Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Італійська ніченька

"Дуже швидкий тур"

Відгук туриста Аккорд тур IRENA (КИЇВ) на тур
ще
121
фото
Поїздка: 17 травня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Італійська ніченька! Венеція, Сан-Марино, Рим та Флоренція!

Наш тур «Італійська ніченька» закінчився 23 травня. Це мій 4 тур з «Аккордом». Почуття залишились двоякі. З одного боку прекрасна Європа – тепла, квітуча Італія, грайлива та пряна Угорщина, граційна та виважена Австрія і неймовірно захоплюючий Сан-Марино. А з іншого боку маленьке розчарування і полягає воно в тому, що «Аккорд Тур» не зовсім чесно відноситься до своїх туристів. В даному турі були поєднані два схожі, але кардинально розбіжні тури. І основна проблема в тому, що наша «Італійська ніченька» була на 7 днів, а той тур, який приєднали – лише на 6, що потягло за собою скорочення всієї програми щодня, тому що кордон назад в Україну ми повинні були переткнути до 24:00 22 травня, адже в багатьох туристів з приєднаного туру візи були лише на 6 днів. Саме собою виходить, що у туристів із 7-денної «Італійської ніченьки» вкрали 1 день туру.

Звичайно, це можна вважати форс-мажором, але ж все таки сумно, що було так мало часу щоб проникнутись красою та духом Європи.

Тепер про плюси туру, вони все ж таки були! ))

Перший позитивний момент це наш керівник групи – Тарас Легенький. Освітчений, талановитий, урівноважений, патріотичний, неймовірно милий, тактовний і спокійний, з чудовим почуттям гумору та абсолютно закоханий в туризм. Впродовж туру Тарас надавав цікаву інформацію про всі країни перебування в турі, протягом переїзду акцентував увагу групи на різних цікавинках (природа, традиції, місцеві звички та менталітет).

Тарас відпрацював не на 100%, а на 200%, він став порятунком нашого неймовірно швидкого туру. Мені особисто Тарас прийшов на допомогу навіть серед ночі і допоміг вирішити проблему в номері готелю.

Тараса було приємно слухати, неймовірно приємно споглядати і в наступних турах хотілося б бачити керівником саме його! ))

Тепер детально по туру:

1. Перший день дуже довгий переїзд, адже тур починався з Києва, нажаль, це дуже важко, тому я раджу обирати тури з виїздом зі Львова.

2. Другий день (по факту, перший повноцінний туристичний). Розпочався в тихому, затишному Мішколь-Тапольце, всі бажаючі могли йти в печерні купальні, хто не хотів – міг довше поспати та погуляти в місцевому парку. Далі була дегустація угорського вина та гуляшу в Егері, все дуже смачно і цікаво, в кінці окрім вина можна було придбати багато товарів переробки винограду – олія, крем, маска, скраб та інше. День закінчився приїздом в Будапешт і обзорною екскурсією. Нажаль, до готелю де ночували знову був довгий переїзд, але це стандартна особливість автобусних турів.

3. Третій день дуже ранній виїзд адже нам їхати аж до Венеції. Венеція прекрасна, дуже цікавою була обзорка, далі група розділилась на дві екскурсії. Оскільки в Венеції я вже не в перший раз, то у вільний час була можливість самостійно прогулятись. Ввечері вже вкрай виснажені красотами та враженням ми потрапили в Сан-Марино, де хто в групі вже почав вередувати, що сил вже не має і хотіли перенести Сан-Марино на ранок наступного дня. Але це було просто подарунком долі – Сан-Марино чекав нас майже в ночі, з неймовірно романтичною підсвіткою, з абсолютно пустими вулицями, що дало змоги відчути себе абсолютно ексклюзивними туристами які могли вільно гуляти по місту, а не штовхатись в натовпі інших туристів. Для мене це була найкраща екскурсія туру – середньовічні стіни підсвічені «м’яким» світлом, аромати нічних квітів та витонченість «мішленівських» ресторанів, дух свободи «Libertas» і відчуття абсолютного РАЮ…. Ніч була в готелі в Сан-Марино, з вікон можна було продовжувати насолоджуватись столицею на горі.

4. Четвертий день – Рим, Ватикан. Тут можна просто оніміти від захвату. Вічне місто саме говорить за себе. Якась сила з небес чи може магія вселяється в вас, як тільки ви опиняєтесь в Ватикані, кожен міліметр тут просякнутий святістю і блаженством….. музеї Ватикану, Сікстинська капела – це просто якийсь КОСМОС. Це потрібно тільки бачити, а побачивши одного разу, хотіти повернутись туди знову і знову. Сам Рим – історична скарбниця під відкритим небом, в стінах Пантеону губиться почуття реальності, біля фонтану Треві, разом із звуком води, в душу проникає неймовірне блаженство, а біля Колізею хочеться завмерти й осягнути наскільки давніми є ці стіни, скільки віків вони існують, а ти лише маленька піщинка Всесвіту, що стоїть тут зараз і споглядає неймовірну ВЕЛИЧ….

5. П’ятий день – Флоренція. Сонячна і квітуча – це точно про неї. За день у Флоренції я отримала середземноморську засмагу та море задоволення від краси цього міста. Міст Понте Віккіо та сад троянд, а площа Мікеланджело – це «мольберт» Флоренції. І нехай здійсняться усі мрії, що приходять в голову в цьому неймовірно мальовничому місці. Ніч цього дня ми провели в найкращому готелі туру «IL Corno» в передгір’ї Італійських Альп, все на 12 балів із 12 можливих. Чарівна зелень місцевості в поєднання з блакитними озерами, засніженими верхівками гір і потопаючими в квітах шале – цю казку не хотілось покидати!!!

6. Шостий день фінальний. Нас чекає помпезна Австрія та імперський Відень. Віднем теж можна насолоджуватись безкінечно та час у нас тут був дуже обмежений. По програмі туру ми мали виїхати із Відня о 22:00, а виїхали о 16:00. Вільного часу абсолютно не було. Купити воду чи якусь їжу можна вже було тільки на заправці, яка повинна була бути в найближчі 3-4 години.

В усіх містах туру екскурсоводи були компетентні та цікаві.

Підводячи підсумки, можна сказати: одразу важко осягнути всю неймовірність та чарівність подорожі. Тільки з часом, коли вже вдома ти прогладаєш зроблені фото, подумки повертаєшся в тур, тільки тоді ти розумієш яку насолоду отримав… Можна втомлюватись від довгого переїзду, можна бути голодним або нервуватись через якісь незручності але це все проходить, а відчуття залишаються і коли ідучи в рідному місті ти дежавю переносишся в подорож – це саме те, що робить щасливим.

Життя абсолютно безбарвне без подорожей.

Кожна подорож – це окремий Всесвіт.

Подорожуйте і будьте щасливими!!!

P. S. Автобус та водії туру не зовсім відповідають даному напрямку, автобус не прибирався взагалі, деякі вікна мутні від конденсату в середині скла, в самому початку туру автобус запізнився і приїхав з дуже брудними вікнами, навіть лобове скло було брудне. До туристів водії були не уважні, не завжди допомогали з речами. Я не в перше в автобусних турах, але таких незграбних водіїв бачу вперше, вони виглядали не зовсім охайно і до речі на автобанах нас обганяли всі хто міг, навіть інші туристичні автобуси.

Номінації відгука "Італійська ніченька"

2

Інші відгуки IRENA

Реклама
Відгуки про інші тури