Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Только чудеса...

"дуже захоплююча подорож"

Відгук туриста Аккорд тур Ганна (Дніпро) на тур
Поїздка: 29 квітня 2015
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2015
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Тільки чудеса… і нічого більше

Вітаю рейс №199!!!

Цей тур був чудовий, промайнув на одному диханні і залишив приємні спогади. Насамперед це вібдулося завдяки нашому керівникові - Галині. Пані Галина - людина енциклопедичних знань, справжній фахівець своєї справи, доброзичлива, тактовна, делікатна. Вона згуртувала весь наш великий (40 осіб) колектив, у якому були люди різних вікових категорій, з усіма була привітна, усміхнена, за весь час подорожі я не помітила жодної нотки роздратування або невдоволення від неї. Я помітила, що Галина з любов, ю розповідає про нашу країну, пишається нею і пропагує українське, що для мене було дуже приємним і важливим в цей час. Дякую їй за це. Дуже сподобалася підбірка відео - і аудіоматеріалів під час переїздів, особисто для мене була відкриттям історія Соломії Крушельницької.

Сподобалися ті місця, де ми побували - зелений Тернопіль, старовинний Кам, янець, інтелігентні і вишукані Чернівці. Мене особисто дуже вразив Кременець - невеличке місто з багатою історією і чудовою природою навкруги. Готелі під час подорожі нам сподобалися, рекомендую СПА-центр з саунами і басейном в готелі "7 днів" в Кам, янці - можно чудово відпочити і релаксувати після екскурсій. Трішки менше вразив отель " Рейкарц Почаїв" - номер був, як на мене, дуже затісний для трьох осіб, та на одну ніч це нічого. Рекомендую також відвідати тюльпанове поле у Чернівцях - це "маленька Голандія", яка залишає чудові фото і спогади.

Окрему подяку висловлюю нашому водієві - пану Олексію, майстерності якого в умовах часто вузеньких вуличок і підйомів, я, жителька великого міста, можу лише поаплодувати. Салон завжди був охайним і чистим.

З Акордом наша родина подорожує вже втретє і завжди залишаємося задоволені: чудові маршрути, насичена програма, відмінні екскурсоводи. Нашій родині дуже сподобався екскурсовод Максим у Кам, янці-Подільскому - креативний, з почуттям гумору, освічений.

Ще раз хочемо від нашої сім, ї подякувати пані Галині та побажати від усього серця успіхів, здоров, я, натхнення. Нам було дуже приємно познайомитися і подорожувати з такою людиною. На папері залишаться фотографії, а в серці - прекрасні спогади і враження на все життя - саме це, на мою думку, і збагачує наш внутрішній світ.

Всім хочемо побажати: подорожуйте Україною - вона прекрасна!!!

Номінації відгука "Только чудеса..."

120

Інші відгуки Ганна

Голосов 0
Календарь 20.08.2013 - відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття
Голосов 2
Календарь 29.04.2013 - відгук на тур Намисто Гуцульщини
Голосов 4
Реклама
Відгуки про інші тури