Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур «Незабутній уїк-енд: Відень, Рим і Венеція» 8 липня – 12 липня 2018

"Їздили з Акордом уже далеко не вперше, бувало по-різному. Налаштувалися з чоловіком скептично: тур перенесли з лютого на липень, два нічних переїзди, спека, в автобусі 52 (!) людини. Все свідчило про те, що на гарні враження можна не розраховувати ("

Відгук туриста Аккорд тур Наталя (Одеса) на тур
Поїздка: 08 липня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2018
Голосов 4 «
Всі лідери

Відгук на тур Незабутній вікенд: Відень, Рим та Венеція

Перше приємне враження – автобус! Нарешті Акорд-тур прислухався до скарг і оновив автопарк. Новий автобус, зручні сидіння, індивідуальні екрани з USB-портом для зарядки телефону. А водії – таких просто не буває! Віктор і Василь на лише аси на дорозі, вони прекрасні люди. Віктору окремий респект за корисні поради, цікаві розповіді та веселі жарти. Усе чітко, вчасно, толерантно, професійно. Разом з гідом вони були справжньою командою. завжди б так!

Наш гід – Олена Романова. Оцінка також відмінна. Коректна, легка, весела, обізнана. Для гіда, на мою думку, головне – вміти знайти спільну мову з усією групою: влучно пожартувати, заспокоїти, вислухати. І Олені все вдалося.

І група зібралася чудова. Навіть не уявляла, що 52 туристи жодного (!) разу не запізняться і не загубляться. А для щільного розкладу в турі це дуже важливо. Ми встигли все.

1 день. Виїзд з терміналу та кордон. Досить довго, але з об’єктивних причин: величезні черги. Встигли до Будапешта з нічним корабликом. Хто їздив – усім сподобалося. Ми вже були раніше, то замість кораблика гуляли центром міста. Готель по маршруту в Угорщині чистий, охайний, сніданок нормальний.

2 день. Відень. Гарна оглядова екскурсія, достатньо часу погуляти. Ми ще брали факультатив «Величний Відень», бо самі не встигали все подивитися. Враження чудові, хоч у Відні не вперше.

Нічний переїзд до Риму пройшов нормально, проте декому було важко: через спеку пили багато води, то це позначалося на ногах.

3 день. Рим. Ось тут було дуже спекотно. Ще й натовп шалений скрізь. Як на мене, занадто швидко і фрагментарно на оглядовій (хоч екскурсовод Яна, як завжди, на висоті). Факультативно обрали Ватикан (коли були минулого разу, не набралася група). Але виявилося, що це більше з розряду «потрібно поставити галочку», бо просто прогнали коридорами в натовпі. На увагу заслуговує лише Сікстинська капела. Проте воно не вартує 30 євро плюс 17 євро вхідний квиток. Це при тому, що до собору Св. Петра вхід вільний.

Ночували в Capital. Добре, що до нього продовжили метро (раніше добиралися ще й автобусом). Готель не дуже, але нам пощастило з номером. Ранній виїзд (о 5 ранку), із собою дали маленький сік, пляшку води, яблуко і булочку. Добре, що ми заздалегідь подбали про їжу в Римі. Хоч біля готелю є супермаркет, він був уже зачинений, як приїхали.

4 день. Венеція. Ми були тут вперше, на відміну від інших міст. Передати враження неможливо: краще побачити на власні очі. Просто перехоплює подих. Чудова оглядова: не тільки центр, а й маленькі вулички без туристів. З факультативів обрали прогулянку по Гранд-каналу на катері, але це було невдалим рішенням. По-перше, почав накрапати дощик, тому більше дивилися через вікна, а, по-друге, краще було б покататися за 7,5 євро на морському трамвайчику. Ті ж враження, але за інші гроші. Наступного разу врахуємо. Часу вистачило і погуляти, і поїсти. Чудове місто!

Далі нічний переїзд до Угорщини.

5 день. Єгер. Тут за інтересами: купальні, дегустація, прогулянка. Ми обрали гуляш з вином і не пошкодували. Дуже смачно і зовсім не гостро (начиталися відгуків і боялися цього). Наїлися так, що вистачило до Львова.

Кордон перетнули дуже швидко і опинилися на Терміналі А навіть раніше за вказаний час.

Для тих, хто обере цей тур, кілька порад з власного досвіду:

– не набирати воду упаковками (нею було забито все багажне відділення), бо у Відні, Римі та Венеції воду можна пити і набирати з вуличних кранів, тому вистачить однієї маленької пляшки;

– пам’ятати. що багажне відділення можна відчиняти виключно на заправках і біля готелю, тому все взяти з собою одразу в салон (погода має здатність швидко змінюватися, зокрема на гірських переїздах);

– не відкладати на вечір похід до супермаркету, бо після 18.00 це може бути проблемою;

– взяти зручне взуття, в яке влізуть навіть набряклі ноги.

Отже, дякуємо всім за чудову компанію, приємні враження і гарний настрій!

Інші відгуки Наталя

Реклама
Відгуки про інші тури