Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Венеція - родзинка Італії

"Адріатичне узбережжя, Будапешт, Венеція, оз. Гарда - максимальні позитивні та яскраві емоції за короткий час!"

Відгук туриста Аккорд тур Tatiana (Львів) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 26 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 130 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд з видом на море:Венеція + відпочинок на Адріатичному морі Італії

Наша подорож розпочалася з "приколів": виїзд рейсу на Терміналі "А" було затримано на 2 години, що не додало позитиву на початку. Шестигодинний перетин кордону додав негативу. Але всі ці речі компенсувала яскрава прогулянка на "вечірньому" кораблику у Будапешті.

Зранку ми прибули в курортне містечко Лідо ді Єзоло в Італії. Відпочинок на Адріатичному узбережжі зняв усю напругу та втому від нічного переїзду. Вже ввечері всі куштували італійську піцу та вино. Готель, де ми розмістилися, був непоганий і чистенький.

Зранку нас чекав смачний і повноцінний сніданок, а діл - подорож у містечко Сірміоне і озеро Гарда. Дуже мальовничі місця залишили позитивні враження. Був час для прогулянки, екскурсії, купання в озері.

Наступного дня, розпочавши все з 3-х годинного купання в морі,  вирушили в Венецію. Венеція - це щось! Дійсно перлина італійського узбережжя. Ми відвідали і оглядову екскурсію, і Гранд канал, і каталися на гондолах затишними каналами середньовічного міста. Наша екскурсовод Ліліана була неперевершена! За півтори години пішої екскурсії ми оглянули величезну кількість цікавих місць.

Наступного ранку, після нічного переїзду, ми прибули до Будапешту і мали 3 години вільного часу прогулянки містом.

В цілому тур залишив по собі лише позитивні враження та приємний присмак. Однак, "нитіки" та люди, що погано переносять фізичні навантаження та відсутність повноцінного сну, повинні добре подумати перед тим, як придбати цей тур.

Окремо хотілось би відзначити гарну роботу та подякувати керівникові нашого туру МАЛАХОТЬКО Олені. Дуже приємна дівчина, професіонал своєї справи. Іноді здавалося, що вона вирішує майже патові питання. Все було організовано на вищому рівні.

ВСІМ ДЯКУЄМО.

Інші відгуки Tatiana

Реклама
Відгуки про інші тури