Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Мрії мають тенденцію збуватися)

"Це та відпустка, коли повертаєшся додому і жалієш, що вона не може бути вічною! "

Отзыв туриста Аккорд тур Полина (КИЕВ) на тур
Поездка: 24 мая 2015
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона - Лето 2015
Голосов 1 «
Все лидеры

Отзыв на тур Французский аромат!

Коли ми обирали тур, мені не вистачало відгуків туристів по перебігу цього туру. Тому, напишу багато, але по суті!

Спочатку, окреме і велике дякую нашому гіду, нашій матусі - Юлії Сусол! Вона дійсно на своєму місці, знає багато, розмову завжди підтримає, про країну розповість, якщо загубився - знайде тебе. І робить все з такою повагою і добротою, що ти розумієш, що знайшов гарного товариша на шляху. Головне, що Юлія розуміє, що люди приїхали у відпустку, а не у табір з жорсткими правилами, тому всім було комфортно і затишно усі 11 днів туру. Наші водії - гарні, професійні хлопці. 12 година ночі, гірський серпантин у Альпах (дивишся - а там обрив метрів 200) вони провезли нас так, що ми навіть злякатися не встигли. Допомагали з валізами, кожного вечора прибирали автобус. Тому, хлопцям величезне дякуємо. Група в нас теж підібралася на рідкість гарна. Не дивлячись на те, що ми всі з різних куточків країни, різного віку - всі спілкувалися, жартували та підтримували позитивний настрій навіть у ситуаціях, яки виявлялися не дуже приємними (порада всім - не купуйте сири у Франції з пліснявою або камамбер - "французький аромат" у салоні такий, що сльози на очах)))).

Тепер про тур. Загалом, враховуючи всі екскурсії та подорож по Україні до кордону, кілометраж туру 6020 км. Це багато, треба бути готовими до далеких переїздів. Якщо вам зле у автобусі або ви не можете висидіти більше 6 годин - то оберіть краще тур який не їде так далеко. А так, з цікавими фільмами та програмами, підібраними враховуючи країни, їхати весело.

Тепер по екскурсіях у турі. Дегустація вин у Єгері - класно, що вона в перший день. Трошки випили, поїли гуляшу - і вже у групі атмосфера дружня. Вино - смачне, можна купити додому (в Єгері тільки вино і можна купити). Другий день - Будапешт. Тут треба відмітити нашого екскурсовода Анатолія - він класно розповідає, дає багато інформації, але робить це не вимушено. У Сентендре ми цього разу не їздили, бо вже були там, але дійсно місто гарненьке, ніби казкове. Гора Геллерт - хороша панорама, якщо хочете класні фотографії - беріть екскурсію. Але нічого такого в цій екскурсії нема.

У Мюнхені ми були лише три з половиною години. Обзорна екскурсія не дуже, бо за півгодини розказати про таке місто важко. Бігаєш, але нічого не чуєш. Але, часу на пиво та шопінг групі вистачило, а також на те, щоб зрозуміти - подобається вам місто чи ні. На четвертий день зустрічає Франція. Мец - невелике місто, з гарними каналами, в якому вистачає ті дві с половиною години. Місто обране на шляху, аби розбавити довгий переїзд у Париж. До Парижу ми приїхали о 18 годині. Обзорна екскурсія на автобусі, а потім ми обрали екскурсію Вогні нічного Парижу. Її варто відвідати, бо спочатку вас привезуть у маленький європейський Манхеттен - новий район Парижу Ла Дефанс. Там дійсно той Париж, який на картинках не малюють. Проте, дуже чарівний. З нами їхав Іван Іванович Молодший, який, як і його батько, дуже класно веде екскурсію. Потім групу привозять до підніжжя Ейфелевої вежі у той час, коли вона мерехтить. Ви п'єте шампанське і розумієте, що щастя є). Також за час перебування у Парижі ми обрали факультатив до Діснейленду. Це казка, яка імпонує навіть дорослим. Той захват словами не передати, треба відчути самим! Повертається група близько 8 вечора, але ми поїхали до Парижу самостійно, бо хотіли ще погуляти до темна. (це дуже просто, запитайте в гіда і він пояснить).

Після Парижу переїзд у Страсбург. Місто - столиці Різдва, дуже гарне. Факультативний Кольмар - взагалі, казка з фільму. Якщо дозволяють кошти, то можна поїхати, погуляти по вулицях біля каналів, подивитися на гарні будиночки та смачно поїсти.

Швейцарія - окреме слово. Країна гарна, країна заможна, країна дуже дорога. Факультатив на Рейнський водоспад не дуже для своїх коштів, адже привозять лише на 50 хвилин (від Цюрих годину шляху), цього часу вистачає лише пофотографуватися, а хотілося би насолодитись цим дивом природи.

Австрія країна гарна, місто Інсбрук у горах зачаровує. Люди, що там живуть, на Альпи вже не реагують, але туристу це дарує дивні враження. Відень - місто імператорів, місто Сісі, місто з багатою історією та неймовірними будовами. Треба їхати, це та екскурсія, про яку не шкодуєш.

Взагалі, тур хороший. Готелі були добрі, в Австрії взагалі неймовірний малий готель у серці Альп. Сніданки добрі, голодним залишитися важко (не Турція, авжеж, але бутерброд та йогурт з кавою були завжди). Якщо є питання - відповім з радістю, бо мені буда важлива ця інформація перед туром.

Взагалі, не перший раз їду з Аккордом і дуже задоволена. Якщо шукати негаразди та з'ясовувати стосунки з приводу кожного малого непорозуміння - то тур собі зіпсуєте. Якщо ви хочете масу вражень, фото, та емоцій - то цей тур для вас.

В кінці життя ми будемо жаліти тільки про те, що мало кохали та мало подорожували. Аккорд тур допомагає принаймні не шкодувати про останнє.

Номинации отзыва "Мрії мають тенденцію збуватися)"

80

Другие отзывы Полина

Реклама
Отзывы о других турах