UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 28.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
Гори, фіорди, водоспади, північне сяйво і білі ночі, в них краса і велич північної країни.
Кожна людина хоча б один раз в житті хоче побувати тут!

Серце Півночі - фіорди 
3 фіорди, 3 столиці  Льодовик Нігардсбрін, Язик Троля і Берген 

Днів: 10, без нічних переїздів, екскурсій у вартості туру: 8
Львів - Варшава - Гданськ - Гетеборг - Флом (Согнефіорд і Нерейфіорд) - Берген - льодовик Нігардсбрін - Язик Троля - Осло - Копенгаген - Королівськи замки Данії - Вроцлав - Львів 
Данія
Норвегія
Польща
Швеція
Назад

Квітень '24

ТС 27

Травень '24

ТС 5
Всі дати
регулярного туру
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Львів
Польща:  
Люблін
 – 
Варшава
 – 
Гданськ
 – 
Гдиня
Швеція:  
Гетеборг
Норвегія:  
Осло

БЕЗ НІЧНИХ ПЕРЕЇЗДІВ
6 екскурсій вже у вартості туру
Варшава, Гданськ, Гетеборг, Осло, Копенгаген, Вроцлав
КАЮТИ У ВАРТОСТІ ТУРУ

Відеоогляд: Серце Півночі - фіорди 3 фіорди, 3 столиці  Льодовик Нігардсбрін, Язик Троля і Берген 
День 1.

ЛьвівВаршава

Збір на залізничному вокзалі м. Львів.
Відправлення в тур. (Місце відправки: залізничний вокзал м.Львів, площа Двірцева 1)
Переїзд по Україні, перетин кордонів.
При бажанні групи і наявності часу.
Екскурсія

Варшава – місто королів

(входить у вартість туру)
Вечірня екскурсія по місту королівських резиденцій, місту музики Шопена, місту, в якому панує неповторна і унікальна атмосфера "Варшава – місто королів" – чудові вулиці утворюють Королівський тракт, на сторонах якого розташовані церкви, палаци, галереї, музеї, а також три королівські резиденції! Вся краса відбивається в ріці Вісла, над якою височить символ польської столиці – Варшавська Сирена. 
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 1 - Львів – Варшава
День 2.

ГданськГдиняСопот

Сніданок.
Ранкова екскурсія.
Екскурсія

Старовинний Гданськ

(входить у вартість туру)
Нас запрошує прекрасне і старовинне місто у Польщі місто Гданськ. Розташований він на березі Гданської затоки біля південних берегів Балтики, і є світовою столицею бурштину. Разом з містами Гдиня і Сопот він утворює агломерацію, звану Труймясто (Трехградье). Гостинний Гданськ запрошує на чарівні вулиці і в історичні інтер'єри, на морські купальні пляжі, елегантні ресторани і ліричні кафе.

Подорож по середньовіччю замок Мальборк

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Запрошуємо в величний замок Мальборк, на березі річки Ногат. Середньовічна резиденція Великого Магістра Тевтонського ордена з 700-літньою історією підкорює архітектурною величчю і суворою красою: великі башти і маленькі башточки, фортечні мури з переходами і бійницями, залізні ворота і підвісні мости - зберігають ауру загадковості і чарівності.
Подорож по середньовіччю - відеоогляд

Бурштинова перлина Балтики - курорт Сопот

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Неймовірно затишний і красивий Сопот - "музична перлина Балтики", містечко прекрасних піщаних пляжів, ласкавого сонечка і Міжнародного Пісенного Фестивалю. Прогулянка по пірсу найдовшому в Європі, який пролягає на кілька сотень метрів в море - вишукане місце для романтичних побачень, зустрічі сходу та заходу сонця...
Відплиття на поромі до Швеції.
А тепер нас чекає подорож на поромі!!! Розважальні програми, ресторани – на будь-який смак, адже кулінарні враження - це дуже важлива частина морської подорожі. А ще магазини на поромі з унікальним асортиментом і вигідними цінами.
Ночівля.
День 2 - Гданськ – Гдиня – Сопот
День 2 - Гданськ – Гдиня – Сопот
День 2 - Гданськ – Гдиня – Сопот
День 2 - Гданськ – Гдиня – Сопот
День 3.

Гетеборг

Сніданок на поромі (оплачується додатково, при бажанні).
Прибуття в Швецію.
Екскурсія

Душа Швеції Гетеборг

(входить у вартість туру)
Гетеборг - столиця західного узбережжя Швеції. Це море, сонце, вітер і атмосфера південного шведського міста. Місто ресторанів і центр промислу креветок, яких тут дуже багато, і вони тут дуже смачні. Оглядова екскурсія по місту з оглядом головних визначних пам'яток і можливістю спробувати найвідоміший «бутерброд з креветками» в ресторані неба.
Вільний час. Для бажаючих

Музей Концерну "Вольво

(Дорослий: 30€ / Діти: 23€ + вх. квиток)
Гетеборг є столицею найвідомішого в світі шведського автомобільного концерну. САМО СЛОВО "VOLVO" стало синонімом якості, надійності, безпеки і стилю.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 3 - Гетеборг
День 3 - Гетеборг
День 3 - Гетеборг
День 3 - Гетеборг
День 4.

Согне-фіордФломСталхейм

Сніданок.
Сьогоднішній день буде сповнений вражень, недарма кажуть, що Норвегія-це найдорожчий і найкрасивіший проект останнього століття. Починаємо цей прекрасний день .... Норвегія - це гори, фіорди, водоспади, північне сяйво і білі ночі, в них краса і велич північної країни. Кожна людина хоча б один раз в житті хоче побувати тут! Нас чекають гори Хемседала, найдовший дорожній тунель у світі Лердальскій - 24,5 км, найдовший і вузький фьорд Норвегії - Согнефьорд. Знаменита Фломська залізниця, багатоступінчастий водоспад Твіннефосс, панорамний вид з висоти «пташиного польоту» з оглядового майданчика одного з найстаріших готелів Норвегії і багато-багато позитивних емоцій. Кожна людина хоча б один раз в житті хоче побувати тут! Починаємо цей прекрасний день .... Відвідування всіх екскурсій по - бажанням.

Круїз на кораблику по Согнефіорд

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€)
Два мальовничих рукава Согнефіорду обіймають нас своїми хвилями: вузький Нерейфіорд, обрамлений крутими скелями з водоспадами (фіорд внесений до списку об'єктів Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО) та широкий і величний Аурландфіорд.
Круїз на кораблику по Согнефіорд - відеоогляд

Фломська залізниця

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€)
Незабутня поїздка по "Фломській залізниці". Ми побачимо все най-най. Піднімемося на висоту 867 метрів над рівнем моря, оцінимо, як танцюють хюльдри – гірські феї, відомі норвезькі спокусниці, сфотографуємося біля мальовничого водоспаду Кьосфоссен. Здається, що більшої краси годі уявити, але за кожним поворотом відкривається нова чудова картина, краща за попередню...
Фломська залізниця - відеоогляд

Романтичне ущелині Сталхейм

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Нас чекає захоплюючий дух вид на ущелину Сталхейм.

Панорамний майданчик Стегастейн

(Дорослий: 36€ / Діти: 30€)
Ми поїдемо з Флому через Еурланн до незвичайного, вражаючого майданчику Стегастейн. Майданчик на 30 метрів виступає зі скелі, на висоті 650 м. над фьордом, і дозволяє насолодитись ні з чим незрівнянною панорамою. Це просто фантастика! Захоплюючий дух пейзаж стане прекрасним фоном для приголомшливих фотографій, і залишиться у Вашій пам'яті назавжди.
Ночівля в Норвегії.
День 4 - Согне-фіорд – Флом – Сталхейм
День 4 - Согне-фіорд – Флом – Сталхейм
День 4 - Согне-фіорд – Флом – Сталхейм
День 4 - Согне-фіорд – Флом – Сталхейм
День 5.

Хардангер-фіордЯзик ТроляБерген

Сніданок. Виселення з готелю.
Вільний час в одному з містечок Согнефіорд.

Берген – місто між сімома горами

(Дорослий: 38€ / Діти: 30€)
Берген – одне з великих міст Норвегії – ворота в світ фіордів. Місто оточене горами і водою і дихає чарівністю. Городяни пишаються своїм містом і з любов'ю показують його усім бажаючим. У гарну погоду ми піднімемося на фунікулері Floibanen (вхідний квиток оплачується самостійно). І побачимо прекрасний вид на місто, на його фіорди і на північні острови
Берген - місто між сімома горами - відеоогляд

Водоспади Хардангерфьорд

(Дорослий: 46€ / Діти: 38€)
Казковий регіон Хардангерфьорд, який називають фруктовим садом Норвегії. По дорозі нас чекає фотопауза біля водоспадів Скірфоссен, Ворінгфоссен, Стейдальсфоссен. Переїзд по національній туристичній дорозі Норвегії Хардангер в село Ульвік. Можлива дегустація сидру (вх квиток).  Регіон Хардангерфьорд особливий регіон в Норвегії, навесні він потопає в квітучих деревах, а влітку фіорд схожий на фруктовий рай: на кожній вулиці з гілок звисають яблука і груші! А ще Хардангер славиться багатою культурною спадщиною. Краса Норвегії надихнула художників, що створювали мультфільм "Холодне серце" на створення царства Ельзи....
Або

Похід на Язик Троля

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€ + вх. квиток)
Норвежці – народ з багатою фантазією і "Язик Троля" не міг залишитися без уваги скандинавських повір'їв. Величезний Троль був дитячо добрим і грайливим – не міг всидіти на одному місці: пірнав в глибокі і небезпечні води, стрибав через провалля або намагався зловити веселку над урвищем. І ось, одного разу, він захотів перевірити чи зможе він кинути виклик самому Сонцю? І Троль висунув язика з печери .... "Язик Троля" – скелястий горизонтальний виступ на скелі Скьеггедаль, який височить над озером Рінгедалсватн. Язик Троля знаходиться на висоті близько 700 м над рівнем моря. Заради заповітних фото і неповторних відчуттів нам потрібно пройти 11 км по гірській стежці. Пару підйомів і спусків, останній ривок перед фінішем ІІІ ... ось він! Тепер можна собою пишатися! Ви самі стоїте на "Язику Троля" і дивитесь на прекрасні пейзажі ... Невеликий пікнік і вирушаємо назад.
Дуже важливо! Вирушаючи в похід на "Язик Троля", не забудьте взяти теплі речі і одяг, що не промокає, треккингові кросівки. Для підняття на гору дуже важлива хороша фізична підготовка.
Для тих, хто не хоче підніматися в гору. Крім Язика Троля Одда ще відома тим, що поруч розташована долина водоспадів. І знаменитий подвійний водоспад Лотефоссен. Водоспад спускається вниз потужним потоком подвійних каскадів з висоти 165 метрів. Природа на шляху до водоспаду дивує, прогулянка в містичному краю серед мохів, вузьких скелястих ущелин в оточенні водоспадів, найчистіших озер. З Одда легко також потрапити на льодовик Фольгефонна (207 кв.км), на його ділянку Бейабрін.
Ночівля на території Норвегії.
День 5 - Хардангер-фіорд – Язик Троля – Берген
День 5 - Хардангер-фіорд – Язик Троля – Берген
День 5 - Хардангер-фіорд – Язик Троля – Берген
День 6.

Льодовик Нігардсбрін

Сніданок. Виселення з готелю.
Вільний час в одному з містечок Согнефіорд.

Підкорення Норвегії – льодовик Нігардсбрін

(Дорослий: 68€ / Діти: 55€)
По дорозі в царство льодовика нас чекають гомінкі водоспади, круті гори, засніжені дороги, озера, глибокі фіорди, на берегах яких, наче перлини, розсипані мальовничі села! Долина Юстедален... гірська дорога... поворот за поворотом, і ось він, сліпучий красень - льодовик Нігардсбрін, блакитні язики якого сповзають в зелені долини, перетворюючись на смарагдове озеро...
Підкорення Норвегії - льодовик Нігардсбрін - відеоогляд
Ночівля на території Норвегії.
День 6 - Льодовик Нігардсбрін
День 6 - Льодовик Нігардсбрін
День 6 - Льодовик Нігардсбрін
День 7.

Осло

Сніданок.
Екскурсія

Столиця землі вікінгів – Осло

(входить у вартість туру)
В Осло з'єднана старовина і сучасність! Протягом століть норвежці творили, відкривали і дивували весь світ. Здивуємося і ми... Пішохідна екскурсія по центру міста. Ми відвідаємо Ратушу, пройдемося уздовж Гавані, побачимо Королівський палац, фортеця Акерсхюс (без входу в замок), прогуляємося по найстарішій збереженій частині міста 17 століття. Пройдемо по головній вулиці Карл Йохан, побачимо Парламент, Національний театр, Університет.
Вільний час.

Велика прогулянка по Осло і парк Вігеланда.

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€)
Автобусна екскурсія Ми проїдемо вулицями старовинного кварталу Квадратурен, набережною, побачимо чудові місця, слухатимемо цікаві історії та робитимемо зупинки на фотопаузи. Незважаючи на свою давню історію Осло — місто дуже сучасне. І яскравий тому приклад - нова Опера в Осло. Будівля, що піднімається прямо з вод Осло-фіорду, за задумом архітектур має уособлювати саму душу норвезького народу. Лижний трамплін Хольменколлен, з якого відкриваються захоплюючі панорамні краєвиди на місто. І звичайно ж екскурсія Осло не була б повною без відвідування знаменитого парку скульптур Густава Вігеланда. Понад 200 композицій, розміщених у парку, дадуть нам можливість поміркувати над задумом автора.

Осло-фіорд і музей Кон-Тікі

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Музейний острів - це вілли, що потопають в квітучих садах, пристанях з білосніжними яхтами і безліч музеїв... Ми в супроводі екскурсовода відвідаємо музей «Кон-Тікі» де знаходяться судна і предмети, які знаменитий мандрівник і антрополог використовував під час експедицій - «Кон-Тікі»,«Фату-Хіва»,« Ра» і «Ра II»,«Тигрис». Але головним експонатом музею безсумнівно є пліт «Кон-Тікі», на якому Тур Хейєрдал перетнув Тихий океан в 1947 році.

Норвегія очима художників

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Екскурсія в національну галерею, де представлені роботи відомих норвезьких художників, твори Мунка, а також найдорожча картина в світі «Крик». Вся ця краса викликає загальне захоплення і похвали сучасників. Про це наша історія ... 
Переїзд по території Норвегії до Швеції.
Ночівля в Швеції.
День 7 - Осло
День 7 - Осло
День 7 - Осло
День 7 - Осло
День 8.

Копенгаген

Сніданок.
Переїзд в Данію.
Данія у нас асоціюється з казками Андерсена, грізними вікінгами і данськими королями. Одна з перлин Скандинавії, в ній є незрозуміла принадність приголомшливих закатів, доглянутих полів, м'якість клімату і своєрідність датчан. Для жителів Північної Європи вони - "темпераментні жителі півдня", а Копенгаген - "південна столиця".

Ересуннський міст

(входить у вартість туру)
Міст між Данією і Швецією - унікальна споруда, яка не має аналогів в світі. 
Екскурсія

Копенгаген - казкове місто

(входить у вартість туру)
Пішохідна екскурсія. Для тих, хто хоче детально дізнатися про Копенгаген, відчути його ні на які інші міста несхожу атмосферу.
Вільний час. Екскурсії на вибір:

Є Данія на світі, друг Гораціо

(Дорослий: 26€ / Діти: 21€)
Автобусна екскурсія з фотопаузами. Ми почуємо історію Данського королівства і зробимо три основні зупинки для фотопаузи. Ми почнемо нашу подорож з символу Копенгагена – Русалочки, яка ось уже майже 100 років сидить на набережній Ланглінье. Далі ми відправимося в бік зимової королівської резиденції Амалієнборг. Наступною нашою зупинкою стане один з найбільш дорогих кварталів Копенгагена – Нова гавань, місце, що потрапляє на всі листівки про Копенгаген, Крістіансборґ – данський парламент.

Розенборг – замок троянд

(Дорослий: 30€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Це справжній замок, представник епохи Відродження. Замок витончений, ніжний, повітряний, схожий на казковий палац. Слово «троянда» лягло в основу назви палацу "Розенборг" – "замок троянди". Король Крістіан IV захоплювався розведенням троянд.
Ночівля.
День 8 - Копенгаген
День 8 - Копенгаген
День 8 - Копенгаген
День 8 - Копенгаген
День 9.

замок ФредеріксборгКронборгРосток

Сніданок.
Вільний час. Є можливість відвідати на вибір:

По каналах Копенгагена

(Дорослий: 26€ / Діти: 18€)
Чудові пейзажі, що захоплюють дух, можливість зануритися у атмосферу спокою, комфорту та гармонії.  Прогулянка на кораблику по каналам Копенгагена. Набережна Nyhavn, будиночки казкаря Андерсена, новий Оперний театр, будинок Актора, міст поцілунків...  

Таємниці і легенди Королівських Замків

(Дорослий: 46€ / Діти: 26€ + вх. квиток)
Замок «Гамлета» - Кронборг, а також неймовірної краси - Фредеріксборг -дацький Версаль !!! Переїзд в літню резиденцію королеви Маргарет II - палац Фредеріксборг, розкішний замок на трьох островах. Історичний музей, Національна портретна галерея з колекціями датських майстрів, чудовий фонтан, який увінчує володар морів Нептун, привідкриють Вам дверцята в історію. А витонченість королівського смаку ми зможемо оцінити, прогулявшись по розкішному королівському парку: плакучі верби, білосніжні лебеді і лабіринти доріжок навколо водойм - романтика тут всюди ... Морські хвилі і зелені береги, а над ними височить могутній і неприступний, величний і романтичний замок Кронборг - " Коронний замок "датських королів.
Виїзд з Копенгагена. Переїзд по території Данії. Переправа на поромі на територію Німеччини.
При бажанні групи і наявності часу.

Ганзейське місто Росток

(входить у вартість туру)
Ми побачимо старовинне портове ганзейське місто Росток та відчуємо його атмосферу.
Прогулянка з супроводжуючим.
Переїзд на нічліг. Ночівля.
День 9 - замок Фредеріксборг – Кронборг – Росток
День 9 - замок Фредеріксборг – Кронборг – Росток
День 9 - замок Фредеріксборг – Кронборг – Росток
День 9 - замок Фредеріксборг – Кронборг – Росток
День 10.

ВроцлавЛьвів

Сніданок.
Можливість завершити тур в районі міст Польщі: Катовіце, Краків, Тарнув, Ярослав.
Екскурсія

Священна квітка Європи Вроцлав

(входить у вартість туру)
Одне з найзеленіших міст Польщі з прекрасною архітектурою і мальовничими куточками. Старе місто є одним із найкрасивіших в Польщі.
Виїзд в Україну.
Час прибуття до Львова залежить від проходження кордону.
Місце прибуття у Львові - залізничний вокзал. До нових зустрічей!
День 10 - Вроцлав – Львів
День 10 - Вроцлав – Львів
День 10 - Вроцлав – Львів
День 10 - Вроцлав – Львів
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
ШТРАФНІ САНКЦІЇ:
• При відмові від туру до 01.03.24 штраф – 30% від вартості туру.
• При відмові від туру до 10.04.24 штраф – 60% від вартості туру.
• При відмові від туру 11.04.24 чи пізніше штраф – 100% від вартості туру.
*Консульський збір, Колцентр і вартість Візової підтримки НЕ повертаються.

УВАГА!
Для турів на Травневі свята  діють інші умови гарантійного платежу від невиїзду,
Гарантійний платіж від невиїзду по турах що припадають на Травневі свята складає ~nogo-price~ і дозволяє відмовитись від туру з позначкою МП не пізніше ніж за 72 години до початку такого туру без штрафів. У разі, якщо турист скористався послугою "гарантійний платіж", проте відмовився від подорожі, що припадає на Травневі свята пізніше, ніж за 72 години до початку туру, вартість оплачених, таким туристом, послуг поверненню не підлягає.
 
 
Додатково оплачується:
• Факультативні екскурсії
• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти
• проїзд в громадському транспорті
• особисті витрати (обіди, вечері, сувеніри)
• Сity tax (міський податок)
• за бажанням можна добронювати категорію каюти вище, вартість під запит
Нотки комфорту :) - важливо включити в тур:
Послуга "Індивідуальна екскурсія".
- 600грн (1-3 людини) тривалість (3 год.)
600 грн.

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638