Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

моє знайомство з Парижем

"хороший варіант для бюджетного знайомства з Європою"

Відгук туриста Аккорд тур Lisi4ka_sistri4ka (Львів) на тур
Поїздка: 12 квітня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Апрель 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Побачення в Парижі! + Мюнхен!

Їхала автобусним туром вчетверте. Даний тур обрала за можливість провести три дні в Парижі. В цілому тур класний, можна побувати в Будапешті, Мюнхені, Зальцбурзі і Парижі.

На жаль довге проходження кордону позбавило нас часу в перший день в Будапешті, а потім "зсунуло" час туру, та все ж, як кажуть, хто шукає - той знаходить, і попри багато переїздів та мало часу в містах в мене після туру лише гарні враження!

Парижу насправді не три дні, а один повний і один вечір і один ранок. Ми ще встигли побачити Нотр Дам (якраз під час нашого туру він горів). Екскурсії на любителя, тому я всюди гуляла самостійно - паризьке метро досить просте, а наш готель був зручний в плані добирання від центру. На "третій" день в Парижі мали суперську екскурсію по Монмартру (Іван Іванович - молодший - дуже класний гід!), частина потім на кораблику плавала, я ж вирішила гуляти містом. Також пропонувався Версаль, але можна було взяти лиш трансфер, і поки всі гуляли садами-музеями я отримала задоволення від прогулянки містечком, також у Версалі є супермаркет де можна купити вино, сир і інші вкусняшки.

Зальцбург то щось неймовірне - спокійне тихе містечко, брала екскурсію на Хогзальцбург - класна фортеця з класними краєвидами, рекомендую. В центрі багато кафе та пивнушок, порції великі.

На зворотній дорозі провели пів дня в Будапешті - гарна погода і море фоток))

ЯКщо серйозно, то в турі дуже довгий кілометраж переїздів, а українські автобуси не можуть їхати більше ніж 95-100 км на годину, тому багато часу займала дорога, мали пізні заселення в готелі.

Готелі всі, крім останнього в Будапешті, хороші, з гарними сніданками і чистими номерами. Автобус був комфортний, але через великі розміри постійно мали проблеми з під'їздом до готелів та парковками - просто на просто не могли вміститись в вулички чи пройти в повороти. Водії молодці, бо часом проїжжали там, де здавалось би впхнутись нереально. Гід-супроводжуюча Надя давала відповіді на всі питання щодо перебування в містах по туру та корисні поради.

п. с. 1. Але логістику туру варто переглянути, бо таке враження, що тур склали без урахування заторів, дорожніх умов, середньої швидкості руху по місту (40-50 км за год) та дозволеної швидкості автобусу, бо нереально долати за день 850 км за день і ще при цьому мати екскурсійну програму.

п. с. 2. Ну і такі тури це перш за все знайомство з тими чи іншими містами, тому не варто ставити великих очікувань. АЛе мені сподобалась така пригода, і думаю, що обов'язково поїду з "Аккордом" ще:)

Інші відгуки Lisi4ka_sistri4ka

Календарь 20.01.2023 - відгук на тур Вікенд у Будапешт! + Відень!
Голосов 2
Календарь 06.03.2021 - відгук на тур Турецький формат
Голосов 3
Реклама
Відгуки про інші тури