Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мої мрії про Іспанію, Прованс і озеро Гарда втілилися у життя

"Я вже третє їздила у відпустку і, напевне, востаннє...."

Відгук туриста Аккорд тур xorvatka (Кропивницький) на тур
Поїздка: 25 липня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2018
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Літня відпустка під іспанськими вітрилами Відпочинок на морі

Ця подорож залишить позитивні враження на все життя, вони ще довго будуть зігрівати та викликати приємну посмішку при перегляді фотографій.

Ми виїхали рано зранку та в Будапешт ми приїхали вже на вечір. Там була коротка фотопауза, а далі частина групи пішла на екскурсію на кораблик по Дунаю. Часу в Будапешті було небагато для прогулянок. Далі ми, проїхавши через прекрасну Словенію, потрапили до Верони. І, навіть, сильний дощ, не зіпсував враження від краси міста. Наступного дня нас чекали море і легендарне місто Сан-Ремо. Море мушу сказати там таке собі, а от місто дуже гарне. В цей же день ми переїхали до Франції, де пропонувалася екскурсія на парфумерну фабрику. Я не раджу купувати щось там на фабриці, так як якість і стійкість ароматів там далеко не найкраща. Купуйте краще в Sephora або Marionnaud. Містечко Ез знаходиться високо в горах, де чудові краєвиди, що захоплюють дух і саме там можна побачити ту справжню Францію, де звучить надзвичайно мелодійна мова, пахне смачна випічка, а люди привітні і вітаються з кожним зустрічним. Переїзд у Іспанію був нелегкий, але на вечір ми таки потрапили на море і встигли на вечерю. До слова, вечері в готелі в Ллорет де мар були смачні та різноманітні: морепродукти, різні види м’яса, риби, фруктів та овочів. Під час відпочинку в Іспанії ми їздили на екскурсію в Барселону (Один день в Барселоні), де була оглядова екскурсія та вільний час, за який ми встигли і прогулятися, пофотатися, пошопитися і поїсти фрукти на ринку Ля-Бокерія. Після останнього дня на морі в Ллореті (в нас їх було аж 2 з обіцяних 4-х), ми вирушили у Францію аби відвідати такий омріяний мною Прованс. Мені сподобалася гід у місті. Екскурсія виявилася дуже цікава, а містечко просто неймовірне. Дуже раджу скушувати французьке морозиво. Наступного дня ми приїхали до Ніцци, нам було запропоновано годинну прогулянку містом та годину провести на морі. Ми ж обрали 2 години на пляжі, дійшовши лише до центру міста. В цей же день ми потрапили в нічим непримітне містечко Рапалло, а інша частина групи мала екскурсію в Портофіно, де була можливість поплавати та прогулятися, скупитися, поїсти. Передостанній день ми провели на озері Гарда, щоправда там було виділено теж небагато часу (приблизно 2 години). В останній день ми їхали додому із зупинкою на дегустацію угорських вин в містечку Егер, також пропонувався гуляш, це для тих, хто пішов на екскурсію Гуляш в долині красунь.

Я обрала саме цей тур, адже тут багато гарних місць, які можна відвідати одночасно і відпочити на чудовому морі.

А тепер про погане…. Багато питань до Аккорд туру стосовно готелів. Готелі в Іспанії та Франції були хороші, але в Італії вони були жахливі (особливо цікаво, що готель в Генуї 4 зірки, а не тягне, навіть, на 2-і). Готель же в Угорщині викликав суперечливі почуття. В готелі Централь ми зупинялися двічі по дорозі в Італію та назад. Так от в перший день номер був катастрофічний – малесенький рушничок, матраци провалені, відсутній фен, а на сніданок розчинна кава. Назад же нас поселили в номер люкс, де була ванна (!!!) і фен, але от проблема із кавою і рушниками не вирішилася. Окрема тема в готелях – це платний інтернет. Інше велике питання – це організація самого туру. Проблема виникла в перший же день, коли частина групи пішла на екскурсію, а от іншу частину завезли в місце, де немає ні кафе, ні супермаркетів, ні нормального місця для прогулянки. По дорозі в Іспанію ми застряли в заторі, при цьому програма туру залишилася без змін і нас всіх привезли в містечко Фігерас, де частина група пішла на екскурсію в музей Сальвадора Далі, а от решта залишилася нудитися в цьому іспанському селі. Тож море в Ллорет де мар було лише вночі після вечері. Не зрозуміло розпланований день в Ніцці/Лігурії. Мені здається, що більшість подорожуючих краще б провели більше часу на Французькій Рив’єрі (а не 2 години), ніж поїхали б у Лігурію. Нас висадили в містечку Рапалло, решту ж повезли на екскурсію в Портофіно. Маю сказати, що вийшла маразматична ситуація, ми залишилися в цьому селі, а от іншу частину групи, за окрему плату повезли на те ж саме зелене і не зовсім чисте море (відстань між Портофіно і Рапало 7 км), щоб поплавати і на це виділили аж 3,5 години. Італійці ж при слові Лігурія дуже часто скептично посміхаються. І останнє. Керівник групи в перший же день влаштувала скандал і сталося це саме через ситуацію в Будапешті. Нагнітати дівчина почала ще самої першої хвилини як взяла в руки мікрофон. Сварку слухав весь автобус і керівник групи кричала, що зараз кине групу і піде, що, взагалі, розверне автобус і поїдемо назад. Я не часто маю нагоду їздити в подібні подорожі, тому для мене ця ситуація є просто неприйнятною. Тим більше, що я за цей тур заплатила немалі гроші. Тож цей тур з Аккордом був останній.

Інші відгуки xorvatka

Календарь 28.05.2016 - відгук на тур Промінчики Монтенегро!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури