Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Люкс

" т ур чудовий, вражаючий, дійсно залишає массу вражень. "

Відгук туриста Аккорд тур zgt (Львів) на тур
Поїздка: 18 жовтня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Королівські промінчики - БеНіЛюкс: Нідерланди + Бельгія + Люксембург!!!

Дякую організаторам за чудовий тур, Королівські промінчики - БеНіЛюкс! Зокрема-Туристичній компанії-ПОЇХАЛИ З НАМИ. А також за дружній колектив. Було супер.

керівник групи: Олексій. Дякую нашим водіям Василю та Миколі - це професіонали та майстри свого діла, вічливі, уважні, завжди допомагали, привіTні. На відміну від гідів (як кажуть в народі "потєрян в русском-мірє-і-притрушен") російськомовні російскодумаючі несприймаючі ситуації що група була з-України. ---Епідемії чуми в_АмсTердамі-поTому-чTо "каTоліческая запрещала купаTца "... Готелі вздовж маршруту досить сильно різняться. Наприклад у Легніці, АмсTердамі похвальні. Також були готелі які залишили не досить приємне враження: Маленька спальня і ванна кімната, сніданок досить скромний (без гарячого, в основному деяка нарізка. Стосовно оглядових екскурсій, факультативів. Відразу скажу більшість були доволі непогані, а деякі залишили просто сумне враження. (Люксембург) Програма туру - я що змінив - поїхав в РоTTердам на могилу

Є. Коновальця, погуляв по cучасному місту, Одним словом слід самому поїхати і побачити все це, як мінімум цілий ряд позитивних вражень і незабутніх спогадів гарантую. Всім колегам по туру передаю великі вітання!

З Аккорд - туром не прощаюсь, а до зустрічі! Бажаю багато туристів, натхнення на організацію нових турів! Успіху!!!

Номінації відгука "Люкс"

16

Інші відгуки zgt

Календарь 13.08.2017 - відгук на тур Подорож в Трансільванію…
Голосов 0
Календарь 05.08.2015 - відгук на тур Залиш мені моє серце Португалія
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури