UKR RUS
Підбір туру
... в країни Європи
в країни відпочинку!

1327
тур(ів)
Пропозиції
Тури з інших міст
...з інших міст
України та Європи!

371
тур(ів)
Країни
...обираємо країну
та їдемо відпочивати

48
країн світу
Де купити тур
... та спокійно
їхати у відпустку!

більше 6000 агентств
Курс валют на 29.03.24
1€ = 42.66 грн.
1$ = 39.46 грн.
1€ = 1.14 $
показувати ціни на сайті в:
Контроль замовлення
... краще все
перевірити
вчасно!
Шукаю тебе :)
... попутника, і пошук
мій буде вдалим!

7000
попутників
Пошук
розширений пошук
Туристичні новини
Підписка на розсилку
 
Це тестовий тур, розрахований на 10 днів, його не існує!

Копія Тестовий тур на 8 днів (не існує, не замовляти)

Днів: 8, 2 нічних переїзди, екскурсій у вартості туру: 2
Курорт: Ксамиль
Курорт: Дуррес
Курорт: Вльора
Львів

Іспанія
Італія
Нідерланди
Німеччина
Польща
Словаччина
Україна
Чехія
Швеція
Назад

Липень '24

  14 K 28
Вперед
приєднатись до туру:
Україна:  
Вінниця
 – 
Львів
Угорщина:  
Будапешт
Австрія:  
Відень
 – 
Лінц
Німеччина:  
Мюнхен
12
День 1 - 2.

ОдесаЛьвівБудапешт

Августинська пивоварня

(входить у вартість туру)
Рекомендуємо побувати у найбільшій пивоварні у країні! Окрім клопотів про спасіння душ віруючих, монахи займались продуктами харчування і варили найсмачніше пиво.
Вітаємо з Новим 2022 роком!!!
День 3.

ВіденьЛінцМюнхен

Альпійська симфонія

Ми відвідаємо справжній Альпійський озерний рай – Долину Зальцкаммергут – регіон з первісною природою, місцем цілорічного відпочинку. Тут знаходиться близько 50 озер! Одне з найбільших озер регіону - озеро Мондзеє, що в перекладі з німецької означає "Місячне озеро". З такою романтичною назвою пов'язана красива легенда. Одного разу герцог Оділо полював в околицях озера і заблукав. Сутінки наступили дуже швидко, але через хмари несподівано з’явився місяць, який освітив озеро, завдяки чому герцог зміг знайти дорогу назад, а озеро отримало свою красиву назву ... Переїзд в Зальцбург - місто маленького формату, проте, світового значення. Його по праву називають "сценою світу", завдяки незліченній кількості культурних подій, які відбуваються в мальовничому Старому місті... Адже красу міста плекали століттями... Князі-архиєпископи, які протягом багатьох століть правили Зальцбургом, хотіли не лише зробити своє місто одним з найбільш багатих та впливових міст Європи. Вони хотіли більшого - зробити із Зальцбурга "Рим Півночі".
День 4.

МюнхенБерлінПотсдам

Fashion House Outlet Center

Рекомендуємо відвідати найбільший торговий центр Польщі (і всієї Східної Європи). Здивує цей аутлет Вас вже своїм зовнішнім виглядом, адже будівля виконана в стилі старого міста з усіма його архітектурними особливостями. Не менш приємне здивування забезпечено і всередині будівлі, адже в Fashion House Outlet Варшава розташувала близько сотні всіляких магазинів, в яких можна придбати жіноче та чоловіче взуття і одяг, аксесуари для повсякденного життя і для «виходу в світ», спортивні товари, вироби галантереї, шкіряні вироби. Крім того, тут можна знайти досить цікаві пропозиції для Ваших діток - починаючи від іграшок і закінчуючи останніми новинками одягу і взуття. Знижки в кожному з цих магазинів, просто приголомшливі - вподобану річ, що тільки зійшла з подіуму тут можна «наміряти» за ціною на 30 - 70% нижче, ніж у фірмовому салоні. У перерві між покупками, Ви зможете трохи розслабитися, відвідавши одне з численних кафе. При бажанні, можна  віддати і дорожчий ресторанчик, що дозволить ще й побалувати себе стравами національної польської кухні.
День 5.

Баварскі замки: Хоеншвангау і Нойшвайштайн

На півдні Німеччини, біля підніжжя Альп переплітаються казка і реальність. Прекрасні сни стають реальністю, а мрії, здається, ось-ось здійсняться ... Маленьке німецька селище Швангау, заховане на пагорбі серед густих лісів, відоме на весь світ. Цікава і захоплююча історія дивака і мрійника Короля Людвіга II Баварського. Сьогодні нас чекають Фантазії Короля Людвіга: Замки Нойшвайштайн і Хоеншвангау.  Замок Нойшванштайн - "Новий лебединий камінь" - це суміш найрізноманітніших архітектурних стилів і епох, безкінечні зали і кімнати, що вражають своєю пишністю, це ілюзія, втілена в життя. Замок Хоеншвангау зводився з метою, дозволити членам королівських сімей бути ближче до дивовижної природи, насолоджуватися прекрасними лісами і чудовим, кристально-чистим озером, що знаходиться неподалік від двох замків.

День 6.

«Пікантний Гамбург»

600 метрів вогнів, розкутостей, розваг, задоволення і музики... Це він – Ріпербанн - відомий квартал червоних ліхтарів!!! А далі нас чекає вечеря в пивоварні Гренінгер, де пиво ллється рікою під лавку з копченостями і овочами !!!!
День 7.

Баварський Версаль - Палац Херренкімзеє

Найрозкішніше творіння баварського короля Людовика II на маленькому острові посеред «Баварського моря». Король хотів побудувати Версаль на баварської землі і його проект по пишноті перевершив французький «зразок» !!! Інтер'єри залів вражають: неймовірне кількістю кришталю, порцеляни і золота і колекція годинників. Парк палацу з міфологічними персонажами, фонтанами і водним каналом захопить навіть досвідчених мандрівників.
День 8.

Лабіринтами львівських вулиць

Пішохідна екскурсія по середньовічному місту: фортифікації XIV-XV ст., Ансамбль Успенської церкви; монастирський домініканський костел Божого тіла;  Площа Ринок – перлина епохи Відродження: міська Ратуша, Латинська катедра в дуеті з каплицею Боїмів; старовинний куточок Сходу – вірменський квартал. Львівська майстерня шоколаду – єдина, де кожна цукерка зроблена з любов'ю та натхненням, а головне – вручну. Проспект Свободи – своєрідний ансамбль еклектики і модерну і його найбільша гордість – Оперний театр, який вважається найкрасивішим в Європі! Всі вхідні квитки оплачуються самостійно.
Діти
Діти
За всіма регулярними автобусними турами.
Діти до 6 років Не оплачують факультативи. Тільки вхідні квитки.
Діти 5,99-15,99 років оплачують факультативи по дитячій вартості (вказано через риску після дорослої).
Не поширюється на тури в розділах: "Тури для школярів" і "Парки розваг".
 
 
Додатково оплачується:
• 

Версія для
друку

Догори

Туристична компанія Аккорд Тур ® 2008-2024 +380736303638