Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур Галинка (Львів) на тур
ще
27
фото
Поїздка: 19 липня 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2014
Голосов 1029 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Веселкові барви Болгарії!

Привіт рейсу №136 «Веселкові барви Болгарії»

Уже скоро буде 3 місяці, як ми повернулись з туру, та нажаль за буденними справами ніяк не могли зібратись з думками та розповісти, як гарно ми провели відпустку.

Найперше хочемо висловити подяку нашому чарівному керівнику групи Марті Юркевич – завдяки правильному підходу до своєї справи вона зуміла гарно організувати нашу групу. Усі туристи були дуже чемними та пунктуальними, не виникало ніяких конфліктів та непорозумінь під час санітарних зупинок, усі чемно у зазначений Мартою час повертались в автобус, і не було жодних затримок. Дуже корисною була інформація, яку вона нам розповідала. Марта Юркевич – професіонал своєї справи, розумна, красуня і просто хороша людина.

Також висловлюємо велику подяку нашим водіям, які їхали дуже спокійно та акуратно, подорожувати з ними комфортно та безпечно.

Отже про все по-порядку…

Ми з чоловіком вперше цього року вирішили відпочити закордоном. Відкрили сайт Аккорд-тур, обрали Болгарію і підібрали тур по кількості днів, курорту та ціні.

Зустріч нашої групи відбулась на Львівському ЖД вокзалі. Біля автобуса нас зустріла дуже привітна дівчинка – це був наш керівник групи Марта Юркевич. Після того як усі туристи здійснили посадку, ми виїхали у готельний комплекс Термінал А.

Готельний комплекс знаходиться недалеко від Львова, тут для усієї групи був відведений час, за який ми встигли роздивитись усі куточки комплексу Терміналу. Нам усе дуже сподобалось, тут є і міні–маркет, де ми докупили продукти, і бістро – де ми скуштували дещо із меню, а на другому поверсі у барі насолодились запашною кавою. Якщо було б ще трішки часу, можна було і у більярд зіграти))), але оголосили наш рейс і ми поспішали до автобуса.

І ось розпочалась наша подорож…Наш автобус впевнено прямував до Українсько-Румунського кордону, який ми перетнули досить швидко. Попереду нас чекав нічний переїзд по території Румунії. Декотрі туристи гарненько вмостились на своїх місцях і насолоджувались сном, а інша частина групи розглядала околиці нічної Румунії. Особисто в мене склалось враження, що ми досі знаходимось на території України. Сільські хатинки, соняшникові поля, маленькі містечка - усе як у нас, хіба що вітрини магазинів та вивіски підказували нам, що ми не вдома. По тихенько ми приїхали до Румунсько-Болгарського кордону, його ми перетнули також досить швидко.

І ось ця жадана мить – нас зустрічає Болгарія!

Частина наших туристів обрали для відпочинку курорт Золоті піски, висадивши їх, ми з нетерпінням чекали зустрічі з Сонячним берегом та містечком Zora. Ще трішки часу і ми уже поселялись у наш готель Augusta 3

Готель Augusta 3 – відповідає присвоєним йому трьом зірочкам. Приємною була наявність кондиціонера та холодильника, а також балкон, де ми смакували ранкову каву та розглядали нічне місто Zora. На території готелю також є басейн з лежаками та парасольками. Снідали ми на красивій терасі з виглядом на басейн та маленький сад. Але це все ми оцінили пізніше, а тільки поселившись і ще не до кінця розпакувавши чемодани (лише знайшли купальники та плавки:), ми вирушили на пляж!!!

Море, сонце і пісок… Це все, що потрібно для гарного відпочинку. Нас чекали 10 неймовірних і цікавих днів відпочинку у Болгарії. Пляж, де ми відпочивали був дуже чистим, водичка тепленька і прозора. Розваг вздовж набережної на будь який смак, усе залежить від Вашої фантазії та можливостей. Дуже багато ресторанів та кафе, де можна смачно та недорого поїсти, а порції у Болгарії справді дуже великі, як нам розповідали.

Усі дні відпочинку були насиченими та цікавими і промайнули дуже швидко. І ось настав день коли нам було потрібно вирушати додому. На прощання наша група о 06:00 ранку зібралась на березі моря, щоб зустріти схід сонця і одночасно попрощатись з морем, куди ми дуже хочемо повернутись. Зробивши прощальний заплив, ми побігли неохоче збирати чемодани і вирушати додому.

Це була наша найкраща перша подорож закордон, і завдяки нашому керівнику групи Марті Юркевич, водіям, усім туристам нашої групи та Аккорд – туру вона стала для нас незабутньою. Дякуємо Вам усім!!!

Номінації відгука

1

Інші відгуки Галинка

Реклама
Відгуки про інші тури