Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі
Відгук туриста Аккорд тур viktorkyiv (КИЇВ) на тур
ще
278
фото
Поїздка: 29 грудня 2014
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2015
Голосов 125 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур I ♥ Switzerland!

Рейс 831 «Я люблю Швейцарію»-новорічний тур. З 29.12.2014 р. по 03.01.2015 р. Група туристів із 48 осіб. Державний номерний знак автобуса АВ 22 01 ВМ.

Сам по собі тур не поганий але попри це:

Незважаючи на те, що в інфолисті, який було розіслано всім туристам чітко вказано, що у разі запізнення туриста до точки збору, останній приєднується до основної групи туристів самостійно та за власний рахунок (електронна версія інфолиста додається). Попри викладене, в м. Ужгород, майже дві години шукали по всіх автозаправних комплексах чи не єдину туристку з групи. В наслідок цього, усіма туристами було згублено 2 години перебування в Будапешті. При цьому, коли в останній день туру затримався один з туристів, керівник групи була вкрай невдоволена. Постає питання: за яких підстав одним туристам туроператором надаються преференції порівняно з іншими.

Взагалом власна думка наступна: керівник групи по рівню підготовки до туру посередня. Все решта, що буде описане нижче – недопрацювання виключно туроператора.

Автобус, а саме регулювання температури повітря в салоні: це просто якийсь жах. Половина туристів мерзне інша половина просто печеться «на шашлик». На неодноразові звернення туристів як до керівника групи так і до водіїв автобуса з приводу температурного режиму було отримано буквально наступну відповідь: нічого вдіяти не можемо або занадто тепло або мерзнете. Клімат-система мала би підтримувати однакову температуру в салоні всього автобуса. В перший же день туру туристами було повідомлено водіїв про те, що в задній частині автобуса, особливо там де є 5 невідкидних місць присутній протяг з незрозумілих причин. При цьому, жодних заходів, щодо виправлення ситуації вжито не було. Внаслідок постійної ненормальної температури в салоні автобуса (враховуючи нічні переїзди) в багатьох туристів ноги набрякали так, що на ранок неможливо було взутись навіть в кросівки. Викладене свідчить про те, що туроператор безвідповідально в конкретному випадку поставився до підбору перевізника та вирішив влаштувати експеримент на туристах «витримають чи ні». Туристичний стаж маю з 2009 року, але таким автобусом (мова про технічний стан) подорожую вперше.

В зв’язку із розбалансованим температурним режимом в салоні автобуса мною як туристом по завершенні туру отримано застуду у вигляді нежитю та кашлю, внаслідок постійного перепаду температур.

Щодо хронометражу маршруту: в Зальцбург дістались орієнтовно о сьомій годині ранку. Як наслідок, були змушені маже годину чекати місцевого екскурсовода «просто неба» при температурі повітря мінус 13 градусів. Оскільки, «нашому» автобусу потрібно було у відстій на парковку. Що можна побачити у таку годину майже в темряві???? Факультативні екскурсії по Зальцбургу здійснювались орендованим автобусом (австрійським) тут все чітко і без нарікань. Український автобус повинен був забрати групу туристів з точки збору в Зальцбургу о 17-20, як це було повідомлено керівником групи. Попри те, з незрозумілих причин, наш ніде незадіяний автобус спромігся запізнитись до точки з якої мав забрати туристів мінімум на 20 хвилин. Як наслідок, туристи змушені були мокнути під дощем, ховаючись під арку, чим створювати незручність місцевим водіям легкового автотранспорту. При цьому, керівник групи не спромоглась повідомити хоч якусь частину туристів про таке запізнення автобуса.

Стосовно готелів: Eben (Будапешт) H-1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 15-17. + 36-1/383-8418 www. gerandhotels. hu/index. php? oldal=eben міг би бути, як для 3* байдуже.

Holiday Inn (Цюрих) 8050 Zurich, Wallisellenstrasse 48. + 41 44 316 11 00 www. ihg. com/holidayinn/hotels/us/en/zurich/zrhme/hoteldetail? cm_mmc=GoogleMaps-_-hi-_-CHEN-_-zrhme найкращий готель по маршруту.

Budapest (Будапешт) H-1026 Budapest, Szilagyi Erzsebet fasor 47., + 36 1/889-4200

www. danubiushotels. com/ru/hotels/hungary/budapest/hotel_budapest номери прокурені наскрізь!!!!

Загальний висновок щодо туру: описані моменти, щодо технічного стану транспортного засобу, хронометражу туру, готелів – недоробки виключно туроператора, і тільки, внаслідок відсутності належного контролю за процесом. «Аккорд-тур» досить експериментувати на туристах, це перш за все люди, які сплатили туроператору за послуги. Якби не описані вище технічні баги саме туроператора, можна сказати, що тур вартий свого та вдався.

Але попри все позитивні емоції отримані від туру переважають. 2015 рік почався добре.


Номінації відгука

1443

Інші відгуки viktorkyiv

Календарь 20.07.2014 - відгук на тур Вікенд в Стокгольм
Голосов 62
Реклама
Відгуки про інші тури