Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наші казкові вихідні

"Чарівна Прага...Мальовничі долини Карлових Вар...Нічний Дрезден... Хочеться повертатись сюди знову і знову. "

Відгук туриста Аккорд тур Галинка (Львів) на тур
ще
25
фото
Поїздка: 22 листопада 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Празькі вихідні Прага, Дрезден, Карлові Вари

Нещодавно ми з подругами їздили у тур «Празькі вихідні… Вікенд», але я назвала б цей тур «Казкові вихідні…».

Наша казка розпочалась у туристичному комплексі «Термінал - А», уже традиційно ми поласували солоденькими тортиками із запашною кавою, докупили необхідні речі і вирушили в тур.

Яка ж казка без чарівного героя?

Завжди усміхнений, привітний, милий, турботливий, добрий, нашим головним героєм був керівник групи Тарас Храпко – це керівник групи від Бога.

Дорога була легкою та приємною завдяки двом чарівникам які супроводжували нас весь час – це наші водії Роман та Микола, справжні професіонали своєї справи, витримали всі наші «забаганки», веселили нас і завжди допомагали.

Досить швидко та легко ми перетнули кордон, попереду нас чекав нічний переїзд, всі зручно вмостились на своїх місцях, трошки подивились телевізор і потім поринули у сон.

Вранці нас зустрічала чарівна Прага і справжній сюрприз - ще один казковий герой нашої подорожі екскурсовод п. Віталій. Надзвичайно милий, привітний та веселий. Особисто в мене склалось враження, що у п. Віталія на плечі сидить маленька фея і допомагає йому, бо він розказував так багато цікавих історій, і сам мабуть б не зміг їх запам’ятати, але це жарт, а насправді п. Віталій дуже талановита людина, його хотілось слухати ще і ще.

У лабіринтах маленьких вуличок ми поринули в таємничу атмосферу Старого міста: стародавня Порохова вежа, Становий театр, Каролінум - перший Празький університет, костел Діви Марії перед Тином. Заворожила своєю величчю та красою Староміська площа та Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші...

Після надзвичайної пішохідної прогулянки, неймовірно цікавих історій і 1000 фотографій ми поїхали у готель «Olympik». Готель відповідає присвоєним йому чотирьом зірочкам: номери чистенькі, привітний персонал і дуже смачні сніданки.

Трішки відпочивши ми відправились на екскурсію «Прогулянка на кораблику по Влтаві».

Тут зупиняється час і нічна Прага зачаровує…Вино…Кораблик... Душевна компанія…Наш завжди усміхнений Тарас та веселий Віталій, у якого знову мільйон цікавих історій…

Ось вони незабутні моменти життя...

Наступного дня під супроводом нашого чарівника Віталія наш шлях вів нас в одну з мальовничих долин в Західній Чехії, в курортне місто - Карлові Вари. Це царство мінеральних джерел, лікеру Бехеровка, скла та порцеляни. Місто з чудовою архітектурою, спокійним дзюрчанням води, солодким запахом вафель та романтичною музикою курортних оркестрів...

Атмосфера Карлових Вар зачаровує і навіює апетит:) Ми відвідали маленьке кафе в торговому центрі, тут надзвичайно смачно, доступні ціни, а найголовніше це милі та привітні працівники. Ми відчули себе як вдома, усмішки та гарний настрій Вам гарантовані, не захочеться залишати ці місця, але час повертатися в Прагу.

Вранці після сніданку та виселення з готелю, ми поспішали на зустріч із Стародавньою столицею Саксонії – Дрезденом. І ось тут на нас чекала ще одна частинка нашої казки - привітна та чарівна екскурсовод п. Ірина. В Ірини також мабуть є своя фея, вона розповіла нам багато неймовірних та захоплюючих історій. Прогулянка розпочалась Старим містом - Театральна площа з Дрезденською оперою в центрі, розкішні будови Цвінгера, Резиденція правлячої династії Веттинів, «Балкон Європи» - тераса Брюля, Дрезденська картинна галерея…

Тут часу Вам завжди буде мало… Прекрасна панорама берегів Ельби зачаровує… Нічний Дрезден манить залишитись тут… але настав час повертатись додому.

Ця «Чарівна казка» назавжди залишиться у наших спогадах і серцях… За дні нашої подорожі ми стали маленькою сім’єю. Дякуємо нашому керівнику групи Тарасу Храпко, за його чарівну усмішку, яка супроводжувала нас впродовж всього туру, всім учасникам туру за їх настрій, екскурсоводам Віталію та Ірині за неймовірні історії, водіям Роману та Миколі за професіоналізм, а також «Аккорд-тур» за казкові вихідні, за те, що все на найвищому рівні.

І як завжди… Вся відпустка - як по нотах!!!

Номінації відгука "Наші казкові вихідні"

1

Інші відгуки Галинка

Календарь 19.07.2014 - відгук на тур Веселкові барви Болгарії!
Голосов 1029
Реклама
Відгуки про інші тури