Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

"Зустрінемось в Амстердамі + парк "Кекенхоф"!!!"

"Тур цікавий, але дуже важливо щоб був професійний гід"

Відгук туриста Аккорд тур Ніна Миколаївна (КИЇВ) на тур
Поїздка: 02 травня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2018
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Зустрінемось в Амстердамі + парк "Кекенхоф" і парк розваг Ефтелінг!!!

Це наша третя поїздка з Аккорд-тур. Не можу не написати, що я трохи розчарована поїздкою. Ні, не парком квітів Кекенхоф, не Амстердамом і Берліном, а нашим гідом Анною Мішустіною. В цій поїздці Анна була не підготовлена. Про таких говорять – людина не на своєму місці. В самому терміналі А я не бачила раніше стільки людей, і автобусів, як 2 травня, коли починалася наша поїздка. Скажу зразу, в магазин ми не змогли зайти, в кафе відстояли велику чергу, а попасти в санітарну зону – це була проблема. Мабуть тому і перетин кордонів був довгий (6 годин). Та ще і автобус не підготовлений до поїздки, кондиціонер не працює, музика відсутня, їхали під звуки двигуна. Оскільки втратили багато часу на проходженні кордону, до Вроцлава не заїхали.

Екскурсія по Берліну, яка входить в вартість, була дуже слабенька, тому добре що ми взяли автобусну екскурсію “Берлін крізь часи”.

Амстердам – оглядова екскурсія, яка входила у вартість туру, була цікава і раджу взяти екскурсію “Під світлом червоних ліхтарів”.

По глибинці Голландії. Екскурсія почалася з затримкою на 1год. 40 хв., це скільки часу ми прочекали автобуса. Обуренню нашому не було меж. Звичайно, що екскурсія була зменшена по часу, паузи на фото були дуже короткі, вільного часу взагалі не було. Але екскурсія дуже цікава і я раджу на неї поїхати.

Парк Кекенхоф. Можу сказати, що заради однієї поїздки до парку, побачивши таку красу, отримавши стільки позитивних емоцій можна пробачити всі ті погрішності, які були в цій поїздці.

Інші відгуки Ніна Миколаївна

Реклама
Відгуки про інші тури