Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Спати не будете

"Тур насичений, і дуже багато побачите, але про їсти/спати точно треба забути на цей тиждень. Правда, емоції перекриють."

Відгук туриста Аккорд тур Полина (КИЇВ) на тур
Поїздка: 18 квітня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Квітень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Мріючи про нього: Амстердам, Брюссель, Париж, Люксембург, Прага і Берлін!

Цього року метою туру був парк квітів у Нідерландах, тому обирали саме з цього направлення. Плюс в програмі туру є Париж, тому зупинили свій вибір на ньому.

Тур насичений і дуже емоційний. Перший день — Варшава, ми побачили її при світлі ліхтарів. Нехай було холодно, але дуже цікаво. Другий — Берлін, нехай у ньому дощило, але у Німеччині навіть дощ закінчується за розкладом. Третій ф четвертий день — Нідерланди, де ми встигли все. Про Кейкенгоф можна говорити годинами, в памʼяті телефона понад 300 фото тюльпанів, і це однозначний життєвий маст-сі. Франція, Париж — для мене це не перший тур з Аккордом, тому Париж вже бачили, і зараз, коли місто готується до Олімпіади, цікаво спостерігати за тим, як він готується. Місто зараз ніби знову будується. Сьомий день — найнасиченіший. Прокинулись у Франції, потім Люксембург, Німеччина і засинали вже у Празі. Останній день — самий сумний, бо вже додому. Але ані погода, ані дощі не змінили головного — у подорожах інакше дивишся на світ, розумієш мінливість його кордонів і важливість моментів! Тож, подорожуйте!

Особлива подяка Софії Панасюк, нашому гіду, яка створила дійсно класну атмосферу. А пунктуальність — це просто вишенька на тортику! Сподіваюсь, це не останній наш тур із Софією!

Головне, перед туром поцікавтесь, який кілометраж між містами — це вам точно допоможе краще зрозуміти, що спати будете вдома))) Ми до того були готові, тож, до скорих подорожей)

Інші відгуки Полина

Календарь 24.05.2015 - відгук на тур Французький аромат!
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури