Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мить в Амстердамі.

"Мрії збуваються."

Відгук туриста Аккорд тур Natali (Луцьк) на тур
Поїздка: 14 квітня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Мить щастя в Амстердамі



Задум побачити голландські тюльтанчики, я виношувала два роки. Минулого року поки я зібралася подивитися тюльпани, то вони вже відцвіли. Тому цього року, я відповідально підійшла до цього питання. Вже після нового року я промоніторила запланований графік роботи Парку Кейкенкоф. Передивилася масу програм від різних туроператорів. І от коли я випадково, катаючись на лижах в Буковелі, зустріла свою знайому, і зайшла мова про Амстердам, все було вирішено відразу (дати поїздки і програма). Оскільки, головний акцент був на Амстердамі, то вирішальним у виборі туру було, щоб нічний переїзд не припадав на Амстердам, адже, які позитивні емоції можна отримати після ночі проведеної в автобусі і без душа вранці. З усіх, переглянутих програм, моєму запиту відповідала програма від Аккорд туру. Оскільки я мала відрядження в Київ, то для бронювання туру, я вибрала компанію «MY TRAVEL», так як вони офіційно співпрацюють з Аккордом і в них дуже зручне розташування в центрі, куди можна доїхати як на метро, так і автомобілем. З менеджером компанії Ярославом, зв'язалась спочатку телефоном, потім вайбером відіслала сканкопії паспортів. І за день завезла гроші за тур. Відразу в турфірмі забронювала екскурсію в Парк Кейкенкоф і отримала 10% знижки, дрібничка, але приємно, вже буде за що випити кави в Амстердамі.:)

За місяць, що залишався до виїзду, я прочитала силу силенну відгуків. Оскільки в Кракові, Дрездені і Празі ми вже були декілька разів, тому ці міста не надто нас цікавили, акцент нашої подорожі був на Берліні і Амстердамі. З відгуків про цей тур і з програми було не зрозуміло скільки в нас де буде вільного часу, тому далі я все опишу детально, а повертаючись до Берліну ми вирішили запланувати собі відвідування Рейхстагу. В Рейхстаг на екскурсію просто так попасти не можна, потрібно за певний період часу зареєструватися на їхньому офіційному сайті. Після перевірки службою безпеки, приходить підтвердження на електронну пошту, я їх роздрукувала. Для бронювання доступно на вибір три варіанти часу, але підтвердження прийшло тільки на один, підтвердження я теж роздрукувала.

Була ще пророблена робота з організації доїзду у Львів і сам Термінал А. З Аккордом подорожуємо не вперше, але це було ще за тих часів, коли в них не було того терміналу. Термінал приємно вразив. Є диванчики, де можна зачекати свій автобус, розетки щоб зарядити свої гаджети, кафе, де можна перекусити. Там же є і готель, де можна переночувати, якщо є в цьому потреба, правда ціни там….

І так, цей день настав, цей час (13-30) настав, а ми не їдем… З незрозумілих причин, нам затримали виїзд на 20-30 хв, хоча всі туристи були на місці. Дорога до кордону пройшла швидко. На кордоні перед нами було три автобуси, тому проходили приблизно три години. Наш гід нічого дорогою нам не розповідав ні про країни, які ми перетинали, ні про міста, що ми відвідували, лише організаційні моменти, які всеодно не давали ніякого уявлення про організацію туру, але про цей казус згодом. Тобто ті люди, які вперше їхали за кордон, чи в якусь країну чи місто від гіда так нічого корисного і не дізналися.

В Краків ми приїхали десь під вечір в годині 19-20. З нас здерли по 8 € за якийсь трансфер в центр міста, хоча автобус їхав і так в центр, зупинявся на безкоштовній стоянці, а за трансфер повинні були б заплатити гроші ті туристи, які їхали в торговий центр, адже він був на в'їзді в місто. Деякі туристи пішли на екскурсію, а ми пішли просто гуляти. Відправлення в Берлін було в 22-30.

А тепер про організаційні моменти в усіх фарбах. В Берлін ми приїхали в неділю, і всі магазини та супермаркети зачинені, тому ті туристи, які нічого не взяли з дому перекусити, і не купили в Кракові, могли поїсти лише в кафе. А потім в результаті були голодні, бо зупинок на заправках з кафешками не було. Перед Берліном нам не зробили санітарної зупинки, тому всі «рильно-мильні принадлєжності» нам довелося цілий день тягати з собою містом. Привели себе в порядок ми на ж/д вокзалі, там же в Мак Дональдсі ми попили ранкової кави. Екскурсія у нас розпочалася в 8 годині ранку. В нас була чудовий екскурсовод і цікава екскурсія, а завдяки тому, що 8 ранку, то місто ще не було насичене толпами туристів, тому можна було все роздивитися, пофотографувати і послухати. Після закінчення екскурсії екскурсовод розповіла, як проїхати до зоопарку, Рейхстагу, Бранденбурських воріт. Ми зробили оглядове коло автобусом, а потім вирушили в Рейхстаг. На вході ми показали роздруковані підтвердження бронювання екскурсії, далі в нас перевірили документи, перевірили речі та пропустили через рамку, як в аеропорту. Пройшли вулицею до будівлі парламенту, зачекали декілька хвилин і нас запустили в середину. В супроводі працівника піднялися на ліфті на верх, де нам видали аудіогід на російській мові, який ввімкнувся автоматично, як тільки ми почали підніматися вгору. Дуже пізнавальна була екскурсія на купол Рейхстагу, а також масу позитивних емоцій ми отримали від міста вцілому.

З Берліна ми виїхали в 16-00 та вирушили в бік Амстердаму на поселення в готель. В готель ми прибули ввечері, вже було темно, може 21, може 22 година. Повечеряли і набиратися сил перед Амстердамом. Готель доволі не поганий, розташований в лісі, хороші номери, смачний сніданок.

О 9 ранку вирушили в Парк Кейкенкоф. Гід організовано закупив нам квитки і ми вирушили насолоджуватися красою. В парку в нас було 2,5 години, цього дуже мало, бо там можна ходити декілька днів. З 12 години в нас розпочалася екскурсія Амстердамом, але якось так все швидко, скомкано, бо пару людей їхали на додаткову екскурсію, тому нам все скоротили. У вільний час ми покаталися на кораблику каналами. Прогулялися містом. Перекусили, випили вина і кави і Амстердам нам почав подобатися. А насправді, особисто моя думка, місто на стільки насичене туристами, що просто втрачає своє лице та харизму. А от на вулиці Червоних Ліхтарів розкривається вся сутність міста…

Вирушили з Амстердама ми в 23-30 у Дрезден. Деякі туристи пішли на факультативну екскурсію, ми ж просто пішли гуляти містом і в торгові центри, так як всі пам'ятки ми бачили. Десь в обід ми вирушили в Прагу. Була чудова екскурсія містом, тими райончиками, де ми ще не ходили. В Празі ми скуштували смачний десерт трдло. А в готель вирушили на метро. В готелі вийшла якась заминка і нас довго не поселяли. Це було, м'ягко кажучи, не приємно, особливо після нічного переїзду, насичених екскурсій і шопінгу. Готель у Празі посередній, багатоповерхова будівля, в ліфт попасти з речами неможливо, сніданок так собі…

На наступний день ми вирушили прямо на Україну.

Підведемо підсумки. Тур цікавий, якщо робити ставку тільки на Амстердам, нічні переїзди, особисто для мене важкуваті, організація туру з боку керівника групи бажає бути кращою. Мої побажання до Аккорда: по можливості розписувати часові рамки при проведені турів.

Всім гарних подорожей та приємних вражень!

Інші відгуки Natali

Реклама
Відгуки про інші тури