Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Я в іспанському захваті! :)

"Читати всім-всім-всім!))"

Відгук туриста Аккорд тур Aleksandra (Ужгород) на тур
Поїздка: 06 вересня 2018
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2018
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Сонячна Іспанія  Відпочинок на морі Монако, Портофіно, Венеція

Тур «В пориві іспанського захвату» 06.09.2018

Пройшло більше місяця, як я вирішила залишити тут свої буковки))

Нууу.. з чого ж почати)

Напевно з того, що відгук буде позитивним, тому занудам і «любітєлям поскаржитися на життя» можна одразу натискати на хрестик у верхньому правому кутку))

Отже.. Іспанія. Минулого року мені випала нагода відвідати цю прекрасну сонячну країну, і я пообіцяла, що повернуся. І I did it! Добре спланована програма туру, прекрасна погода, відносно невеликі черги на кордонах, замєчтатєльний керівник групи, професійні водії і мої чарівні супутниці – все це в комплексі зробило мою відпустку!))

З того, що сподобалося мені найбільше (а мені, як вже досвідченому туристу (бо їздила я, на мінуточку, вже 6-й раз!) вже догодити важкувато) – так це те, що було багато вільного часу у Вероні, і була змога побачити її як вдень з купою туристів і безліччю спалахів фотоапаратів, так і пізнім вечором в романтичному світлі ліхтарів)) дуже сподобалося) Порада молодим (або й не дуже) дівчатам, які ще не зустріли своє справжнє кохання, написати листа Джульєтті і приліпити його жуйкою/пластирем/скотчем/будь-чим, що клеїться до стіни тунелю, який веде до дворика з балконом Джульєтти. І щиро-щиро повірте в те, що вона допоможе)

Після Верони 3 ночі в Іспанії. Це було шось! Звичайно, хотілося просто безтурботно провести ці дні на пляжі, і шоб тебе просто хтось час від часу перевертав з живота на спину, але дуже хотілося і в Барселону, і пошастати по шопінг-вуличкам Ллорет-де-Мар і відвідати Тоссу-де-Мар) якщо Ви ще не були в Барсі – навіть не думайте, чи їхати туди чи ні. Їхати, безперечно їхати!! Вам обов*язково сподобається. Я ще не чула жодного поганого відгуку про це прекрасне місто. Не враховуючи тих, у кого щось вкрали) На рахунок цього, треба бути дуже уважним)

Отже, морюшка виявилося замало  Але це було не біда, тому шо попереду ще чекав Лазурний берег! 

Охх.. ця блакитна прозора водичка! Як же вона заспокоює! За порадою керівника групи ми піднялися на оглядовий майданчик, з якого відкривається неповторний вид на Лазурний берег. Хоч підійматися було важкувато під палючим сонцем, але воно того варте!

Після Лазурки ми відвідали вечірній Марсель, після якого ночували в дуже цікавому готелі. Його номери ззовні були схожі на гаражі) в кожного вхід з вулиці, а всередині дуже затишно, сучасно і гарно пахне І, що особливо вразило, як для французького готелю, тут був досить таки різноманітний сніданок! І млинці тобі з шоколадом, і круасанчики, і нарізочка холодна) супер!

Попереду чекала Венеція. Чесно кажучи, я не планувала туди їхати, оскільки була там вдвічі. Але, враховуючи ту дружню атмосферу, що скалалася в групі, я вирішила змінити свої плани І не шкодую. Такого класного фону для своїх фото ви ніде не знайдете!) Вулички, канали, голуби, запах шкіряних виробів і маски, маски, маски. Люблю Венецію!)

Ну і завершила нашу подорож дегустація вин в угорському містечку Егер. Колективні пісні разних часів та народів, розмови по душам і невгамовний сміх – наслідки дегустації в Егері )) обстановка потім в автобусі нєпєрєдаваємая))

Ну що ж, прийшов момент благодарочок) Вдячна Аккорд-туру за організацію поїздки, я залишаюся вашою клієнткою і не зраджую вам) Вдячна керівнику групи, нашому «Гуру по туру» Богдану Андрущенко, зокрема за те, шо, незважаючи на свій стан здоров*я, продовжував свою роботу і залишався терплячим і доброзичливим. Людина на своєму місці, сподобалося, що розповідав цікаві історії з турів і вміло розрулював конфліктні ситуації в автобусі Вдячна водіям автобуса Жені і Васі (о, я вперше запам*ятала імена!) за нашу безпеку і спокійний сон на сидіннях І вдячна своїм новим знайомим, які здорово розфарбували мою відпустку!

Ну і на кінець, як завжди, раджу їхати в тур (особливо автобусний) з позитивом! Весь негатив і задоволення залишати вдома для поліклінік, черг у банку чи на пошті  Тому що в колективі з різними по характеру людьми іноді дуже важко вжитися, але якшо закривати очі на дрібниці, які не варті зіпсованого настрою, можна офігенно провести час!! ПОДОРОЖУУУЙТЕ!!! Бо ви того варті! (с)

Інші відгуки Aleksandra

Реклама
Відгуки про інші тури