Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Драйвовий відпочинок у Татрах

"Чарівна мандрівка позаду, але купа позитивних емоцій, нові знайомства та безліч суперових фото залишилася нам у подарунок."

Відгук туриста Аккорд тур Олександр Гриб (Полтава) на тур
ще
38
фото
Поїздка: 21 липня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2018
Голосов 6 «
Всі лідери

Відгук на тур Ahoooj Словаччина, привіт Закарпаття

Інформацію про те, що Аккорд-тур готує активний тур, який дасть можливість відвідати гори двох країн, я чув давно і з нетерпінням чекав на появу новинки. І ось тур "Ahoooj Словаччина, привіт Закарпаття! " з'явився на сайті улюбленого туроператора. Я з сім'єю забронював відвідування подорожі у липні. Після того, як відбувся червневий аналогічний тур, і з'явилися емоційні та захоплюючі відгуки до нього, ми не могли дочекатися своєї черги.

Вирушили до Львова та опинилися у чудовій команді мандрівників. Декого ми знали по інших подорожах, але з більшістю познайомилися в автобусі. Успіх мандрівки залежить від вдалого маршруту,

майстерності водіїв, душевністі та професіоналізму гіду, а також від команди. По перших трьох пунктах ми були впевнені на 100 відсотків, і те, що наш гід Сергій Копанський - суперпрофессіонал і Друг, обіцяло класну подорож.

З командою нам теж неймовірно пощастило. Дуже добре, що перебіг випадкових подій у Запоріжжі додав саме у нашу команду Романа, який, навіть, ніколи не планував ходити в гори, але одразу став нашим Другом, а після Високих Татр у повній мірі разом з нами "надихнувся" горами. Перші два дні ми відвідували краєвиди українських Карпат, смакували сир на фермі "Мукко", смакували чорницю і смажені ковбаски на полонині Бердо, "варилися" у лумшорських чанах та милувалися полониною Руна. Вечорами вивчали Ужгородські краєвиди та смаколики. На третій день подорожі ми швиденько "пройшли" кордон і опинилися у Словаччині, відвідали чудовий замок Спішский град та містечко Левоче. Наступні три дні були яскраві, насичені, захоплюючі, але дуже швидко пролетіли. Кожен день у Татрах був неповторний. Після величності й краси Високих Татр, а саме озера Вельке Гінцово Плесо та гори Герлаховський Штит, ми вважали, що саме сьгодні був найемоційний та найдрайвовіший день. Але прогулянка у "Словацькому Раю" по дуже цікавих стежках теж нікого не залишила незадоволеним, день був просто "шикарним" з релаксовим продовженням у термальних купальнях Врбов. Насупного дня

підіймалися фунікулером до курорту Татранська Ломниця. Краєвиди, водоспади, гори, навіть лисиці - все вражає, захоплює, причаровує. Вечорами, як завжди, вивчали вулички Попрада та місцеву кухню (часниковий суп та пиво Шариш). Начебто побували за кордоном у Татрах, але з іншого боку, це ж продовження наших українських Карпат.

Кордон. Привіт, Ужгороде! Привіт, готеле Унгвар! Останній прогулянковий вечір з дегустацією пива у кафе біля річки Уж. З ранку екскурсія по місту та відвідування замку графа Шенборна. Дуже красиво, але час повертатися. Вечірній Львів, місцеве пиво у команії друзів та селфі біля потягу…

Подорож вдалася на славу. З погодою нам завжди щастило, недостатній або надлишковий рівень емоцій завжди майстерно згладжував Сергій Копанський, а зигзаги доріг професійно "випрямляв" наш водій Орест. Дякуємо нашій чудовій команді, Аккорд-туру та компанії Оранж-тур за семиденне свято! А купа позитивних емоцій, нові знайомства та безліч суперових фото залишилася нам у подарунок.

Інші відгуки Олександр Гриб

Голосов 11
Календарь 16.01.2017 - відгук на тур А над Говерлою зимові хмаринки!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури