Прогуляємося по Троїцькому передмістю, де вирувало життя міста позаминулого століття і куди сьогодні тягнуть гостей музеї, сувенірні лавки, затишні кафе і потішні скульптури ...
При бажанні групи відвідування супермаркету. Виїзд в Україну. Пізнє прибуття до Києва, можливо під ранок (залежить від перетину кордонів). До нових зустрічей!
День 9 - Мінськ – Київ
День 9 - Мінськ – Київ
День 9 - Мінськ – Київ
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• Сity tax (міський податок)
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• Факультативні екскурсії
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• за бажанням можна добронювати категорію каюти вище, вартість під запит
• Консульський збір + Візового Центру = 35€ + 23€
• Крім категорії громадян, звільнених від оплати Консульського збору, згідно угоди про спрощення візового режиму: пенсіонери, діти до 18 років, студенти денного стаціонару до 21 року. Оплачується при кожній подачі. При відмові НЕ повертається.
• Для громадян інших держав (не громадян України) додатково оформлюється віза до Республіки Білорусії. Про деталі прохання уточняти додатково. сайт МЗС Республіки Білорусії http://mfa.gov.by/visa/freemove/e75b142c77b4df66.html Сайт прикордонної служби РБ https://www.gpk.gov.by/peresechenie-granitsy/peresecheniya-granitsy-inostrantsev/ Сайт туристична Білорусь https://www.belarus.by/ru/travel/travel-visas

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638