Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя перша подорож жо Європи!

"Тур "Наш красивий вікенд" "

Відгук туриста Аккорд тур lenchi (Дніпро) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 15 червня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июнь 2018
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Це був перший наш тур з мамою до Європи «Наш красивий вікенд», Тур замовляли в

м. Дніпро в турагенстві Travel Professional Group, менеджер з туризму Ольга все детально розказала, оформили путівки та чекали на відпустку.

Наш тур був запланований на 15.06.2018р. на 11.30. Приїхавши до Львова, поруч з залізничним вокзалом на парковкі нас чекав автобус, який довіз нас до терміналу А, де нас чекав автобус - номер рейсу 636 та керівник групи Надія Кошель.

Кордон пройшли без проблем, стояли 3,5 години, затримка на кордоні була через достатню кількість туристичних автобусів та машин. Приїхавши до Кракова, в нас була оглядова екскурсія містом, а після неї були факультативні екскурсії та переїзд у готель «Fero Express» - готель хороший, номер чистий, затишний, світлий, біла постіль та рушники, сніданок шведський стіл, де було все і на різний смак щоб поїсти.

Потім в нас був переїзд у Прагу, заселення в готель «Hotel Juno» - гарний готель, все чисто, на сніданок було багацько всього на різний смак та забаганки. Навіть гурмани знайдуть, що поїсти. По Празі була оглядова екскурсія та факультативні екскурсії та ночівля в готелі.

В день 17.06.2018р. ми поснідали і нас чекав переїзд у Відень на який я так довго чекала. Це був найкращий день народження, що я могла собі уявити! Керівник групи Надя та наша туристична сім`я привітали мене з днем народження! Від акорд туру в якості подарунку я обрала для себе екскурсію «Величний Відень»! Це була приємна несподіванка та один з найкращих подарунків, які можна було собі уявити. День був насичений емоціями, враженнями, подарунками, вітаннями друзів, родичів!

Наступний день ми провели у Будапешті – це велич та краса Угорщини! Тут ми ночували дві ночі в готелі «Hotel Budapest», класний готель, чистий, білі рушники та постіль та як всі дні прекрасні сніданки!

Останній день наш був в Мішкольц-Тапольце в класних купальнях, де можна класно релакснути та «помолодіти», а після нас чекала дегустація токайських вин та куштування «угорського гуляша»!

Накупавшись та скуштувавши вина та гуляш, ми задоволені їхали на угорський кордон. Проходження кордонів зайняло в нас приблизно 50 хвилин!

Головне це бути організованими, не підводити один одного в нашій туристичній родині та настроїтись на позитив та отримання незабутніх вражень та емоцій!

Величезна подяка та добрі слова нашим водіям Вячеславу та Василю за нашу безпеку на дорогах! Ви справжні професіонали своєї справи!

Величезне дякую та слова подяки нашому керівнику групи Надії! Надя ви справжній професіонал своєї справи, з вами все було чітко, злагоджено, організовано!

Коли виникали питання чи потрібна була допомога Надя завжди була з нами та допомогла нам!

На останок скажу одне: подорожувати необхідно і треба! Все це наповнює нас враженнями, емоціями, новими знайомствами та гарними спогадами!

І як казав Марк Твен: «Только о двух вещах мы будем жалеть на смертном одре – что так мало любили и так мало путешествовали»

У мене все… думаю мій відгук знайде своїх читачів та буде корисним для тих хто планує подорожувати!

Інші відгуки lenchi

Календарь 29.02.2020 - відгук на тур Загадковий Стамбул
Голосов 61
Реклама
Відгуки про інші тури