Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Невеличкий релакс за 5 днів.

"Велична архітектура і природа - безмежне задоволення та неймовірні враження."

Відгук туриста Аккорд тур Tatiana (Львів) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 25 липня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2018
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Щасливий вікенд в Хорватії! Рів'єра Опатії + Плітвіцькі водопади!

Це була наша перша з чоловіком подорож за кордон. Було і хвилювання, і очікування чогось цікавого, величного... Але давайте про все докладно.

Виїхали ми 25-го числа зі Львова вчасно, автобус комфортабельний, водії професіонали, керівник групи - маленька дівчинка Альона. Все починалося начебто чудово, але не обійшлося без форс-мажору. Кордон пройшли вчасно і легко, майже на одному диханні, а от по програмі та організації туру пішли нюанси. По-перше, Альона старалася, але за браком досвіду на багато питань не мала відповіді, постійно щось уточнювала та давала хибні прогнози щодо часу нашого перебування в дорозі. По-друге, з'ясувалося, що екскурсія "на вибір" одна з 3-х не така вже і "на вибір". Тобто, якщо більшість групи захотіла в Пулу, а ви на Плітвіцькі озера, то вас самих туди ніхто не повезе. По-третє, вхідний білет на Плітвіцькі озера виявився дорожчим: не 20 євро, як нам казали, а 36 і т. д. По-четверте, коли ми приїхали ночувати в перший готель на оз. Балатон, то нас там не чекали на поселення, відповідно розмістилися ми лише о 3-й ночі. По-п'яте, нас постійно гнали, як коней в санчатах. І останнє - санітарні зупинки обіцяли робити через 3 години, а реально іноді їхали 5-6 годин поспіль.

Будапешту ми дісталися о 17-й годині першого дня, і оглядова екскурсія нас геть засмутила: місцевий екскурсовод показала лише гору Геллерт, ряд магазинів та вуличку, де йде будівництво і реконструкція. Погодьтеся, що це не є велич Будапешту. Залагодила і до глибини душі вразила вечірня прогулянка корабликом по Дунаю. Звуки класичної музики, келих шампанського, помпезні будівлі на кшталт будинку Парламенту та тендітне мереживо нічних мостів - все це створило неймовірний настрій і розвіяло перше незадоволення.

Відпочивши декілька годин на озері Балатон та поснідавши за "фуршетним" столом, ми вирушили в столицю Хорватії - Загреб. Маленьке приємне, чистеньке, з дуже привітними людьми місто. Оглядова екскурсія була чудова, хотілося просто поблукати вуличками, але нас знову керівник групи обмежила в часі...

Курортне містечко Опатія зустріло нас ласкавим сонечком та лагідними хвилями Адріатичного моря о 19-й годині вечора. Ввечері ми вже купалися. Готель виявився чудовим: все чистеньке, зручне, вид з балкона на гори та Адріатичне море, сніданки та вечері (все як обіцяли в турі). Наступного для ми поїхали на Плітвіцькі озера (пощастило, бо більшість вибрала саме цю екскурсію). Цей куточок недоторканої природи - справжнісінька перлина Хорватії. Враження були такі глибокі і дивовижні, що 5 годин екскурсії промайнули як 10 хвилин. А ввечері Адріатика знову розкинула для нас свої обійми. Третій день ми повністю провели на морі до 17.00. Ночували у місті Вараздін, у Хорватії.

Враховуючи "вражаючу" оглядову екскурсію в перший день, вирішили на зворотньому шляху в Будапешті прокласти свій маршрут. Як ми не прогадали: велична архітектура старовинних вулиць, базіліка Св. Іштвана, будинок Парламенту, Рибацький бастіон - ось справжня оглядова екскурсія. Ми, навіть, встигли пообідати, і ситі та задоволені поїхали додому.

ВИСНОВОК. Чудова, дивовижна екскурсія для тих, хто не бажає сидіти на одному місці, любить величну архітектуру та казкову природу. Раджу всім, хто бажає оглядово подивитися, що воно таке ЄВРОПА... Але пам'ятайте, не завжди все йде по-плану, бо повернулися ми в Україну 30-го числа о 3-й годині ночі, і декілька людей не встигли на свій поїзд. А ми, ми закохалися в Хорватію...

Інші відгуки Tatiana

Реклама
Відгуки про інші тури