Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Черговий класний тріп з Аккорд-туром

"Гарна компанія, зручний автобус, неймовірний Стамбул"

Відгук туриста Аккорд тур Lisi4ka_sistri4ka (Львів) на тур
Поїздка: 06 березня 2021
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Март 2021
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Турецький формат

Подорожую з Аккорд-туром не вперше, тому коли дізналася, що буде виїзд відразу забронювала місце в турі.  

Хоч тур і з нічними переїздами, але дискомфорту то не викликало - великий зручний автобус і водії-професіонали зробили свою справу!

Група 32 туристи - не багато, не мало, але всі пунктуальні, приємні люди, з якими було весело і дорога зовсім не напрягала.

Надя, супроводжуюча групи, відповідально ставиться до своєї роботи, допомагала в усіх питаннях, постійно була на звязку.

З програми  я була лише на оглядовій екскурсії, яка входила у вартість. Осікльки це був мій третій раз у Стамбулі, то додаткові екскурсії мене не цікавили.

Готель - зручно розташований, досить непоганий, сніданок міг би бути кращим, але розумію, що є вимоги викликані карантином..

По факту ми мали два повноцінні дні і вечір у Стамбулі, мені цього цілком вистачило аби побачити те, що хотіла за невеликі гроші

Тому хочу подякувати Аккорд-туру за можлитвість подорожувати в час ковідної реальності, чудовій групі за компанію, Наді за супровід, а водіям ІГору та Толіку за безпечну дорогу! В такому складі я б з задоволенням поїхала ще кудись, навіть ще раз в Стамбул)))

Інші відгуки Lisi4ka_sistri4ka

Календарь 20.01.2023 - відгук на тур Вікенд у Будапешт! + Відень!
Голосов 2
Календарь 12.04.2019 - відгук на тур Побачення в Парижі! + Мюнхен!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури