Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій перший не дуже приємний відгук від мандрівки

"Буде, що запам'ятати надовго!"

Відгук туриста Аккорд тур Маруся (Одеса) на тур
ще
10
фото
Поїздка: 23 серпня 2017
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Прекрасна венеціанка! Відень, Верона і Будапешт!

Доброго дня! Хотілося би залишити відгук про тур "Прекрасна венеціанка", який відбувався з 23 по 27 серпня. Це моя 6 мандрівка закордон з Akkord-tour.

На жаль, це був найгірший тур, починаючи з заміни запланованого на тур з двома нічними переіздами і закінчуючи керівником групи. Ірина Лисенко. Насторожили попередні дуже негативні відгуки в інтернеті, але такого великого розчарування я, навіть, не очікувала.

Людина явно не на своєму місці! Можна пробачити і закрити очі на неосвіченість і небагатий досвід, але ДУЖЕ би хотіла звернути увагу керівництва на повну неповагу до нашоі краіни, мови і туристів! Ірина не тільки не привітала групу з одним з головних свят для краіни - Днем Незалежності, а й показала своє відношення єхидним запитанням: "Що це ще за свято?! "

Прикрий інцидент стався на озері Гарда. 4 туристів з нашоі групи, 2 жінки, одна з них з 2 дівчинками-підлітками, вирішили поіхати на озеро самостійно. Ми і керівник іх там, навіть, зустріли. Так ось, коли вони помилково пропустили свій автобус на зворотній шлях і попросили нашого керівника про допомогу, Ірина, вирішила для науки, провчити іх і показати іншим, що буде, якщо хтось ще вирішить не платити за екскурсіі і намагатися мандрувати самостійно. Вона залишила наших! громадян, туристів своєі! групи, самостійно добиратися до готеля, який розташовувався в 220 км! від тієі зупинки. Навіть, водіі запитували повертатися за ними і були шоковані таким вчинком керівника.

Дуже погано були організовані нічні санітарні зупинки. Люди іноді не то що не мали можливості прийняти душ і нормально перевдягнутися, але й поснідати і випити гарячого.

Впродовж нічних переіздів керівник спала і зовсім не контролювала кількість туристів, які виходили під час технічних зупинок водіів.

Також варто відмітити неохайність у зовнішньому вигляді керівника.

На зворотному шляху Ірина через запізнення двох туристів постійно залякувала тих туристів, в котрих були залізничні квитки на потяги на 1 або 2 годину ночі, що вони не встигнуть на своі потяги.

Анкети, які видавала, керівник для заповнення відгуків, були не проштамповані, не підписані і без конвертів!!!

На жаль, у цьому турі було дуже багато туристів, які подорожували вперше і в них склалося враження, що такий "компот" - це нормальна ситуація і може статися кожного разу в турі.

Чудові краіні, гарні пейзажі та доброзичливі туристи не змогли повністю погіршити цю мандрівку. Будапешт і Венеція просто шикарні. До цих міст лежить душа і хочеться повертатися знову і знов.

Сподіваюся, що компанія належним чином відреагує на цей відгук і ми зможемо повністю насолодитися з Вами наступним туром!

До зустрічі!

Номінації відгука "Мій перший не дуже приємний відгук від мандрівки"

1

Інші відгуки Маруся

Календарь 12.06.2016 - відгук на тур Улюблений дует Прага та Будапешт
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури