Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

«У кожного є такі місця, забути про які неможливо, хоча б тому, що там повітря пам’ятає твій щасливий подих...» (с)

"Відпустка для активних 10.09.16-17.09.16"

Відгук туриста Аккорд тур Tetyana (Маріуполь) на тур
ще
34
фото
Поїздка: 10 вересня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур "Карпатський тандем" …або відпустка для активних

Привіт рейсу № 691, з яким я мала щастя відпочивати в турі «Карпатський тандем… чи відпустка для активних».

З «Аккорд Туром» я подорожувала вперше, але, сподіваюсь, не в останній раз. Почну з того, що на залізничному вокзалі у Львові мене та ще кількох туристів, що обрали один з турів Аккорду, зустріли привітні та ввічливі їхні працівники, які дорогою до Терміналу «А» комфортабельним автобусом розповідали нам про львівські пам’ятки. Така собі міні-екскурсія містом Лева. По прибуттю на Термінал «А» (сучасний туристичний комплекс) було трошки вільного часу до оголошення нашого рейсу. У вас того часу може бути набагато більше – все залежить від того, коли ви приїжджаєте до Львова.

І ось нарешті я почула № 691. Біля автобусу, яким ми подорожували всі наступні дні, кожного вітав керівник нашої групи, людина завжди усміхнена і весела, справжній майстер свого діла Юрій Мартинюк, який ні на мить не дозволяв нікому нудьгувати. З Терміналу «А» я почала своє знайомство з цими насправді загадково-казковими місцями.

Карпати нас зустріли сонячною, теплою погодою, яка трошки погіршилась лише в останній день. Нам дійсно дуже пощастило!!!

Писати багато літер про розклад нашого відпочинку, щоб не навантажувати мозок майбутніх туристів, не буду. З програмою туру кожен може самостійно ознайомитись на сайті Аккорду чи з інфо-листа. Але, друзі, якщо ви вже обрали саме цей тур, готуйтесь до дійсно активного проведення часу. Було і сходження на Близницю (попереджаю, що це нелегке випробування навіть за чудових погодних умов), і сплав на байдарках по Чорному Черемошу, і похід до Терношорської Лади та протятого каміння, і екстремальна поїздка на полонини позашляховиком, під час котрої кожен набрав повні штани адреналіну, і відвідування місцевих майстринь та дегустація міцних карпатських напоїв. До речі, якщо ви вважаєте, що ви людина яка не п’є, то спростування цієї хибної думки вам гарантовано. Перевірено на собі.

Обов’язково беріть з собою пару зручного взуття, дощовики, купальні костюми. Не нехтуйте купанням в гірських річках та озерах – потім будете жалкувати. Обирайте за можливістю усі факультативні екскурсії – якщо вже вирушили до Карпат, треба отримувати максимум задоволення.

Можна багато чого писати чи розповідати, але краще все побачити на власні очі. Бо навіть жодна світлина не зможе передати тієї чарівності, якою володіють наші рідні Карпати.

Наостанок хочу подякувати «Аккорд Туру» за гарний сервіс, дружньому колективу рейсу № 691, нашому чудовому водієві пану Роману і звісно фест файному керівнику Юрію Мартинюку за незабутню відпустку. І до нових зустрічей!

«Найкращі моменти в житті не на фотографіях і навіть не в пам’яті – вони в нашому серці»

Номінації відгука "«У кожного є такі місця, забути про які неможливо, хоча б тому, що там повітря пам’ятає твій щасливий подих...» (с)"

9

Інші відгуки Tetyana

Голосов 2
Реклама
Відгуки про інші тури