Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутні емоції та море позитиву

"активний та позитивний тур!!! просто супер!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Ігор (Львів) на тур
Поїздка: 06 травня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Май 2019
Голосов 7 «
Всі лідери

Відгук на тур Французький поцілунок!!!

Здавалося неможливим лише за пять днів відвідати чотири країни, але з Аккордтуром неможливе стає реальністю. Ця поїздка була надзвичайно насиченою і дуже добре організованою, все було продумано до дрібничок. Окрім безкоштовних оглядових екскурсій пропонують безліч додаткових за різними тематиками і є можливість обрати екскурсію по своїх вподобаннях - можливо когось більше цікавить архітектура, когось більше цікавить мистецтво, а когось цікавить легенди та цікаві історії про відвідані місцини.

Протягом туру ми відвідали прекрасні європейські міста: Краків - культурна столиця Польщі, Дрезден - місто, яке було зруйновано під час Другої світової війни, постало заново, чим і здивувало увесь світ, а вершиною став неймовірний Париж - місто світової культури і місто романтики, і на останок чарівна, а радше магічна Прага - місто, яке заворожує своєю історією та містикою.

Хочеться особливо виділити керівника нашого туру, Марта Цовко. Не зважаючи на свій юний вік, Марта виділяється своїм професіоналізмом, коректністю, надзвичайною витримкою і що найголовніше своїм позитивом. Марта за нами бігала, як за маленькими дітьми, щоб ми часом не погубилися, іноді навіть забувалася сама поїсти, щоб тільки у нас все було добре. Завжди готова допомогти, підказати, вирішити якісь конфліктні ситуації. Ми з дружиною будемо тільки раді ще раз подорожувати під проводом такого керівника.

Хочеться звернутися до адміністрації Аккордтуру на рахунок екскурсоводів, які супроводжують туристів в цих чарівних містечках. Ексурсоводи надзвичайно професійні з обсягом інформації у сотні гігабайт... Але в одній ескурсії залишився неприємний осад від екскурсовода "СЄРГЕЯ", який проводив екскурсію в м. Прага. Ця людина виявилась палким прихильником "русского міра". Було дуже незручно від ексурсовода чути фразочки типу "росіяни створили Київську Русь" чи розповіді про "товариша" і "хорошого чєловєка Леніна".... Вважаю НЕПРИПУСТИМИМ для ексурсій чути речі такого змісту. Ексурсії мають бути Аполітичними. Тому вартує звернути увагу на те, що говорять на ексурсіях.

Невелика порада для тих, хто хоче обрати цей тур "Французький поцілунок або уікенд в Парижі". Цей тур є дуже насиченим і два нічних переїзди - це не так просто. Якщо ви прагнете релаксу - обирайте тури без нічних переїздів і на 10 днів. Цей тур тільки для активних туристів. Якщо ви його обрали - беріть зручний одяг, зручне взуття і в дорогу. Також хочеться порадити щоб уважно читати всю програму, спалновувати свою подорож і враховувати те, що за такий короткий термін відвідати чотири країни - це фізично трішки важко. Але велич всього побаченого настільки надає сил і просто море, навіть океан позитиву. Отож, подорожуйте, бо це неймовірно КЛАСНО!!!

Інші відгуки Ігор

Календарь 16.06.2019 - відгук на тур Вікенд в Стокгольм
Голосов 5
Реклама
Відгуки про інші тури