Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найгірший тур в моєму житті

"І останній тур з Акордом"

Відгук туриста Аккорд тур Natali (Луцьк) на тур
Поїздка: 26 червня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2021
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В активному пошуку або подорож з настроєм… Дубровник + Будва

Мабуть, як і більшість у нашому автобусі тур перебронювали тільки щоб використати заморожені Аккордом кошти.

Вибирали тур без нічних переїздів, за що,  звісно ж, доплатили, і як результат, в перший день поселення в готель о 6 ранку, в другий день о 2 ночі. Готель в Сербії жахливий, без кондиціонера, а в декого ще й не було води. Сніданки так собі, але завдяки нашим ненажерливим співвітчизникам, які нагрібали їжу ще на день вперед, то дехто лишився взагалі без сніданку. Хороші готелі були у Хорватії і Охриді.

Тур невідпрацьований. Про це свідчить безглузде і довге очікування тестів під замком у Мукачево, замість того щоб відвести людей в термалки. Ночівлю потрібно було б зробити на території Румунії, а не Сербії, щоб не їхати цілу ніч в автобусі. До речі про автобус, дуже незручний, мало місця для ніг, водії до маршруту були не підготовлені, постійно блудили, не вміли користуватися навігатором.

Екскурсії необгрунтовано дорогі. Для прикладу у Будві в екскурсійному бюро поїздка на Боко-Которську затоку на цілий день коштує 25 євро + 2євро+5євро (поїздка у пещеру), а у Аккорда 60! на пів дня! Скадарське озеро 35 євро, у Аккорда – 43. Робіть висновки.

Керівник групи Юля стала заручником ситуації, нічого вирішити без дозволу керівництва Аккорда не може з одного боку і 50 незадоволених туристів з іншого боку. Хоча правдива і своєчасна інформація могла б розрадити трохи ситуацію.

Про гідів. Дуже сподобався гід у Белграді, найпозитивніші емоції це місто викликало у мене. А також хороша гід була у Македонії. Трошки їй набратися досвіду і вона буде найкрашим гідом. Що не можна сказати про гіда в Албанії. Він зробив все, щоб ніхто туди більше не повернувся, хоча насправді країна неймовірна, я рада, що вперше цю країну представили мені зовсім по-іншому.

Та якщо ви їдете у тур хорошою компанією або з рідною людиною чи вірним другом, то ви здатні самі собі влаштувати незабутній відпочинок.

Номінації відгука "Найгірший тур в моєму житті "

1

Інші відгуки Natali

Календарь 14.04.2018 - відгук на тур Мить щастя в Амстердамі
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури