Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

"10-та (ювілейна) поїздка з Аккорд туром" СПО "Наш Будапеш" Рейс 144

"Люблю я це місто, люблю Угорщину..."

Відгук туриста Аккорд тур HotBird (Ковель) на тур
Поїздка: 12 лютого 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Март 2018
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Справжня Угорщина! Закрут Дунаю, Балатон і Хевіз!



Тому коли побачив цей тур нероздумуючи гайнув до свого туроператора бронюватись. Там як завжди все чітко і приємно. Програма широчезна і цікава та ще й за таку ціну. І от ми всі на борту автобуса і рухаємось в сторону кордону. Наш гід Юлія надала вичерпну інформацію про Угорщину у вигляді двох речень. Колосально! Перед кордоном порадила всім поміняти валюту при цьому зібравши у бажаючих кошти на вхідний квиток до печерної купальні в Мішкольц-Тапольца в сумі 3100 Ft. Кордон пройшли "протягом" (давно я так не проходив швидко кордон). Думаю під час стоянки гід нас всіх перезнайомить... ага, НУЛЬ. Та добре, самі перезнайомимось. Прибули до Мішкольц Тапольца, зачекали на стоянці попили кави і гайда релаксувати. А тут перед входом до купальні вивіски з цінниками на трьох мовах і ціна для дорослої людини аж 2050 Ft. Народ в ступорі, а як же так? Куди решта грошей пішло, при цьому, що груповий квиток 1850 Ft. Гід відповісти не змогла. Грубо кажучи 100 євро підняли з підлоги. На цьому довіра впала.

Прибули до Егеру (погода не радувала: то дощ, то сніг) годинна екскурсія по мальовничому містечку і гід знову: Хто їде на дегустацію - в автобус, всі інші гуляйте. Ні тобі де вам поїсти, ні де зігрітися... Автобус ще кружляв 15 хв. шукаючи де зупинитись. В результаті туристи промерзли більше 2 годин. А немає нічого страшнішого за голодних туристів. Все це завдяки організації гіда. По дорозі до Будапешта дізнаємся, що готель змінили з "Flamenko" на "Arena". Зупинявся неодноразово в цих готелях тому заміна тотожна, навіть краще. Чудові сніданки, фітнес і СПА центри влючено. Поселились, зібрались через 1,5 години в холі спрогнозувати завтрішній день. "Ті хто не бере екскурсій - гуляйте самі"! Ніякої інформації про транспорт, де поїсти... Нуль! Професійний гід!

Екскурсія в Відень 38 евро. Скажу на рівні експерта ціна адекватна, але: як ви хотіли впихнути 5 факультативів в Відні за 6 годин? Ну, а екскурсія в Братиславу телепортація? Туди і назад займе мінімум 3 год. А ще ж Відень треба побачити.

На Балатон ніхто не зібрався, так само і в Токай (так жаль). Екскурсія на кораблику з шампанським досхочу. Таке враження, що всі йдуть туди тільки із-за шампанського і враховуючи ціну 26 євро, то "Вдова Кліко" мають подавати.

По дорозі додому увімкнули відео: "Свати" в Туреччині" до чого це і потім заборона до показу даного серіалу Вас не стосується? На моє друге зауваження його вимкнули. На термінал "А" прибули після 4-ї ранку де він спокійно спав. Чекати до 7-ї я не збирався, тому взяв таксі і поїхав додому.

Отож, Аккорд, збавте оберти по цінах. І якщо вже робите з своїх гідів продавців, то викладайте їм "мистецтво торгівлі" на високому рівні. Знаючи Вас 10 років тому і нині, хочеться плакати від того, як ви кусаєте ту руку, яка Вас кормить.

P. S. Великим позитивом рахую нових друзів, з якими познайомився у турі

Інші відгуки HotBird

Реклама
Відгуки про інші тури