Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Рейс 866

"Барселона просто створена для найкращого літнього відпочинку - море, сонце, сангрія та архітектура Гауді."

Відгук туриста Аккорд тур Mirta (КИЇВ) на тур
ще
37
фото
Поїздка: 24 липня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Кастаньєти іспанського серця 3 дні в Барселоні

Тур дуже сподобався. Не дивлячись на відстані, які довелось подолати, враження залишились тільки найкращі. Спасибі за організаційну частину поїздки нашому гіду – Наташі Старенькій.

З минулого літа програма туру трохи змінилась: перший день туру тепер включає Вроцлав (замість Кракова), дев’ятий день туру – це Любляна (замість Відня), а в останній день туру додали дегустацію вин в Токаї, якої не було в минулому році: (.

Барселона, Монако та Нюрнберг – найяскравіші міста туру, вони однозначно варті того, щоб проїхати 2500 км в одну сторону. Головне перед поїздкою налаштуватись на те, що відстані між містами досить великі. Вільного часу достатньо було лише в Барселоні – два з половиною дні; решта міст оглянуті в досить швидкому темпі – за 4-5 годин. Але можливість відвідати кілька міст за одну відпустку, а також неочікувані приємні сюрпризи швидко згладжують переїзди на суттєві відстані. В нашому турі бонусом був готель на території Австрії, розташований на березі озера в передгір’ї Альп, з казковими видами з вікон і номерами в альпійських шале.

День 1 (час взяла зі своїх фото – тому він орієнтовний + / - 15 хвилин).

В Кракові ми провели близько 3 годин. Можна припустити, що на Вроцлав виділяють приблизно стільки ж часу.

Заселення в готель було о 21 годині.

День 2.

Виїзд із готелю був о 8 ранку (як і в наступні дні туру).

До Нюрнберга ми приїхали о 15:00. Близько 2-х годин була оглядова екскурсія: фортеця Kaiserburg Nürnberg, з якої відкривається найкращий вид на історичний центр з казковими фахверковими будинками, далі - пам’ятні місця та скульптури по мотивам картин Альбрехта Дюрера, біля пам’ятника Дюреру є магазинчик з фірмовими місцевими пряниками з мигдалевої муки – це must have Нюрнберга (окрім очевидних пива і ковбасок-гриль). Закінчилась екскурсія на центральній площі Nürnberger Christkindlesmarkt, після цього було 2 години вільного часу. Поруч з площею є костел St. Lorenz, досить ефектна мініатюрна набережна річки Pegnitz та безліч кафе, що заманюють туристів ароматом ковбасок-гриль.

Виїзд із Нюрнберга був о 19 годині. До готелю приїхали о 22 годині.

День 3.

В Женеві були з 14 до 18 години.

Спочатку була оглядова екскурсія – штаб-квартира ООН, 147-метровий фонтан Jet d’eau, набережна, собор Св. Петра. Через півтори години екскурсія все ще не закінчувалась, тому з неї довелось втекти, щоб встигнути потрапити на оглядовий майданчик собору Св. Петра – дуже раджу, з висоти північної башти собору відкривається просто захоплюючий панорамний вид на місто та Женевське озеро.

В центрі міста досить скромна мінімалістична архітектура, але Женева сподобалась фантастичними видами на озеро та своєю французькою атмосферою – антикварні магазини, кафе на кілька столиків, в яких замовлений яблучний сік, подають у фужері для шампанського, та дуже неквапливі офіціанти…

В Женеві треба не забути спробувати сирне фондю, а купити швейцарського шоколаду, звичайно, ніхто не забуде:)

До готелю приїхали о 22 годині.

День 4.

У Фігерас приїхали о 13 годині. Екскурсія в музей Сальвадора Далі тривала десь півтори години: і ефектний ексцентричний музей, і неоднозначна творчість Далі – враження залишають надовго. Далі було 40 хвилин на обід, і десь півгодини часу в супермаркеті, 90% відсотків асортименту якого – це місцеві вина, хамон та сири.

До Барселони приїхали о 19 годині. В цей день була екскурсія по Готичному кварталу та трохи вільного часу.

Заселення до готелю – о 22 годині.

День 5.

У нашої групи в першій половині дня був вільний час, а в другій половині дня екскурсії – «Сонячна Барселона» і «Гауді та його творіння».

Вранці наш автобус доставив нас на площу Каталонії. Звідси кілька кілометрів до пляжу Barcelonetta, шлях проходить кількома набережними вздовж бухти, в цьому місці дорога досить «важка» - кожні 50 метрів доводиться зупинятися і фотографувати все навколо:).

Поруч з площею Каталоніі (в 10-15 хвилинах ходьби по вулиці Passeig de Gràcia) знаходяться будинки, створені Гауді - Casa Batlló і Casa Milà (вхідний квиток коштує близько 20 євро в кожен). Більше враження справляє Casa Batlló: футуристичне оформлення інтер’єру без прямих ліній, відеогід доповненої реальності, який відтворює меблі та аксесуари. Casa Milà – це музей архітектури Гауді, квартира-музей з повністю відновленою обстановкою початку ХХ століття і майданчик на даху будинку, з якого відкриваються види на місто.

Екскурсія «Сонячна Барселона» тривала приблизно з 14 години до 15:30. Це автобусна екскурсія вздовж узбережжя Барселони. Спочатку були фото паузи 10-15 хвилин біля Тріумфальної арки, Олімпійського порту, також побачили площу Іспанії і Національний палац. Завершилась екскурсія прогулянкою по парку на горі Монтжуік, там же знаходиться оглядовий майданчик з видами на місто та узбережжя.

Екскурсія «Гауді та його творіння» (з 16 до 19 години) – це огляд зовні Casa Batlló, Casa Milà, Sagrada Familia та прогулянка по парку Гуель. Зона парку з «жилими» будинками насправді займає дуже малу площу, але будинки дуже яскраві й цікаві.

Після 21 години починає працювати світло-музичний фонтан біля Національного палацу – кожного вечора фонтан збирає величезний натовп туристів, але і світлове шоу, і музика, і види на нічне місто – однозначно варті того, щоб це побачити.

День 6.

Частина групи їздила на екскурсію на гору «Монтсеррат», для решти групи – це був вільний день у Барселоні. Вранці наш автобус підвіз всіх бажаючих до площі Каталонії, звідси ж ввечері о 21 годині повертались до готелю.

В цей день була можність і сходити на пляж, і без поспіху прогулятися містом.

Від площі Каталонії починається головна пішохідна вулиця Ramblas, там же знаходиться ринок Бокерія (La Boqueria). Між площею Каталонії і Готичним кварталом можна знайти безліч магазинів міжнародних брендів. На Захід від вулиці Ramblas знаходиться район зі справжнім шармом старої Барселони – історичні житлові квартали з вузькими вуличками, ретро-будинками і колоритними місцевими магазинчиками і кафе.

Повноти вражень додають кулінарні шедеври – сангрія, тунець (must have), також можна спробувати тапас і паелью, які просто вражають асортиментом різних смаків. Окрема пам’ятка Барселони – це тапас-бари. Крім цікавого меню, тапас-бари притягують ще й своєю атмосферою – шалений натовп місцевих, персонал, який не завжди говорить англійською, зробити замовлення – справжній квест.

День 7.

Виїзд із Барселони о 8 ранку і прибуття до Ніцци о 17 годині. Це був найдовший переїзд всередині туру.

Далі треба було обрати або вільний час в Ніцці, або екскурсію до Монако, що займає близько 4 годин.

Дорога до Монако (близько 20км) – це просто фантастичні види на морське узбережжя, та можливість відвідати фірмовий магазин місцевої парфумерної фабрики.

Екскурсія по Монако включає: житлові квартали з «парковками» для яхт і парками на дахах будинків, палац князя Монако, музей Жака-Ів Кусто, казино Монте-Карло, траса Формули-1, та вулиці, в яких складно знайти хоч один недолік - підземні парковки та комунікації, ідеально доглянуті газони і клумби, висока якість доріг і дуже підозріла повна відсутність сміття.

Приїзд до готелю був орієнтовно о 23 годині.

День 8.

В Мілан ми приїхали о 13 годині.

Оглядова екскурсія була до 15 години і включала: Замок Сфорца (Castello Sforzesco), собор Дуомо, Пасаж (галерея Віктора Емануїла ІІ) та театр Ла Скала.

Далі було 2 години вільного часу та переїзд до готелю.

В нашому випадку – готель був в передгір’ї Альп і складався з комплексу котеджних будинків на березі озера (Sonnenresort Maltschacher See).

День 9.

Замість Любляни ми відвідували Відень, але вечірня програма також включала Будапешт і прогулянку на кораблику по Дунаю: теплохід, шампанське і види на вечірній Будапешт – це та екскурсія, яка не набридає з часом.

День 10.

В Токаї я раніше була в одному з попередніх турів – і місцевий гуляш і дегустація вина сподобались. Для завершення туру – дуже вдала ідея.

Номінації відгука "Рейс 866"

1

Інші відгуки Mirta

Реклама
Відгуки про інші тури